Гадно ми е. Защо се държи така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадно ми е. Защо се държи така?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1288 пъти
Здравейте, жена на 22 години съм и напоследък никак не се чувствам добре и ще оценя съвети и мнения. Преди повече от 3 месеца се намерих с едно момче в социалните мрежи и понеже уча в Германия само си писахме и говорихме с видео първите два докато се прибера в България за лятото. Е, прибрах се в София, видяхме се и първоначално останах с впечатлението, че наистина ме харесва. Смятам, че всичко си ми е наред, имам доста обожатели, точно негов тип съм с кестенява коса и много сини очи, спортувам редовно и се грижа за фигурата си, намирам себе си за забавна, амбициозна, от заможно семейство съм. Разбира се, имам си и недостатъци и несигурности, не съм арогантна или надута, но знам, че притежавам някакви качества да съм обект на мъжко внимание. Той, от своя страна, беше преувеличил за доста неща в чата. Наживо беше леко закръглен и далеч не толкова отракан. Въпреки че си бяхме говорили на доста сексуални теми и изглеждаше като някакъв експерт, като дойде моментът да се изяви, той много упорито се дърпаше, може би се притесняваше за размера си и че е вероятно е преувеличил за уменията си и не стигнахме до никъде. Аз въпреки че ги осъзнах тези неща, не исках да спираме да се виждаме, бях го харесала достатъчно да искам да опозная истинския него. В един момент обаче се оказа, че се превръщам в единствената дето прави усилия и поема инициативата. Той не поема инициативата въобще, все по-рядко ме търси, избягва да разговаряме за сериозни неща и сякаш се е дистанцирал. Виждаме се 1-2 пъти седмично и то все има някакви други уговорки с приятели за които бърза или се прибира в родния си град, който е близо до София. Каза, че иска да опитаме, но не го показва, а у нас да дойде дума да не става. Не ме ухажва, вече не полага същите усилия, както преди. Казва, че не се вижда с други. Аз не съм някаква лепка или обсебваща да съм го отегчила. Нямам представа защо се държи така и какво не е наред? Започнах да се чувствам нещастна и неразбрана. Когато се видим се държи все едно много ме харесва, а аз организирам всичко и имам чувството, че го насилвам. Сякаш му е абсолютно все тая, дори да не иска да се отдава емоционално, не се и опитва да се възползва от възможност за секс. Как си обяснявсте това? На мен ми е малко трудно да прекратя рязко взаимоотношенията си с даден човек, особено след такава инвестиция на време и усилия и ще ми е доста гадно, бих искала най-малкото да разбера какво се случва. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 93eeb75e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си наистина такова бижу, както се описваш за какво ти е толкова ниска топка като този "пич". Имай малко самоуважение и се научи да губиш. Понякога човек греши, а грешката му както наричаш ти -"инвестиция", е цената която трябва да плати и да си има обеца на ухото. Няма какво повече да разсъждаваме върху написаното, личи си, че интереса му е слаб или никакъв. Насила не става. Търси някой друг който да те оцени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4c68d965ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, те сички се държат така вече. Два пъти да го потърсиш първа и вече влизаш в графата обсебваща. Наживо се държат перфектно, но в чата се са заети, се нямат време за разговори, се мразели социалните мрежи. Бабини ми трънкини. Айде да не се залъгваме повече. Лесно е да се направиш за един час, ма не и всеки ден. Тея мъже не ни харесват грам. Тоя Путьо и само секс не иска. И да, бих се държала с него като пълна Кучка. Ще го игнорирам ако пише. Вечно ще съм ангажирана. Ще имам сто хобита. Ще демонстрирам всякакви интереси към всичко освен него. ще се правя на заета. Ако се стигне до секс, ще го изчукам. После няма да му се обадя никога. 2-3 пъти така с мъжете и накрая ще си такова перде, че ще почнат да се влюбват. А ти търчиш по тях. Не става.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: aef9544972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Или не си толкова привлекателна, колкото си мислиш, или той е прекалено несигурен и се срамува ужасно. Второто ми звучи по-възможно, много мъже обичат да се правят на големи пичове в чат и наживо спичат яко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0a2f069b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко друго ми изглежда като типично мъжка простотия в стил не знам какво искам, обаче това със секса е странно. Обикновено мъжете първо се възползват от теб и после ги въртят тези номера. Твоята история е нещо наистина ново.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 772f2d1922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може да се комлексира от реалното си финансово и имотно положение. Все пак казваш, че си от заможно семейство.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 039eafe681
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Няма самочувствие и е решил, че си с класи над него. Не се чувства достатъчно мъж с теб, знаейки, че не те превъзхожда с нищо. Всеки мъж иска да е герой в очите на любимата, но в този случай няма как да се получи. Просто му напиши: " явно не искаш отношенията ни да минат на друго ниво, изморих се да полагам само аз усилия, чувствам се зле с твоето отношение, бях до тук, пожелавам ти всичко хубаво" и си до там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: db252f5ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да не му допадаш? Това, че се описваш така не значи, че може да си хубава и т н ;) Може да си слаба, но за него да изглеждаш смешно, а и щом няма интерес го оставяй. Щом мъжки погледи има намери си някой, който да те ухажва.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e94bc09546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям номер 6. Харесва те, но няма да се получат нещата, не сте един за друг.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 10a093c492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Наистина няма самочувствие, като се вижда много по-малко пред теб. По принцип не си бих губил времето да ти пиша, защото изглеждаш леко надута и знам как свършват историите с такива момчета, но ти звучиш загрижена за него и донякъде инвестирана да се получи това между вас. Това ме радва. Не си типичната надута мърша. Може би...
Ако не си и искаш да се получи с него ще трябва да му помагаш в началото. Много му е трудно сигурно да се чувства като нищо пред теб. Давай нещата бавно и го окуражавай. Той ще намери куража, но преди това от теб ще се иска доста търпение. Ако си готова да го дадеш, много се радвам за теб и особено за момчето.
S.A.D.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker