Винаги се връща при мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Винаги се връща при мен
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1138 пъти
Ходих с едно момче преди 5 години за около месец. Впоследствие бяхме и секс приятели. Той многократно имаше връзки за тези години, но не успява да се задържи с никоя много дълго, най много половин година. После отново започва да ме търси. Онзи ден ми писа в 4 през нощта Защо не спиш. Бяхме на дискотека и двамата.. Разбрахме се да се видим, дойде в нас. Правихме секс. Държа се секси. Каза, че съм му липсвала. Аз пък не казах такова нещо. Спахме заедно, гушкахме се. Той каза, че е разделен с приятелката си, на сутринта каза, Че били в сложни отношения. Писах му след това с предложение да дойде с мен в Гърция за три дни, където ще съм с приятели. След един ден ме блокира. Според вас разделен ли е с приятелката си? Доскоро са били на почивка в Париж, преди няма и месец....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: bbc0bfa894
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По същия начин съм и аз с едно момче, но от три години .. стигнах до извода че иска само секс от мен. Дано в твоя случай не е така.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8651a5e9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е разделен, по-скоро са се скарали за нещо, отмъщавал и е когато се е сетил за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c308cc5d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ама ти сериозно ли? Ами бил на дискотека, приискало му се секс, някоя го е отрязала и хайде-план Б, резервния вариант, тоест ти. Отвсякъде личи, а и ти си го написала сама-секс приятели и дотам. Щом си опитала да го повикаш с теб в Гърция и той те блокира какво има да се чудиш-не иска нищо сериозно с теб. И едва ли е разделен с приятелката си, просто е боклук, който изневерява. За какво ти е такъв?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c329485b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си просто тялото, което ползва, когато неговата го отреже, или са се скарали. Защо се унижаваш така? Защо искаш да си любовницата? После жените били леки, ами как няма, като ти не се уважаваш? Аз предложения за секс от бивши не съм приемала, независимо дали са свободни или не. Или връзка, или нищо друго. На всичките съм казвала това- или се събираме пак, или няма да мине номера. И те се засягат, и сами се отказват. Сама се превръщаш в лека жена и изтривалка, после ама защо ме използват? Научи се да казваш Не.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fa5a07c972
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-вероятно се е скарал с приятелката си и автоматично се е почувствал много свободен. Може би са били разделени за малко, в пауза или чисто и просто не са се търсили и не са знаели какви са. В сложна връзка, сещаш ли се? Той това ти е казал и на мен ми звучи правдоподобно. В противен случай чисто и просто ѝ е изневерил за спорта. Възползвал се е от момента и възможността да спи с теб, затова и го е направил. Дали наистина си му липсвала, или го е казал под въздействието на страстта/алкохола, не може да знаем. В последствие се е събрал с приятелката си и те е блокирал, за да си спести евентуални скандали между вас трима ви. Ако не се е събрал с нея, то се е изплашиш от тази покана за Гърция и е решил, че ти се увличаш и скоро ще поискаш повече от секс. Някъде по цялата верига плановете му са се объркали. Искал е да спи с теб и го е сторил, но нататък се е случило нещо непланирано и е избягал от ситуацията с едно блокиране. Не се заблуждавай, че той се връща при теб. Не ти, но тялото ти е неговата резерва. Ти си човекът, с когото може да спи без обвързване и го прави все в случай, че няма приятелка. По-лесно е да се обади на теб, отколкото да сваля непознати из клубовете. Падаш се най-малко общо кратно. Познавате се, нямате драматични отношения, спазвате си правилата за необвързващ секс, очевидно те намира за привлекателна и ти има доверие, че не спиш с всеки срещнат. За него ти си най-добрата опция, когато той е необвързан и не може да получава редовен секс.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 423ff06b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тоя щом има кинти за такива почивки значи е добра партия. Сигурно много го искат жените и топва постоянно. Ти си една от всички, ама ако наистина е богат земи забременей от него и ша го вържиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker