Как да накарам гаджето ми да сгафи,за да скъсаме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да накарам гаджето ми да сгафи,за да скъсаме?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1848 пъти
Здравейте. Искам да помоля за съвет или мнение относно гаджето ми.

Аз съм на 15, а той на 16. Така, нещата вече се изчерпаха между нас, но не искам аз да го късам. Искам да стане така, че той да ми изневери или да сгафи нещо по-сериозно, за да, мога да го скъсам. Не искам да късаме заради моя грешка! Но проблема е там, че той наистина е луд по мен(не преувеличавам). Може да се каже, че има една лека форма на обсебеност от негова страна. Не искам да го нараня, защото той е наистина много добро и свястно момче, но на мен м омръзна. Имам предвид, че дмите все едно са някакво дежа вю-едно и също правим, всеки ден и взе да ми писва. Наистина не знам какво да правя, но искам да скъсаме заради негова грешка.

Благодаря ви, предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 05eb73e5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Детински глупости са това. Кажи му, че не го харесваш повече и скъсай като човек. От колко малки и вече се чудите как да извъртате и да изкарвате другите виновни.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cee0f879cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я се виж! Какво има да му кажеш, че късате, а трябва да го правиш на глупак. По-добре му кажи и всеки по пътя си. Не прави първата стъпка към морален упадък...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c3c8d3c38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто му кажи истината и че искате да скъсате. Толкова ли е трудно? Преди и аз мислех така детински и от страх какво ще ми каже бившия исках да сгафи с нещо и да му кажа, че приключваме, хаха. Ами тъпо е това, просто му сподели, че не се чувстваш както преди и бъди искрена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 24c9bddf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най-човешко е да поговориш с него къде е проблема. Това пак означава, че е сбъркал, сгафил някъде. Не мислиш ли? Да проблема изглежда маловажен, но не е. Ако сега ти е неприятно да сте заедно по 2-3 часа наден как след 2-3 години ще живеете заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 51a6a22333
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Още от деца ви влече да лъжете, за да се изкарате света вода ненапита, и все другия да ви е виновен... Чудех се от коя възраст започва, сигурно ранно детство.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3116b76a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Кажи му,че не го обичаш вече, и че искаш да сте само приятели. Гаранция, че след частта за приятелството, ще побегне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 18b3c0ffa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Много глупаво, подло и грозно от твоя страна. Хем ти не изпитваш нищо към него, хем искаш така да се разделите, че той да се чувства виновен. Аз съм на 22. Не помня някога да съм постъпвала по този начин с някого. На такива като тебе, останалите ви сърбаме супата после. Защото някой техните не са го научили да се изяснява със себе си какво иска. Както и да е няма да разгъвам тук въпроса с възпитанието ти, ама е редно след като се чувстваш достатъчно голяма да започнеш връзка и етично да си съзряла достатъчно да осъзнаеш, че в тая връзка не си само ти. Бъди искрена с момчето. Очевидно не си го избрала подходящ и сега го виждаш. Айде, да си го кажем честно, момчетата, пък и мъжете, не са чак толкова пък прикрити. От самото начало си личи с кой вероятно ще се чувстваш задушавана, кой ще е твърде ревнив, кой има вероятност да си изтърве ръката. Истинските социопати не са чак толкова много. Друг е въпроса, че си затваряме очите и самонадеяно вярваме, че последствията ще ни се разминат. В началото ти е било много добре с това момче "да ти гали егото", ама вече ти писва. Тоест ти си се хванала с него да те лигави и дундурка някой, не за друго. Явно той наистина изпитва нещо и ще остане с разбито сърце. Не мислиш ли, че като човек, за когото той е положил някакви усилия му дължиш поне пред близките ви хора, вашите, приятели и т. н. да признаеш, че ти си причината да се разделите. И най-вече пред него, за да знае, че не е в него проблема. Или освен с разбито сърце ще го оставиш и със собствената си вина.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4c9af90a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да те обидя, но просто си личи, че си на 15. Това, което си намислила е ужасно глупаво и подло! Като понатрупаш малко опит, ще разбереш, че най-важното нещо в такива отношения е да си честен. Да, понякога нараняваш другия, да понякога става кофти, неловко и т. н., но поне това му дължиш вместо да му играеш разни подли номерца. Просто кажи честно, че не си щастлива и искаш да сте "само приятели". Сигурно ще реагира остро, но после, като се успокои ще оцени честността ти, докато ако разбере какви интриги и номера планираш да спретнеш, ами никога няма да ти прости. А ти искаш да скъсаш с него, не да те намрази, нали? За това, просто бъди една идея по-смела и му кажи право в очите това, което чувстваш. А именно, че не се чувстваш добре в тази връзка и че нито той заслужава да е с момиче, което не го обича вече, нито ти заслужаваш да се правиш на влюбена и най-добре да си дадете шанс всеки от вас да намери друг човек, с който да е щастлив. Да, не казвам, че е лесно да го направиш, иска се смелост, но повярвай ми после ще се чувстваш много по-добре отколкото ако му изиграеш някой подъл номер. Така, че не бъди страхливка и си кажи истината! Ще те заболи, но много по-малко отколкото ако се оплетеш в лъжи и накрая той разбере.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 24bf3441d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Евала на 9!!!
За последните 15 години си бях загубил вярата в жените точно заради ей такива хлапашки изпълнения като на авторката. Сега ми се стопля сърцето, че има и съвестни момичета, като 9, която даже и обяснява проблема много добре.

Последната ми жена 2години се опитваше да скъса с мен, аз не й давах повод. Разликата тук е, че дори не бях лудо влюбен в нея. Обичах я истински, исках да й дам самочувствие и подкрепа. После тя спря да ме харесва. Почна да се гнуси от мен. Както се казва "... храни куче да те лае". Качи ми се на главата. Аз бях този който искаше да скъса с нея вече, тъй като виждах как тя само ме използва за всичко, обвиняваше ме за нейните си грешки и тн. Само че я е беше страх от отхвърляне. Т. е. стоеше с мен от страх от самотата и защото ако я изгоня ще значи че тя е буклук. Как може такъв грозен и нисък като мен да не я харесва нея.
Накрая почна да ме обижда директно. С смси и мейли. Един път запалих и й отговорих с гневен мейл, че не ме заслужава изобщо к тя е просто Тя после го постна във Фейса и всичките ми приятели видяха нашите лични неща.
Не ме е срам, тя ме предизвика, както винаги го е правила, а и аз не съм от желязо. Просто вече ме е гнус от нея. По-умните ми приятели, които ме познават от 20 години веднага застанаха на моя страна. Собствената ми братовчедка, която е същата кифла като нея ми се разсърди.
Гнус ме е честно...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cacf0440e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е супер детско,а и е на 16 още дете не може да е вманиачен.По-добре му кажи ,че късате ,а и каква любов кви 5 лв ?Мисля,че тоя сайт само на пикли любовните драми публикува

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 154c9ae262
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Приключването на връзка не винаги е грешка. Като не искаш да сте заедно, просто му обясни, че нямаш чувства и че връзката ви се е изчерпала.
Но кажи ми често, ако си на негово място, хубаво ли ще ти бъде? Не стига, че те зарязват, ами ти приписват незаслужена вина...
След време ще плачеш, че нямаш мъж, който да те обича и че само те разиграват. Всичко се връща, повярвай ми! По-добре не прави калашки номера, а си поеми отговорността. Или оставате заедно, или късате. Толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker