Имам ли шанс с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли шанс с него?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1747 пъти
Здравейте, момиче на 20 години съм. Всичко започна от приложение за запознанства. Нямах никакви очаквания, далеч бях от представата, че там ще срещна любовта на живота си. Но ето, че се случи. Несподелена, но любов. Преди да се запозная с него дори нямах определен типаж момчета, които харесвам- просто виждах някого и ми допадаше, или не. За първи път ми се случи да изляза с някого и буквално дъхът ми да спре за момент. Той беше най-красивото момче, което съм виждала, беше като принц. Забавляваме се много, за първи път не ми беше неловко, това ми беше най- красивата първа среща. Много се смяхме и си говорихме няколко часа. После ме изпрати и каза, че му е било много приятно и ще се радва да се видим отново. Излизахме само три седмици. Беше като приказка, наистина ми показваше, че ме харесва и му повярвах. Последната ни среща беше също толкова прекрасна, а аз бях на седмото небе. Изведнъж той започна да ме търси все по-рядко, да отменя срещи... Тогава изпаднах в депресия и реших едва ли не да му поискам сметка за това. Мислех, че ме харесва и няма да се отдръпне съвсем и че трябва да му кажа все пак как се чувствам. Тогава той просто каза, че не ми дължи обяснения. Бил в труден период, имал си проблеми, които не иска да споделя с мен. И така спряхме да поддържаме контакт. А докато излизах с него една позната го харесала като видяла мои снимки с него и като е разбрала, че вече не излизаме се е запознала в него и започнаха да излизат. Тя е близка на моя приятелка и като ми каза бях съсипана. Знам, не трябваше да му държа сметка, че не ме търси толкова вече, но не мога да върна времето назад, а и това е защото ми пукаше. Досегашните ми гаджета ( преди и след него) никога не са ме карали да се чувствам по този начин. С тях не виждах бъдеще. А в него някак видях себе си. Наистина вярвах, че съм открила този специален човек за мен. Не само защото беше толкова красив, а и го усетих близък с момента в който го видях. Виждах бъдеще с него. Знам, звучи глупаво след като сме излизали толкова малко време, вероятно дори ако той знае тези неща ще се засмее и ще ме помисли за луда, но е така. През тези две години не съм го виждала, но го търся във всеки един. Искам да изглежда като него, да се държи като него, искам да открия някаква частичка от него. Направих няколко опита да се свържа с него, но не се получи, явно не иска да контактува с мен, ако въобще ме помни. И хора, преди да кажете, че съм луда - може би е така. Но това е. Какво да правя? " Забрави го" не искам да чета, защото не искам да го забравям, искам него. А и не мисля, че мога. Как да действам? Да действам ли изобщо? Но виждам, че ако бездейства нищо в мен няма да се промени, все ще си го искам. Не знам какво да правя. Помощ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b3aa9f1829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Т'ва жените колко сте глупави... е затова винаги ви правят на балами и после се оплаквате от мъжете. Щото ви правят на боклуци красавците и накрая заживявате с някой дебелак, дето да ви е утешителната награда.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2efa72ae95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   № 1, дебелакът може да отслабне, ама гаднярът винаги е гадняр. Ако трябва да избирам, предпочитам го обичащ, пък ако ще да е беден и дебел. Някои неща са поправими, а други не. Някои неща се превъзмогват и не ти правят впечатление, а с други не се живее нормално.
Авторке, историята ти е малко объркваща за мен. Не мисля, че ти трябва да тичаш след човек, който съвсем съзнателно е избрал друга. Излизали сте, било е чудесно, но той е решил, че не го иска. Направила си няколко опита да се свържеш с него и всичките са неуспешни. Очевидно е, че този мъж не е имал сериозни намерения към теб и не е усетил същата връзка помежду ви. Ако той те харесваше толкова много, нямаше да те отблъсне и да започне да излиза с друга. Съветвам те да направиш един последен опит, колкото да знаеш, че си опитала и после да се вземеш в ръце. Не го забравяй като не искаш, но не влагай още чувства в илюзия. Изстрадай си го, щом ти е кеф можеш с години да мислиш за него и да го оплакваш, но фактите са факти. Насилствената връзка не е любов. Ако този човек е с теб и е направил компромис със себе си, той никога няма да ти донесе щастие.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 594983957a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще ти мине

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: eba481b19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бих казала, че си луда, просто си наивна, да не кажа и аз глупава. Самата пишеш, че човекът не иска да контактува с теб, обаче се чудиш как да го върнеш - какво е това искам си го? Ти да не си дете, да си искаш играчката? И той не е бил твой. Излизала си три седмици и вече стана твой? Само че ти не си негова. Филмирала си се, измислила си някакво бъдеще, а той няма и хабер, харесал е друга/и, приеми го и изтрезней. Тази история е свършила, не търси продължение, такова няма. За любов трябват двама. Иначе е страдание. Насочи мислите и енергията си в друга посока - учи, спортувай, чети, излизай с компании, някакво хоби си намери, за да не мислиш все за него. Няма друг начин, трябва да продължиш напред.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3d5929fbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всичко това ми изглежда като фикс идея. Ти направо си пристрастена към идеята да си с това момче. Изминало е толкова много време -2 години и ти не можеш да разбереш, че той не иска да бъде с теб. Пишеш "как да действам" ами то е невъзможно. "Насила хубост не става". В една връзка са двама души и ако единият не иска няма как да продължава връзката. Ти изобщо можеш ли да осъзнаеш това- Мисията невъзможна. Прилича ми на някаква натрапчива мисъл. Ако минат още години дали ще разбереш накрая? Животът си тече, момиче и това момче изобщо не се интересува от теб, а живее собствения си живот.
А ти какво правиш с твоя живот, как живееш с мисли от преди 2 години и напразни надежди. Ако не можеш да се отървеш от манията да си с него потърси психолог и компетентна помощ. Не зацикляй! Защото ще си останеш стара мома, а момъка и семейство и деца ще си има. А ти си живей сама в облаците!

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6853bcfc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж,28 София.

Честно казано знам за какво говориш.Доста често съм попадал в ролята на която е момчето. Момичета/ жените постоянно си мислите че ако вие сте си прекарали добре задължително и ние сме си прекаралид така. Ако вие сте ни харесали значи и ние сме ви харесали и просто няма друг вариант.

Ще ти кажа един пример, може би така по- лесно ще ме разбереш. Преди време излязах на среща с момиче при това тя ме беше поканила. Взех я с колата от където се бяхме разбрали и отидохме в ресторанта. Поръчахме си по салата и аз казах че се чудя между две пици тъй като там са много хубави. Каза ми "офф добре ще си разделим една" и веднага спря минаващата сервитиорка и поръча съвсем различна пица с гъби, без дори да ме попитам искам ли да си я разделим, какво мисля за третият вид пица и дори дали ям всичките съставки в нея, след като имаше гъби а не обичам в пицата да има. Не ми е толкова голям проблем, но предпочитам да няма.
Почна да ми говори на някаква тема която нея я вълнуваше без да съм я питал каквото и да е било, тя просто почна да говори. Наду ми главата над един час. От любезност я попитах 2-3 неща. На няколко пъти се опитах да сменя темата като тя отново връщаше предишната тема. Не ми се зададе никакъв въпрос. По едно време каза "офф преядох хайде да си ходим".Буквално 5 сек. по късно мина отново сервитиорката и тя и поиска сметката.
Нито ме попита аз дали искам да седим още или дори дали не искам поне десерт, които исках тъй като си останах гладен и се надявах поне с него да се донаям. Тя просто допускаше че щом тя се е наяла и аз трябва да съм се наял. Платих сметката и я закарах.
Тя ме търсеше да излизаме пак - дали съм я видял повече се досещате.

Мога да ви кажа още много такива примери, но мисля че един стига. От нейната гледна точка ние си бяхме изкарали супер, поговорили си бяхме, хапнали бяхме и се чудеше даже какво се е объркало.

Много по често се случва обратното и жените са разочаровани от несъобразителноста на мъжете, за това и толкова често не допускат че има нещо грешно ако те са си изкарали добре.

Във тая история е същото. Тъй като не знаем пича и неговата гледна точка никога няма да можем да кажем точно какво не му е харесало, но със сигурност не си е изкарал добре и е потърсил някое момиче с което да му е по готино прекарването.

За да не ти се случва това занапред като правиш каквото и да е било постави се на негово място и се опитай да прецениш дали на него ще му е приятно това което правите, говорите, как би го възприел, как би се почуствал и тн.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 34edc02fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен причината е... че е намерил друга. И по принцип това значи(не винаги), че е имала нещо по-добро от теб. Принципно визия.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 74c819b62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Повечето "играчи" /80%/ нямат самочувствие на мъже и ги е страх, че ще те разочароват. Пийват, падат някои бариери и излизат от черупката. Мислят си "колко яко стана, хареса ме, ся ако ме види, няма да ме хареса, колко ме е срам ся, кво да правя, бе я, все едно не съм го правил, така съм великия играч в очите и и няма да разбере колко съм зле и беден... те и без това търсят само пари и яки пичове, по-добре да и покажа как не ми пука". Останалите 20% просто са лигави деца, които не знаят кво се случва и следват нагона си. Ти явно си попадала и на двата вида. Смени кръга, завържи запознанства с 27-30 - годишни мъже, постигнали вътрешно равновесие донякъде. И като виждаш, че по тези събирания така се случват нещата, просто не го прави повече. Някой ако прояви интерес - ето ти социална мрежа, ето ти телефон - след като изтрезнее да пише и да излезете.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc9d73b09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да номер 1, колкото и да е груб е прав :Д. Аз си научих урока по трудния начин. Бях на 17 нямах приятел до преди това и се запознах с момче на 25г боже той имах чувството че сваля звездите за мен, уж правеше всичко, сърчица, любов ли бе да го опиша. Ама един ден ми каза че трябва да се разделим, имах чувството че света свършва, от утре от мен нищо няма да става.. мина доста време около 1г поседях сама, но срещнах друго момче. Сега той е моя годеник, само 3г от тогава но знам че той е готов на всичко за мен.
Моя съвет е първо изтрий всичко от него всеки един спомен, второ остани малко сама не скачай от връзка във връзка освен ако не искаш безразборен секс разбира се. Когато си го забравила ще се влюбиш отново.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0bd6e92e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво значи ”излизахме три седмици”? Какво правихте тия три седмици? И на мен би ми писнало ако само ходим по градинките или кафетата (така звучи да е било). Някаква градация на отношенията трябва да има, иначе писва, да.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker