Привидно прекрасна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Привидно прекрасна връзка
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1133 пъти
Аз на 20 години и имам приятел от 2. Той е прекрасен човек, разбира ме и ме подкрепя за всичко, говорим си с часове за изкуство, политика, философия и т. н. Той е единственият човек, който съм обичала пълно и безрезервно, чувствам го като сродна душа и е перфектен във всяко отношение... Като изключим секса, който като цяло е неловко и разочароващо преживяване. Като изключим, че той е изцяло неопитен и не знае изобщо какво прави (като се събрахме и двамата бяхме девствени), той рядко иницира нещата (1-2 пъти в месеца) и често се "шегува" че предпочита да мастурбира вместо да е с мен. Чувствам се зле, мисля си дали вината не е в мен, но се опитвам всячески да го предразположа, опитвам се да подобря външността си чрез всякакви диети, грим и дрехи, чета различни "техники" и т. н., но без особено резултат. Той сякаш изобщо не ме иска. Често говори как такива плътски неща не го вълнуват особено, че иска красива и емоционална връзка. Но според мен това не е за подценяване и ми се струва, че не сме съвсем сексуално съвместими. Струва ли си да опитвам да го променям или просто трябва да се откажа от тази връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9423124d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва ли да го променяш?
Аз мога да ти кажа, че мъж не можеш да промениш. Нещо тревожи ли го, че няма желание за секс? Или откакто го познаваш е така?

Когато мъжете нямат желание за секс е защото нещо ги тревожи силно, защото са влюбени в някоя друга, или защото харесват своя собствен пол.

Трябва ли да го напуснеш?

Представи си живота си с Него една година напред в бъдещето. Сега 5 години напред в бъдещето. Сега си представи, че имаш деца с този мъж. Как се чувстваш Авторке? Ето това е отговора на въпроса ти.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 964dcc2bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да се промени.
Ж 30.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 639b265784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Без да те обиждам, ама гледаш много повърхностно на нещата. Хората си седят самотни, мечтаят за пълноценна връзка, ти си тръгнала да се оплакваш... А мислила ли си, че не всички мъже само тва искат и мислят и за други неща? ! Пък и какво очакваш като и двамата нямате опит, много ясно че няма да е върховното изживяване... И мн често точно тия интелетуалните типажи като теб са пълно дърво в леглото, щом той толкова го избягва може и това да е причината- от толкова разговори не те чувства жена, замисли се и недей да очакваш токлова

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 639b265784
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката
1, от изброените неща това с тревожността ми се струва най-логично. Той е страшно притеснителен и все ми говори как много го е страх да не се объркат нещата: да не се изложи пред мен, защото не знае какво трябва да прави или да не забременея (въпреки, че винаги е безопасно). Всеки път накрая ме пита дали е било достатъчно безопасно, дали не съм усетила нещо, дали не съм в овулация и т. н., чака да го успокоя. Но не знам друг такъв случай и просто ми е странно дали е възможно от това да ни идват проблемите

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5e45918eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аха, плътските неща не го вълнували, не били важни! Абе то и парите не са важни, ама без хич...

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 14d6788515
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има хора които си серат отгоре си и така правят секс. Вие просто както и да го правите си е ВАШИЯ начин. В секса ,когато има истинска любов, както изглежда е във вашия случай, няма ПРАВИЛНО поведение.
Друг е въпроса ако ти си вряла и кипяла и искаш от него да ти пишка отгоре и той видиш ли трябва да изпълнява желанията на кралицата. Ама не е това случая, нали? Хубаво....затова се примири. Прав е, плътското е само временно...другото е много по важно.
Колкото до него ...и аз така с моята девствена приятелка навремето всеки месец изтръпвах като ми казваше че й закъснява. Тя пък да вземе че имала киста . Но цялото нещо свикнах с мисълта че ще ставам баща. И си бях много отпуснат в секса даже. Той трябва да свикне с тази мисъл. А ти просто почни да вземаш хапчета за да може той да е екстра спокоен. Хапчета презерватив е достатъчно. Няма нужда от паранои.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2d9dd60930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има мъже с по-ниско либидо, със занижено ниво на тестостерона, има такива, които не могат да преодолеят психичната бариера, която сами са си поставили от притеснение и неувереност. И това трае дълго, някои си остават такива- посредствени любовници, неумели и непохватни. При него няма желание за промяна, той си е доволен да прави секс от дъжд на вятър и се излага точно, защото трепери да не се изложи. Разбирам, че е неопитен, но в секса, както във всяка дейност опитът се придобива се придобива с практика. Щом не си удовлетворена, кажи му го. Премълчаването в тези неща е най-погрешната тактика. Да, емоционалната и духовната страна на връзката е много важна, но не може да замести сексуалната. Добър секс може и да има и без връзка, но добра връзка без хубав секс няма. На вашата възраст би трябвало да се счупите от секс, не само да приказвате с часове. Ако премълчаваш и продължавате така, недоволството и напрежението ще се трупа в теб, докато накрая ще потърсиш удовлетворение с друг.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 99026dbc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 20 си и ти е първия. Нямаш никаква база за сравнения и оценки. Моето мнение е, че сега е момента да трупаш опит с различни по темерамент и сексуалност мъже. Не след 10г брак и 2 деца.
Приятелят ти ще те изчака, на него мастурбация му стига. Кой знае, може с времето да съзрее сексуално. Можеш и да му споделяш сексуални преживявания и да се шегуваш, че с гумен се чувстваш по-желана от с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker