Една история, изпълнена с тъга! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една история, изпълнена с тъга!
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1437 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 14 години. Пиша тук, за да ми олекне поне малко. Ще започна от началото. Един ден, както си седях на чина в училище, едно момиче ме заговори. Започна по-често да го прави, викаше ме и ми помахваше с ръка, и още други такива случки, които ме накараха да мисля, че ме харесва. Един ден, аз реших да и помахна във ФБ, но тя не ми отвърна нищо. Казах и, че съм и помахнал без да искам. След това, тя продължи да ме бъзика в училище. Но лека полека, тя спря. Сега си хвърляме само погледи, като тя може да ме погледне максимум един път на ден. От 6 месеца съм все разстроен, защото я харесвам от толкова време. Страх ме е, че някой ще ми я вземе, но ако тя не ме харесва, нищо не мога да направя... Всеки ден мисля само за нея. Ставам с мисълта за нея и си лягам с мисълта за нея. Дори и малката капка надежда, че тя може да ме харесва, ще се изпари след месец, когато завършим. Дори и все още да ме харесва, за което се съмнявам, през лятото ще ме забрави. Това са 3 месеца. Никога нямам настроение. Обичам я, и често казано, това мое чувство не искам да изчезва. Може да звучи странно, но е така. Има дни, в които плача за нея. А нея я виждам, как бъзика и други момчета, как се забавлява и как е щастлива. Радвам се за нея, че е щастливо момиче. Аз няма да бъда никога щастлив като нея. Искам тя да е до мен, молил съм се, но не мисля, че някога ще е до мен. Няма и на кой да споделя. Никой не може да узнае, колко много ми е тъжно. Никой не знае какви мисли ми минават през главата. Благодаря на всички, които отделиха 5 минути, за да прочетат моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0039e57556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малък си, ще ти мине. Първото влюбване винаги е така, след това ставаш по-корав, ставаш мъж. Сега си още дете. След 2-3 месеца ще я превъзмогнеш. Споко, няма да свърши света заради една пикла, намери си момиче, което държи на теб.

М30

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e5eb690356
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей момче!
Според мен това момиче те харесва. Сред тийновете е така - харесваш ли някого - закачаш се, подиграваш му се, бъзикаш го... -. Да съвсем е така :). Когато бях тинейджърка, повечето момчета така правеха. Ще те посъветвам да настояваш и да покажеш с нещо, че я харесваш. Нищо няма да изгубиш дори и тя да не те харесва, поне ще си опитал. Първо се увери, че си струва това момиче и тогава. Не трабва да бързаш. Когато човек е влюбен често прави грешки и избира грешния човек. Ти наистина си влюбен и трябва да и го покажеш.
А лично ти ми изглеждаш кротко и свястно момче, умен ( съдя по начина ти на писане, граматиката и така... ).
Виж сега, недей да тъжиш и да плачеш, от опит ще ти кажа, че няма смисъл и нищо няма да промениш с това. Стъпи здраво на земята, стисни зъби и си дай малко кураж. Направи всичко възможно, за да я спечелиш. Дори и ако не се съберете, поне да сте приятели.

Успех момче!

П. С - по-късно, ако има някакво развитие с Вас, сподели :). Ще се радвам да видя как се развиват нещата.

Ж.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8ca82dd31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О, миличък, ако ще ти олекне поне малко, всички са минали през това! Нарича се несподелена любов. Ти обичаш, а другата страна и идея си няма за чувствата ти. Боли! Добрата новина е, че с времето минава. Някой ден ще срещнеш и друго момиче и може тя също да се влюби в теб. И тогава ще е прекрасно! Сега обаче не ти остава нищо друго освен да мечтаеш за нея. Обичаш я, личи си, но понякога любовта боли. Съчувствам ти!
Една кака

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 87a9c43e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви много! До номер 2, ами аз и бях пратил покана във ФБ, аз и пратих покана в Snapchat, аз и помахнах във ФБ. Тя е умно момиче. Според мен се сеща, че не съм и пратил поканите и помахването без причина. Предполагам, че се е усетила, че я харесвам, но щом не прави нищо :(
От друга страна съм тъжен затова, че тя ме накара да я забележа. Ако не ми беше помахвала и ако не ме беше заговаряла, може би нямаше да я забележа. Защо светът трябва да е така устроен. Тя правеше неща, с които да я забележа, и накрая...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 927d7a2474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя е кокетка - радва се да дразни момчетата и да ги кара да плачат за нея. Това означава, че няма сърце, че е повърхностна егоистка. Не би трябвало да страдаш заради нея, защото, ако допуснем че станете гаджета, тя ще те накара да страдаш много повече! Това сега е по-лекият вариант. Трябва да се радваш, че те е оставила на мира и се занимава с други. Не е за теб. Определено. Ама сега не го разбираш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ff990d39db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за мненията :) До номер 5, ами тя е много добро момиче, скромно, както и отличничка. Не мисля, че е безчувствена. Но все пак, никога човек не може да бъде сигурен. Благодаря ти!
От автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker