Мисля, че нещо не ми е наред... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че нещо не ми е наред...
преди: 5 години, 3 дни, прочетена 1287 пъти
Историята е кратка:
Брат ми ме дразни цял живот. Баща ми го удари, за да спре, понеже това дете е наистина досадно. Аз обаче се изсмях. Просто се хилех. Мисля, че наистина брат ми си го заслужаваше, но знам, че да се смееш на чужда болка е всичко, но не и нормално. Не мисля, че наистина съжалявам затова... По-скоро се чувствам зле, защото знам, че това изобщо не е нормално. Не искам съвети, не бих отказал, но не пиша това, защото искам да знам какво да направя. Просто искам да споделя, защото това ще ме изяжда дълго време. Не мразя брат си, е, може би малко, но не искам да се нарани. Или поне си мисля така... Всъщност, ще ви питам само едно. Мислите ли, че смехът ми е бил в следствие на гнева ми към брат ми, или нещо наистина не ми е наред и трябва да се консултирам с психолог? Въпреки че имам и лек проблем - не признавам нещата, дори и пред себе си. Например: Отказвам са повярвам, че имам странни навици. Знам го, но отказвам да си го призная, просто си търся оправдание за действията ми (не убивам кучета, спокойно). Чудя се дали наистина ще бъда честен към психолога или ще се опитам да се изкарам нормален, за да се чувствам добре. Както и да е, след като споделих се чувствам по-облекчен.
Ако има значение - на 14 съм, така че може и да съм разглезен, знам ли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 дни
hash: 5bddf9b9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм.. Не знам какво ти е, но от това което прочетох и разбрах съм обедена, че поне съвест имаш към брат ти и това доказва, че малко или много ти пука за него. А и още си на такава възраст, че всичко наоколо да ти се вижда смешно. Явно той е по малък от теб, нормално е да иска твоето внимание или да прави това което правиш и ти.. Да върви след теб и да не те оставябнамира. Ако е така.. Искам да знаеш, че това е нормално и трябва много да си го обичкаш, защото той те подръжава, възхищава ти се и малко или много ще иска да е като теб. Не ми е ясно родителите ти, какво казват по този въпрос.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f04707f9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че ако идеш на психолог по-скоро ще се изкараш ненормален пред него, а не обратното. Пък има вероятност и да попаднеш на някой, който да те изкара ненормален, я защото иска да те 'лекува' дълго време, я защото може да си помисли, че щом си отишъл там, значи имаш нужда от помощ. На 14 години още си укрепваш егото и е нормално да се смееш на някои неправилни неща. На тези години убивахме жаби и ритахме котки,пукахме гуми и какви ли не още глупости, а смятай, че съм от 'слабия' пол. Понякога смехът е и начин за разтоварване на психическо напрежение, забележи, че най-смешните вицове са тези, които до последно не си сигурен, че ще схванеш или пък те изненадват с необичайно развитие на ситуацията, смехът се проявява като отговор на създаденото нервно напрежение. Както и когато някой се спъва, но в същия момент, точно след уплахата ти, че ще се нарани, виждаш, че няма нищо страшно и се засмиваш. На твоите години биех голямата ми сестра и когато й кипваше и решаваше да ми счупи главата, се заключвах в банята и ми беше смешна как реве в коридора, блъскайки по вратата. Не се притеснявай, даже е много хубаво, че си задаваш тези въпроси, това означава, че притежаваш способност за интроспекция, което свойство липсва при психопатите. Само недей да се оставяш да ти хареса чувството да мачкаш хората или да те забавлява чуждото нещастие. Ще обобщя - според мен нямаш никакъв проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker