До младите момичета,ходещи с дъртаци : защо го правите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (112658)
 Любов и изневяра (27224)
 Секс и интимност (13323)
 Тинейджърски (21397)
 Семейство (5869)
 Здраве (8924)
 Спорт и красота (4535)
 На работното място (2779)
 Образование (6929)
 В чужбина (1493)
 Наркотици и алкохол (1043)
 Измислени истории (782)
 Проза, литература (1663)
 Други (16549)
 Избор на редактора (148)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До младите момичета,ходещи с дъртаци : защо го правите?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 6677 пъти
До младите момичета, йходещи с дъртаци : защо го правите?

Въпросът ми е към младите жени от 18 до някъде 30 и ви моля да не се обиждате, защото някои от вас си знаят много добре сами, че това, което ще кажа за вас е истина.

Аз съм мъж на 32, повече информация за себе си няма да разкривам. Въпросът ми е към момичетата от тази възрастова група, която посочих горе, които ходят с мъже 2-3 или повече пъти по-възрастни от тях разхождат се с тях на обществени места, парадират със своята "екстравагантност и разкрепостеност", имат интимни отношения с тях, женят се за тях и дори им правят деца - защо го правите? Защо се събирате с тези дъртаци, грозни, дебели, плешиви, ниски, тъпи, с увиснали тумбаци и, при положение, че има толкова много свободни млади мъже, със хубава физика, умни, образовани, добри, които си търсят жени като вас, но после им остава като вариант само да спят с дъртите чанти, точно защото вие сте избрали дъртите пръчове и не сте им оставили избор? Каква е причината да правите така, кажете си честно, а? Някакъв извратен начин да си го върнете на бившия си ли е? Татковски комплекс от детството ли е, някакъв подсъзнателен стремеж да компенсирате липсата на баща като деца ли е? Или е чиста геронтофилия? Едно нещо е сигурно :не е заради парите, защото вие се влачите с каквито ви падне отрепки и прошляци, иначе щеше само доналд Тръмп да е така. Тогава защо го правите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8e28cdc12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че това е нещо често срещано, но предполагам, чувстват някаква сигурност в по-възрастния. Доколко това чувство е рационално, е друг въпрос.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64aabeeeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не съм харесвала дъртаци, даже ме отвращават. Привличат вниманието ми само мъже между 22 и 27-28 години. По-стари - категорично не!

Отвращават ме и млади, които ходят с дърти мърши, ходили са с тях, или им симпатизират. Това е възможно най - гнусното и отвращаващо нещо, което мога да науча за един мъж, ако въобще може да се нарече такъв, щом си пада по стари, миризливи, разхлопани, гнусни курви.

Ж, 22

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d5e5d13278
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   Виж приятел, очивидно е - изпитваш завист към възрастните мъже, които имат млади и красиви гаджета. Ще те посъветвам или да се опиташ да разбереш как успяват да се хванат с тези красавици, или просто да престанеш да хленчиш и да обиждаш хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 11e905c321
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблеми с бащата. Може да е липсвал примерно. Защото излъчва сигурност, знае какво иска, има опит. По същата причина, заради която млади мъже ходят с възрастни жени. Защото може някои млади мъже да са неподдържани, вече оплешивяващи, с бирени коремчета и комплекси до небето. Няма нищо готино в млад мъж на около 30, който е запуснат, има коремче и вече олисява, но се има за супер, и не тренира или подобрява визията си. А много такива ги има, които само се пъчат, без да имат реална преценка за себе си, и какво могат да подобрят.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 82c97f7d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Не съм била с по-възрастен, но двама такива са ме сваляли и имам приятелка, която е в подобна връзка. Задавала съм ѝ същия въпрос и самата аз съм си изградила мнение, така че ще ти го споделя.
Отношението е различно. Зрелите мъже вече са се научили как да впечатляват, да говорят и да се отнасят с жените. Ако една жена на техните години може да им се опъне, то 20-годишната е по-лесна мишена, защото не са я лъгали много с добро поведение. Един мъж на възраст 40-50 години, ако не може да впечатли хлапачка, изобщо научил ли е нещо за жените? И са много уверени. За мен това граничи с нахалство и притискане, но аз съм малко по-странна и ако не изпитвам желание, не искам да ме докосват или да ми говорят глупости. Ако бях с малко по-ниско самочувствие или малко по-наивна, то два пъти можеше да попадна в такава връзка. Или пък, ако усещах привличане към мъже на годините на баща ми, което за мен е ненормално и ума ми го отхвърля всячески.
Моят въпрос е друг. Какво вижда един зрял мъж в младо момиче? Какво очаква да получи? Ако е само заради секс, то защо не бяга след като го получи? Изобщо... какво може да даде една 20-годишна на 45 годишен?

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b17466164
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   За пари... Естествено, че докато парите са основен двигател на всички блага (здравеопазване, телефони, лакомства, почивки и прочие) ще има и продали си душата на някой дядо, който носи лъскав костюм, работи в държавно учреждение, или е работодател (сиреч наема само млади красавици с по 30-40 г. разлика във възрастта). И докато е такъв манталитета на болшинството работодатели (повечето са мъже) да наемат по визия, а не по това дали ще им върши човека работа, то и България няма да се оправи икономически и ... МОРАЛНО !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8e28cdc12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, аз не съм чак възрастен, но си падам само по по-млади, което създава проблем в любовен план и съм ходил на психилог да разбера защо.

Значи когато човек расте/старее физически, расте и емоционално. Ако обаче в дадена възраст много се фиксира в нещо, то емоционалното му развитие, касаещо тази област спира точно там. Примерно аз в точно определена възраст се чувствах самотен, нашите ме заебаха и т.н. и имах голяма нужда да се влюбя и да си имам човек до себе си, но любовта или не идваше или идваше, но с разочарование. И от прекомерното фиксиране моето емоционално развитие по отношение на сексуалното привличане (то е тясно свързано с любовта) е спряло точно там. И не, нямам предвид, че съм инфантил или нещо подобно, а се е зародила нуждата от компенсиране на тази липса. Аз подсъзнателно свързвам момичетата на въпросната възраст със запълване на тази емоционална празнота, която вече толкова години си стои и стои.

Е, осъзнах всичко това, но въпреки това не мога да го преодолея. Може би единствения начин да го преодолея е да го изживея, но ако го изживея, обществото ще ме смакча жестоко. И така си търпя последствията вече толкова години. И може би ще продължавам да ги търпя.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: effd97e1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   А ти защо не си гледаш живота? Дърт си вече ще литнат годините докато се чудиш на нечии чужд живот. Ей тоава е българина завижда критикува все нещо не му е изгодно, когато има скучен живот оплюва другия. Могат да си го позволят не си тоя, който да съди има си Бог!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ce3b16a869
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Ей недорасъл!
Утре и ти ще станеш плешив чичко. Няма да разбереш кога ще минат 7-9 години и за теб ще говорят така както ти се изразяваш. Толкова ли ти е ограничена общата култура? Като си харесал тази 25 годишна която ходи с 45 годишен "чичко" и не ти е обърнала внимание, означава ли, че трябва да обиждаш? ! Щом такава фръцла се занимава с чичковци, то тя не е цвете за мирисане. Имат силна привързаност към тати си и търсят сигурност и закрила. По лесно е да се грижат за тях от колкото да се блъскат с работа и прехрана. Като си възмутен, поне не обиждай.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 12a02faed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото младоците не могат да им предложат това което търсят. Или може би защото първо младите мъже, със хубава физика, умни, образовани, добри са се захванали с бабички и младите момичета от няма накъде изборът им е или да си хванат млад прост нехранимайко или дърт но стойностен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9a86cc7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   И аз имам същия въпрос: Защо след като съм на 44 и тотално игнорирам разни пикли на по 20-25 години, те продължават да ми се лепят, да ме търсят и т.н. ?! Лично аз си падам по жени на поне 37-38 години, като с по- младите трудно намирам общ език. Ок, тренирам и никога не съм се изоставял. Имам възможности и поддържам доста приличен стандарт на живот, но нямам интереси към това, да се движа с момичета, които могат да ми бъдат дъщери. Въпреки това, винаги се намира някоя, която да ми пусне тъпата стандартна фраза: "за мен разликата в годините не е проблем. За теб проблем ли е?" Има нещо тотално сбъркано ....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 587a73ce71
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж какво ще ти кажа.. Защо не си гледаш своя живот и проблеми?
Какво грешно има в това един възрастен мъж да обича и да е влюбен в младо момиче? И обратното? А защо не и възрастна жена в младо момче? Това кой с кого ходи е личен избор. Тук не говорим за пари и лична изгода. Говорим за ЛЮБОВ.
Аз съм в такава връзка и мога да ти кажа, че човекът до мен е най-страхотния мъж, когото познавам. Любящ, мил, грижовен, човечен и безброй други качества, които ще изброявам с часове. Няма скъпа кола, нито е милионер. Това за мен е без значение. Мен ме интересува дали човекът до мен е ЧОВЕК, възпитанието му, дали е интелигентен, дали е добър и т. н. Да се държи с хората добре, да не е егоист или грубиян.
Всеки си избира с кого да ходи и дружи. От по-възрастните мъже или жени можеш да научиш много, стига да избереш правилният/та, не говоря за секс, а житейски опит. Моят винаги ми помага и ми дава правилни съвети. А и тези "мъже" на 21 век, които наскоро са много надути и харесвани, не струват.

Ж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ff8f694519
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Защото не са комплексари като теб ж25

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dcef91260a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Само веднъж съм имала такава връзка и ще ти кажа защо. Бях на 16, а той беше на 30. Привлече ме фактът, че беше много по-зрял от връстниците ми, че гледаше на мен като на жена, а не като на дете. Друг е въпросът, че връзката ни беше доста кратка, но това бяха моите причини. И да, бях влюбена!
Обаче си мисля, че всяко момиче има своите причини за да започне такава връзка. Една търси бащиния образ, който е липсвал в живота и, друга търси материалната страна на нещата, трета просто иска да докаже, че е "голяма", както беше в моя случай... хиляди причини има. А ти вместо да ровиш под чаршафите на хората и да ги осъждаш за избора им се концентрирай върху собствените си качества, с които би могъл да си интересен и симпатичен на жените. Защото и да ги обсъждаш и да не, винаги ще има 50 годишни излизащи с 20 годишни, но това няма да ти помогне да си намериш приятелка. Така, че работи над себе си вместо да мрънкаш, че не било честно, че младите момичета предпочитали чичковци пред теб. Ами явно има защо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 54e63abc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   До 3:
Виж, приятел, тотално си се заблудил, че изпитвам завист към възрастните, че имат млади и красиви гаджета! Просто не проумявам защо повечето млади жени налитат именно на старци, които са грозни, прости, злобни и се държат грубо с тях и не разбирам тая опакова логика, с която избират мъжете, която все ги дърпа към тотални противоположности, а после мрънкат как мъжете им били лоши, как ги биели, как ги изнасилвали, а в същото време те са си избрали такива, но не го осъзнават. Вярно е, че има и много такива младежи, които са запуснати и с комплекси до небесата, но възрастните са много по-голям процент, трябва да си го признаеш. Просто ги е яд, че са дърти, сбръчкани и грохнали и никоя жена на тяхната възраст не ги иска и затова се обръщат към младите куклички, които са много по-манипулативни и податливи на подкупи с бижута, диаманти и тем подобни и се залъгват да дават свободата си в замяна на комфорт и лукс.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6acc31a16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Е, то е ясно защо го правят - за пари! На теб може и да ти е странно, но навън има много хора, които мислят единствено и само как и кого да използват. Имам позната, за която знам, че дори майка й я възпитава по този начин - да си намери някой богат шаран, а после мъже имало много. Не съм съгласен само, че мъжете търсим такива момичета. Аз, лично бягам с 200 от тях. Имало е случаи, когато буквално са ми се предлагали, без изобщо да съм проявил какъвто и да било интерес. Нямам желание дори да познавам такива.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c11736744a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Автора - и аз се запитах като номер 8. Ако човек е доволен от живота си, ако има достатъчно от благата му - материални и духовни, не се вглежда в чуждите отношения, те не го интересуват. Ако е отдаден на своята любов, защо да го вълнуват чуждите връзки? Гледай си живота, времето е безпощадно към всички ни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9a02d45087
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Ами с кого да ходят, като от бабоеби не останаха млади мъже за младите жени? Виж само колко теми за геронтофили има. Младите мъже масово си искат образа на мама, която да ги дундурка и възхвалява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19b85b26b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Авторе днешните 20 годишни мъже са по-големи жени от мен. Брадата да си боядиса, веждите по-тънки от моите, стилни дрешки от мола, а да не говорим колко мразя гладките ръце и крака на мъж. Критикуват жените какво правят, а и те ще легнаг с някоя за пари и го правят, някои имат и козметични процедури, и какво накрая излиза че аз съм по-натурална от тях. Все едно да си с гей. Мързеливи, не искат да учат и да работят.. Ето това е моята лична причина да не съм с млад мъж. От женска гледна точка такъв човек, ако ми направи деца няма да може да се грижи за тях.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b47d9f638b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Добре е да уточним някои неща. 2 пъти по-стар е примерно някой на 40 с 20 годишна. Това влиза ли в графа "дъртаци"? Защото ако се съди само по числата на годините нещата са МНОГО разтегливи. Жена на 20 може да прилича на леля или поне на 29-30 годишна. Мъж на 40 може да няма разлика от 29 годишен. Плешив и с шкембе може да е и на 28 - но видиш ли той е млад. И най-важното - знаеш ли, че ти на 32 си доста стар за много от 18 годишните? Или не го приемаш и се смяташ за съвсем млад, но се дразниш ако някой на 40 спечели тая, която мислиш, че е "точно" като за теб? Разбирам 20 годишна да се хване с някой на 55. А има и такива мъже на 35-40 които приличат на пълни чичовци - дебели, плешиви и с държание на големи играчи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d0a585530c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Хора жвеем в общество в което еднополовите двойки са нещо нормално, та защо изобщо трябва да коментираме влъзки с голяма възрастова разлика на партньорите? Моря научете се да бъдете толерантни към личния живот и избор на сънародниците си.
Скъпи авторе гледай в твоята паничка и се постарай да намериш щастието в твоя живот, защото хората, които все гледат около тях никога не са щастливи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 000c7c800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   21, стига с тия глупости. Мъж на 40 няма как да прилича на 29 годишен, колкото и да е запазен. Да, на някоя снимчица може и да го докара, ама на живо - никога! Същото е и за жените.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a63ae75d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Един мъж не остарява в очите на жена когато има кинти. Чувал съм и други оправдания от сорта на знае как да се държи, знае как да ме пипне. Странно че това е до една възраст после изведнъж обръщат палачинката и вече не знае как да пипа и как да се държи. Ама то всичко е толкова относително, не мисля че е от някакво значение, влак си има за всеки пътник било то дърт или млад. Това е същото като видиш нова кола и си викаш виж го тоя кво кара голтака, ма не знам кой е голтака тоя в поршето или тоя в голфа.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fe9b63cae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Всичките ми партньори до момента са били по-възрастни от мен, и то не с малко.
Причината за това е, че с тях ми е интересно.
Зряла съм за възрастта си и мъж на моята възраст просто рядко има с какво да ме впечатли, не успяваме да контактуваме както трябва, просто не е пълноценно.
Не заклеймявам като цяло наборите си, но масово са пълни кретени и не знаят как да се държат с една жена, да не говорим за това, че са лишени от живец, от любов към живота, нямат хобита, нямат интереси, нямат желание за нищо.
Също така и имат навика да играят игрички, да въртят номера, което е смешно, когато все пак се опитваш да имаш истински отношения с някого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f5fa4070ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   22, моля, научи се да пишеш на родния си език, пък тогава моли, призовавай и давай акъл.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 18195c3edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Аз имам проблем като номер 11, но съм жена на 31. Изглеждам на поне 26 или мой познати така твърдят. Заглеждат ме само 20-25 годишни момченца, което ме отвращава! Имам сериозна работа, тренирам с много тежести, поддържана жена съм! Изобщо мъже над 30 не се заглеждат по мен или не правят явни опити да ме заговорят. Не знам къде бъркам и какво да направя, за да спрат да ми досаждат момченца.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cc99b44acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм на 21 и харесвам само по-млади момчета от мен. Винаги е било така. Чисто физически ме привличат. Обаче всичките ми приятелки харесват по-големи от тях. Едното нещо е сигурността или поне усещането за такава, защото по-зрелия човек безспорно има повече опит и ако не за друго, поне може да изманипулира някой по-млад. Друга причина е пари, което пак е свързано със сигурност - дом, дрехи, храна, почивки и т.н. Третото нещо, което и аз съм забелязала, макар че си е и до човек, не само години - отношението. Наистина, един мъж на 40-50 със сигурност е научил как да се отнася вече с една жена, знае какво да каже и кога. Но все пак, аз си предпочитам по-млади, винаги е било така. Опитвала съм с по-големи от мен, но просто нищо не изпитвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a800cc1c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Хахаха, не е лесно да се преглътне, че предпочитат "плешиви дъртаци" пред теб....явно си много зле, хахахаха...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 365f256b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Защото въпросните красиви и интелигентни мъже почти винаги имат твърде богат избор...и се възползват от него ако ме разбираш. Твърде са много други жени се въртят около тях. За ревнивите жени това е неудобно. Лично аз бих предпочела някой , който знам че е по-надежден.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71c417ab4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Аз съм точно една от тях. В началото на 20те съм, а той наближава 40. Работим на едно място ( което означава, че няма как да съм с него за пари) и още щом го видях го харесах. Чаках повече от половин година да направи първата крачка. Направи я все пак, после имахме притеснения от разликата, от хорските приказки, от семействата, но това преминава щом има чувства. Той ми беше първият.
Не е казано щом мъжа е на 40 трябва да е дъртак със шкембе и т.н.

А ти защо си толкова разочарован? Аз също не вярвам в любовта, камо ли с такива разлики, но явно се случва точно това от което “бягаш” .. Ще видиш, когато някоя малка ти завърти главата, ще се чудиш от къде ти дошло хаха

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 63ac743069
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

33.   Точно сега гледам едно видео, което се казва: "Women LACK Honor, Morals, AND Ethics....( RED PILL )", ето можеш да го гледаш и ти: https://www.youtube.com/watch?v=UMN8OSEXtxw Обяснява, че жените като цяло не притежават чест, морал и етика. Те се движат от изгода и алчност. Грешно е да мислиш, че те имат някакви морални качества, които да ги възпират, когато имат изгода. За тях морала има стойност единствено ако е придружен с публично осъждане, тоест ако други хора си мислят за постъпката им лошо и по-този начин ги гледат отгоре, иначе морала и правилното действие е нещо абсолютно неразбираемо и необяснимо за тях. Единствения движещ фактор е изгодата и личното облагодетелстване. За тях е немислимо и абсолютно необяснимо как някой може да жертва личния си интерес в името на по-голяма кауза или в името на това да постъпи правилно. Преди един ден спорих във фейсбук как ме отвращава историята на нашенка, която ще се жени за един негър, син на майкъл джордан. Повечето жени не можеха да видят нищо нередно и ме обвиниха в расизъм. Знаеш ли колко кифли съм блокирал? Когато им обясних, че с подобни връзки се създават мелези без история, култура и идентичност и че това се цели от Меркел и други либерали, които напълниха Европа с негри и ислямисти те станаха злобни и подигравателни. Знаеш ли защо? Защото те нямат чувство за национална гордост, чувство за чест, чувство за идентичност, те са само едни алчни животни, които се интересуват само от себе си, собствения си кеф и да си уредят собствените задници независимо с кой и как. Затова в продължение на хилядолетия те не са имали право на глас и участие в политиката и управлението. Те не могат да разберат, че да си на обществена позиция не е въпрос на престиж и облагодетелстване а въпрос на отговорност за добруването на хората, които са ти гласували доверие. Те са абсолютно неспособни да се жертват за чужди интереси освен в един единствен случай - когато става въпрос за тяхното собствено дете. Казвам всичко това за да разбереш, че търсенето на логично и морално поведение от тези същества е нелепо, те не притежават моралните качества и интелект, който да ги възвиси отвъд собствените им преки интереси, такова нещо за тях е абсолютно чуждо и непонятно. Най-близкото нещо до морал за тях е страха от обществено осъждане и най-близкото до морал, който изискват от другите, най-вече от мъжете е когато действията на другите накърнява техния пряк интерес или имидж. В това се съставлява изцяло техния светоглед.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19b85b26b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Към 23 - познавам мъж, който е на 30 години и все още му искат лична карта. Поради тази причина не може и да си хване по-голяма от 20 годишна, защото самия той прилича на толкова. И не е задръстен, дори напротив много е красив.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2a88505ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Предполагам си или девствен или сексуалният ти опит се простира до секс с проститутка за 50лв. Хаха.. сега извън майтапа - всеки си има вкус. А и не забравяй, че и ти след години ще си на 50.. и какво ще се обесиш ли? Естествено, че и ти ще искаш да видиш полов живот! Не завиждай на хората и твоя късмет ще излезе все някога.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 98d6550d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   И аз мисля, че е "daddy issues". Компенсация за липсата на правилно отношение от бащината фигура. Същото е и с мъжете, които харесват milf.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c11736744a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Интересно, сравнявам заглавията на темите и какво виждам - "Харесвам зрели дами", "Защо си падат по по-възрастни жени", "Модата от Западна Европа", това е когато става въпрос за млади мъже, които онождат жени на възрастта на майките и бабите си и "До младите момичета, ходещи с дъртаци : защо го правите? ". Значи 40-50 годишните жени са дами, зрели, с безценен опит, по-хубави от младите момичета, а мъжете на същата възраст са дъртаци, грозни, дебели, плешиви, ниски, тъпи, с увиснали тумбаци? И си мисля колко прав е Айнщайн - човешката глупост е по-безгранична от вселената...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a83c397ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Всъщност, не е тайна за повечето хора, че доста от мъжете занимаващи се активно с фитнес и кардио тренировки, са в доста добра форма и след 30-те години. Примерно в съседния блок има един доктор, който от 20 години тича непрекъснато и за 50-годишен изглежда много добре. тя и жена му е седем-осем години по-млада от него. Не всички жени обаче се занимават със спорт, на тях им личи след 30-те застаряването. Много мъже са по-млади отколкото са, Ето защо и мъж на 30 години избира, а за жена след 30 е по-трудно. И конкретно по темата в отговор на заглавието. Младите момичета харесват зрели мъже заради умения и отношение. Това е напълно разбираемо. Иначе и аз си мисля, че трябва момиче на 20 да си търси момче на 25 най-много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9df7d67da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Момиче на 21 съм и за мен възрастта не е от значение, но факт че излизам с мъже 10-15 години по големи от мен. Първо пикьовците между 21-28 много рядко знаят какво искат и си мислят че могат дето се вика "да ме ръгнат и да си тръгнат", също така нямат отношение и не знаят как да се държат, докато един мъж на 30 или поне тези със които съм била (не слагам всичко под общ знаменател понеже винаги има изключения)знае как да се държи с една жена и има отношение. Доколкото финансоввата част никой от по големите мъже с които съм била не е бил някой който да ме хрантути и да ми дава пари, така че не мога да кажа че съм била с тях заради някаки облаги.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 471b2871bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Чувствам уважение и изпитвам респект, защита, спокойствие... Разбира се, зависи от човека, защото знам мъже на 50 и повече, които се държат незряло, и млади под 30 г., които имат много качества.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 99c6589a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Автора, номер 2 и останалите с този манталитет - пожелавам ви да доживеете до 45 когато ще сте дъртаци и стари чанти. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a42653eb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Ще ти кажа, защо се получава така. Много от младите момчета са пасивни и чакат момичето само да ги намери и свали.
По-възрастните са по-уверени и умеят да свалят по-младите момичета.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: deadd1eed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Всичко това е само заради парите. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 99cf06dfa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   20-25-годишното момиче е на върха на сексуалната си привлекателност. По-млада и по-хубава няма да стане след 25. Съответно в тази възраст има най-голям избор.
Защо би избрала един 40-годишен мъж, когато може да има (почти) всеки? Защото 40-годишният и предлага нещо (или неща), които 20-годишният и връстник не може да и предложи. Толкова е просто.
Прочетете за Sexual Market Place. Жените разменят сексуалността си, красотата и възможността да износят бебе срещу ресурсите на мъжа - парите, социалното положение, способностите му. Винаги е било така и винаги ще бъде.
Един мъж на 40 може да не е първа младост, но може да прави деца. По-важното обаче е, че вече е натрупал житейски опит, по-вероятно е да е материално обезпечен от 20-годишния, и е улегнал, с него няма драми, не се впечатлява лесно. Стоицизмът привлича жените. Ако на тази възраст все още няма деца, то значи много вероятно иска, съответно можем да го наречем и семейно ориентиран.
Разберете, че жените не се впечатляваме, както вие, мъжете, от стегнати тела и млади лица. Не, че не се впечатляваме, но това не е ключово; ключово е това, което мъжът може да осигури. Не търсете морал там, където го няма: човешката сексуалност е аморална. Мъжката сексуална стратегия е да разпръсне семето си на колкото се може повече места, женската - да намери най-добрия баща за децата си.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ba7330213
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   На 45 съм, женен с две вече големи деца. Съпругата ми е със седем години по-малка от мен. Всички мислят, че съм поне 10 години по-млад. От две години започнах да тренирам усилено и почти всеки ден след работа съм във фитнеса. Косата си ми е наред-засега не оплешивявам и имам малко бели косми. Храня се само със здравословна храна. Малко остава да направя тяло като на моделите - изцяло плочки и релеф! Имам горе-долу хубава кола, обличам се стилно, с маркови дрехи. Нося различни маркови часовници, очила и други аксесоари. Използвам само маркови парфюми. С една дума изляза ли, всеки детайл е изпипан. Еми какво да ви кажа- през годините винаги са се намирали жени, които да ме харесат, но през последните няколко месеца се сещам за поне 5 момичета/жени, които откровено ме харесват и очакват да направя нещо. Само една от тези 5жени знае на колко години съм(тя е колежка), като тя е на 30 и е омъжена(влюбена е в мен:)), а другите предполагам, че са на около 23-25! Как ли ще реагират тези - малките, ако разберат на колко съм:)Аааа, не може да бъде;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ba7330213
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   До 2
Харесваш някой мъж, влюбваш се и греда, той бил на 30.........;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2546148e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   42 удари право в десетката! От младо момиче, което се е срещало и с момчета, и с мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ea68ce7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Номер 33, абсолютно вярно. Добре че оглупяваме(ясно кога), иначе кой би им обърнал внимание. Бавни, тромави, като изключим децата почти нямат принос. 99,9:1 е приноса в полза на мъжкото съсловие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e4c5f37803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   29, едва ли е по-зле от аутистче, изписващо "хахахахахаха" истерично в коментарите си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e2f5246922
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

50.   Номер 2, ти като одъртееш и станеш "миризлива, разхлопана и гнусна" какво ще правиш? Ще си теглиш ножа предполагам, щом я имаш тази непоносимост към по-възрастни, или ти си мислиш, че ще бъдеш вечно млада? Жалка си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: abfb43e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Защото са интересни мъже с разнообразен житейски опит и са ми фетиш от малка.

Alpha, ж. 30

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b65ff3ad0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   42 и 47 - Те са пасивни, защото очакват и вие да покажете интерес и отношение, не да чакате само на тях, освен това много жени и момичета са откровени простачки и грубиянки демонстриращи непростимо отношение към някой мъж, който е проявил явен интерес към някоя. Съответно вие вместо да си мръднете задниците и да не сте толкова пасивни самите вие, предпочитате да обвинявате момчетата в пасивност и да чакате на някой, който ще действа независимо какъв е.

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker