Има ли надежда ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда ?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1270 пъти
Здравейте!
Пиша ви това с надеждата да получа съвет и мнение, понеже няма на кого да споделя толкова искрено и да си излея мислите :)
Да започна от самото начало, на 21 години съм, добре изглеждаща. тренирам редовно, уча и работя. До тук добре. Преди 1 години приключих много сериозна връзка, която беше с първата ми любов, но нещата не се получиха и се разделихме. И сега идва по-трудната част. Започнах да поддържам отношения с мой много близък приятел, като уговорката в самото начало беше просто секс и нищо повече. Но с времето и всичко останало, както всеки път става аз се влюбих, опитах седа му го покажа с толкова много неща и накрая дори му го казах, но той просто не иска връзка, не иска нищо свързано с това. Както и да е, приех го и понеже бях толкова заслепена, продължих да се виждам с него, защото това беше единствения начин да съм с него. С времето се опитах да си намеря някой, аз искам да имам чпвек до мен, да ме подкрепя, да ме разбира, да ме уважава, но когато нещата с някоя момче стигнат до излизане, аз се отръпвам и приключвам всякаква комуникация с него, просто не мога. Вече наистина се замислям, че ще си остана сама, след като тичам, по този, който не иска нищо с мен. Още по-лошото е, че всъщност той ми казва, че не иска и няма намериение да спи с други, докато е с мен, ревнува ме постоянно, обеснява ми се, все едно сме във връзка, което е ироничното. Вече съм се отказала да съм с него за нещо сериозно и наистина не знам какво да правя, как да спра или как да го спечеля. Моля, ако някой е попадал в моята ситуация да даде съвет, а дори и да не е, пак :) Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 64498f5ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, момиче на твоите години съм. Попадала съм много пъти в такива ситуации, в които момчето ми дава смесени сигнали, чак сега си намерих сериозен приятел. Това, което научих е, че ако един човек те иска и ако е мъж на място - ще ти го покаже на всяка цена!!! Трудно се намират такива хора. Моя приятел е по-малък от мен, но никога не ме е притискал и не е правил разни женски номера със смесени сигнали и такива. Да, отначало други хора ми казаха за чувствата му към мен, аз не вярвах, а и тогава не исках сериозна връзка ,но след като разбрах, той не отрече, а продължи да ме търси, да иска да ме опознае, без да натяга за връзка или дори само секс. Чакаше ме. Много ме уважава, винаги е било така. И евентуално и аз се поддадох и се влюбих в него и сега сме заедно. Преди това дълги години обичах момче, с което нямахме връзка, защото ми даваше постоянно смесени сигнали. Аз не се отказвах обаче, но в крайна сметка нищо не се получи. Той се срамуваше от мен пред приятелите си, ако говореше само с мен беше различен, но ако имаше други хора сякаш не ме познава. И чак сега ми е чудно как толкова време съм била заслепена. Но просто чак сега видях това различно отношение. Да, и преди съм ходела със свестни момчета, но отношението не беше чак като сега, сега е на съвсем друго ниво. Няма никакво ограничаване, нямаме скандали за простотии и такива. Най-добре временно се оттегли от всякакви мъже и такива, защото колкото по-отчаяно търсиш, толкова повече си личи и ще се провалят нещата. Аз по едно време отчаяно търсех, но никой не ми обръщаше внимание и откачах. Излизай повече с приятели, може и сама дори, ако не ти пречи, фокусирай се върху себе си. Аз 1 година почти изобщо не се занимавах с мъже, нито секс, нито нищо, просто ми беше писнало от мимолетни връзки или женствени мъже и евентуално правилния ме откри сам. Просто буквално сега няма смисъл от това, тези смесени сигнали са детски номера.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae569f562a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа нещо, което си е истина, но изобщо няма да ти стане приятно. Надявам се да имаш разума да ме разбереш правилно и наистина да се замислиш.
Казваш ни, че искаш разбиране, любов и уважение. Ясно ми е, всеки човек иска същите неща. Ти даваш ли ги на себе си? Проявяваш ли разбиране, любов и уважение към себе си? Защото, не че нещо, но дълго си продължавала да влагаш чувства към човек, който ясно ти е казал, че не иска връзка с теб. Ти се познаваш, но въпреки това си сключила уговорката за приятели с привилегии. Не можеш да ме убедиш, че в самото начало не си подозирала, че ще приключиш влюбена и сама. Думите, които си използвала ми подсказват, че си имала поне малки съмнения за края на историята ви. И защо го направи? В началото не е било любов, не си имала емоционални мотиви. Друго, което изобщо не ми хареса в историята ти и няма да ти спестя, ти самата бягаш когато някой мъж иска да излизате нормално на срещи и да имате истинска връзка. Казваш, че не можеш и ти вярвам, защото и на мен не ми звучиш готова за нова връзка. Поне не истинска връзка.
Изобщо не си глупава, не ти правя такива намеци и не мисля това за теб. Мисля, че си много объркана и не си си дала време да преживееш раздялата си. Мисля, че сама не се разбираш и не се обичаш. Знаеш ли? Ти изобщо нямаш проблеми с любов или мъже, ти имаш проблеми със себе си. Искрено те съветвам да останеш сама и да помислиш. Никой не може да ти причини нещо по-лошо от това, което ти сама си причиняваш в момента. Позволяваш на някакъв тип да те разиграва все едно си кукла на конци. Това ли мислиш за себе си, толкова ли се уважаваш? Някакъв си мъж те ползва за секс, въпреки че е наясно с чувства ти и после минава с номера да те ревнува и да се прави на загрижен. Изобщо не му се връзвай на глупостите. Много ясно, че ще ревнува. Не го прави от любов, прави го защото му харесва ти да си хлътнала по него и ти да го харесваш. А той изобщо има ли с кои други да спи? Не можеш да се впечатляваш, че спи само с теб (така казва де), ако той няма опция да спи с други. Къде си тръгнала ти да анализираш думи без покритие? Виждам, че горе-долу имаш някаква трезва представа за ситуацията и затова ти казвам всички тези груби неща. Предполагам, че имаш нужда да го чуеш от друг човек. Стегни се. Бъди сама докато не се почувстваш готова да бъдеш с някого. Няма да ти отнеме цял живот, няма да умреш самотна в отцепена от света къща с 10 котки в двора. Нито ти е нужен мъж, нито ти е нужен приятел в момента. Имаш нужда от себе си, малко да влезеш в ритъм и да се изясниш с онази в огледалото. Не се хващай за мухльовци като удавник за сламка. Този твоя не е надежден. Нищо не ти предлага, нищо съществено не ти дава. Махай го като кола маска. Дърпаш рязко, викаш и ревеш, после минава и носиш рокли без чорпогащник на воля. Докато продължаваш да спиш с него и да го обичаш с ушите си, все ще се чувстваш зле и все ще се сърдиш на себе си. И това ще се повтаря многократно, ако все се впускаш с главата надолу в подобни отношения, на които краят им е започнал преди началото. Не мога да те виня за нищо, разбирам те. Не съм била в твоята ситуация, но и аз съм обичала и след раздяла не съм била на себе си. Влюбвала съм се в хора, които не за заслужавали и поглед. Наранявала съм се защото сама не съм се обичала и не съм мислила за собственото си добро. Нито си глупава, нито трябва да се обвиняваш, че не си се чувствала добре и не си успяла да се събереш навреме. На всеки се случва. Имаме си моментите, хора сме и е нормално. При теб положението е стигнало до тази критична степен и единствено можеш да започнеш да мислиш за себе си от днес и да спреш да правиш глупости.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a48aaf9bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо си оправи правописа па тогава се захласвай по момчета .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cd431fcd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек е създаден да търси там, където не може. Там където му е забранено. Там където му се отказва. Егото привлича това.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9eb37e630b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Просто искам да поздравя номер 2 - това е най-хубавият и най-смислен коментар, който съм чела в сподели. нет за тази година, а може би и като цяло. Направо съм възхитена. Дано авторката прочете и осмисли.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5b8b40c396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Уговорките "просто секс и нищо повече" са или глупост, или претекст. Работата е там, че по същество сексът е висш стадий на отношенията, на любовта, а не, както се казва напоследък, че сексът не бил повод за запознанство... Той е завършек, а не начало. Виж сега докъде сте я докарали - ни риба ни рак, нито радост, нито мъка.
Опитай да го игнорираш за известно време, може да му дойде акълът.
Или има и друг вариант - казваш му открито: "Виж какво, за мен нещата се задълбочиха, така че или ще правим сериозна връзка, (респективно, семейство в перспектива), или чао. Помисли няколко дена и ми дай отговор! " Това е по-рисковано, обаче бързо ще си изясниш ситуацията, която иначе може да се мъти с месеци и с години. И само да си губиш времето и да пропускаш потенциални възможности.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker