Как да уголемя пениса си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да уголемя пениса си
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2813 пъти
Кой метод за уголемяване на пениса е най-добър, малък ми е само 11 см. и съм комплексиран. Гледам в интернет разни хапчета за уголемяване на пениса, но после се оказва че са измамници. Бих искал да го уголемя поне с 2 или 3 см, че да съм горе долу в нормата, а не да съм под нея. Ако някога имам приятелка(не е сигурно, но все пак) ще ми се смее на малкия и ще се комплексирам за винаги.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4eabbeb542
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз го опъвах преди по 1-2 часа и ся не мога да го вдигам, файда че го направих поне 12 санта. А пък от лъжите за сантиметрите и носът ми порасна... ся па него не моа го смаля. Абе стой си така, че после все ще ти е в г*з.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0a69e62fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Спокойно, ако момичето наистина те харесва и обича, вярвай това не прави проблем.
Всичко не се върти само около секса, освен ако не търсиш само и единствено секс и то покрай повърхностни и лигави момичета с големи претенции и очаквания, тогава - ДА, трябва да имаш коплекс и тогава размера ти е проблем.

това...на колко години си ? Биеш ми на някой тинейджър...


Ж.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bfe685ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Недей да правиш нищо, за да го увеличиш! Току виж си навредиш нещо. Не съм жена, но съм се интересувал по тази тема. Има материали, дори интервюта с порно актриси. В Ютюб има хубаво интервю: копирай и пусни в търсачката Penis Size & Sex Advice by Porn Star Nina Hartley & Me. Видеото е в канала на KarenLee Love. Та общо взето това с размера не е толкова важно. Големият проблем е това, което има в порното - големи пениси, monster dicks, big black dicks и т.н. Порното не е реалния секс и реалния живот. Порното е шоу бизнес и индустрия, а зад кулисите актрисите си знаят какво им е. Има материали и по тази тема: жени напуснали бизнеса разказват за жестоката истина. Обикновено обвиняват медиите колко погрешен и изкуствен модел внушават на хората: как трябва да изглеждаш, как да се обличаш, какво да притежаваш, какво е модерно. Аз бих добавил и порното: трябва да имаш голям к*р. Пълни глупости. Много жени споделят, че големият размер причинява болка. Споделят, че мъжете с големи пениси не са добри любовници, тъй като разчитат единствено на размера си и не полагат старание за нещо повече. Та общо взето не е важно колко ти е голям, а какво правиш преди да се стигне до проникването и как използваш пениса си. Освен това имаш устни, език и пръсти. ;) "Не е въпросът в размера, а как се свързваш с другия човек" - това са думи на жена. Успокой се, намери си момиче, което ти се кефи и се наслаждавайте на секса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 35e60d50e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единственият вариант е чрез хирургическа намеса! Операция при която едни няколко сантиметра от него, които са в тялото се изтеглят напред. Не мога да обесня подробно, но това е варианта за удължаване. Гледал съм документалка по темата на Нешенал Географик.
Процедурата е безопасна. За одебеляване напрактика няма безопасна процедура.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0d2dc314bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   с операция

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a2e4adf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така първо, единствения начин е оперативен. Операцията е скъпа и получаваш около 1 см и още 0. 5 някъде след време. Та за 1 см не си заслужава. Това че размера не е от значение също са глупости, в порното както визираха някой са от поне от 22 нагоре. Размера е бил винаги от значение, не е нужно да ти е 22 но между 16 до към 20 се приема по така от дамите. Та аз какво направих, понеже имах корем започнях да тренирам, в обста на триъгълника се натрупва мазнина и покрива малко или много. Та ако си пълен или с бирено шкембе, както са повечето почни да тренираш, като махнеш част от мазнините ще се покаже малко. За съжаление не знам какъв съвет да ти там, примерно аз съм с 17-18 и пак имам комлекс, че ми е малък и то това е само заради порното, в реалност съм в нормата на нормален размер. И сега ще разкрия една тайна, дамите неразличават размерите, някой казват 22-23 ма ролетка не са взимали. Реално колегите мъже хвърлят някво по така число и мацката му вярва. Но общо взето, това не е нещо което можеш да промениш, и не зависи от теб така че иле го приемаш или си стоиш на ръчна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3905c9c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има упражнения, които прилагани по няколко пъти ежедневно ще постигнат нужния ефект. Доене с полувъзбуден увеличават дебелина и дължина. Трябва да се прави щадящо, без ярост. Ефекта от 2см. можеш да го постигнеш за година. Ефекта върху самочувствието е голям. Нужно е увереност и спокойствие.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1ef5e75806
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей поненеже не веднъж срещам подобен въпрос, ще се реша да пусна една тема относно размера. Аз лично като жена те обеждавам, че размера е абсолютно без значение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bfe685ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 3 съм. Да, много жени нямат понятие от дължини и сантиметри, както казва №8. Пак ще говоря за интервюта, защото в крайна сметка ние се влияем от информация, която се носи в публичното пространство. Та има разни интервюта с момичета (от 18 до двайсет и няколко години) на улицата, в колежи и университети. Някои от тях твърдят, че няма значение, че 10 cm стигат. Има и доста, които според мен просто се правят на отворени или говорят за големи размери също повлияни от цялата медийна простотия. Много ми беше смешно как една от интервюираните твърдеше, че 10 cm са малко и в същото твърдеше сериозно, че е девствена. Най-добре е жените да изкажат мнение. Възможно е вече да има такава тема и да са писали, но това пак не изчерпва всичко. Няма как да пишат всички жени и да бъдат написани всички позиции. И нямам как за всички жени размерът да е от такова значение и да имат еднакво мнение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bfe685ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не всички в порното са с големи размери. Давам за пример George Uhl, който е доста успешен и популрен, а пенисът му не е голям. Не се комплексирай заради това. Ако пък толкова се притесняваш, заложи на друго: на маниери, на отношение, на чувство за хумор и т. н.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f487b5679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За всеки влак си има пътници приятелю. Не е толкова важен размера! Остави ги тези "велики и неразгадани въпроси". Приятелка ще си намериш и то не една. Някой от тях ще ти се смеят, други ще искат по-голям, трети ще молят за още и още от тези сантиметри. Това е относително. На 16 ударих линийката и гледам 20 см. Не знаех колко е нормално и колко трябва да бъде. На 17 вече не бях девствен и момичеъо не повтори. Втора, трета, докато четвъртата го зяпна и отказа да седне на него. Едвам я накарах да каже защо. Имала над 10 приятеля, но никога не била сядала на толкова голям. Отказа ми! Над 20 съм имал, и три от тях отказаха да правят секс с мен. Една "оправна" дори я водих на гинеколог. Не бяха и скъсали химена и малките и срамни устни се бяха подули колкото среден портокал. От тогава обръщам повече внимание на партньорката си. Задължително я докарвам до два-три оргазма с френска и пръсти, а след това не я интересува колко е голям и къде ще го вкара. Научи се да доставяш удоволствие. Не да се опитваш да и стигнеш стомаха. Има жени които и на по-малък размер се радват. Тези които ти казват "- Размера имал значение " са зайци за челастрене. Аз избягвам такива хора.
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ebae238ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена на 30. С много мъже съм спала и за мен е важен размерът. Най хубаво е с дебел пенис. С времето почнах да се опитвам да си намалявам критерия за размера. Наскоро правих с мъж със среден размер, който е много опитен и ме свърши с лекота. Та той ми праща секс снимки нон стоп. На снимките му изглежда голям, защото е сниман отблизо. Това радва окото на жената, размиват й се представите два сантиметра повече ли е, по малко ли е, подсъзнателно й влияе като гледа на снимки какъв е. После ако и в леглото е по нежен, си свършва лесно. Според мене ти трябва много опит да натрупаш, задължително е да си супер уверен. И пробвай и със снимките.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker