Хванах го с друга. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах го с друга.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте! От известно време следя този сайт и доста ми харесва. Реших да пиша тук, защото имам нужда от помощ. Нямам близки хора до себе си. Историята ми ще бъде дълга, искам да благодаря на всеки, който ще я прочете цялата.

Аз съм на 25 години от София. Омъжена съм от 3 години, а преди 6 месеца ни се роди и първото детенце. Не мога да опиша чувството, което изпитах, когато прегърнах момченцето си, незаменимо е. Винаги съм искала да създам семейство, да имам прекрасен съпруг до себе си, много дечица и да се разбираме. Това беше една от основните ми цели в живота. Със съпруга ми се запознахме чрез общи приятели и се харесахме. Той е искрен, коректен, умен, красив, добър човек е. Обичам го с цялото си същество в мен, никога не съм помисляла за друг човек освен него. За мен той беше всичко. В началото се разбирахме идеално, разговаряхме за всеки един проблем, търсихме решения заедно, помагахме си взаимно, обичахме се.
Когато забременях, нещо се случи. Не знам какво. Той стана студен. Не разговаряше с мен, не се интересуваше от развитието на бебето, не ми помагаше, обиждаше ме. Започнах да напълнявам, а заради хормоните и косата ми започна малко да капе, гърдите ми също се отпуснаха малко, но не е нещо фатално. В този период чувах реплики от сорта на :

- " Вече като правим секс, не се събличай нагоре! Не искам да ти гледам сланините. "

- " Ти май ще ме изпревариш с оплешивяването "

- " Ядеш като за сто човека, ще станеш слон "

- " За морето не си взимай бански и не се излагай "

Всичко това, а и още много го чувах през цялата бременност. Винаги си замълчавах, но е ужасно за една жена да получава такива коментари от мъжа, който толкова обича и се старае винаги да е красива за него. Наистина хапвах много, но просто ми се ядеше. Знам, че не бях в най-красивия си период, но какво да направя? Няма значение. Родих си моето малко щастие, което промени всичко в живота ми. Само аз се занимавам с бебето, той дори не иска да го погледне. Миналата събота, докато той си гледаше телевизия и си говореше по телефона, аз готвех, а малкият си беше изпуснал мечето на пода, само го помолих да го вдигне, той започна да ми крещи, че нищо не съм вършела, че съм мързелива и само го занимавам с глупости. Е, взе си якето и пак навън с приятели да пие. В последно време докато правим секс е ужасен. Изобщо не допринася за общото удоволствие, интересува се само той да свърши, а пък аз не го интересувам. Няколко пъти го помолих да не ме пляска толкова силно, защото ме боли. Дали уважи мнението ми? Не, разбира се.
Аз си мълчах.
Беше ми болно, че вече не ме желае толкова. За това бях организирала една прекрасна седмица, само за нас двамата. Детето го оставих при майка си. Веднага след това изтичах да си избера някоя нова секси дрешка, на фризьор и т. н. Минах да напазарувам, за да сготвя нещо по-специално. Исках само да си оправим отношенията. Когато още бях пред вратата на апартамента, чух някакви силни пъшкания. Отключих и моментално пред вратата на спалнията ни. Знаех какво става, чувах много ясно как чукаше друга. Понечих да отворя, но се разплаках и се махнах от нас.

В момента съм при сестра си. Той ми звъня да ме пита къде съм, защо не се прибирам и т. н. Не знае, че съм го чула какво прави.
Чувствам се.... дори не знам как да опиша това, което изпитвам.
Разрушена съм...

Искам да Ви попитам, а сега какво? Как да постъпя? Искам да си запазя семейството, не искам да развалям всичко. Да му призная ли, че го чух? Дали да си замълча? Объркана съм.

Ще съм Ви благодарна, ако ми дадете полезни съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: c5cff7a7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно ли е да е гледал порно?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 05fcb076c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чистокръвен боклук си намерила някъде, но по начина на писане... не се учудвам.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a32b3de7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   В никакъв случай не си премълчавай ,не си го причинявай ще рухнеш рано или късно.Това унижение не може да се преглътне лесно.Щом искаш да си запазиш семействоти непременно трябяа да говориш с него и то много сериозно.На първо място ти трябва да усетиш дали той иска да си запази семейството,и дали е склонен да забрави увлечението си към другата.Ти никога няма да го забравиш,но ако усетиш и той най ввче го докаже,че иска отново семейството си ти трябва също да решиш дали ще можеш да простиш,защото ако не успееш да забравиш тази постъпка това винаги щее рефлектира негативно върху семейсвото ти.Помиси си добре как ще си легнеш отново с него,как ще спиш на тази спалня като знаеш ,че е бил там с друга,че те е мамил от неизвестно за теб време и ще можеш ли ти изобщо отново да му се довериш като е по далече ,чв отново не е с друга.На първо място ти се замисли ,а тогава реши дали искаш да го запазиш .Не е шега имате дете,то не заслужава да живее без хармония и разбирателсвто.Но съвета ми е не гоо оставай така а говорете.
Успех.Дано всичко е наред!;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 996591762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти ме върна в същия момент,който аз преживях,разплаках се и аз..Аз съм едва на 17,но ще ти дам съвет.Първо-не си отворила,мина ми през главата,че може да е гледал порно,след като не си видяла,няма как да знаеш-затова за да не те излъже-питай го и кажи,че си видяла през ключалката на вратата или си открехнала-за да няма къде да бяга,ако е истина.Трудно е и изневярата сполетява много двойки,но смятам,че достойнството е много по-важно,млада си и имаш шанс за нова добра връзка.Направи каквото смяташ,че ще е най-добре,но все пак лично аз не бих могла да бъда с човек,който се е подиграл с мен и себе си,защото е изневерил на избора си.Късмет,мила.Надявам се са съм права,но ако наистина е била друга,много съжалявам..

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7039ff4f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 1 - мисля, че човек може да различи порното от истинската жена, а и в крайна сметка никой не гледа порно със силен звук, толкова че да се чува зад стените. Авторке, не мисля че е порно, а точно изневяра и дори да беше само порно по това което си написала пак не смятам че е читав човек. Още малко и ще започне да те бие като му гледам отношението. Признай си, че си го хванала. Този боклук не заслужава втори шанс, но ако много искаш да си запазиш семейството задължително на семеен консултант(нещо, което трябва да се направи преди бракът всъщност), а ако той не иска на семеен консултант му събираш багажа, сменяш ключалката и бай бай. Знам, че в момента искаш да запазиш семейството си, но не винаги една двойка са максимално продуктивни, здравословни и добри даващи пример за детето си когато са заедно, някои хора го правят по-добре отделно, а други изобщо не стават за родители. Очевидно мъжът ти не знае какво е да си бременна жена и как това се отразява на тялото ти.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cd72988c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Той не е искал това дете. Започнал е да се държи зле с теб по време на бремеността, а след като то се е родило не го поглежда. Кажи му какво си чула. И му кажи, че ако нещата продължават така ще се разделите. Питай го защо не е искал детето. Положението е сериозно има вероятност да се разделите и трябва да я осъзнаеш и приемеш. Замисли се в каква среда расте детето ти. Един ден ще почне да разбира достатъчно, задайте си и двамата въпроса в такава среда ли искам да расте детето ми . . . Вече си майка. В момента, в който избереш да дадеш живот си длъжна винаги да мислиш първо за него. Така че романтични и драматични излияния от типа на "ама обичам го" не са уместни. Ще започне да си излива злобата и върху детето. Това ли чакаш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2dd5c632c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2!
Леле, какво толкова й има на писането?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a3d742e68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Голямо семейство, няма що! Какво искаш да запазиш? Неуважението и НЕобичта му към теб, изневярата му, предателството, обидите, слугинската си роля? Или си мислиш, че ще стане чудо и ще заживееш идеално с г-н Идеален? Отвори широко очи и приеми истината - ще става още по-зле. Изхвърли боклука от живота си, продължи напред с детето и внимавай със следващия- прекрасните мъже живеят във филмите и в романите, не около нас. Грешката ти е , че си допуснала ТОЙ да бъде всичко за теб, а не самата ТИ. И ще страдаш още много, докато не разбереш, че не бива да превръщаш друг човек в център на живота си, нито да го идеализираш. Не си длъжна да му даваш никакви обяснения, в отговор ще чуеш само лъжи- напр. че се е случило за пръв и последен път. Лично аз мисля, че го е правил и друг път и то най-нагло- в спалнята ви, тоест въобще не му пука дали ще го хванеш, иначе би отишъл на хотел. Пак си помисли- с този ли искаш да прекараш живота си? Че той не само не става за съпруг, ами и за баща, щом не поглежда детето си. За него не си любима жена, а безплатна слугиня и секс играчка. Бъди силна!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6155a0defa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да беше поне добър баща, ами то... Нищо не губиш, освен по-малко грижи и по-малко негативни емоции.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f7ede3e605
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересно описание си дала за съпруга си в началото-коректен, искрен, добър, умен и т. н. По описанието на ситуацията през и след бременността ти напълно си противоречи с тези качества. Човек, който е умен, добър и коректен не обижда бременната си млада съпруга, нито й крещи за това, че трябва да вдигне мечето на общото им дете, уважава молбите й за елементарни неща и най-важното-не изневерява под носа й, в собствината им спалня, в семейния апартамент, на жената, с която имат 6 месечно бебе по тоя гнусен и долен начин. Мъжа ти е повече от боклук и не разбирам какво семейство искаш да запазиш с такъв изрод? Ти луда ли си или да? Той те има за парцал и защо по дяволите непрекъснато си мълчиш? Развикай му се, забии му два шамара, заплаши го и го изгони. Тцтцтцт, нямам думи. И пише тука, че иска съвети. Ти съвсем не си добре. Ти нямаш семейство. Имаш бебе и един червей до себе си. Ама като не се уважаваш, ще пишеш по форумите. Развод веднага иначе не те виждам за в бъдеще.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 66ee1ab47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това е скеч- няма жена която да се ограничи, да унижи друга жена- конкурентка. Нищо да не прави- само да влезне в спалнята и да погледне смръщено двете голи пулсиращи в такт, дупенца. Следва низост и мерзост, смут и празнота. Не искам да съм на мястото на съвъкупляващите се, това не е кеф. Тя ще си тръгне протекла и не свършила, както и той. А нашата героиня ще има само повод да го играе " обидена и огорчена "

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a894efe79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не мисля, че в момента имаш нормално семейство. И също така смятам, че още в началото си била заслепена за този човек поради мечтата си непременно да имаш мъж и дете, той мисля, че винаги си е бил такъв, просто сега си го опознала по-добре. Чудя се как не ти и посяга. Аз лично не бих била с такъв човек не само заради изневярата, а заради ЦЯЛОСТНОТО му неуважение. Не разбирам как може един мъж да унижава жената, която носи НЕГОВОТО дете? Лошото е, че вече имаш и нещо общо с такъв човек - детето ви. То е най-потърпевшо от лошия пример за баща, който ще получи или разбитото семейство. Опитай да поговориш с него, макар че не смятам, че един човек може да се промени. Наистина, не знам какъв съвет да ти дам, но аз на твое място не бих останала с този човек. Много ми е любопитно, той на колко е?

Сатурн

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c438113ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Съсредоточи се в отглеждането на детето! Сама! Съжалявам, че трябва да го чуеш, но е така. Простиш ли/което ще е трудно/ ще има временно затишие а по нататък всичко ще се повтори дори и по-зле ще става. Кой би нарекъл избранницата за майка на собственото си дете с такива епитети? ! Та именно тази жена носи живот! Неговите гени и кръв! Ще му готвиш а той ще си почива и крещи! Никога не съм повишавал тон и да съм изнервен на краен предел. Естествено, че ще ядеш повече. Храниш двама. Гърдите и тялото на една бременна жена се променят осезаемо. Иска гърди като на 20 годишна ли да имаш? Няма по-красиво женско тяло когато една жена е бременна! Кога си видяла плешива майка? Той към добро няма да се промени. Има мъже които мечтаят за семейство, деца и половинка в живота си. Този човек е болен!
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c0c10fd556
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Оф не аз като чета тука и вече тотално се отчайвам от скапанитр български мъже. На 30 съм, необвързана и вече планирам как да съм самотна майка. Иначе какво ме чака - живот с мухльо, на който не му става или живот с мъж като твоя - голям избор. И не не ми се слушат нафалените оптимистични глупости тип за всеки влак си има пътници. За толко години толко много съм видяла, че вече ми е ясно. Който иска здраво семейство си седи без секс. Мани тея глупости дето ти разправят къв невероятен секс правили с мъжа си. Те го колко е невероятен, сама си видяла. Да ти кажа честно, бих се сцепила от любовници. Ще си гледам детето, ти поне дете имаш. Аз и това нямам. И мъжа ми да пасе трева. Ще му кажа помежду другото че съм го чула да се чука с друга с пълното безразличие. И няма и развод да му дам. Изравни го със земята бе. Той очаква да му ревеш там. Ще бъдеш Кучка. И ти можеш да си правиш секс с който искаш. Кеф ти мъж, кеф ти любовници. И ти си ги води вкъщи.. Амаа хана научил се къде е на баницата мекото... Ми и ти можеш. Кво ще ревеш. Като му гледаш детето а той се развява, затова ли. Това дете си е твое. Той ще се моли след време да му обърне внимание детето.....айде по отракано. До другата седмица да си се похвалила с любовник. Почни от тиндър.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3189534fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това е измислена история! Никой мъж няма да вкара жена в дома си, докато жена му всеки момент може да се върне!? Явно авторката скучае и разлайва аудиторията с подобни теми. Но няма лошо в това, все пак са поучителни!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9d4962ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ейй 15 - чшшш, алоууу принцесо слезни малко на земята! Ти вече си започнала малко от малко да проумяваш, че мъжете не ти дължат НИЩО включително и секс и започваш да оценяваш тези базови неща, но още се държиш за представата, че си специална и може да имаш претенции и поставяш условия. Не става така! Надявам се като станеш на 40 години да разбереш, че да те обичат, да са ти верни и други неща, които приемаш за даденост, защото като много други погълнати от себе си принцеси смяташ, че си специална НЕ СА ДАДЕНОСТ! Трябва да ги заслужиш и с подобно отношение това няма да стане! Ако искаш хубава връзка - гледаш да осигуриш максималния кеф на партньора а не своя, капиш? "Ама аз очаквам от него той да ме обича, да ми е верен и да задоволява всичките ми претенции, защото съм принцеса и просто трябва да чакам, чакааам, чакаААААМ принца, който да дойде и да ми даде и направи всичко и аз ще очаааквааам от него преданост, лоялност, бла-бла-бла" Искаш да те обичат? Направи за един мъж толкова много, че да не може да не те обича, не ми чакай, не очаквай и стига с тия тъпи претенции и подбори, заслужи си хубавото отношение!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d79a9c34e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Защото си си хванала кофти човек за семейство. И преди го е правил, просто не си го хващала. Едно бившо гадже няма проблем да преспи с мен, нищо че има приятелка. Само да не знаела, защото много добре знае, че ще го зареже, а аз не го искам. И си наляга парцалите при нея, но му шарят очите. С такъв лицемер ни връзка, ни семейство. Просто багажа и през вратата.
Другата с нищо не те превъзхожда, нито като жена, нито като качества. Просто иска разнообразие гадината! А за детето можеш и сама да се справиш, такъв паразит до нея не и трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5e132b2fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И на мен не ми се връзва написаното от авторката. Значи мъжа и си води друга жена в спалнята им, докато тя е на фризьор и по магазините, демек може да се върне всеки момент. Е няма толкова прост мъж, освен ако нарочно не иска да ги хванат. Мотивите на авторката - може би поредната тема да се излива помия срещу мъжете като цяло. Ако все пак е истина, може мъжа и просто да е гледал порно на висок звук, а такава рязка промяна в поведението не става без причина. Или си е бил такъв от преди, а авторката е била с розовите очила, или нещо сериозно е прекалила с изискванията и ограниченията. Обаче да не иска да си гледа детето- вече не знам какъв човек трябва да е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker