Въпрос към разведените и пътя след това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към разведените и пътя след това
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1648 пъти
И така.. За мен. Жена на 43, дълъг и хармоничен брак. Любов, приятелство и много хубави спомени. Но:) Той срещна друга жена. Разделихме се. Изживях го, преживях го, в момента сме добри родители и приоритет ни е детето в лудата тийн възраст. Но.. Вече става дума за мен:) Провинциален град, голяма част се познаваме и аз не срещам мъж:) Живота ми е пълен-работа, дете, хоби, приятели, но всичко това не запълва онази липса! Липсва ми мъжа-този с който мога да споделям, да чувствам и изживявам. Опитах интернет-една връзка, но... Въпреки чудесните реални изживявания, доверието куцаше и ни раздели... Та споделете опит.. Как и къде?
Как се доверихте ако сте го срещнали в нета? Как се справяте ако ви дели разстояние..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5684396c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малкият град и хората трабва да ги игнорираш. Има хиляди мъже, въпросът е, че ти си в такава състояние, че не ви виждаш. Освен това тази липса е не само на емоционално но и на физическо ниво. Жената има нужда от мъж. Хората говорят, но ти си знаеш какво е като се прибереш и си сама. Търси си партньор. Поговори с психолог. Не от града, има толкова онлайн варианти. Повреди си мислите и върви напред. Детето расте и когато и ти си сама подсъзнателно го обсебваш, защото има и нужда да се занимаваш с нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cf8a264c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е като не е от града, къде ще се виждат? Има хиляди мъже, но много малко подходящи, още по-малко свободни и често- нито един наоколо. Това е релността. Не гледай Диема фемили!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f68ed6573
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Човек вижда това, което иска. Та нима всички имат връзка от едно населено място, ако е на 20 км. е проблем. Има приятелка, която казва, че всички свястни мъже са вече заети, сама е. Но дали е така. Има милиони мъже и един достоен за принцесата не се намери. Нито малкото насилино място, нито говоренето на хората, нито един лош опит са пречка за щастие с нов партньор и това да продължиш живота си. Не сън фен на Кубилкина и не гледам телевизия, но попаднах на клипове на някакво предаване, което води. Имаше точно подобен случай и причината не е в другите, а в силата да вземеш живота си и да продължиш напред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f7423df17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей авторке,
Хубава тема, но за съжаление за малко хора е интересна.
За мен. Мъж на 57, дълъг и хармоничен брак. Любов, приятелство и много хубави спомени (поне от моя страна). Но:). Разделихме се. Не го изживях го, не го преживях, разведохме се само защото ми обеща добри, приятелски отношения. Не се е обаждала оттогава, не смея да попитам децата дали им помага, аз го правя според възможностите си. Те са големи, но още не могат да стъпят стабилно…. Вече става дума за мен:) Провинциален град, голяма част се познаваме и срещнах жена. Но доверието бързо се изпари. Затова и ти пиша. За доверието, което си засегнала. Думата е по-постничка от думата, която трябва да опише онова множество от изисквания, които човек има към новата си връзка на години след 40-те, особено след дълъг и хубав брак. Постничка е, но май е най-близка. Животът уж е пълен, но всичко това не запълва онази липса! Липсва жената, тази с който мога да споделям, да чувствам и изживявам. Да и имам доверие. Доверие, че се стреми да ме разбере. Моята вяра в мен, че се стремя да направя най-доброто за връзката ни я няма. Даже напротив - всеки ден се убеждавам, че „най-доброто за връзката“ е различно за двама ни. Искрено се надявам теб да те обгърне щастие, но се съмнявам. След 40 г. претенциите и на мъжете и на жените стават толкова големи и готовността за потискане на „аз“ толкова малко. Готовността да „влезеш в обувките“ на другия почти я няма.
Надявах се да прочета добри коментари тук по темата, да чуя идеи, но за съжаление няма.
Хубаво лято ти пожелавам авторке.
П. с. Позволих си да ползвам твоята схема на изложение. Шега. Усмихни се, не се сърди.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2af9e92640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:)
Номер 3... Аз в реалността за една година не съм имала флирт с мъж.. камо ли претенции Не водя затворен начин на живот, но и кръга си ми е кръг.. няма на къде да го разширя повече.
Номер 4 За съжаление няма интерес по темата ми.. Може би за добро. Явно повечето читатели са семейни и няма как да вземат отношение по темата:)Хареса ми изложението ти:) А иначе смятам, че когато срещнеш човек близък до твоя свят и разбирания се появява желание.. Желание да споделяш, желание да градиш.. въпреки страховете.. Дано сме късметлии и срещнем

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e2f7ee68e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей,
Има няколко подобни теми в сайта, но за съжаление интереса към тях не е много голям. Аз съм в подобно положение на 38 години и миналата година публикувах подобна тема „Връзка след развод “, ако ти е интересно можеш да я прочетеш. Има добри съвети в началото, но и доста негативни мнения. На тези години намирането на подходящ мъж не е невъзможно, но е и въпрос на шанс. Не е проблем населеното място. Интернет не ти го препоръчвам, като възможност. Преди няколко месеца си направих профил в 2 сайта за запознанства и мога да кажа, че почти ме отвратиха от мъжете.
Използваи хобито си, запиши се в някое туристическо дружество (ако това ти е интересно, разбира се), екскурзия, курс на нещо, което ти е интересно.
Успех и много търпение ти желая!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker