Най-вероятно раздяла... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-вероятно раздяла...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2831 пъти
Здравейте на всички!

Ще разкажа и аз своята малка история за връзката, която изглеждаше като сбъдната мечта. С голямо извинение пред нея самата, ако някога се познае тук, но просто не искам да дълбая в мисли, а да видя странично мнение, за което благодаря!

Приятелката ми беше 7 години в Чикаго, запознахме се по интернет, бяхме приятели една година, до момента в който тя ми призна че се е влюбила в мен. След това продължихме да пишем около година (всеки ден по няколко часа). Колкото и странно да звучи но и аз я обикнах. Пътувах до щатите за състезание и там се срещнахме. Прекарахме 4 приятни дни. След няколко месеца тя заряза всичко там каза, че "не е важно къде си а с кой си". От година сме заедно в България в началото всичко беше нормално. Аз се отказах от състезателната ми кариера и започнах да подреждам живота си. Имам перспектива в България и продължих да уча магистратура за да мога да имам още един вариант за развитие. Имахме и план да емигрираме в Канада.
И двамата до скоро бяхме щастливи, но са на лице следните неща:

-тя има психически проблеми, притеснява се от всичко
-аз я приех за даденост и ми се искаше да изчака докато завърша и започна работа в областа на спорта
-тя изпада в различни състояния - от супер крайни към ревове и извинения
-аз съм за момента беден спортист и студент, който все още не е установен
-тя неможе да свикне с лишенията в България и се настрои срещу мен
-приех я такава каквато е въпреки още много неспоменати плашещи неща
-тя беше объркана, има залитания по някакъв стар познат с възможности, с който никога не е била - финансова упора, сигурност и спокойствие....

Общо взето изпадаше в състояния да лежи на леглото сама и да не ми звъни с дни, после се самообвинява, че е ужасна приятелка, да разправя че съм невероятен във всяко едно отношение, предлагал съм всичко това, от което едно момиче има нужда... след няколко дни отново.. после пак раправя какъв цвят ще имат очите на децата ни, благодари ми че съм до нея в трудни моменти... след което "аз не съм сигурна в теб..."
разделени сме от 2 седмици, не я търся, но тя знае че страдам, предстои най-вероятно да отида на работа в чужбина за 3 месеца... Обичам я повече от всичко...
малко дълго стана но поне обхванах повечето неща, моля за въпроси и съвети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 45a79fbdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю, на края си казваш, Обичам я повече от всичко. Щом е така, какъв съвет търсиш. Описал си някои неща, но никой тук не може да прецени момичето по- добре от теб. Не я обвинявай, че не може да свикне с лишенията в България, дори самия факт, че е дошла тук от щатите е много показателен, поне според мен. Опитай се да си представиш живота без нея и си прецени дали си заслужава да се бориш за нея. В крайна сметка, в каквито и състояния да изпада, щом я обичаш, приемаш я каквато е. Успех.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d47be2e84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди с нея в трудни и хубави моменти щом я обичаш толкова силно. Не позволявай тази любов да рухне, успокоявай я когато изпадне в кофти състояние... нека вижда че ти си човекът, който ще я подкрепя във всичко :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1ebedc6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   (От автора)
Всъщност първият ми пост се получи малко двусмислен. Тя бяга непрекъснато от мен, изнесе се на квартира с приятелка, която не познава, а сега неможе и нея да понася. После искаше да съм непрекъснато до нея, след което искала да е сама, защото не е сигурна, после "правила глупости" и пак приех да сме заедно, а сега искала да сме приятели и ако било писано.. абе познатите глупости... и накрая беше толкова груба, говореше само за пари и че това е най-важното за една връзка и аз съм виновен за всичко, дори за нейното психическо състояние, напрягам я, а с какво и тя неможе да ми обясни... може би за това че не съм имал възможност да й помогна финансово и тя си втълпи, че цял живот няма да съм в състояние да го направя.
За това мисля че всичко изглежда приключило. Наречете ме слаб, лигав, жалък, но знам че се борих до край... ако изобщо това е края :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0eef7e731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дамата явно има непреодолими емоционални проблеми, а ти си се привързал, изпитваш жалост и ангажимент, но как се виждаш в семейното лоно с нея?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 366ecb7991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова приличаш на моят приятел. А аз може би приличам леко на приятелката ти. Аз нямам психически проблем, но просто на моменти съм по - нервна. И винаги си го изкарвам на него. Само, че като гледам твоето момиче не се опитва да се справи с проблема. Говорили сме с моя приятел на тази тема обсъждасе много често и сме се разбрали когато сме заедно и забележи, че започвам да се изнервям за нещо просто идва и ме гушка, целува ме... и така забравям почти винаги каквото ми има. При мен проблема се появи по остро преди около 5 месеца (заедно сме от 1г и 7 м), че той направи нещо което ме нарани и аз все още не мога да го забравя. Замисли се дали и ти не си правил нещо което да я нарани? Забележи дали се опитва да се поправи по някакъв начин иначе съм сигорна, че и тя те обича. Както моят приятел казва когато си спокойна и весела виждам, че ти ме обожаваш, а когато си нервна имам чувството, че е друг човек, че не ме обичаш. Много е трудно да се пребориш с това иска много търпение от твоя страна, но най- вече усилие от нейна. Много е жалко за нас, че не можем да оценим такива добри мъже... Успех

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 60479f210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ходила ли е при психиатър тази жена? Говоря сериозно - имам приятелка, която живя дълго в чужбина, отключи параноидна шизофрения, сега е тук. Изпада в различни състояния и когато ни си пие лекарствата става агресивна. Колкото и да звучи егоистично - бягай по-далеч. И да не е болна е психически неустойчива, истерична и пр. и ще ти скъси живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1ebedc6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (автора)
Да, пробва доста лекарства, хомеопатични, хормони, откриха й хашимото. Накрая й препоръчаха срещи с психиатър. Моето мнение е че всеки има подобни моменти в живота, няма перфектни хора, винаги съм разговарял с нея, успокоявал съм я, мисля, че това означава да бъдеш с един човек... а не да го изхвърлиш като ненужна дефектна вещ, нещо което за съжаление тя прави с мен..

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1ebedc6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отново пробвах да я потърся, тя вече се чуди по какъв начин да ме намрази. Унижих се още повече в целта си да съм до нея, да й върна вярата в мен. За родителите й съм вече сигурно жалко подобие на човек. Те никога няма и да разберат нещо по-различно, освен да се стремят да си "пробутат" някъде дъщерята че вече е на 30 години, някъде на сигурно и охолничко, че да не я и мислят отново.
Аз простих изневяра, отказах се от приятелски кръгове, стремих се и се стараех да я разбера, да споделяме, да съм до нея... и за какво... един ден да ми каже нещата се промениха.
Пиша тук колкото да освободя чувствата и емоциите си, надявам се да бъда полезен на някой в този форум...
Моята връзка е типичен пример как една сбъдната мечта може да се принизи към нещо жалко и отвратително...
Успех на всички и горе главата! Не е необходимо да мразите, продължавайте да имате вяра, и истина, и любов във себе си, :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1ebedc6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има развитие цялата история, доста латиноамериканско (истамбулско :))) Не бих искал да споделям в момента, благодаря на всички за мненията. Доста трудни са обясненията, които търсим през живота, особено в отношенията между хората...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker