Вече ми се струва ненормално Това.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече ми се струва ненормално Това..
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2310 пъти
Момиче съм на 13 години ще ставам на 14 след един месец. До преди две години бях пълна и ходех със смешни грозни дрехи, но не ми пукаше изобщо. Излизах и си правех кефа... Но от Две години насам ми стана нещо.. Изведнъж ме обхвана срам за килограмите и дрехите, от притеснение се прегърбвам и пречервявам цялата.. Много ми е тежко всичките ми връстници излизат а аз не дори и през лятото а ми е скучно. Искам да започна но ако го го направя знам че ще започнат да говорят като ме видят - Ехеее тая е излязал, тя никога не излиза и ще ме удумват.. А и незнам защо но когато има мн хора се задушавам от срам и имам чувството че съм потънала в земята. Незнам, как да се спася как да го превъзмогна и да се спася и да стана същото от преди 2 години дете. За психолог ли съм, ще се оправяли или ще остана така вечно... ПОМОЩ ХОРА, ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ
ВЕХНА КАТО ЦВЕТЕ КОЕТО НЕ Е ПОЛИВАНО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 717c4719ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   момиче според мен обличаи се и излизаи на вън изобто не мисли какво 6те кажат хората за теб ти си, си ти теб не трябва да те притесняват те! излез и им покажи че не ти пука не се затваряи сама така е по ло6о за теб :) ти о6те си малка не си голяма сега е време за лудеене не като стане6 на 20 излизаи и си живеи живота за6тото тои е един ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c27568e4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на психолог, те са за да помагат на хората да се справят с проблемите си. Имаш проблем с външният вид - започни някакъв вид спорт - ще изглеждаш по-добре и там ще се запознаеш с нови хора.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 34938b5a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   росто си влязла в пубертета и за това те интересува външния вид, променяш се като харектер - срамът идва от там. Не мисля, че психолог би ти казал нещо различно от следнто. Не смятай, че това е нещо ненормално - имам деца на подобна възраст. Промениха се много, вечно или се сърдят и искат да са самостоятелни или ги е срам да свършат сами елементарни неща. Девойката ми е все пред огледалото, все е недоволна от външността си и въпреки, че почти не слага грим изпадна в ужас, че някакви съученички случайно я видели в квартала, а тя била без молив! Смешно е, но тя преживява всичко. Добре, че и двамата са слаби, високи /младежът предимно/, че иначе представям си комплексите и на тази тезма. АЕ за пъпките да не говорим - то е мазане, то е фон дьо тен, то е чудо. Често се държат разпуснато, а след това като дивачета. Така, че спокойно. Първо постарай се да се обличаш както ти отива и в същото време горе-долу да си в крак с мадата. Това не е свързано задължително с кой знае колко пари. Виж си прическата и носи косата си не старомодно, но все пак да отива на теб. Излизай и тези, които се подиграват просто ще загубят интерес. Както се казва всяко чудо за три дни. Няма как да се върнеш отново към детството - ти ставаш вече девойка. Така, че с малко воля и самочувствие ще преодолееш всичко, което те притеснява. Това е нормален период, при едни деца минава по-леко, при други - не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker