Искам съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам съвет
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1336 пъти
Едно бивше гадже преди дни ми писа, че иска да се видим. Знаех, че си има приятелка, но били скарани и нямало да се събират пак. Искаше да правим секс и започна доста да си иска. Каза, че не ме е забравил, че другата не правила това или онова в леглото. Каза, че иска да сме пак заедно, да живеем и да имаме семейство. С приятелката нямал намерение да се събира. Правеше намеци тази седмица да се видим и да спим заедно. И да сме си заедно. Още ме обичал.
След ден ми писа, че се е сдобрил с нея, и за сега си остава с нея. Искал все още да направи всичко онова с мен, тръпка съм му била, но за сега избира нея. След време може да се върнел при мен.
Аз нямах никакво намерение да се виждаме или спим, приключила съм с него. Стана ми грозно за самото момиче, как и се подиграва. Видя се малко свободен и хоп -търси друга, дали мен, дали която и да е. Според мен не я обича, а и се подиграва и използва. Каквато и да е, не заслужава това.
Вие бихте ли направили нещо? Бихте ли казали на момичето с какво момче се е събрала? Бихте ли и казали, че си прави планове да се връща при вас, само и гледа сеира? Или просто ще я съжалите и оставите нещата така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 47b9aa01be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така като ти чета историята, този просто го вълнува да си топне чушлето в теб и да си удовлетвори нагона... чак не знам как не ги усещате такива елементарни простаци. На теб след "другата не правила това или онова в леглото" не ти ли стана ясно, че този тип няма сериозни намерения към теб, камо ли да си говорим за семейство и деца... Чак ми е смешно. И щом си позволява да се държи така с теб предвид че има приятелка, смятай ка и нея прави на луда... този ви върти двечките на пръста си, а ти се чудиш какво да правиш... Директно го отрежи. Освен ако нямаш грам себеуважение. По-скоро на теб ти гледаме сеира сега, а най-вероятно и негова приятелка и той ще гледат твоя скоро, ако продължаваш в същия дух. Понеже ни питаш какво бихме направили - аз лично бих се отдалечила и дистанцирала възможно най-много от този човек. Нито бих комуникирала с него сериозно, а камо ли да си легнем... разделили сте се, намерил си е нова приятелка. Ако наистина имаше силни чувства към теб и те виждаше сериозно, искаше семейство от теб и т.н., едва ли в момента щеше да си в ситуацията, която си... Звучиш като младо, наивно и неопитно зайче, затова просто следвай съвета ми, за да не страдаш след това.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1e1fc55147
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих казал, че е играч дето знае, че от самота и депресии няма смисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0e89c78314
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Деликатен въпрос. Все пак връзка се гради и разваля от двама души. Не мога да гарантирам как ще е при нея и как ще го приеме, но колкото и да ми е неприятно, лично аз бих искала да знам. Никой не обича да го правят на маймуна. Има голям шанс да излезеш лошата, нямам представа какви са им точно отношенията и дали тя не е наясно с целия този цирк... има хора, които търпят всякакви простотии.
Подходи мило, подбери си думите и ѝ кажи. Бих направила същото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: af54bb718f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не бих се занимавала изобщо.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0f9f3bfecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря за съветите. Реших да не се занимавам нито с него, нито с нея. Разрева се и скъса да ме умолява да не и казвам, стана ми противно и жалко, как толкова ниско пада, и как хич не я уважава и ми го доказа. Едно такова противно и и гнусно ми стана, и от мен, че ме моли, и заради него, че даже пари ми предлагаше да не казвам. Аз съм бившата, ама уж тази била по-добра, в профила си само я хвали, и всякакви мили статуси. А накрая-всичко пълен фалш. Цялата идилия за голямата му любов към нея и вярност до гроб се сринаха за няколко минути. На мен ми стига да знам, че перфектната връзка не е толкова перфектна и вече имат търкания, и май няма да ги бъде. Винаги ще знам, че дори и да се задържат дълго, е бил склонен да и изневери, дали с мен, дали с друга. Такъв човек по-добре, че не е до мен вече, главоболие за някоя друга. Такъв човек няма да се промени и само ще прецака момичето, но сам си го прави. Сам ще си прецака и другата връзка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4359d330d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И двете ви мотае момчето - и бившата и настоящата.И предполагам нито една от двете не е щастлива с него,защото е нечестен,неискрен; може би не знае какво иска , а може би се забавлява за чужда сметка. А и не разбирам тебе какво те вълнува настоящата и вече бившия? Защо мислиш изобщо за него - имам пред вид отношението му към теб, защото на тази гнила основа не се гради нещо здраво, той си играе с теб.Губиш си времето с празни работи. Най-доброто , което можеш да направиш за себе 6и е да го забравиш и да живееш собствения си живот-например като си намериш нов, подходящ и уважаващ те приятел.Човек трябва да има и достойнство и да излиза от такива Бермудски триъгълници,колкото по-бързо , по-добре.Не си губи времето с глупости! Цени собственото си време и уважавай себе си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d99ed070cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе такива с лопати да ги ринеш. И аз познавам един такъв. Върти ги няколко жени и докато на едната и пише комплименти в профила, си пише и с други в една уеб страница за контакти и ми звъни на мен със сексуални предложения. Свършва една среща и същия ден отива на друга. Такива нямат оправия.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b14ad5fb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някакъв те търси за безплатни секс-услуги и ти се колебаеш какво да го правиш?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f5e7bb915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Някой е пуснал тема за мъжете-путки. Е те този льольо, бившият на авторката за мен е типична путка. Че и курва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2096b1a350
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За съжаление наистина иска само секс. Няма смисъл да си затваряш очите за това.
Звучиш сякаш още имаш чувства към него. Трябва да го признаеш пред себе си, за да го преодолееш, а не да се правиш, че не ти пука. Станало ти е хубаво, че те е пожелал и ти се е приискало да повярваш на думите му. Не те съдя. Но бъди честна със себе си - нямаше изобщо да се виждаш с него, камо ли да пускаш тема тук, ако не ти е тръпка.
Момчето няма морал и изобщо не го интересува какво ти обещава, ако с обещанията ще постигне това, което иска. Не знам на колко години си, но ако си не си в гимназията, би трябвало да знаеш, че мъжете са готови да кажат всичко, за да получат секс. Гледат се действията, не думите.
Съветът ми е да го забравиш. Не му вдигай, не му пиши, махни го от социалните мрежи, изобщо прекъсни всякакъв контакт. Той не е човекът за теб, но ако не го преодолееш сега, утре като скъса пак с приятелката си, отново ще дотича при теб и ако още имаш чувства, няма да можеш да му откажеш. Ще ти наговори хубави думички, ще си легнете и после ще страдаш. Не се виждай с него и се постарай да не го допускаш не само между краката си, но и в мислите си и всичко ще си дойде на мястото.
Ж22

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0f9f3bfecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката
Този човек ми падна в очите, още докато бяхме заедно,сега още повече.И малкото уважение, което ми беше останало спрямо него като към човек, с когото съм била, се изпари. Нали знаете как като се разделите с някой,може да запазите дори някакво малко уважение? Е,моето вече изчезна. Просто толкова ми падна в очите.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 18fa32b0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   10 - Ако са платени, навлизаме в сферата на проституцията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0f9f3bfecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката към 8
Този човек не е в живота ми от почти 7 месеца. Нито аз съм го търсила досега,нито той мен. Просто си търси резервен вариант, ако с тази не се задържи. Огромна вяра има в своите възможности и в това,че ще го искам пак. Но аз вече се опарих от него, докато бяхме заедно, и ми стига. Просто ми е странно как има такива мъже , до толкова повярвали си ,че са незаменими, че някоя ще ги чака вечно и ще търпи всичко. Че видиш ли ще го чакам с отворени обятия, и ще приема някакви извинения. Такива ме дразнят колко си вярват .Това е смешното ,защото много ги има такива. Неговите писанки ме забавляват с наглостта си. Винаги е забавно когато бивши се опитват да се присламчат по какъвто и да е повод, и колко си вярват,че ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: df8c70a919
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се е подигравал с нея, а с теб. Мъжете не гледат романтични филми и не се тъпчат с шоколад като се разделят с някой. Мислел е, че ще остане сам и те е използвал за да си върне самочувствието. Истината е, че тях много повече ги е страх от самотата от жените. Никога не е искал да се върне при теб, дори да не се беше сдобрявал с нея, пак като се съвземе щеше да те разкара или да изчечне като призрак след като спите. Мислела си, че държиш надмощие в този момент, но е било точно обратното. И твоето достойнство няма да се върне като кажеш какво е станало. Най-вероятно дори той е бил този, който я е умолявал да се сдобрят и след като е станало вече не си му нужна. Сигурна съм, че те пази за резервен вариант, защото не те цени като човек. Бившите се търсят, когато не ги уважаваш. Мъжете не са толкова хитри, колкото жените са глупави... Типично всички нападат момчето, но той е най-обикновен мъж, нито е злодей, нито е боклук, просто посредствен и като такъв може да върти номера само на посредствени жени. Нищо лично към авторката, дори съм сигурна, че е много свястно момиче и затова няма опит да познае използвачите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker