Помощ! Влюбена в инструктор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ! Влюбена в инструктор
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2156 пъти
Здравейте! От скоро започнах шофьорски курс. Той е с 10 години по-голям. Още от първата ни среща почувствах силно привличане, но си помислих, че е нещо моментно и реших да изчакам,но след всяка среща разбрах, че това, което чувствам е сериозно. Проблемът е, че аз имам връзка от 3 години, която изобщо не върви и е въпрос на време да приключи. Постоянно започнах да мисля за инструктира, чакам с нетърпение всяка наша среща. По време на кормуване се шегуваме, говорим си и усещам, че и той ме харесва. Та, мина време и след една от срещите му казах, че много го харесвам. Той ми отвърна, че и той има симпатии към мен, харесвал ме, но имал и връзка от половин година и не бил готов да я приключи. Истината е, че го харесвам съвсем искрено и чисто, много дори, влюбена съм, но до там. От този момент, когато му казах, намаляха шегите, смеховете, а чувствата ми не се промениха, напротив, желая го още повече. Комуникацията между нас е спокойна. Влюбена съм много и не знам как да продължа. Много ми е приятно с него, но не мога да направя нищо повече,защото си има приятелка. Добре, харесва ме, но не може нищо да стане??? Как да постъпя? Много го харесвам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 80077987e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Проблемът е, че аз имам връзка от 3 години" - Явно за теб не е проблем? За мен проблемът е, че после има теми като: "Защо мъжете не искат сериозна връзка?" Знаеш ли защо? Защото има жени, които се "влюбват в инструктора" и зарязват всичко градено дотогава и мъжете вече не искат връзка, която да градят за да бъде захвърлена по-прищявка. Това е за читателите миличка, много добре знам, че теб те интересуват единствено собствените ти желание и прищявки и осъществяването им и дори не се замисляш как постъпки като твоите се отразяват на обществото.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9329bf4eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти не си ли чувала, че инструкторите не харесват само теб. На опашката са доста момичета. Всъщност единственото което ще се случи е да си развалиш твоята връзка. И после като "прогледнеш " ще видиш, че си го направила за едното е**не с един обикновен инструктор.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c1d0cd2882
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде, още една от кервана на курвите.
Като ти е "приключила" връзката и е върпос на време, какво чакаш?
Да налапаш нечий пишок, да си е*е мамата и тогава да се разделяте?
Т'ва жената е като маймунката, са казали. Трябва да хване друго клонче, за да пусне сегашното.
Повръща ми се от хора като тебе. Неосъзнати и непризнаващи на себе си курвенските наклоностти.




Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1ef44a0440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма какво повече да направиш, освен да го забравиш. Дори си му признала, че го харесваш и той ти е казал, че нямате шанс. Запази си достойнството и не му се натрапвай повече. Курсът ще свърши и повече няма да се видите. Ако някой ден той си промени решението, със сигурност ще намери начин да ти го каже.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08a0d8f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пусни си стария български филм "Дами канят", таман по темата е. Там където са двама , третият е излишен. В случая третият си ти. Човекът ти го е казал директно. Имай малко самоуважение и не се навирай повече.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c50ea0d301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, човека ти е казал, че няма да стане. Остави го на мира! Има си гадже, не му разваляй връзката. Опитала си, ок, време е да се примириш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dbba61f11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Направи му свирка в учебната кола. Хем ще олаби жилата, хем ще се поуспокоите малко, хем ще придобиеш тренинг за в бъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a0a751ea4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човекът ти го е казал в прав текст,че има връзка която не мисли да приключва.Твоите чувства не са негов проблем.Не можеш да харесваш"искрено и чисто"обвързан мъж.Където са двама,не нахалствай да си трета-излишната.Какво да правиш ли?-сядай си на задника и върши това за което си отишла-учи се да шофираш.Аман от.....хайде да не пиша какво,че няма да ми пуснат коментара.И без друго всички ще се досетят какво имам предвид.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8ddf7e3a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Аууу, ти знаеш ли, че имаш страшни очи! " Хвърли един поглед на българския филм " дами канят " , моля те ! И току виж си се познала в някоя сценка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c3f29cca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти си влюбена, но той не е. Ако го привличаше достатъчно, не мисля, че друга връзка би го спряла. Радвай се, че е честен и коректен и не се е възползвал от теб. И внимавай за в бъдеще, не разкривай толкова лесно чувствата си,че има много индивиди,различни от инструктора ти - ще те ..... един път/няколко пъти да си направи кефа и дотам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7b0d511e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Казала си му, че го харесваш?? Сега моля те не се превръщай в негов сталкер, защото съм убедена, че и това ще стане скоро...

Къде ти е достойнството също? Ние момичетата никога не казваме първи, че харесваме момче.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 827d6ca022
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторката: Айде, моля ви, не се правете на света вода ненапита! Все едно никога не ви се е случвало да се увлечете по някой друг! А и дори и да не е, моля, не нападайте, всеки е различен, може и на вас да се случи! Не сте в на никого положението, че да слагате етикети като "курва" и прочие. Нито съм изневерила, нито ще! Може пък връзката ми да не върви подари други причини, не е задължително проблемът да е в мен, защото обикновено това, което се случва в момента, е следствие от всичко! Поисках съвет, а не нападки! Благодаря на номер 5!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 631cf39948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Каза ли ти че имаш страшни очи? Потърси българският филм Дами канят!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 553e30974b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не се заяждам, искам само да попитам един въпрос. Щом връзката ти не върви, защо не се разделите като хората, вместо да правиш подобни глупости? Извинявай за морализаторстването, но никога ен съм разбирал жените, чиито връзки хем не вървят, хем си стоят в тях и правят глупости. Айде да сте женени, да имате деца нещо, донякъде мога да го разбера, но вие конкретно защо изобщо сте заедно? Виждаш, че се увличаш по друг, виждаш, че връзката ти не върви и въпреки всичко пак сте си заедно. Защо? Толкова ли те е страх от самотата?

Май ще излезе вярна приказката за маймуната и клона.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08a0d8f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До Авторката - Прочети си заглавието и предпоследното изречение. Искаш мнение, хората ти казват какво мислят. И като не ти харесва започваш ти пък да ги обвиняваш, че не били света вода и т.н. Каквито и да са, те все пак са ти обърнали внимание, а ти това си искала като си пуснала темата, да я прочетат и да си кажат мнението. И не се изхвърляй толкова, че не си изневерила. Не е станало, защото човекът е излязъл свестен и не се е възползвал да те прекара, ако беше ти предложил, нямаше да му откажеш. Не си ли чувала, че освен физическата има и емоционална изневяра, тя е същата гадост и подлост. Ако си честен човек, ще напуснеш този, с когото си щом искаш да си с друг, не да седиш на два стола.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker