Първично Привличане! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първично Привличане!
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1831 пъти
Здравейте, въпроса ми е към дамите - защо не си признавате и не показвате когато сте привлечени от някой мъж а се опитвате да го скриете? Много пъти ми се случва когато се запознавам и когато случайно се срещам с непознато момиче и при познати момичета те да се опитват са скрият, че са привлечени. Избягват да ме поглеждат в очите и гледат надолу, облизват си устните и прочие. Защо се опитват да се прикриват вместо да покажат интерес открито, така шанса да стане нещо е много по-голям. Аз съм атлетичен и с много широки рамене и интереса се усеща, но вместо да го демонстрират повечето се опитват да го прикрият. Въпроса ми е защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: aac5ed7c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да не ни харесате?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4155326176
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква беше тази глупост, която прочетох за Бога... я слез на земята и си оправи егото. 100 процента нямаш и 15 години, а ако имаш - жалко. С така себичност и прекомерна, дразнеща самоувереност най-много да започнеш да отбъскваш момичетата в даден момент...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 16fe391721
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами, защото ни е срам. Поне при мен е така, ужасно срамежлива съм. Другото кофти е, че се безпокоя да не изглеждам като к***а. Не е красива гледката жена да се натиска на мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ec8d0575d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото живеем в цивилизован свят и се смята за срамно да си показваш първичните желания.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5a0d8a9958
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защото не сме животни! Дори на първично ниво един мъж да ни привлича, това не е причина да му се хвърлим на врата на момента. Иска се време да опознаеш човека, защото личностните му качества са далеч по-важни от широките му рамене. Да погледнем обратния вариант: лично аз бих се притеснила сериозно, ако току-що срещнат мъж се вторачи в деколтето или в краката ми и ме прихване през кръста. Това е недопустимо!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e638769472
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би ти ги гледаш толкова нагло и с такова оргомно самочувствие,а те милите да не искат да ти кажат в очите че не ставаш-замислял ли си се?!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 75c66917a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото не искат да става нищо. Сега, зависи и какво имаш предвид, но звучи сякаш говориш за секс. За тях привличането е едно, правенето на секс е друго - първото не означава, че се случва второто. Опитвам се да ти кажа, че ние мислим с пенисите си, а те с главата си. Имат достойнство, иначе всеки атлетичен щеше да ги прекарва през кревата. Това е в общия случай със сигурност има и такива, които биха предприели действие или биха ти дали знак да действаш. Това са моите мъжки изводи.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 97de51db0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-вероятно е заради широките рамене, понеже отключват женската скромност и симпатии. На мен прасците са ми доста здрави и мисля, че има подобен ефект, но не точно същия като скрито привличане и погледи в земята.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8424eebde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да разбираме ли от темата, че си жаден за внимание, че ти се иска да виждаш колко си харесван, да ти лъскат суетата и егото?
Ако не те познават защо трябва да бързат да показват, че те харесват? Има простаци, на които това им четка егото и започват да се мислят за "голямата работа", да се отнасят пренебрежително, да нахалничат, да досаждат, да смятат, че момичето е "лесно", само си го търси и пр. Когато жената веднъж се сблъска с подобен индивид, си прави съответния извод и започва да се държи по-резервирано. Едно първо впечатление е повече от външността на някого, а човек е сбор от качества и за да прецениш характера, ума, културата, интересите му трябва повече време. Може да е красив като Аполон, но вътрешно да е пълен боклук. Смятам, че човек трябва да запази известна дистанция отначало, да опознае поне малко кой стои насреща му и доколко отговаря на неговите критерии, за да го допусне по-близо до себе си. Ти пускаш ли у вас всеки, само заради това, че външно ти е симпатичен? И да го правиш, не може да го очакваш от другите. На мен атлетичното ти тяло няма да ми направи впечатлението, което може би очакваш, ще ми покаже, че тренираш и държиш на външността си и до там, не и колко си интелигентен, какви качества имаш като човек. На базата само на една мускулатура не мога да преценя дали ще ми хареса и останалото в теб. Мускулести батки с широки рамене много, но за да те те харесвам и да ти го покажа трябва да оценя и ума и характера ти, цялата ти личност. За това не бих бързала да ти демонстрирам по-голямо внимание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9430911fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Е как за два дни ще ти измъкнат разходките, екскурзиите, курорти, скъпи подаръци, вечери и тичане подир гъзъ и за два пръста месо? ! " Интереса клати феса"- са казали хората. Нали като ти покаже, че иска да спи с теб, след два дни пак ще е в същото положение. С трамвая и старите парцалки. Там е грешката на мъжете, че позволяваме да ни правят на маймуни.
Дядо Тошо
Дя

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 59c3e45b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По твоята логика и желания значи всяка пълничка и ненадарена с красота жена, ако изпита т.нар. първични желание може директно да те награби ... нищо че тежи 150кг. или изглежда като звяр. Нали показва "първично желание"!? Ще ти хареса ли тогава, се питам аз?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cea3a0e232
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 - Аз си го показвам, като харесвам някоя.
3 - Мен ми допадат по-отворени жени.
4 - Не е срамно да покажеш интерес.
5 - Много си притеснителна. Често няма време за умувания и трябва да се действа решително, time is fleeting!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1003bd7e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Защото като гледам как говориш ти очевидно леко отчаяно търсиш внимание. Може би това, че ги привличаш ги кара да се чувстват засрамени пред себе си, ако толкова явно показваш жаждата си за внимание и пред тях. Малко е смешно и жалко, когато един мъж драпа за вниманието на всички жени около него. Да не говорим, че поне за мен това показва и колко неспособен е този мъж да извършва подбор, да прави избор. Ако той знае какво иска ще си избере конкретна и ще търси нейното, а не на всички. Голяма част от мъжете си мислите, че като се държите по този начин и приличате на "ловци", ама не. И затова не искаме да "става нещо". То и за жена е грозно такова поведение, защото и такива съм виждала. Не казвам, че трябва да се изолираш около един човек и да не общуваш с други. Ама да флиртуваш с няколко наведнъж и то демонстративно, когато сте всичките в едно помещение, и на подобни случки съм ставала свидетел... извинявай, ама няма как да бъдеш приет достатъчно сериозно дори да правят секс с теб при това положение. Познавам и мъже, които биха отказали секс на жена, която е такава. Просто здравата представа за уверения мъж/уверената жена реално няма нищо общо с подобно поведение.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 97525ee1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Добре, време е да приключвам темата поне за себе си. Твърде много негативизъм и собствена неудовлетвореност се проектират в нея за да има някаква стойност и смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker