Вечна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечна любов
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1614 пъти
Здравейте. Искам да ви попитам следният въпрос. Има ли вечна любов? Защото когато се вече мъжът и жената имат дете любовта им изчезва или когато вече са от по-дълъг период от време те са заедно по една или друга причина. Казват, ще нищо не продължава вече и едно от тези неща е любовта. Всичко било милимолетно и до време. Защо любовта не продължава да бъде така, както преди? Има ли смисъл тогава да се влюбваш като ще отмине и това хубаво чувство?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b53cf64785
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смисъл... Има смисъл за икономиката ;-)

Виж сега. Всичко е индивидуално.
Много хора се събират, просто защото не искат да са сами, а не защото действително, реално и наистина се харесват чааак толкова като хора/характери/личности. Повечето от тях дори не го и осъзнават това нещо, защото нямат нагласата (или не могат, не са устроени така) да се задълбочават чак толкова, някои та даже и изобщо, в разни дълбоки размисли.

Да, има вечна любов, но само при някои двойки - такива, който са извадили голям късмет, че са се намери.
Или при хората, които много добре са опознали себе си като индивиди и благодарение на това са успяли да привлекат човек, който ще е точен за(като) тях. За което пак си трябва и малко късмет.

ж31

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6c0b03d8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вечна любов има само в приказките. На днешно време всичко живо изневерява или мисли да изневерява. На днешно време липсва комуникация между хората. Примерно разделят се и като походят с други, мислят да се връщат при предния партньор, защото са се прецакали дали сексуално или емоционално. Качват в социалните мрежи снимки и статуси колко са влюбени, но този или тази може да флиртуват с доста, но иначе за света са обвързани и верни.Вечната любов съществува в един идеален свят, където хората не се нараняват, не изневеряват. Просто илюзия.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7c1210c34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не точно изчезва, но се видоизменя. Стига двамата да са достатъчно осъзнати. Ако не са, просто изчезва. Но повечето не са. И затова и много от коментарите ще са "вечна любов няма". Да, няма, ама защото хората си го правят така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: df96882cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо вечно няма. Ако е имало, след време преминава в силна привързаност. Години любов и съжителство се срива до степен, че се грижиш за този човек или развиваш непоносимост.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4dad796af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има всичко, в което вярва човек.
Обикновено "умира" тогава - когато има различия у представите на хората, което е много често срещано.
Но да речем ти вярваш във вечната любов, част от личната ти идеология е - то винаги ще се стремиш към това.
Сега... ако имаш връзка с човек, който има, айде не същите, но сходи идеали с твоите - хоп, ето я вечната любов на двама човека, който не могат да живеят един без друг.
Има я, виждал съм двойки, които се обожават и след 20 години заедно.
Хората, като цяло просто, са малоумни, неосъзнати и бедни духовно, че да могат да се насладят на това, без да трябва да си помпат безсмиленото его.
Пожелавам го на всеки, колкото и трудно да е.




Браан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 610f9082d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Има ли смисъл тогава да се влюбваш като ще отмине и това хубаво чувство? " - Има ли смисъл да ядеш, когато пак ще огладнееш? Има ли смисъл да спиш, когато пак ще ти се приспи? Като оставим това настрана, да може да има "вечна" любов, която се усилва с течение на времето, но за да има такава се изискват качествено различни хора от типичните. Самовглъбени кифли, които чакат на мъжа и недоволстват няма как да имат "вечна" любов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2b63c56e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еднозначен отговор няма. Всеки сам си отговаря на такива въпроси. За мен вечна любов няма, както няма вечен слънчев ден, вечно цъфнало цвете или вечна младост.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 97269bcde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има, просто се променя. Влюбването е едва началния етап от любовта. И Слава Богу, че не трае вечно. Това е голям стрес за организма, сериозно говоря. С годините розовите очила падат. Ти откриваш все повече за човека. Откриваш и лошото, и неприятното в него. Опознаваш неговите недостатъци. Почти във всички двойки след децата, макар че има такива и без деца, които са го минали, настъпва един етап, в който нямате почти никакво време един за друг. Или други занимания ви се струват по-интересни, за някои тези занимания са други хора, за други хоби или работа. Човека до теб вече не е целия ти ден, целия ти живот. Ставате почти съквартиранти. Но е просто етап. И е хубаво, че го има. Обратното, ако продължи дълго би разрушило и вас и връзката ви. Някои живеят цял живот в този етап, други приключват на този етап и една малка част преминават на следващия. Етапа, в който имаш и себе си и другия. Когато не е останало много, което да откриваш за другия, но ти все още искаш да го откриваш. Етап без цупене, суетене, преувеличаване. Прилича на първия, но е с много по-малко стрес и е много по-овладян. Прилича и на втория, защото имаш и своето време. Мислите ти не са само към човека до теб. На последния етап този човек вече се е превърнал в най-добрия ти приятел. Извървели сте толкова път заедно. Вече не сте влюбени, вече не сте живеещи заедно, които се подминават като пътен знак. Тези неща сте ги минали. Ставате истински партньори. Аз лично мисля, че тази част от любовта е най-красивата. Пък нека, който иска да търси все влюбването.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker