На 20, а пък още на сухо и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 20, а пък още на сухо и още нещо
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1904 пъти
Знам, че не съм единствения с такава тема, но просто реших да споделя моята история, която ме кара да се замисля. Всъщност аз съм на 20, студент, първи курс. Преди време излизах с моите приятели от детството, говорим преди около 6 години, където сме се събирали по 20, 30 човека. От тях имаше и доста момичета, които ме харесваха, но никога не съм стигал до сериозна връзка или секс, докато моите приятели правиха за пръв път секс на по 15, 16, а аз още стоя на сухо. Бях свикнал с моите приятели, тъй като сме изразнали заедно, имахме общи интереси и т. н. в последствие си намерих и други приятели, с които почнах да излизам. И накрая преди година всеки си пое по пътя. Всеки отиди на учи на някъде, да работи и т. н.. А и в момента проблема е, че ми е доста трудно да завържа нови приятелства, т. е бях свикнал със старите ми приятели, а пред другите хора се чувствам некомфортно. От друга страна съм забелязал, че доста момичета са затворени, правят се на недостъпни, като чели те са някакви принцени и чакат великия принц да дойде при тях. Незнам как да го кажа, но имам чувството, че момичетата просто са изгубили желание да се обвързват, да правят секс и т. н.. Всеки си гледа интереса и едно нищо като цяло, а пък то време е сега, а не на 30 като стана. Аз не искам да съм от този тип мъже, които са на 30 и тепърва ще правят секс. Спал съм 2 момичета, натискал съм се с тях, но никога не се е правило секс, просто по тяхно желание. Нито съм затворен тип, нито грозен, нито нищо. Даже съм сигурен, че и в момента доста момичета ме харесват, но ги е страх да си го признаят, нито намеци правят. И като цяло имат някакъв страх от обвързване, това също съм го забелязвал у доста момичета.
В новия град, нито успях да завържа нови приятелства, ако съм завързал, то са били за по 1, 2 месеца. Само с колегите си говоря, но доста от тях си гледат техния интерес и така. Преди съм спортувал, но съм изгубил интерес, а пък съм високо момче.
В последната година сериозно се замислих, че вече трябва да си намеря приятелка, да водя полов живот. Изгубил съм доста шансове да имам приятелка още като по малък, но защо ли?
Еее.. И аз не мога да отговоря, може би защото винаги съм имал какво да правя и никога не съм се замислял тогава сериозно върху това и винаги съм клонял към момичета, които съм изпитвал симпатии. Не може цял живот да лъскам бастуна все пак.
Какво ви е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1d08effb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Не бъди много сигурен, че всяка е затворена и няма желание за секс. Аз ако бях видяла твоя снимка хубавец и като започнеш да ми пишеш несвързано и неграмотно. И на пишеш''не знам''свързано веднага блок. Сори, но ти не знаеш нищо за жените и не можеш да говориш за тях. Ти нямаш опит в тая сфера аз съм на 20 години и си водя добър полов живот и всичко останало това, че не те харесват не значи, че са недостъпни.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8290b430fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   На крива ракета, космосът и пречи! Айде сега момичетата виновни, затворени били, правели се на недостъпни. Ти какво искаш- като те видят да ти се хвърлят на врата и да ти се предлагат ли? Тогава пък щеше да ги наричаш к-рви и да мрънкаш, че свестни момичета няма. Ти ако чакаш да дойдат момичетата при теб и да те канят на среща и т. н. секс няма да видиш и на 50 години. Ти си мъжът, ти действай! Като си мислиш, че те харесвали, иди при тях, заговори ги, направи така, че да предизвикаш интереса им, покани ги да излезете, не знаеш ли как се прави? Възможно е някои да те отрежат, само да ти се е сторило, че те харесват, но може някоя да ти върже. Като започнеш връзка, ще се стигне и до секс. Ама май теб те е страх от обвързване, ти си затворен и нерешителен. Досега си движил с другите от компанията ти, сега трябва да се оправяш сам. Както пишеш ти и момчета приятели нямаш, защо ли? Гледали си били интереса, че твоят ли да гледат? С какво ти си им станал интересен, че да искат да общуват с теб? Проблемът е в теб, ти не умееш да общуваш с хората, а обвиняваш тях. Работи над това, преодолей дистанцията между теб и другите (не казвам да им се натрапваш), намери общи теми, интереси, своята среда... С отчуждени, нерешителни, комплексирани типове на никой не му е приятно да общува, че и секс да прави.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: aca4a6c1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   1, правиш забележка, че пише "не знам" свързано, а ти пишеш кавичките свързано със съседните думи. А и не мисля, че жените избират с кого да си легнат според това дали пише "не знам" свързано или отделно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1da589eeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, той авторът, че е зле с правописа, зле е, ама и ти си същата. Като ще правим забележки, поне да не се излагаме...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 10166d5a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Блъскай във фитнеса. Голям процент момичета на 20-25г. харесват груби батки. Няколко теми се изписаха , че подсъзнателно се харесват този тип момчета. Грубияни, мускулести ако имат пари и кола са номер едно. Тук няма да намериш полова жрица която да ти каже -" Дай да та изплющя". В интернет ще срещнеш срамежливи и подтиснати момичета. За това излизай повечко. Дори и сам да се разхождаш. Не чакай да те подкани момичето за секс. Потърси форуми какви реплики да използваш. Има такива. Не чакай.
Дядо Тошо

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42b6d55885
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От автора
Не съм гледал за правописни грешки. Нахвърлих го на бърза рака.
До 2
Не казвам, че трябва да ми се хвърлят веднага на главата, че кой е казал? То всичко става постепенно, но пък и от друга страна не може мацката да стой пред мене и да чака всичко да правя аз, защото съм имал и такива моменти т.е. действам аз, а от тяхна страна, нищо.
Ти сега обърна всичко наопаки и ме направи най-долния. Не чакам всичко на готово, и аз съм канил момичета и съм действал. Доста добре си общувам, нито съм надувко, нито съм затворен тип. Може би нещо средно.
И никого не съм обвинявал и няма смисъл на ме нападаш и да ми казваш, че съм комплексар и т.н. не се обиждам от такива. Вярно е, че имам малко интереси и никой не съм карал да гледа моите.
И пак казвам, никого не нападам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f2349e930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе ти може и да си имал какво да правиш, но ограмотяването ти със сигурност не е било приоритет.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f2349e930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   No 1, ако ти започнеш да ми пишеш във Facebook-a, колкото и красива да си, веднага ще те блокирам. Неграмотна си не по-малко от автора.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8290b430fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, няма за какво да те нападам, казвам ти директно какво мисля на базата на това, което си написал. Като си пишете темите (защото има и други като теб) и искате мнения от другите, мислите си, че всички ще са съгласни с вас и се сърдите като някой ви каже нещо различно? Да ти кажа аз пък, че ти нападаш момичетата, че се правели на недостъпни , принцеси и пр., защото не ти обръщат внимание? Като не са достъпни за теб, не значи, че се страхуват да се обвържат или не правят секс, а просто, че не искат да го правят с теб. Аз бих се запитала защо ,бих потърсила причината първо в мен и бих променила себе си защото другите не мога. Но животът си е твой, живей си го както щеш, няма да пиша повече, щом си мислиш, че те нападам, обиждам и т.н., което не съм имала за цел.
Кой разбрал-разбрал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42b6d55885
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5 от автора
Доста вярно го каза, че си падат по батки. Познавам хора, мега груби към хората, татуси от глава до пети и без никаква стотинка. Ама точно такива се харесват, за жалост. Мерси за съвета.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6843cea905
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, нека поне аз ти дам съвет, не съм дошъл тук да критикувам нечий правопис. Както ти казаха по-горе - блъскай яко в залата и скоро ще блъскаш задници. Намери си работа, купи си прилична кола (не скъпа, защото няма да можеш да я поддържаш, все пак си студент, не и някоя таратайка, защото знаеш жените какви са). Намери си компания и излизайте, ходете на кафета, барове, дискотеки, места, където има момичета. И аз бях като теб, с тази разлика, че на 16 имах приятелка и правихме секс, но след като скъсахме се бях сдухал и досга време не видях интимност с момиче. Така че всичко зависи от теб, направи необходимите промени в себе си! Поздрави и помни - животът е пред теб!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8f01dcad18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз затова не се занимавам със българки.. Видях просто, че сънародничките искат да живеят такъв живот, какъвто аз не мога да им предоставя. Даже сега бях 5 месеца в Англия и точно там се запознах със 1 колумбийка. Сега съм за малко в БГ и пак заминавам при нея. Бялата лястовица кацна на моето рамо и съм щастлив. Вече съм на 34 и ми е време за семейство. Иначе, когато бях юноша излизах със наши момичета но и тогава нещо куцаше явно просто съм роден в грешната държава. Първото ми сериозно гадже беше ромка. Бях на 25 когато бяхме заедно но и това мина, разделихме се със усмивка. Моят съвет е да изучиш и да бягаш от тука. Търси любовта по света. Българите, като мъже, имаме доста положителни качества. Имаш шанс на друго място и със сигурност ще бъдеш оценен. Просто не губи надежда и не се отказвай. Успех :P

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c3fe03834c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пич що пък някоя трябва да ти е достъпна? Не си ли чувал че в този живот никой на никого за нищо не е длъжен? Мъжете масово изпростяхте, държите се като пълни недорасляци, искате като зададете някакво условие, мацките веднага да ви вържат и да се съобразяват с вас, все едно пък вие сте принцовете на белите жребци... Както принцеси няма, така и принцове. И колкото и добре да изглеждаш, като започнеш да философстваш преспокойно можеш да отвратиш всяка жена от себе си. Проблема в конкретния случай си е в теб авторче

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d11f6afae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, случайно попаднах на твоята история. След като я прочетох просто нямаше как да не напиша коментар. Начина ти на изразяване ми е много познат, преди време имах доста близък приятел, който поради причините че завършихме и всичките заминахме на някъде загубихме контакт. Знам че вероятността да става въпрос за един и същи човек е много малка, но ще те посъветвам по същия начин както съм съветвала него. Просто трябва да бъдеш по-уверен и да вярваш в себе си, когато си несигурен това е излъчването ти, може би за това момичетата те виждат по този начин, в секса няма място за колебания, това е момент в който трябва да се отдадеш, да спреш да мислиш и просто да оставиш на чувтвата и страстта да те водят. Успех!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42b6d55885
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора
Благодаря на номер 12 и 15 за съветите. За сега съм решил да започна работа и по нататък да си купя собствена кола, когато имам повечко пари и време, за да изкарам книжка. Фитнес мисля да започна следващия курс. Ще се опитвам да надграждам увереността си. Все пак не всички сме aперфектни.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 46051c5f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мисля, че проблемът е в главата ти. Липсата на секс-опит ти понижава самочувствието, което води до още по-голяма изолация.
Опита ли Тиндър? Вижда ми се добро първо стъпало за теб. Там се предполага, че търсите секс, даже на първа среща. Не е нужно и да си напълно откровен. Като натрупаш опит и самочувствие може да минеш да "студени" контакти като следващо стъпало.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42b6d55885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От автора до 18
Бях пробвал Тиндър преди около 6 месеца от любопитство, но нямаше резултат, а пък ако ще е за връзка предпочитам нещо сериозно от колкото секс за 1 нощ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker