Как да се запозная с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се запозная с нея?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1212 пъти
Здравейте читатели! Имам питане към вас. Та харесах си едно момиче, но дилемата ми е как да се запозная с нея(не ми е цел непременно да станем гаджета, стори ми се симпатичено момиче). Сестра ми е в клуб по модерни танци, и всеки път съм на концертите им. И харесах едно момиче от по горната възръстова група, засичил съм я в града(живеем в не много голям град) учи в моето училище, но ме я познавам понеже се преместих след 7ми клас. Знам името ѝ и фейсбука ѝ, но нямаме общи приятели, остава варианта чрез фейсбук, но чесно казано не съм особен привърженик на тази тактика, струва ми се леко странно без да се познаваме да ѝ пиша, но нищо не пречи да опитам. Как вие бихте се опитали да се запознаете с нея на мое място? Дали по фейсбук, или на живо на някое тяхно представление? Ще се радвам да споделите мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: dee82be268
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако има инстаграм, последвай я там - много по-лесно и casual може да завържеш разговор без да изглеждаш creepy... особено ако поства сторита. И ако я последваш там, пак няма да е странно за разлика от ФБ, където на мен лично като момиче, много ми е странно когато видя покана за приятелство от непознато момче... докато в Инстаграм няма как да е сигурно момичето дали не си се объркал примерно или нещо такова.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1d89b74f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като не я искаш за гадже, защо държиш да се запознаваш? За да и губиш времето? Че из фейса ровиш и тема пускаш? Тя може да си има приятел, своя среда и да не и се занимава с теб? Пробвай след някой концерт, но първо си изясни какво точно искаш ти, че такава неопределеност не прави добро впечатление.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae71f2d63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, ако момичето ти харесва, опитай! Само може да спечелиш. Дори да те отреже, пак печелиш. Хубавото на отказите е, че спира да ти пука и ставаш все по-самоуверен. В един момент ти става забавно и спираш да се притесняваш. Момичетата усещат притеснението и неувереността, а това го отблъсква. Всички големи свалячи са здраво рязани от жени преди да спре да им пука и да придобият саоувереност. Докато ти се чудиш, някой друг ще действа и ще ти я отмъкне. Ако не се получи с мацето, не прави никакви трагедии, дори се радвай, защото ако ти върже и след време ти разкажа играта е хиляди пъти по-лошия вариант. Разсъждавай за себе си, че ако не те харесва, значи няма вкус!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae71f2d63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, казваш, че не желаеш непременно да ти е гадже. А какво искаш въсщност? Нима иска да и бъдеш приятелка? Превърнеш ли се веднъж в приятелка на жена, винаги ще те третира така и ще бъдеш кошче за душевни отпадъци. Ще и слушаш историите за нейните драми, за това как харесва този или онзи, как е влюбена в еди кой си и буквално ще и бъдеш като кученце. Не ставай такъв жалък тип, както стават много мъже, които си мислят, че за да имат една жена трябва да и бъдат приятелка, да се мотаят с нея, разчитайки, че тя ще ги хареса някой ден! Това е страшно лузърско и няма капчица мъжество.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e0ec457b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Използвай сестра си да те представи на живо на това момиче. ;)

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b4fa9e335d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 2. Не съм се изразил правилно. Исках да кажа, че може да си има приятел, и че в крайна сметка може да не ми върже.
Ако изполвам социална мрежа ще е Инстаграм, както номер 1 предложи. Благодаря за съветите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker