Как се чувства един мъж когато... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се чувства един мъж когато...
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1662 пъти
Здравейте, темата може би ще Ви се стори малко странна и объркана, но аз съм момиче, което тепърва разбира и опознава игричките на мъжете и жените! Попаднах в ситуация, в която даден мъж се опита да ме вкара в леглото си правейки се на мил и влюбен, въпреки че по действията му или може би е по коректно да кажа: по бездействието му си личеше, че няма реален интерес към мен. Въпреки, че имахме някаква афера, която за радост не стигна до секс, тъй като съм девствена, а човека изобщо не си заслужаваше, ще ми е интересно да чуя мнения от мъже за следната ситуация: Как бихте се почувствали, ако видите момиче, с което сте направили опити да спите ( но не се е получило ) в компанията на друг? Ще изпитате ли нещо или няма да Ви пука, след като е била поредната бройка? Обсъждахме с приятели темата за ловеца ( мъжа ) и плячката ( жената ) и някои от приятелите ми смятат, че дори мъжът да не е имал реални чувства, нещо в него ще трепне в дадената ситуация - егото, мъжкото достойнство, ще се събудят някакви мисли и въпроси “ С какво този е по добър от мен “ и тем подобни неща. Ще ми е интересно да чуя какво мислите по въпроса, тъй като в моята компания определено възникна спор. Всички сме наясно, че от човек до човек има много разлика, но тук става въпрос по скоро да направим някаква статистика или нещо такова по въпросния казус :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 28988adc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От описанието ти личи, че все пак ти не си безразлична към него. Най-малкото си много поласкана от вниманието му, въпреки, че си леко разочарована, че нищо не се е случило.
Сега на въпроса ти - зависи какви са ми били чувствата към въпросното момиче. Ако е поредната, с която опитвам да спя, няма да ми направи никакво впечатление...жени бол. Ако и аз съм неопитен и/или много я харесвам, ще ми стане много неприятно да я видя с други мъже.
Вие жените много се обиждате ако някой мъж уж ви харесва, а "бездейства"...приемате го лично. Понеже и аз съм бил в това положение -ще ти кажа, че това не винаги е признак на незаинтересованост. Доста често е просто срамежливост, нерешителност, неувереност и чист страх от отхвърляне. Естествено тези качества не са особено хубави за един мъж, и затова и тези мъже често страдат от разочаровани и фрустрирани от поведението им жени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d44b5c5d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесвах един мъж, който е доста по - голям и повтаряше колко обича секса.. Следователно се отръпнах, понеже и аз бях девствена като теб и не исках първият да точно такъв.. После го опознах и се оказа, че не е някакъв бройкаджия, просто мъжете много се изхвърлят пред хората с колко са спали. Егото е много важно явно.
Този мъж ми беше и първият, чакаше ме доста време.. и все още съм с него.. Той също не беше бил до сега с девствена, едва ли му е харесало толкова, но друго си е да знаеш, че си първият. Хаха..
Ако човекът те харесва наистина, няма да му е проблем, че си девствена.. би трябвало да се зарадва даже.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6a7600797
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като този е минало защо толкова ти пука какво щял да си помисли, занимаваш цялата си компания, че и тема пускаш тук? Най-вероятно въобще не му пука, не си му пуснала ти, ще намери друга. Не те е търсил да се жени за теб, нали, а за единия секс, какво му дреме? Да не мислиш, че си единствената и незаменимата?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5719f314fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм мъж, но като видиш че човекът е желан и от други, става по -привлекателен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d5f94345f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом не сте имали нищо сериозно, защо трябва да му пука? Дори си мисля, че би те сметнал за загоряла, като флиртувате, а после си с друг. Той би помислил, че също не си е заслужавало. Другото което е, че щом си с друг, умните мъже отстъпват, а ако са ловци ще те дебнат слаба и сама. Зависи и от това дали ловеца търси лесна жертва, жена която е наранена или иска да си играе с жертвата за по-дълго. Но това е само моята гледна точка. Жена съм на 28 години.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 209ab42981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако ти живееш за това какво ще кажат другите си направо бита карта
Не ти се е получило с въпросния, откъде тая мания да му се покажеш с друг? Нищо няма да промениш, нито ще те заобича, нито ще бъде с теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6151940b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На мен лично когато срещна такава жена неми пука особедно.
Може даже и да нея поздравя ако и тя него направи.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6b30b9b08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вижте, когато придобиете повече житейски опит ще разберете, че няма ловци и плячки. И мъжете си търсят и жените също и това няма нищо общо с любовта. Секса си е секс, ако свалиш готин/а партньор/ка и си допаднете като характери още по добре. Може даже и да се влюбите после

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7cba3decf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че приятелите ти имат право и до голяма степен е възможна реакция от негова страна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ffad732765
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повечето мъже биха се подразнили. Но се надявам наистина да питаш за статистика, а не за да играеш детски игрички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker