Разликата в годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разликата в годините
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1016 пъти
Здравейте! За пръв път пиша в сайт. Надявам се да получа някакви съвети от ваша страна. Ще съм благодарна да изразите собственото си мнение по въпроса :) Та , започвам по същество. Момиче на 18 години съм. Преди около година се запознах с един мъж на 32. Започнахме доста често да контактуваме, най често говорихме за неща свързани с изкуството, било то музика, рисуване и т.н. След известно време той ми предложи да се видим на живо. (от различни градове сме) Доста се колебаех в началото защото за пръв път щях да излизам с човек 14 години по-голям от мен, но накрая се съгласих. Дойде и деня в който се видяхме , изкарахме си доста добре , слушахме музика , разходихме се из града. След срещата ни той си замина към своя град. Продължихме да си контактите си. Една вечер докато си писахме той ми каза, че иска да поговорим. Беше доста напрегнат и тогава ми каза, че за пръв път му се случва да харесва момиче с 14 години по-малко от него. Честно казано не се изненадах кой знае колко, но тогава започнах да си задавам и аз въпроси от рода на: "Какво ли би било ако съм с него ?" , "Какво изпитвам аз към него?". До този момент може би имах някакви минимални симпатии. След време аз имах пътуване към неговия град. Той с нетърпение чакаше да отида и да се видим. Бяха минали около 4-5 месеца от както се бяхме видели. Та пристигнах в града и отидохме на един музикален концерт. Аз бях седнала до него и по едно време усетих как леко ме хвана на ръката. През целия концерт седяхме така. Прекарахме си страхотно. На следващата вечер излязохме в един парк. Седнахме на една пейка, но незнайно защо просто си мълчахме и гледахме в една точка , но дойде и момента в който той просто ме грабна и ме прегърна много силно. Признавам си ..не исках да го пускам. Просто си седяхме сгушени , а той си играеше с косата ми . Вече стана доста късно и му казах , че трябва да се прибирам в хотела..но той ме хвана за ръката и ме дръпна към себе си при което ме целуна . След целувката той ме изпрати до хотела , а на сутринта аз тръгнах отново към своя град. От тогава започнах доста да се замислям върху случващото се. Все той ми е в главата . Имахме и други срещи след това,но накрая винаги се стигаше до целувка. До ден днешен поддържаме контакти, но се усеща, че има привличане. Честно бих казала, че съм малко уплашена от разликата ни в годините , но този човек стана доста важна част от живота ми. Искам да помоля за съвет дали да проведа по сериозен разговор с него относно нещо по сериозно или е по добре да си запазим нормални отношения. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: ac2cc2276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Написаното звучи като прекрасна, розова, романтична история. Всеки е имал такива моменти и те са много красиви и запомнящи се. Сигурна съм че въпреки колебанията ти, се чувстваш на седмото небе като си пишете, но ако мислиш да имаш нещо сериозно с него, то това би значело най-малкото да се преместиш в неговия град и в най-скоро време да имате деца. Човека е на възраст да иска да е сериозен и или ще поиска това с теб или ще те използва само и ще ти разбие сърцето. Ако си склонна да рискуваш - пробвай с него, ако не остави го и скоро ще срещнеш друг. Само за съвет - колкото по-близо е човека до теб, толкова по-често ще се срещате и ще опознаеш и лошите му страни и ще можеш да решиш дали е за теб. Така от разстояние не е добре.. рискуваш да попаднеш на съвсем различен човек, от това което си представяш за него. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3b7f6b4e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   14 г разлика в днешно време не са толкова много.
По-скоро ме притеснява това,че ти си малка ,само на 18г и определено ще минеш през още периоди на развитие докато станеш на 25-28 г ,а тези периоди определено няма да са деца,семейство и т.н докато за него на 32 г му е дошло времето.По-точно върху това помисли ,а не върху самата разлика в годините.
Ако ти беше да речем на 24,той на 38 по се връзват нещата ,но 18 г......

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6582baec3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Но. 1, ти боб ли хвърли, че ги знаеш всичките тези неща? Пълни глупости си написала. Ей така като вземете жените хората и да има правите деца незнам.
Авторке, бях във връзка с момиче със 17години по малка от мен, 2. 5 години. Тя обаче не ме харесваше толкова много и малко си ме използваше. Все пак беше най добрата връзка която съм имал досега в живота си. Докато бях с нея други две на нейната възраст(момичета които тя не познаваше) си ме сваляха. Т. е. не бях и все още не съм за изхвърляне. Сега си представям какво щеше да е ако бях с някоя от тях. На едното от момичетата баща й беше 17 години по голям от майка й. Това предполагам обяснява защо тя беше привлечена единствено и само по-възрастни мъже.
Хора, разберете че ИМА такива връзки и са не по-ненормални от другите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4fa0059f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съвета ми е да си потърсиш момче от твоя град и на твоите години. Съображения :
1. От различни градове-трудно се поддържа такава връзка и не можеш да опознаеш така мъжа. 2-3 срещи на няколко месеца това е нищо. Нямаш възможност да контактувате често на живо и да прецениш.
2. Разликата в годините -14г си по-малка. Не ти трябва! Ти си само на 18г, А той е мъж на 32г и предполагам е готов за брак. На 18г да се омъжиш, дете... Едва ли искаш това- може би искаш да учиш, да се забавляваш.. Той е минал отдавна по този път. Просто ще се лишиш от неща, които трябва да изживееш. А когато минат годинки ти ще си на 40години, А той на 54г. Страхотно за него ще си има млада жена- болногледачка, ще му изгледа децата и после ще гледа и него. Разликата във възрастта се усеща когато децата са малки едно е дете на 3г, а друго на 17г, както и когато напреднат годините - едно е на 50г, друго на 64г
Мисли правилно! Ако искаш флирт, забавление -ок, но не забравяй, че човек се увлича, а и ти си на 18г., така че по-добре внимавай и не се занимавай с него. А за сериозна връзка - не ти трябва! Според мен -ти си младо момиче и не си губи времето с възрастни мъже! Времето лети и използвай младостта си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c332b5f86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много красиво си го описала. Вярвам, че всичко занапред в бъдещето между вас ще е също така красиво! Това, че е по-зрял, е голям плюс - няма да те подмята, да си играе с теб, като някой младок, ще е по-отговорен и по-адекватен като партньор и, ако е рекъл бог, като съпруг. Вярвай, всичко ще е добре. А на еснафи не хващай вяра. Те винаги държат по-скоро да направят някого нещастен за цял живот, ама всичко да става само по техните вмирисани разбирания.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 398198f417
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Продължавай с него, после ще гледаш как приятелките ти се забавляват с гаджета по дискотеки, докато любимия ти гледа мач на дивана, пък ти му носиш салатата, примерно. Предстоят ти най-хубавите и вълнуващи години, младостта отминава толкова бързо! Не искаш ли да следваш, да си изградиш по- добро бъдеще с по-престижна и уважавана професия от сервитьорка или продавачка? Да видиш нещо повече от твоя град? За него вече приоритетите са други- брак, дете, семеен живот с всичките му трудности, еднообразие, мисли за пари и сметки. И когато ти си жена в разцвета на сексуалността си до теб ще хърка едно уморено чиче, не да те гали млад любовник.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker