Мъже путки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже путки
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 5005 пъти
Пуснах тази тема, за да видя различни гледни точки.
Как може да разберем кой е мъж и кой е путка от отношението му към една жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ce37c8ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Ако ги биеш, харчиш им парите, гавриш ги и изневеряваш постоянно, си истински АЛФА(така го казват тук) мъжкар. Ако им угаждаш, държиш се добре, верен си и не правиш мизерии, си мишка и путка. Горе-долу това е, макар че ще ти кажат обратното. Едно говорят, друго вършат.
А ако трябва да съм сериозен, според мен мъж е да си държиш на думата, най-накратко. Дори не толкова да си добър или лош, а да си точен и да не ти влияе всяка дребна емоция. Ех, да можех и да го постигна! :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f3513c0958
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Моите впечатления са, че за съжаление нашето съвремие създаде мъже, които предпочитат и се стремят да вземат по-скоро женската роля във връзките си, т. е. жената да плаща сметката, жената да ги вози с колата, жената да е по-заможната и по-големият авторитет, жената да поема инициативата за излизанията и т. н. Мъжете губят чувството си за отговорност и необходимостта си да доминират в интимните отношения. Това за мен са мъжете путки, но за жалост може би са цяло едно задаващо се поколение.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 87350a35eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Най-важното качество на мъжа е неговото поведение и отношението към хората. В зависимост от стандартите които имаш можеш да определиш кой какъв е.

1017

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f90b1a325
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах жена за която давах всичко. След три години ме заряза и тръгна с друг. Оженихасе човека не бачка изобщо изчука приятелката. Сега ми звъни да ми иска пари на заем. Смятай

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 740c3398a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   За мен такива са тези, които не могат да те оставят, дори и да сте се разделили. Особено пък, ако в момента са с друг човек и търсят вас дали за секс, или просто приятелство. За мен това значи, че другия просто още притежава част от теб, че не можеш да се насилиш да го оставиш, дори и да си с някого. Един бивш ей така ме претърсва. Отначало ме обиждаше, но и ми се повдигна самочувствието. Значи не може да се насили да ме остава , макар че хиляди пъти се заричаше и късаше с мен и по телефони и с писане. Все се връща, дори и за един телефонен разговор.Колкото и да си мисли, че ме наранява и отхвърля, неговото връщане ме забавлява и ми повдига самочувствието. Сам не осъзнава колко ми е вързан. Такива мъже за мен са безгръбначни и не разбират, че тяхното връщане дори и за секс, да те проверят как си, само може да ти вдига егото. Защото нямат силата да те оставят, дори и да са с друг.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a8124691d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Ако искаш "истински" мъже, които да доминират, то първо трябва да ги освободиш от наказателна отговорност за необходимите действия по-доминирането на жената а това значи пълно унищожение на феминизма. Ако обаче си "ама как така, аз не това имах предвид", значи просто си правиш гаргара и искаш мъже, които се правят/преструват на доминантни, едни пуяци/актьори. Може би имаш предвид друго, може би имаш предвид, че жените са неуверени и им липсва инициативност и предпочитат да оставят всичко на мъжа, подобно на малки момиченца, които чакат ... За тях мъж, който върши всичко е "истински" понеже в този случай те просто трябва да седят и да не правят нищо, дали обаче това ги прави "истински" жени след като не искат да поемат отговорност за собствените си действия? Може би си златотърсачка за която "мъжествеността" се измерва в плащане на сексуалните ти услуги и клиентите ти са истински мъже ако ти плащат. Всичко зависи от това какво искаш мъжете да направят за теб, което ти не си склонна да правиш и затова се опитваш да ги манипулираш психологически и да ги изнудваш емоционално за да получиш каквото искаш от тях. Нещо подобно на малките деца, които другарчето им манипулира за да направят нещо глупаво като ги нарича бъзльо. По-подобен елементарен начин доста от манипулативните жени използват психологическа и емоционална принуда към мъжете в стил - ако ти не правиш това и това ти не си истински мъж! Ако ти не направиш първата стъпка, не ми се обаждаш, не ме търсиш, не ме сваляш, защото аз съм неуверена и ми липсва инициатива, то вината не е в мен, ти си виновен, ти не си истински мъж! Ако не ми плащаш по-някакъв начин като на проститутка, защото така ми е по-лесно, то не аз съм виновна, ти не си истински мъж! Ако не ме изслушваш и не ми обръщаш достатъчно внимание, то не е защото аз съм разглезена лигла, която обича да натоварва околните с драмите си а защото ти не си истински мъж! И така нататък и така нататък, скоро тези манипулации стават доста досадни и изморителни поради простата причина, че карат някой да прави нещо което не иска чрез дребни и жалки хитрувания и манипулации и той просто се уморява, става раздразнителен, започват скандали, раздели и подобни и естествено горката жертва не е виновна, просто не е случила на "истински мъж"!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a4bb5233f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжете-путки са същите като жените-курове.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 76267ef4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Само ако обичате не обиждайте половите ни органи. Мъж-п****а може по-скоро да звучи, като похвала, след като се знае женските тела какви уникални способности имат. ;)) С админите защо публикуват такива заглавия и епитети?!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 25a81b9c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж путка. И аз като н. 4 всичко давах за една жена - моята любима. Живееше при мен в моето жилище, не съм и поискал една стотинка от заплатата и. Мойте родители живеят отделно и не са се натрапвали. Всичко правех и давах за нея. Имам стабилни доходи за България. Показвах и доказвах любовта си. Тя обаче ме заразя за един "интелектуалец". Един месец работи - три почива и отиде да живее с него при майка си. Майка и е разведена, и работи на смени. Еми, човека чукаше през деня майката, вечер дъщерята. Та бившата ги хваща случайно в леглото и то накалъп. Следва страшен скандал и оня го изгонват. Майката и дъщерята се укротяват някак си, защото трябва да живеят заедно все пак. Та сега бившата иска да се събираме и ми реве, ама аз не и се вързам. Викам и рано е да идваш, нека още малко да те поебе тоя или оня пък тогава се обади.
Обобщавам:
Мъж - пич е този, който жени го издържат и ебе на аванта (може майката и дъщерята заедно или поотделно, както дойде), и не носи отговорност за нищо.
Мъж - путка е такъв глупак като мене, който е възпитан от родителите си да има отношение към жените да се грижи за тях и да ги закриля и обича безусловно, а те му слагат рога с поредния боклук и после като се опарят реват, че мъжете били лоши.
Затова и съм решил следващата ще е рускиня, украйнка или белоруска, а може и бесарабска българка. Всички скачат обаче, ама те са курви. Ами, нека викам, поне ще си знам отнапред и нама да има изненади, така както от тякоя наша целомъдрена кокона.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: deee568494
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен такива мъже са тези, които избиват комплекси от други мъже. Които не могат да оценят собствените си качества. Които се възхищават прекалено много на разни други мъже, особено по-големи на години от тях (не говоря за онзи гейския начин, защото темата не е за това). Които прекалено много зачитат тези, наложили се за авторитети сред масата. (това може би защото самата аз съм много анти към възприемащите се за масови авторитети по принцип) Които са склонни да променят собственото си мнение и избор, само защото някой си маймун го е направил по еди кой си начин примерно. Но изобщо не казвам, че един мъж трябва да е някакъв агресивен тип, който да скача на бой и агресия като цяло - тези за мен също са си путки, просто хормоните им са по-разбъркани.

Аа, сега видях, че се пита 'от отношението му към една жена'. Ами хора да ви кажа, като видя в някой мъж това, което описах вече, то просто не допускам да има отношения с мен, поне не и интинмни.


Това със зарязването предлагам да не го намесваме, защото е много субективно и индивидуално.. макар да разбирам, че хората повечето това ги вълнува най-много.. както и да е, но поради това и тази тема ще стане поредната банална как жените това и жените онова.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7447c356f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж: Отговорен. Дисциплиниран спрямо задълженията си. Не се поддава на манипулации от роднини, приятели или жени. Мисли с горната глава по-често, отколкото с долната. И наистина мисли дотолкова, че да може да си изгражда мнение по различни въпроси и да го аргументира. Обсъжда важните въпроси със семейството си, не взима напълно самосиндикални решения без дума да обели, тоест не поставя наистина близките си пред свършени факти и уважава мнението им. Щом обсъжда, автоматично можем да кажем, че не е крайно емоционално дистанциран, до степен да е студен темерут. Не посяга на жени или деца, не е враждебен. Може да се защити, естествено, но няма безпричинно да скочи на физическа саморазправа. Не манипулира като жена, не мрънка като момиченце, не се лигави. Има цели и е самостоятелен. Тези неща в сбор правят един мъжки авторитетен образ.
Не-мъж, да го кажем по-мило: всичко обратно на горния текст.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e3a2fb5021
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Автора навярно има предвид мъжете които имат поведенчески, емоционален и психически дефицит. Те са незрели, прикрити, мнителни и несигурни в поведението си. Вманиачват се във фантазиите си и в собствените си проблеми и търсят вината в другите. Искат да ги приемат за мъже, но се държат като примадони и мислят, че жените трябва да ги ухажват само защото пеят любовни дитирамби. Не съзнават социалната си роля и философстват на емоционални теми, без връзка с действителността.
Вменяват си ценност това, че решават финансовите си проблеми, но и през ум не им минава, че значим е този който дава, а не този който си мисли, че са му длъжни!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1bec340e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 2, много по-масово това се случва с жените.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d414cf4c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Към номер 8-как да ги наречем, мъже влагалища ли или мъже мензисливи може би?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 536b1f64b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Водя се от истински примери.

Путка за мен е леке, което унижава, изневерява на, удря и харчи парите на жена си, бидейки самият той безработен.
Друга путка е помияр, който се опитва да лиши племенницата си (кръгъл сирак поради инцидент) от единственото ѝ наследство - малък апартамент.
Има и други, но няма смисъл вече.

За мене путка е всяко едно лайненце, което живее паразитен начин на живот. Дали материално или емоционално, все там.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ab721bfdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Основно правило в живота. Каквото и да става никога да не ти пука. Може да ти пука само за наистина важните неща. Близки, здраве и т.. н. Почнеш ли да взимсш на сериозно всипко, което жената казва и прави си загубен.
Почнеш ли да мислиш само за нея, да правиш всичко за нея и да я обсипваш с внимание си загубен.
Жените обичат да ги поставяш на заден план, а не на пиедестал. Нека ти бъдат, като хоби, не основна цел.
Една жена, ако иска да е с теб ше премине през всичко.
Така че стига сте се напрягали. Мъжка путка ше си ако се държи както поиска с теб, а ти си мълчиш. Ако те обижда, прави ти скандали от нишото, разиграва те и ти го търпиш, това е мъжка путка. Имай цели и следвай мечтитв и интересите си, дръж на думата си и на приятелитв и семейството си.
Мъж на 25

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f15d8d6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз не съм съгласен с номер 1. Мъж означава да си точен, да държиш на думата си, да не позволяваш да се отнасят неуважително към теб, да си смел и да атакуваш страховете си, да вярваш в себе си, да си отговорен, да имаш самочувствие, да си силен физически, да си толерантен, да умееш да запазваш хладнокръвие, спокойствие. Да можеш да търпиш на болка. Да си постоянен. Да си точен с приятелите си и жена си (не случайно повтарям "точен") и най-вече да можеш да обичаш, да закриляш, да помагаш и да повдигаш хората. :) Всичко останало е измет...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5326696eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер 6, паднах от смях - високопарната ти тирада издиша. Препоръка: виж какво е сравнителна степен, че се излагаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 23a4cfdecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами Номер 1,то да ти кажа темата преди тази е за бременната жена, която се мъчи от болки и е зле от бременността, а на нейния му е през оная работа хаха...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0d50d3e220
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   О, пълно е с такива! Мамини синчета, които си мислят, че целия свет им е длъжен, защото маминка така ги е научила. Страх ги е да поемат отговорност дори за най-елементарното нещо, защото после ако нещо се обърка... ако пък все пак направят нещо и нещата наистина се объркат звънят на мама за помощ, нищо че са на 45! А да поемат отговорност за жена и деца... забрави! Дори и да намерят някоя наивница, която да се обвърже с тях и да им роди дете, следват драми, че тя не ги обгрижва като мама, не готви като мама, не прави нещата като мама... и изобщо винаги ще е виновна защото... не е мама! Тяхната! А да поемат отговорност като бащи, направо забрави! Точно преди малко тук, четох една такава тема. Авторката обяснява, че е бременна, бременността и е тежка, лекарите са я посъветвали да си почива и да не прави секс, а мъжът и настоява да направи аборт... защото не можел да понесе мисълта, че тя вече не го задоволявала сексуално и си почивала по цял ден! Е, това ако не е класически пример за такъв мъж! По-страшното е, обаче, че ако в личния си живот можеш да ги избягваш, ще внимаваш да не започваш връзка с такъв, то в служебния, не можеш. А по фирмите е пълно с такива. Тъпи, арогантни, без грам идея за какво са там, но пък със самочувствие до небето, защото са от "висшия" пол! Пази Боже такъв да ти е шеф! Та с две думи много са и е трудно да ги избягваш напълно, но поне лесно се познават. Като видиш някой с голям черен джип как псува някоя баба, защото е имала "наглостта" да пресече на пешеходната пътека малко бавно просто няма начин да не е такъв. Или сладура в автобуса, който най-спокойно се е разположил, най-добре на две седалки, докато до него стои прав човек са бастун, но разбира се мама го е учила, че той е най-висшето същество във Вселената и няма защо да се тревожи за такива дреболии и да си разваля спокойствието за да отстъпи място на някакъв си дядо с бастун. И изобщо тоя пенсионер къде е тръгнал, а? !
Разбра ме, предполагам. Та мисля, че няма нужда от повече примери. Лесно се познават. По-трудното е да се справиш с тях, защото, както казах, маминка ги е научила, че са невероятни, изключителни, съвършени и няма сила на земята, която да ги накара да променят мнението си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f9d06f560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравейте на всички , така като гледам жените сякаш си падат по този тип мъже , а истинските мъже нещо не им допата ме и не мога да разбера защо така се получава . Няма ги вече е и стойностните жени на по около 35-40 години който се грижат за мъжете си ....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bec15087f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   По темата - В момента е модерно жената да се държи доминантно - да мачка самочувствието на всеки случаен срещнат, без да се замисля този човек какво е преживял! Даже имам чувството, че жените възприеха мъжките роли, а това е много грооозно... в моите очи...
Админите как успяха да публикуват такива убийствени заглавия с грозни епитети... И коментари с подобни такива... Без думи сме!
Браво!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 50a21d54db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   № 24 - нещата трябва да се наричат с истинските им имена. И вагини да бяха писали, путьовците пак ще са около нас.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa5888dc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Oлеелееее, ама как може! Такова заглавие да се публикува.. Не, потрес пълен! Не мога!! ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e6b2210521
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Не може да взема решения и да стои зад тях. Отмята се и все търси да си остави вратички. Страхува се да поема отговорност. Страхлив е. Хитрее на дребно. Подмазва се и не смее да заеме категорична позиция. Избягва директни конфликти. Скача само на по-слаби или беззащитни противници. Склонен е да клюкарства и обсъжда хората зад гърба им. Голям е на думи, но за съжаление не ги потвърждава с действия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c18a9cf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Жена съм и не се съгласявам с тази тема, която уронва престижа и достойнството на мъжа. Индивиди, които са склонни да обиждат така, получават същото в отговор. Вярвам, че има достойни мъже, човекът до мен е пример за това. Свидетел съм по-скоро на ужасно поведение към мъжете от жени.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df8154d9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Този сайт трябва да бъде веднъж завинаги ликвидиран от някоя правителствена агенция и да бъдат глобени с голяма парична сума. Модератори, това ли сте вие, хора без никакъв морал и етика. Ако имам власт дори ще ви набутам в затвора. Простациии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d311056866
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   На 19 съм и наистина не разбирам каква представа си имат жените за достойния мъж. Отговорен, който уважава човека до себе си е несигурен или скучен. Трябва да си финансово осигурен, да изглеждаш добре, да си висок, да ги уважаваш, а насреща какво получаваш? Как очаквате един мъж да постигне всичко това до 25г. възраст примерно? Такива готованки сте станали, че не е истина. Аз лично взех решение, с жени и семейство няма да се занимавам

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa5888dc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   До 30

Ликвидирай себе си :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 95f207583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   30, да не би да си написал някоя простотия и да не са ти я одобрили?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0792cf7bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Нещо бъркаме понятията. Истинската путка има дълбочина и топлина.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 95f207583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Напротив путката трябва да е обида, когато се използва за мъж и гордост, когато се използва за жена. Защото путката е символ на женствеността, нежността, майката, докато хуя е символ на силата на характера, опората, закрилата, лидерството, мъжеството, а ташаците на смелостта, честта, решителността, отстояването на себе си (затова за смелите мъже казват "той има топки").

Като се каже "мъж-путка", по-скоро "путка" се изпозлва не толкова в директния смисъл, а като антипод на хуя и ташаците, т.е. липсата на всичко, символизирано от хуя и ташаците. Ще рече, че този мъж е мекушав, няма лидерски качества, няма мъжество, не отстоява себе си, колеблив е, нерешителен е, страхлив е, няма чест.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8a0ab41543
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   За мен мъж путка е такъв, на какъвто липсват смелост и мъжество. Това може да се прояви по много различни начини и съответно да се каже за двама на пръв погледа много различни мъже. Ще дам два конкретни примера.

1. Мъж, който позволява жената да му се качва на главата и да го прави на маймуна, а той няма твърдостта да я постави на мястото й и да заяви позиция. Безгласна карта, дали от смотания или от страх да не я изгуби.
2. Мъж, който в момента в който нещата станат трудни се скатава и бяга от отговорност, няма смелостта да ти го каже в лицето, а предпочита да се изниже и тайничко се надява нещата да отшумят от само себе си.

Сигурно има и други примери, но с такива съм се сблъсквала по един или друг начин и точно тази дума ги описва идеално. Синоним на страхливост, бездушие и най-вече липса на мъжество. Иначе наистина е малко парадоксално, че точно женкият полов орган се използва за нарицателно в такива случаи, а мъжките топки за символ на смелост. Ако качествата отговаряха на органите, то на много мъже са им само за декорация.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a68eb6948b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ами тази дума ми дойде наум снощи по адрес на мъжа ми. Седнахме в едно квартално ресторантче да вечеряме. На съседната маса - компания от хора, които познаваме бегло. Поздравихме ги и си започнахме наш си разговор. По едно време една жена от другата маса се надвеси над нас, вторачи се в мен и започна да сипе огън и жупел. Личеше си че е много пияна, но словесният поток беше в духа на: "Ти си лицемерна курва, ти си отвратителна свиня, ти спиш с мъжа ми, ти лъжеш, аз на теб ще ти оскубя косата.... " и т. н. Аз направо замръзнах. Тази дама съм я виждала няколко пъти през живота си и освен едно съседско "добър ден" друго не сме си разменяли, а пък съпруга й въобще не го познавам. Накрая мацката явно се умори и си отиде при нейните хора. През цялото това време мъжът ми седя като паметник. Когато му казах: "Ама как може поне някакъв жест да не направиш, за да ме защитиш? ", той рече: "Ти не видя ли, че тази шматка беше пияна като кирка? Какво щях да постигна със скандал? Той собственият й мъж се смееше на сцената! " Не знам. Логиката ме кара да мисля, че той е прав. Но би ми се издигнал в очите, ако беше реагирал по някакъв начин, не с лошо, но с нещо като: "Бъркаш ни с някой, бе, моето момиче, хайде успокой се, че тука за смях ще станем.... " Въобще някаква реакция. Можеше и към мъжа да се обърне, един вид: "Пич, озапти си жената, че ние тук няма да ви търпим истериите". Ама реакция - никаква!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0b41c50205
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37,
Стига рива. Не те защитил. Ако беше мъжа на оная да ти вика, ок. Ама как да се разправя с пияна откачалка. Преценил е човека, че не бива да пада на нивото на пияния парцал.
Ти какво очакваше? Да я хване за косата и да омете кръчмата с нея и после да изкара с шутове мъжа и и другите пияндурници?
Ти като си смела, защо не стана да и зашиеш един шамар?
Не всички са побойници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker