Едвам издържам.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едвам издържам....
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3313 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, понеже вече едвааам издържам на всичко това....
С приятеля ми живеем заедно от около 1 година. Честно казано сама не вярвам, че го трая толкова дълго време, с всичките му глупости.
Става въпрос за това, че вече не е дете-на 31 е и мисля, че е време да се държи като улегнал мъж, да мисли за семейство-а не къде и с кого да се напие....
Работи, а все ми мрънка, че няма пари, през седмица му давам дори за цигари... Не ме разбирайте погрешно, просто мисля, че на тези години човек трябва да бъде самостоятелен и независим.
Поради липсата на пари никъде не мога да го накарам да отидем. Исках да идем на море за няколко дни, той ми отказва. Не му искам пари, щеше да е подарък. Той пак не иска... Обаче не мисли, че няма като става въпрос за негови собствени глупости.
Преди 2 месеца реши, че на "дърти години" ще си прави татуировка-и я направи де... Дава сумати пари за джанти, гуми, халогени... и всякакви други глупости.
За нищо не мога да разчитам на него, с всичко се справям сама...
Писна ми, вече не знам какво да правя, какво да му говоря, че да се промени и да разбере, че ми тежи това положение....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 398741e91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, колкото и да му говориш, той няма да се промени. Но, все пак може да опиташ. Ако пак се държи по същия начин, може да си помислиш дали не е по-добре да го оставиш.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2e2a73083e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   споделям мнението ти за поведението на човек на тази възраст... сама разбираш, че нещата не вървят както трябва... не прави компромиси със себе си.... времето лети... не го пропилявай с човек, с когото не се чувстваш добре....

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ee39be21ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бягай далече,аз съм преживял абсолютно същото ако искаш да поговорим пиши ми на майл

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 43ff495c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той си е такъв няма начин да го промениш. Като не ти харесва какво правиш с него? Как си могла да го търпиш, глупости има жени който ще го изтърпят, ти за него не се притеснявай.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 006ef6637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не виждам нищо лошо в него, освен, че ти тежи финансово. Иначе защо пък след 30 трябва да се мисли за семейство и деца? Никой не е длъжен! Познавам хора на по 33, 35, 38, живеят си живота на макс, бачкат си, излизат с приятели на по бира (НЕ се алкохолизират да поясня! ), не мислят за семейство и деца, не се насилват. Това е техният начин на живот, така са го избрали! Твоят обаче не е такъв! И тук няма лошо също. Ти мислиш за едни неща, той за други, ПРОСТО НЕ СТЕ ЕДИН ЗА ДРУГ, това е. Той ще си намери някоя, която ще го понася такъв, ти ще си намериш някой финансово стабилен, с който да се задомиш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d93da63382
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Човек след 30 години е невъзможно да се промени. Щом до тази възраст не е улегнал, такъв ще си остане. На такъв човек не трябва да се дават пари - ще ги изхарчи за някакви глупости с които да се изфука пред хората "джанти, гуми, халогени... " това няма да се промени занапред. Ако искаш да прекараш живота си с такъв човек - безотговорен, който винаги ще ти иска пари, който няма да се интересува от твоето мнение, ще се чуди къде и как да се напие се омъжи за него, в противен случай прекрати връзката си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a56e930764
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила авторке,
взимай се в ръце и си плюй на петите час по-скоро, явно твоят е от мъжете които никога не порастват... Представи си живота с него, ако имате и дете. Харесва ли ти?
Май е по-добре да потърсиш щастието на друг адрес!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8227afcf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нали знаеш, че има една приказка- не е луд, тоя дето яде баницата... ;) Защо му даваш пари. Разбирам да е изпаднал в тежко положение, криза е, безработицата е голяма... Но след като има пари за колата, значи ще има и за вас. Трудно ти е да се разделиш ли? А за какво ти е такова мекотело. За мен това не е мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0c0ae4ac63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Все едно говориш за сина на съседите, на 33 е. Жена му го изтърпя три години и го напусна. Често се е случвало, прибирам се, той и компания ровят дълбокоумно двигателя на поредния дарак до среднощ, на другата вечер пак - и пак без успех. Или киснат на бира в близкия гараж и дрънкат глупости пак до среднощ. Понеже порасна пред очите ми, си позволявах следните диалози:
- Няма ли да се прибираш?
- Ми какво да правя у дома?
..... .
-Танчо, излез с жена си детето, разходете се!
-Абе, ще обърна някоя бира с аверите, па после.
..... .
- Изведи поне детето, да отмениш малко жена ти!
-Това е пенделско, аз женска работа не барвам.
..... .
Родителите му са свестни хора, но как възпитаха толкова безотговорен човек, да се чудиш. Поболяха се, когато снахата си отиде, а на Танчо му дреме, пак е безработен и не се мръдва да потърси работа, клепе с аверите пред блока или в кръчмата, а времето си тече. Няма промяна, момиче, след пубертета човек не се променя, такива все някой ги издържа, все някой ги съжалява и така им минава животецът. Ами погрижи се за твоя живот и по-навреме.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 271fe47453
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той няма да се промени. Щом не е "пораснал" до сега, не се надявай за по-нататък. Знаеш, че има такива хора. Ти просто си попаднала на един от тях-неспособните да поемат отговорност. Струва ми се, че не си на неговите години, явно не сте семейство. Някъде написа ли, че го обичаш? Мисля, че ежедневието ни кара да си втълпяваме любовта. Всички знаем колко е трудно да се разделиш с нещо, с което си свикнал.
Осъзнаваш се, а не правиш нищо? Умно момиче си, не съсипвай бъдещето си. Предполагам, че често ти го повтарят, но щом пишеш тук явно имаш нужда да го чуеш от някой страничен...
Помисли сериозно по въпроса. Семейство? Дете? Как ще се справи той с тях?
Цял живот с него-страдание или раздяла-няколко месеца кофти период?

Мег*

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: db25b37b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   бягаи далеко не е последния мъж. не е пораснал и още си търси играчка днеска кола утре татуировка. хич не го траи

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7b965867bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вместо да си толкова наивна да даваш пари на здрав-прав мъж, който изобщо няма мисъл за нещо сериозно го зарежи. Какво ще му обясняваш - то толкова глупаво изглеждаш, че няма накъде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e785941a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   щом е на 30 години и не е улегнал, то значи никога няма да улегне. ха! Та аз съм на 18 и вече съм улегнал, търся си работа и вече са ми писнали тия размотавания по кафета и тия купони, пиянски истории, отдавна съм ги спрел щото ми е минало времето според мен, налюбувал съм се на такъв свободен живот и вече гледам на живота под друг ъгъл.

А мъжа ти, щом все още се размотава насам натам и постоянно пие, и ти иска назаем пари, вместо да изкарва той сам пари, и ги харчи парите за некакви ненужни глупости като татуировки и т. н. значи той не се е замислял над въпроса "Какво искам от живота? " и не го чакай да улегне (ако има вобще такъв шанс) защото той може да улегне и на 45 години например, което мисля че е "малко" късно. Намери си мъж, който знае какво иска от живота. Губиш си времето със някакъв недорасъл човек.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fd409fec7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мило момиче, ще съжаляваш ако останеш с тоя готованец! От личен опит ти го казвам-аз се ожених за едно подобно същество и плача вече 10 години от него! Изкарва се жертва-виновен му е Бог, кризата, роднините, съдбата и кой ли още не! Не вижда, че не се е простил с детския си акъл и работи, но не знае и той за какво! БЯГАЙ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker