Не мога да разбера какъв такъв късмет имам с момичетата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера какъв такъв късмет имам с момичетата...
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1228 пъти
Случи се преди два дена..
С приятелката ми се видяхме преди 3 дена и всичко си беше супер! Но почна да се държи супер странно след това.. Не пише, не вдига абе въобще не иска да си говори с мен..
Не съм и давал повод да се държи така и вече не знам какво да правя.. Опитах всичко да си я върна такава каквато беше но нищо не стана а си я обичам много.
Бих желал да чуя вашите съвети защото наистина си я обичам супер много и не искам да я оставя така..
Бившия и приятел и забраняваше доста неща направо си беше под ключ.. Не знам дали се дърпа от това, че и давам свобода, че я обичам, че и правя само комплименти и се държа супер готино с нея..
Много искам да си я върна..
Още нещо.. Цикъла и дойде преди 4 дена и се съмнявам, че заради това да ми е бясна.. може да иска да остане сама но не съм сигурен, че точно там е проблема..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 47abe6a01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има друг човек, затова не пише и не вдига. Защо всички мъже си мислят,че вечно цикъла прави жените бесни, а не тяхното собствено държание? Защо някои си мислят, че това е вечното оправдание за женският гняв? Ами не е. Може жената да е по-емоционална, така е, но това не е причина да не ти вдига телефона. Нещо друго се е случило, и то няма нищо общо с онези дни от месеца. Или си и омръзнал, или я дразниш, или има друг. Или емоционално се отдръпва от теб. Това няма нищо общо с цикъла, а с вас, или с трети човек.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8d8c94661f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей
Пише ти момиче, ами ние сме направо изроди по време на цикъл ако така мога да се изкажа, хаха.
Приятелката ти може да има някакъв проблем със семейството или нещо друго, попитай я, когато хората имат проблеми с някои може да си ги изкарат на други.
Успех :р

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 89f658c043
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Намерила си е някой. Щом са я държали под ключ, явно подсъзнателно такива я привличат и иска да я мачкат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae656ce263
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От чиста кортуазия, не я ли попита? Нека ти дам приятелски съвет, не обвързвай безусловно щастието ти с един човек, защото тръгне ли си ще ти пропадне света. Повярвай ми колкото и да правиш за една жена ще се появи някой, който ще й даде капка в морето на фона на което ти си й дал и тя ще отлети право при него. Защо се получава така не мога да ти кажа, мога да ти кажа че на днешно време пеперудите в стомаха имат повече стойност от дългогодишната любов. Коренната промяна никога не е щото е в цикъл, щото се е скарала с някой, щото е в депресия. Единствената причина е или че връзката вече не я задоволява и е готова да я приключи, или има допълнително колело в цялата композиция. Запомни жена и ръжда тръгне ли, нищо не може да я спре. Това се отнася и за нас, мъжете. В крайна сметка се сърдим, но въртим същите номера. Жал ми е за теб, но единствения начин е да се опариш и да разбереш, колкото и съвети да получиш, единствените който ще приемеш са тези, който припокриват вътрешния ти глас. Просто искаш да чуеш някой да ти даде оправдание или да те поущри да се бориш. Файда нема

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b3f8ca2b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей!
Много си ми симпатичен с твоята привързаност и непресторени чувства, но на нея може би не толкова. Твоите обяснения в любов може би на нея й изглеждат като детинщини и лигавения. Има такива момичета... Май всички са такива. Така че, най-доброто е да се отдръпнеш за някакво време. После може да опиташ отново, обаче гледай да се държиш по-различно. По-спокойно. Да не й се умилкваш, защото всяка ласка тя трябва да я заслужи с добро поведение към теб. Не я отрупвай с внимание, което тя не е заслужила или не заслужава. Дръж се на положение, като бос. Намери си някаква важна работа, и ако ти поиска тя самата да се видите,у кажи, че си зает, може би по-късно. Да кажем, не, тогава не мога - тогава съм на фитнес...

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b3f8ca2b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ааа, като спомена, че са я държали под ключ, ми прищрака, че може да се е свързала с бившия си... Нали знаеш, че затворникът си тъгува по килията... Може би си прекалено добричък за нея, а тя иска на подсъзнателно ниво по-груб мъжага, пич, дето да я строява. Все пак, жените искат яко рамо до себе си, стабилка, а не само обяснения, лиги и въздишки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7337e2f499
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иска си груб мъжага да. Още е млада и хормоните й бушуват. Хубаво е, че казваш кога й е бил цикъла, така че вече знаем че е в овулация. Ти някакъв ред пил последовател ли си? :)
След две седмици ще се присети за тебе като влее във бета фаза и й залипсва някой да я хрантути.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker