Животът ми не е такъв, какъвто искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ми не е такъв, какъвто искам
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1151 пъти
Здравейте! Жена от Варна съм на 26 години. Предварително се извинявам за крайната изчерпателност, но ще го направя, за да разберете защо се чугсувам така.
Запознах се с първата ми любов на 18. В началото, както във всяка връзка всичко си вървеше добре. С времетна той се промени. Ревността му стана болезнена. Отдръпнах се от всички, останах без приятели, дори ми правеше проблеми и с майка ми като излизам. Следеше ме, посягаше ми, преравяше ми телефона, джобовете, недай си боже видя някой познат по улицата ми се налагаше да гледам в земята, защото ако кажа здравей последваше жесток скандал. И все пак аз имах чувства към него и постоянно прощавах и вярвах на обещанията му, че ще се прмени. Така аз търпях дълго време. Докато декември месец 2017 аз не си направих татуировка естествено без да го питам и той ми каза: защо я направи като забременеем ще се разшири и аз се изсмях и отвърнах че скоро не смятам да забременявам. След което февруари 2018 ми казва: представи си сега като замина в Германия и ти да разбереш че си бременна и като сд върна ти ще трюбва да раждаш, отново реагирах с насмешка. След което март месец замина и след 2 седмици разбрах че съм бременна и то в кдая на вуория месец. Бях шокирана и не знаех как да постъпя (уж винаги сме се пазили). Забравих да уточня че от 2017 на сам аз нямах чувства към него и исках да се разделим, но той ме заплашваше с нещо което бях споделила единствено на него.
И така в крайна сметк6 реших да родя детето и отново да дам шане. Върна се от Германия ноемри 2018 на третия ден след като родих. Дойде да живее при мен и майка ми. Не ми даваше пари за сметиките в къщи, нито за малкия, моите близки плащаха всичко и като го питах не му ли е неудобно ми каза че не вижда те да имат нещо против. Вземаше и от парите на майка ми дори. Живяхме заедно до момента в който не залеми на 2 месечнотна ни бебе горещо стъклено шише на бузката напълно съзнателно. Тогава не издържах и му събрах багажа и го изгоних. Той продължи да ми изкача по улиците и аз направих страхова невроза. Не излязох от нас със седмици. Сега съм със ограничителна заповед. От 3 месеца не си е виждал детето, но не се и интересува, а малкия е прекрасен.
И сега ми тежи това, че виждам как приятеилките ми си имат семейства, мъжете им им помагат. Например днес едната ми сподели, че всяка вечер мъжа и къпе детето. А друга ми каза че няма как да се виждаме след 5, защото след 5 излизат семейно. Радвам се за тях, но като ги слушам се чувствам адски сама и се питам с какво сгреших аз, за да нямам нормално семейство :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: d3d8c49464
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще си позволя да разкажа за нещо от моя живот. Т. е на мои (преди)близък приятел. След известна предистория срещна момиче (от Варна) с дете от някакъв пич от скандинавските страни който си правел деца където отиде (не му е лесно и на него предполагам). Та моя готин приятел по-голям от нея, харесали се взели се.
В твоя случай - си е твоя работа. И какво ще стане, кой знае. Има кой, но това е отделен въпрос. Съветите тук не се дават, но съчувствам и на твоя - не знам как го мислиш-бивш? Може ли да се съчувства на всички- може би това е добре-който го чувства. Аз общо взето съм вече доста загрубял. И тук някакси формата е такъв- чува се едната страна- а би следвало всички да имат право на глас. Но какво би следвало и какво се случва са различни неща.
Интересное че аз пък в първия момент харесах това момиче-на приятеля ми- и му викам-хубава мома. А после я осъдих- пред мен каза на друго момче-пак такъв хипи чужденец, че била с този моя приятел само заради детето-явно ако трябва да й съчувствам и на нея- не й е било лесно. Но после - въпреки че заради поведението ми вече съм персона нон грата - стори ми се че са щастливи, това ме радва ако е така.
А твоята история- не се чувствам достатъчно млад и чувствителен за да дам адекватен отговор. В моите представи най доброто е да си съчувстваме всички - няма ли малко светлинка- например да си простите, да тръгнат нещата.. Е както и да стане- споко!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4f298a22b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сгреши с това, че не можа да избереш правилния мъж. Сега ще трябва да живееш цял живот с тази грешка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 705e36cbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Надупчил ти е презерватива, за да остане с теб. Така е направил и баща ми с майка ми, много тъп подход и въпреки това и тя като теб се раздели с него. За сега грижи се за теб и бебчо, за домът ви, не се самозабравяй отделяй време за външния си вид ако не искаш да си сама, защото когато една жена има бебе по-трудно е някой да я вземе, трябва да компенсираш с нещо. Дори да нямаш човек до себе си е много важно детето ви да има добра мъжка фигура в живота си, от който да се учи, някой който знаеш че никога няма да те остави. Може да е твоят баща, ако смяташ че е достоен, чичо, вуйчо, братовчед. Някой с който се виждаш доста често и е готов да ти помогне в тази част. Не пренебрегвай това, защото когато дете няма баща трябва да има добра мъжка роля, която да го научи на нещата, които ти не можеш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 984566490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти е тъжна, но ще ти дам една друга гледна точка. Допускам, че ти няма да се съгласиш веднага. Ще бъде нужно първо да се успокоиш и да преживееш раздялата с приятеля ти, но след време ще стигнеш до моето заключение.
Ти имаш семейство, просто нямаш мъж. И ако мъжът ти е такъв, че да изгаря детето ти с нагряти бутилки, по-добре е без него. Изобщо не ти трябва да живееш в страх, че мъжът ти е сам в стаята с детето ВИ и може да го нарани. Едно е да тормози теб, съвсем друго е да тормози бебето. И двете са непростими, но като жена ще ти кажа, че ние сме глупави и допускаме да ни е зле с някого от "голяма любов", обаче не допускаме децата ни да са зле със същия. Майка с дете, родители и други роднини= жена със семейство. Синът ти е твое семейство, това се опитвам да кажа. Излизай с него след пет часа. Къпи го сама, това е ваше време. Чети му приказки, пускай му песнички, люлей го. Детето е дете веднъж, а мъже има на всеки ъгъл. Твоят син ти е повече семейство, отколкото баща му някога ти е бил семейство. Направил е едно дете напук на теб, щото се е ядосал заради татуировката и да се окаже прав. Взимал е парите на майка ти. Контролирал те е и ти е посягал. Накрая е наранил двумесечното ти бебе. Тези неща не се прощават и не се забравят. Ще намериш някого. Млада си, отговорна си, няма да останеш без любов. Междувременно обичай детето и го приемай за твое семейство. Не казвай, че семейството ти не е хубаво... ама, то, бебето е прекрасно, нали? Гледа те, усмихва се, издава си звуците. Ти за него си божество, обича те и те познава. А, предполагам, заради бебето ще преместиш планина с голи ръце. Обичате се. Ето ти добро семейство пълно с любов.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 846ee59518
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много тъжна история, съжалявам много, че ти се е случило. Връзките с психопати са най-ужасното нещо, а ти си била толкова малка.
Стягай се за детето, учи и се развивай, да са ти живи и здрави близките ти да ти помагат, изобщо не си сама.
Щом този е луд за връзване направи така, че да напуснеш града и започни на чисто.
Ще намериш достоен мъж, който ще обича теб и детето ти, ти заслужаваш щастие

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b7a7516612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как така е възможно да разбереш, че си бременна чак в края на втория месец?!.... А аборта е възможен до третия месец и това и баба ти го знае. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6e99f24a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре бе миличка, ти къде спа? Хем си знаела къв боклук е тоя и пак... Ти едва ли не си го просила да стане така.. И като стане така почвате да се чудите къде са свестните мъже. Допреди това само лоши момчета...
Не е нападка просто констатация.
Пише ти го мъж на 31, да ти кажа честно може да си готин човек, но лично аз не бих се хванал насериозно с теб, по простата причина че имаш дете. Защо някой трябва да оправя бакиите на някой друг. Преди време се запознах с една мацка с 2 деца, веднага я отсвирих.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a0922e118e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Смени си и приятелките, те съветвам аз.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 88735969cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Смени си начина на мислене, ти не си сама имаш син. Заради него трябва да си силна и оправна жена и майка. Намери си работа, близките ти със сигурност ще ти помагат с детето /стигам до това заключение по това, което си описала по горе/. Смени си и приятелките така няма постоянно да сравняваш живота си с техния. Покажи на всички и, че можеш сама не ти е нужен бившия ти да го носиш на гърба си.
Поживей малко и без мъж може да ти се отрази добре, след време ще си намериш не е болка за умиране, че някоя и друга година ще се посветиш на себе си и на детето.
Не се предавай, познавам самотни майка с по три деца, намерили човек да ги уважава и да ги приеме да живее с тях и да се грижи за тях като истински баща, но преди да ги срещнат тези мъже са доказали, че са силни и способни да си гледат децата. Вземи си поука за напред и стъпи здраво на земята, ако не за друго то поне за синът ти си заслужава.
Късмет!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f8f8350374
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сгрешила - не сгрешила, гледай напред! Имаш живот пред себе си, имаш за какво да живееш. Радвай се, че си направила най-правилното нещо - да се отървеш от този. Себе си и детето. Само така имате шанс и твоят, и на детето ти животът да бъде какъвто искаш един ден. Сама си си дала шанса, сама и ще си го реализираш. Да ти е живо и здраво детето. Научи и него да гледа напред. Всичко вече ще е много по-добре, отколкото можеше...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3ff2370fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Веднага ти отговарям къде сгреши: оставила си контрацепцията (и съотвено всякакъв избор) в негови ръце.
Разбира се, отговорът не е продуктивен и с нищо не ти помага, но ти избра въпроса. Бъдеща грешка, от която да се пазиш е да му даваш още шансове. Вече избираш не само за себе си.
Има надежда, не всички мъже са задници като №7 които търсят мама, но със секс. Жена ми я срещнах с дете.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eaf192ba50
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За всеки влак си има пътници. :) Не губи вяра и не се отчаивай. Не си сама, имаш си едно прекрасно момченце. Вече знаеш, внимавай кого допускаш в живота си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker