Социалните мрежи убиха, директния контакт защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Социалните мрежи убиха, директния контакт защо?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 917 пъти
Привет на всички читатели, с цел да разнообразя малко дълбоките теми за любов и изневери, реших да се допитам то тайното общество и да получа малко разяснение по въпросната тема. Вече е на мода да се щракаме и тагваме за щяло и нещяло, с цел поддържане на някакъв виртуален статус. Уж социални мрежи, а в действителност комуникативни инвалиди. Аз като върл противник на тези платформи, подхождам директно към хората, било то за запознанство или чиста комуникация. Какво получавам отсреща. Презрение, сръдни, погрешно впечатление(че нещо съм изтървал въжето с главния мозък) и ред други работи. Въпроса ми към вас е какво постигате с тези приложения за социализация? Намирате успех в лъбовта? Помпате си егото? Или чакай да видя снимките на Марчето. Какво породи тази тема ще се запитате. Хората започнаха да стават като коне с капаци, по заведения постоянно виждам светещи дисплей и счупени вратове, излезли уж да се видят, пък на мен ми прилича на погребение. Започнаха да се носят маски, привидно щастлив и интересен живот, обвит с #море #копон или някоя извадка стил мотивационна реч, пък в действителност не спира да се оплаква. Та драга публика, какво изпускам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b830a724b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помпане на его - кой колко лайка има, отива на дискотека и първото нещо, което прави е да се тагне къде е или да го пусне на стори. Пълен ужас, много от връстниците ми си качват полуголи снимки само за лайкове. Пример за подражание не е майката, а някоя инстаграм модел, защото видиш ли тя има 50 милиона последователи и тя иска да бъде така.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7f29ac6bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, авторе - правилно си забелязал!
Аз нямам фейсбук, може би затова трудно си намерих работа, защото работодателя преди да наеме някой му гледа фейсбука или какво може да открие в мрежата. Обикновено работодателите го правят, защото си търсят секс секретарка или да си галят егото, като са заобградени с готини служителки. Моя шеф ми казваше - "Не ми трябват момченца с дипломки, трябват ми млади момичета".
Прави си сметка...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2aaf86c486
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами аз следвам едни хубави момичета - фитнес модели и те почти всекидневно си постват полуголи снимки и като го направят получавам известие и за 1 минута им ги виждам и им цъквам сърчице :-)) Мен ми оправят настроението - за разлика от вечно киселите и сърдити на мъжете кифли тук а те получават валидация и харесвания win-win ситуация :-)))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 02868ed902
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   ОБЩЕСТВЕНИТЕ мрежи имат един много голям плюс - показват наяве прикриваният нрав на повечето хора, които за пред обществото са наденали двулична маска на лицето си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b64fd5da93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това със социалните мрежи е малко пресилено. Вярно е, че доста хора не спират да си човъркат телефоните, но има и много такива, които не се занимават с подобни глупости. Почти всичките ми познати имат профили във фейсбук, включително и аз, но никой не качва почти нищо, освен някоя и друга снимка от почивка. Няма стори-та, тагвания и други подобни глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker