Защо жените не се интересуват от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените не се интересуват от мен?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2598 пъти
Здравейте!

Пише един млад мъж, на 31 години с добре платена работа, кола и др. материални екстри, дори повече от необходимото. Спортувам редовно, чета книги, не гледам телевизия, не пия и не пуша. Обичам пътуванията и разходките сред природата. В отношенията си с хората съм внимателен и винаги отзивчив, в някои случаи в повече.

Наскоро си писахме с едно момиче, разговорът вървеше чудесно, но изведнъж просто спря. Каквото и да ѝ пишех, както и да се старах да продължа разговора, тя просто загуби интерес. Същото се случва и с други жени.

Простичкият ми върпос е: защо някои мъже около мен, които са на по-ниско интелектуално, професионално, че даже и материално ниво, се радват на женско внимание, а мен имам чувството, че ме отбягват?

Възможно ли е да съм прекалено сериозен като човек, прекалено предвидим или прекалено не знам вече и аз какво... Трябва ли да се отнасям пренебрежително с жените, за да ме харесват, защото точно това наблюдавам около себе си. Колкото по-пренебрегвана е една жена, толкова по-голям интерес проявява към този, който я пренебрегва. Какво бъдеще биха имали отношения, почиващи на тази основа? Защо въпреки, че имам сериозни качества като отговорност, честност, откровеност, добросъвестност, състрадателност, готовност да подам ръка на всеки и т. н. не представлявам интерес за жените?

И така, мисля, че въпросът е що годе добре формулиран. Ще се радвам да получа отговор(и).

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 652853d483
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Остави тия глупости за пренебрегването. Дори и за да я пренебрегнеш, първо трябва да я заинтригуваш, иначе можеш да си я пренебрегваш, колкото си искаш. Щом сте си писали и е спряла, просто си скучен. Освен ако не е видяла снимката ти и не те е харесала физически. Отговарям искрено.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6e78a568d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "внимателен и винаги отзивчив, в някои случаи в повече."

Ето затова. Жените търсят у мъжете сила, подкрепа, насока. Като срещна такъв като теб почвам да си мисля, този винаги ще угажда на всички, няма да скочи да ме защити, за да не се скара с някой, ще мога да го водя както си искам за носа, никога няма да вземе решение, когато аз се колебая и имам нужда от това, съответно пък отговорността ще е все на моите рамене. С две думи, отношения без мъж в тях или където аз ще трябва да поеме тази роля.

А тези неща, които си постигнал са добре и ще ти помогнат, но без горното нямат стойност. Това, че жените гледали само материалното са приказки на хора, които не желаят да потърсят грешката в себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 535552ec43
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Може да си "богат", но грозноват, нисък, скучен, плешив и т. н.
Щом е спряла да пише има защо, от хубавото кой бяга

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8ef33de705
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Възможна причина е, че излъчваш отчаяние. Ако твърде много искаш да те харесат, то се усеща веднага и жените бягаме от това. Искаме мъже, които имат избор, то може и да не е на практика така, но трябва да изглеждаш сякаш по принцип си обект на женско внимание и не ти пука дали конкретната ще те хареса. Важна е илюзията, че ти избираш нея измежду другите, а не, че тя е единствената, която ти обръща внимание и ти от липса на други се закачаш за нея. Има и много други фактори, които влияят на привличането, разбира се, прочети в интернет за хипергамията и ще ти се изяснят някои неща.
Иначе пренебрегването работи когато вече си и привлякъл интереса, и особено след като сте преспали. Но трябва да си и влязъл в главата, за да може като я пренебрегнеш да започне да се чуди защо, какво е направила и т.н. което те прави недостъпен я нейните очи и съответно по-желан. Преди това е все тая.
Ж22

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 52f398318a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, може би нямаш точен подход към жените. Ако при всяка задаваш едни и същи въпроси и си даваш "CV-то" от първия параграф убиваш цялото желание за разговор. Не е нужно да казваш, че си богат или добър или каквото и да е, на нас не ни прави добро впечатление когато някой каже че е добър, защото в нашия опит такива хора само се представят за добри, но реално са комплексирани или злобни и дори ти да не си такъв те го асоциират с това и си казват "абе тоя само за себе си ли ще говори, баси скучния", тези неща сама трябва да ги разбере по твоето държание и маниери. Тези мъже, които са на по-ниско "ниво" имат подход с жените, знаят какво искат те и как да говорят с тях. Всяка жена иска да бъде носена на ръце, но ако се държиш толкова уникално добре с всяка друга убиваш нейното приятно чувство да е единствената. Каза, че по чатовете започват да губят интерес. Какви са чатовете, винаги еднакви ли са, по едно и също време или след един и същ въпрос ли спират да имат интерес, подай се на инстинкта си и питай всичко за което се чудиш, не се опитвай да бъдеш "перфектен", а интересен и забавен. Всички тези хубави неща, които ги изброи можем да ги видим в теб ако знаеш как да ги покажеш без да прекаляваш или да казваш, че си на по-високо ниво от другите. Не се притеснявай!

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f85b0d162f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Може би просто не показваш необходимото самочувствие и не сигнализираш статуса си. Трябва да хвърлиш стръвта и рибката ще клъвне ве някога. Аз съм с 5 години по-голям от теб и не съм обвързан, но засега и не искам връзка с жена по различни причини.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a77f8ea54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Требе да си тарикат.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 89eab1197a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябва да си търси някоя, с която да имате общи любими занимания, да си приличате по характер. Например да обича разходки из природата, да чете книги, да не пие и да не пуши и.т.н. като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cd7233a968
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Защото жените си падат по мускулести фитнес маниаци без грам мозък.
Сори, ама мое наблюдение :)
После тоя силния, може лесно да си намери любовница и да си те лъже, бие, убие дори... ако оная (любовницата)е му е обещала нещо !
Обикновено такива едри мъжкари си имат по много обожателки. И аз не знам защо са такива мазохистки и всичките ли жени имат еднакъв мозък, правен на конвеир в капиталистична америка...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1b11b22d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Трябва да си груб, див и прост селянин.
Аз съм същия като теб. Трудно ми обръщаха внимание жените. Да не говоря, че съм стоял без секс с години. Имаше една жена която ме ползваше за "най-добра приятелка". То хубаво ама аз да не съм педал?! Дори ме накара да огледам обрива по гърдите и! Докоснах ги, като силно се надявах, че е дошъл момента. Дръпна се и ме изгледа сякаш ще я ям! Обясни ми, че сме приятели и няма да спи с мен. Бях съкрушен. Бях хлътнал много отдавна по нея. И я намразих. Отбягвах я. Бях груб в разговорите. Обръщах се с грозни думи към нея. И един ден се скарахме доста. Както крещеше и съскаше срещу мен , млъкна и започна да раздава целувки. Започнахме луда сексуална връзка цели 3 месеца. Не и стигаше да е само с мен и тръгна с друг.
Така, че внимателните и добри мъже ги търсят жени нс по 30-35 за семейство. Само, че такъв мъж свободен вече няма. Върви ги разбери какво ги привлича бай ганьото?
Дядо Тошо

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e62d2955d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Сред познатите ми и тези на мъжа ми, сред приятелите ни няма ни един прост и див селянин, фитнес маниаци без грам мозък и пр. Всички са женени или имат приятелки, които не бих нарекла мазохистки. Възможно е вие да се движите сред такива хора, но не съдете за всички по тях. Отнася се за номер 9 и 10.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dd40707b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   11- всеки съди по себе си и по обкръжението си. Малко са интелигентните хора, които могат да погледнат на нещата обективно.
Авторе - дори и на мен ми звучиш отчаян. Не бих излязла с теб. Обмисли поведението си - може би се държиш нерешително и предпазливо. Жените искаме силен мъж (пояснявам, че нямам предвид физическа сила), а не някой, който да ни угажда. За качествата, които изброи си имаме приятелки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9ed6af1aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Откъде да те знаем какво си писал че да ти кажем?
Без конкретика: не всички жени ще се интересуват от теб. Опитай да си пишеш с второ момиче. А най-добре опитай да си пишеш с жена.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3cf5bbd96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей! Жена съм, ще ти отговоря искрено: при онлаин запознанствата всичко зависи от начина, по който водиш разговора и дали успяваш да разпалиш и поддържаш интерес.

Aко нямате какво да си кажете освен баналности и общи приказки и не умееш да флиртуваш и да провокираш отсрещната страна, то е съвсем нормално разговорът ви да се получи скучен или измъчен и тя да загуби интерес и да се дръпне.

Всичко се свежда до това, как се чувства партньора, когато общува с теб - ако комуникацията създава чувство на досада и тегавост, тя бързо става нежелана. Всеки иска да се чувства интересен и специален, а не обикновен и досаден - това е.

Ако нямаш опит с жените, успешна стратегия би била да се насочваш към такива, с които поне имате някакви общи теми, интереси или хобита (примерно от специализирани форуми, фейсбук групи, клубове итн), това би била добра основа за започване на разговор, който да е интересен и за двете страни и сближаване и увеличава шансовете да се получи нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6faa91de69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   "Навън има много красиви жени, но днес няма да си легна с нито една защото ми липсва опит. " Като се замислиш, това е цялата истина, човека който ми го каза има пари да купи мен и теб, да ни продаде и пак да ни купи е така за кеф. Но не знае как да борави с тях. Та разковничето е нямаш ли опит или физическа красота, и замък да имаш все тая. Смело казано от моя страна, но имам жив примеир. Познат работи като общ работник, за мен момчето си е просто тъп. Нула разсъждение, не знае как да комуника, нула обноски, нула култура, но е красив. По който и стандарт да го гледам. Отиваме в което искаш заведение, мълчи само хубавее и му се лепят бе. После жените не правели първата крачка, ставал съм свидетел на много грозни картинки, само и само да избере нея. Е излезнах точно 3 пъти, и повече просто нямаше смисъл, просто изпадах в депресия. Всичкото това бутане в живота се прави за ВНИМАНИЕ, от противополажния пол. Такаче пич или скачаш на всичко, или чакаш... Ма какво чакаш не се знае, принцесата на белия кон...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a09c8ded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Повечето жени си правят погрешни изводи въз основа на съвсем различни външни белези при общуването. Чудесен пример за такива грешни възприятия са номер 2 и 4. Сериозно бъркат "добронамереността и готовността на мъжа да се притече на помощ" с "отчаянието и неспособността да се застъпи за жената до себе си". И после тези същите реват с пълни гърла "Ама вече няма истински мъже! "... Докато търсите мъже измежду помияри и мъжки кифли, няма да откриете истински мъж!
:))))))

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 47eb17e6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   А ти би ли имал сериозна връзка с жена, която е толкова повърхностна, че да бъде с теб понеже я "пренебрегваш" и се правиш на мачо (или там на каквото се правят повечето мъже, които забиват успешно всякакви кифли и невзрачни женици)?
Звучиш като човек с по-високи критерии. Търси си достойна жена, която ще има капацитета да те оцени такъв, какъвто си.

Не знам дали е уместно да ти дам съвет, тъй като аз самата съм жена, но все пак ще го направя:
Избирай ти жените, а не те теб. Когато един мъж е наистина качествен, той няма нужда нито да се прави на мачо, нито да се състезава с други, които го правят.
Вълкът не блее като овца, а сериозните жени овце не харесват.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6947261ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Номер 2 ти го е написал правилно.
Просто си скучен за тях, не ги грабваш. Жените искат силен мъж не някъв путьо. Остави ги тези холивуските сладникави приказки. Трябва да си мъж и да се държиш като такъв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b516b27e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Толкова много коментари и на никого не му хрумна, че може проблема да е в таргета му. Авторе, ако госпожиците са с над 2000 фейсбук приятели, качват снимки от дискотеките поне по веднъж седмично и живеят, за да търсят слава няма как да се котираш там. А не знам защо немалко иначе разумни мъже се бутате на такива точно. Красиви са, да, но има толкова други красиви жени. Някаква тенденция ли ви е при мъжете, какво, но съм го забелязвала в много случай. Такива момичета обикновено (сигурно има и изключения, но не са много) са по шаблон. Способността им да разсъждават, общуват откровено за нещо различно от повърхностни теми е към минимума. Няма как жена, която търси вниманието на масата, да ти обърне на теб, защото си извън шаблона. Ако системо ти се случва това, преосмисли жените към които се насочваш.
Никого не целя да обидя с коментара си. Просто съм откровена.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc16645021
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   #16, от #2

Редовно слушам от разни мъже за тези грешни възприятия. Но реалния опит показва следното - по-продължителното общуване само потвърждава тези впечатления (нали не си мислиш, че тези изводи са направени само от пръв поглед), а междувременно само слушам как мъжете, по които си падаме били кифли, батки, насилници и не знам си какво, вместо всъщност така заслужилите господа да проявят някои от тези толкова велики скрити качества, които прокламират, че имат и заради които ние толкова губим, че не ги харесваме. Аз досега колкото и да съм общувала с такива, не съм ги открила, но ако все пак ги имате е добре да се научите да ги демонстрирате, защото няма как някой да ви оцени за нещо, което по никакъв начин не проявявате. А това с оплюването на вървежните мъже просто няма никакъв ефект.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c682123c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Мъж съм - Начетох се на глупости и дървени философки тук. Истината е че повечето жени над 95 на сто се интересуват на първо място от пари, имоти и коли - и чаааак тогава останалите "подробности" им влизат в полезрението. И да си тъп и да си с малка пишка това е вторичен проблем за тях - ЗАЩОТО - за всичко това дето ти не можеш да им предложиш, освен парите и материалното, те ще си намерят заместител. За интелект някой или някоя интелигентна приятелка за раздумки, заради малката ти пишка ще намерят надарен любовник и т.н. само за този който дава кинтите и осигурява охолен материален живот трудно почти невъзможно се намира заместител.
Така че всичко опира до пари и материално, но жените искат да се представят по така морално извисени и затова няма тук да си го признаят а ще се правят на дървени философи видите ли ние колко сме по така извисени и парите не ни интересуват а другите качества.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   20, казваш да демонстрираме. Правиш ли разлика между демонстриране и реално притежание на качества? Аз точно това наблюдавам. Хващате се с позьори, които реално нямат такива качества, ама иначе парадират с такива. Има една приказка "куче, което лае, не хапе".

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a09c8ded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От номер 16 до номер 2/10:

Оплюването на мъжките кифли и помиярите с татуировки го правите вие, жените, когато си изпатите от поредния такъв, който ви е направил на мармалад, докато сте му тичали подир гащите. И не мъжка, а женска е всеизвестната и редовно повтаряна от вас, жените, фраза: "Няма истински мъже!". Грешката ви е, че всячески отказвате да се замислите, че проблемът може да е при вас и вместо това предпочитате да обвинявате мъжете, и то най-вече тези, които НЕ са ви правили на мармалад. Получава се така, че за издънките и гадното поведение на гаднярите обвинявате тези, които вие не сте пожелали на мястото на същите тези гадняри. Схващаш ли къде е женската логика в това, всъщност липсата ѝ? :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b83dfede17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   #22, Май бъркаш значението на думата демонстрирам. Това значи, да показваш, да проявяваш и няма отношение към истинността на качеството. А качествата и да ги имате, като не ги демонстрирате, никой няма да разбере, въпреки че опита ми показва, че ги нямате. За сметка на това не спирате да говорите колко сте свестни и добри, а зад тези думички всъщност други неща се крият, така че не знам кои са позьорите и дали се опитвате нас да излъжете или себе си да навиете, че сте толкова онеправдани. А че има мъже, които се правят на нещо което не са, има. Те за разлика от другия тип са разбрали какво търсят жените и успешно се преструват с други цели. И двата типа не са стока, просто вторите са атрактивни, по същия начин по който са атрактивни онези натокани мадами, които винаги привличат погледа, въпреки че идват с безброй претенции и хлабави краченца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   24, аз знам какво е демонстриране. Имам предвид, че вие бъркате демонстрирането с позьорството и от там ви почват проблемите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f0bcf33c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   "Правиш ли разлика между демонстриране и реално притежание на качества?"

А ако ... демонстрирааш реално притежание на качества?
Какво тогава? Защо? Как? Защо и как? Възможно ли да полияе на сферата на живота и същина ни?
Все дълбоки философки въпроси!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   26, за да забележиш подобни реални качества у един човек, трябва известно опознаване. Защото той не слага надпис на челото си "аз свестен мъж", нито се тупа по гърдите с и без повод. Но разбира се за един по-малко осъзнат човек е много по-лесно да забележи човека, който ги демонстрира явно и парадира с тях и трудно може да прецени дали са реални.

Масово го виждам сред жените. Хващат се с някакви абсолютни позьори, привлича ги парадирането и не забелязват елементарни знаци, че човека не е нищо повече от позьор. Когато разберат, че всъщност човека си е обикновен комплексар с маска, вече е ксъно, защото са се привързали и започват да търпят и да го оправдават, докато не стане вече наистина грозно. Някои жени дори и тогва продължават да търпят. Разбира се, заключението винаги е "къде са свестните мъже". Ами като ви привлича позьорството, няма ги светните мъже.

И не, не съм някой самотник, който се оплаква, защото не му пускат. Имах шанса да се обвържа с една от малкото свестни жени, за което съм страшно благодарен и се извинявам на свестните жени, но наблюденията ми са, че са малко са такива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e62d2955d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   От писанията разбрах, че жените са прости кифли и мазохистки, защото ходят с нацепени батки, селски бекове, чичковци-паричковци, които ги унижават и пренебрегват. Мъжете пък са тъпаци, които се влачат с кифли, чалгаджийки и меркантилни парцали, които им изневеряват и се гаврят с тях. Стойностните мъже и свестните жени чезнат в самота и пишат в сайтовете.
Ех, съдба, съдба, що си тъй жестока?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b83dfede17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   #27,

Поздравявам те, че си намерил жената до себе си. Минал си някакъв път, направил си си някакви заключения. Като жена обаче, явно съм стигнала до други, може би защото съм била от другата страна на уравнението.

Тези играчи които плюете, много добре са усетили какво и как привлича една жена, а от там липсата на качествена конкуренция ги е разглезила и разкрепостила. Качествата, с които свестните обикновено претендират, са второстепенни, обикновено се търсят веднъж щом жената вече е привлечена от някой, а не са сами по себе си привлекателни. А голяма част просто се изтъкват, за да маскират липсата на елементарни мъжки качества.

Сега може да си спорите с природно заложеното колкото искате, но това е все едно аз да обясня на един мъж, че трябва да си вземе грозновата едричка мъжкарана, защото била много добричка, отлична домакиня и никога нямало да го предаде или да му ходи по нервите. Хубаво звучи, ама значете че така не става.

Но тази тема е много широка. Друго се опитвам да кажа. Да приемем, че наистина ви има вас, свестните мъже, които може да предложите много, стига да ви бъде даден шанс. Ако не се научите да го показвате на нас жените, просто няма как да стане. Все едно аз да си стоя по цял ден вкъщи и да рева защото принцът на бял кон не ми чука на вратата. Докато не се научите да показвате, демонстрирате, да ни го навирате в лицето ако трябва, просто ще ви е много трудно в живота и шепа мъже ще обират всички жени, ще чукат по няколко наведнъж, ще чукат и вашите жени зад гърба ви и просто ще си правят каквото им дойде. Може да се сърдите на нас за това или да вземете нещата в свои ръце, както се очаква от един мъж.

от 2/20/24

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   28, общо взето е така. Свестните мъже и жени не могат да се намерят лесно, понеже са в море от несвестни.

29, първо те не са усетили какво търсят жените и не стават такива, защото им обръщат внимание. Те просто са си такива типажи по начало и жените в подобни общества като нашите се чувстват привлечени поради неспособността им да прецценяват правилно. В много други общества жените масово биха били отблъснати от подобни типажи. Въпрос на народопсихология.

И защо винаги свестните жени и мъже се асоциират с грозота? Нима свестните жени трябва непременно да са грозни, дебели и послушни домошарки? Не това е моето определение за свястна жена. Когато човек си е свестен, не е трудно да го заблежиш и съвсем не е необходимо той да демонстрира каквото и да било. По демонстрацията се лъжат хората, които нямат умението да разгадават отсрещния. Когато не можеш да вникнеш в по-дълбокото, съдиш по най-видното и повъхностното.

Част от работата ми е да наемам хора на работа. Точно хората, които държат да демонстрират "качествата" си, във времето се оказва, че най-малко ги имат. Има си дори термин за това - "ефект на Дънинг-Крюгер".

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b83dfede17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   #30,

Много бъркаш, ако си мислиш че това не е типично и отвъд нашето общество. Откъде мислиш идват термините incel, friendzone и т.н.?

Първо примерът с грозните е даден, за да се изолира "свестността" като фактор и да се демонстрира, че сам по себе си, несъчетан с други, по-важни характеристики, не е достатъчен.

Извън това, има някаква логика непривлекателните хора да компенсират с други характеристики, които подлежат на контрол. Но много само претендират за такива, за да изместят причината за неуспехите извън себе си.

Иначе да, защо да няма алфа мъжкари, дето не изневеряват и не са позьори? ;)

Така е, но щом си HR трябва и да съзнаваш, че ако не се демонстрират никакви качества няма как да различиш някой, който не ги показва от някой, който ги няма. Съответно не е ли вярно, че на работа се наемат много повече хора, които демонстрират самочувствие, отколкото такива, които стоят несигурно и отговарят уклончиво? А пък който няма самочувствието да действа, може и нищо да не свърши от страх, дори да има уменията. Но все пак, нито жените сме обучени HR-и, нито ежедневното общуване е интервю за работа. Ти трябва добре да разбираш каква разликата, когато има предварително зададена рамка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f226c100e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Eто затова ми е през оная работа и за връзки и за бракове. Колкото по малко ти пука за жените, толкова по-голям успех ще имаш. Бъди по първичен. Не премисляй приказките си, а бъди директен. Казвай това, което наистина мислиш. Не говоря само с жените, а по принцип.
Давай по-смело. Когато кажеш на някой в очите това, което мислиш не могат да повярват. Като срещнеш жена, която харесваш кажи и че искаш да се видиш с нея, защото те кефи, а не да си лафите като приятелки във фб и на 2-рия ден да се чудиш защо аджеба не пише. Не пише щото е отишла да се ебе, защото има нужда от това. Няма нужда от излишни чатове. Предлагам ти да прочетеш малко относно MGTOW . Книгата The Rational Male също има я pdf, тука някой май беше подхвърлил и за hypergamy, ако не се лъжа беше и жена.
Ще промениш мнението си за жените и ще пееш друга песен. Влизай в you tube и пиши MGTOW red pill. После ще ми благодариш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 88846d2def
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Неприятно е да бъдеш с човек (независимо дали мъж или жена), който да иска отчаяно да го харесат. Преди малко точно получих писмо в соц. медия, мъжът на снимките гледа като кученце, все едно казва - харесай ме, приюти ме, обичай ме. Същите са и тези жени, които се борят да ги хареса мъж, който не се интересува от тях, искат да бъдат оценени на всяка цена, да се доказват. Ако бях безсърдечна, точно такъв мъж щях да си взема. Да ми се доказва ежедневно и всячески, за малко внимание.А подобни индивиди по правило внимание не могат да дават, те искат одобрение и внимание, за да се чувстват значими. В повечето случаи издигат на пиедестал индивида, от когото очакват одобрението и връзката не е пълноценна.
Към N30 - наблюденията ми са обратните, но може би работим в различни сфери, в моята професия се търсят нагли, арогантни хора, с високо его, наричат ги "пробивни", може би защото повсеместно шефовете а в моя бранш са от соц времената. Въпреки, че най-големите специалисти, които съм срещала са били скромни, тихи и отбрани, както казваш - ефекта Дънинг-Крюгер.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7a1a191319
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Щото не си ебач... Съжалявам пич, но България се напълни с курви, а курвите си търсят ебачи. Аз съм на 35 и правя сравнение. Още по мое време, взе да навлиза простотията от запада, и с времето става само по-зле. Мисля че в днешно време е пресилено да наречеш нещо под 40 "жена", още по-малко "дама". По мое време им викахме патки, щото виждахме колко са заблудени горките. Според мен тоя период го минахме, защото вече дори тая наивност липсва при тях. Те от 14-15 са се "отракали".

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   31, пак ти казвам, че умните хора надушват качествата на другите и не навират своите в очите на хората. И не съм HR, а наемането на хора е ЧАСТ от работата ми. Не, не се наемат хора, които демонстрират, но и не се наемат такива, които отговарят уклончиво. Има и трети вид хора, които са уверени, без да е нужно да демонстрират. Само с 2-3 въпроса ти става ясно, но повечето жени търсят точно като теб само позьори. Този, който си има качества не изпитва нужда да ги демонстрира, защото знае, че този, който трябва ги вижда и без излишни демонстрации. Само хората, които не могат да преценявт имат нужда да им се демонстрира нещо, защото те не виждат в дълбочина, а само на повърхността. И да, "алфа" мъжете рядко са верни, точно зщото прекалено много кифли им се предлагат на тепсия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b83dfede17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   #35,

Ами тогава какъв ти е проблемът? Значи ситуацията е перфектна умните да си се намират помежду си. По-прекрасен естествен подбор от това здраве му кажи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e62d2955d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Авторе, искаше отговори, ей ги. Колкото хора, толкова и отговори.
Като държиш да те хареса някаква жена и няма желания резултат, най-логично е да питаш нея, а не бай Иван от Бусманци.
Колкото до пренебрежението, този номер минава ако си невероятно красив или невероятно богат и известен. Или пък си се хванал с най-тъпите парчета, които са ти попаднали пред очите. Но да драпаш да се запознаваш с жени, за да им показваш, че ги пренебрегваш и да чакаш да ти пуснат за това е пълен абсурд.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a760818879
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   36, кой казва, че има проблем? Единствения мое би е, че прекалено много неоъзнати хора се навъдиха и от това страда цялото общество. Не говоря за връзки, а по принцип. А и малкото свестни не се чувстват на място, понеже малко или много сме една система, но съдба.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fe47b8e970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Привет. Наистина много хора изписаха най- различни неща по темата, която си поставил и честно казано опитвайки се да ги прочета забравих даже какъв ти е проблема :)
На кратко казано за мен- с 2, 3 години съм по-млад от теб и доста приличам на теб- чета книги, спортувам, не пия/пуша, обичам разходки, не съм добил напълно материалните блага, но съм амбициозен и работя по въпроса. Гледам да се държа добре с хората винаги, шегувам се често, развеселявам ги, но понякога като се прибера вкъщи усещам самота, свикнал съм й, не се плаша, нито депресирам- това са просто временни състояния на ума... Малко като от песента на Васил Найденов за клоуна, който се връща след чаша чай уморен...
Човек трябва да е добър, това както и да го извъртат през каквато и призма, че да си груб значи да чукаш и да впечатляваш жените за мен е пълна глупост и едно ограничаващо хората клише... Бъди какъвто си винаги, за да можеш да намереш себеподобна жена!
Относно сайтовете за запознанства и аз ги ползвам, излизал съм на 2, 3 срещи от там, но като цяло те имат големи минуси... Често там се случва да си пишеш с жени, които предпочитат да прекарат времето си в чатене, вместо реални срещи, понякога остават с години в тези сайтове и не намират човека до себе си- това е лошата страна на сайтовете.
През моя живот винаги жени и момичета, които са били красиви, мили, добри, с ценности, бе с две думи съвършени- винаги са били заети или не съм се домогвал до тях. Срещам и доста неподходящи...
Направи ми впечатление, че има жени които не знаят как да обичат, не желаят да обичат и семейството и децата са им цел, а не нещо ценно, произлезло от тяхната любов към близки хора. Обикновено такива жени използват мъжа, за да им направи дете, ще кажеш че за спорта го правят това дете и не след дълго решават, че не могат да живеят с мъжа и се развеждат... Първо и основно правило е да може да обикнеш човек и той също да те обикне и тогава да създадете същество, което и двамата да обичате!
А относно намирането на правилната жена, всичко е въпрос на време- пространство и е важно да си и търпелив. Местата, които трябва да търсиш не са в чата, а навън- танци, йога, паркове, семинари, лекции и др. Навсякъде може да завържеш разговор и да срещнеш интелигентни жени. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3b4fae774a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторе, няма как да се харесаш на всички, само фурнаджийските лопати се харесват на всички.
Ще ти дам един съвет, като бях на 14-20 години, имах страшен успех с жените, знаеш ли защо? Просто не мислех за тях, не мислех дали ще се получат нещата и т. н. Едно знаех, че ако не е тази ще е следващата. Но с годините започват едни филми да се прожектират в главата от рода на:
-Семейство
-Деца
Ама този филм те съсипва почваш да мислиш и премисляш нещата още преди да са се получили. И накрая кво става? Срещаш се с мацката и се дъниш.. Що? Щото прегаряш от желание да и се харесаш или пък гледаш да си нежен, тактичен и т. н. И хоп айде в френд зоната.
Като бях на 14-20 направо на втора среща ги питах дали искат да са с мен. На трета среща вече са в леглото. Не бяха някви курви или нещо такова, а нормални момичета. Просто трябва да усетиш накъде духа вятъра. Истината е, че всеки си има своята карма и харизма. Аз знам в кое съм добър и го използвам, знам си и слабите страни, за да не могат да ме наранят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 190d325e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите! Помогнахте ми да видя проблема от най-различни перспективи, което определено беше полезно. Бъдете здрави и щастливи!:)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 84b7eef53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Трябва да ги гледаш отвисоко и леко пренебрежително. Дори малко подигравателно, с бъзик. Бъзикът е много важен, ако питаш мен. Но с мярка, за да не ги обидиш... Твърде сериозните изглеждат глупави в женските очи, а обратното - някой с поведение на олигофрен им импонира, защото им изглежда разкрепостен и непукиз. Също да си самоуверен и да не си сервилен към тях. Който е лесен, не е интересен. Трябва да изглеждаш вървежен сред жените, а ако не си, да създаваш такава илюзия... Трябва да излъчваш самочувствие, но не показно, за да не личи позьорство а спокойно, естествено самочувствие, достойнство. Накратко, Love is battlefield, и всички средства, които водят до победа, са добри.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 84b7eef53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Мисля си, за да заинтересуваш жените, трябва да имаш инстинкт на хищник, да си завоевател и никога да не се унижаваш пред тях. За да ти пусне жената, трябва да те признае за авторитет и да усеща моралното ти превъзходство. Да направиш така, че тя да се съобразява с теб, а не ти с нея. Също важно е да усеща, че си авторитет в група, колектив, общество... Никоя не се блазни от връзка с последна дупка на кавала и с аутсайдер. Прекалено услужливите са пренебрегвани. Важен е и индивидуалният подход. Трябва да усетиш слабите страни на всяка една и умело да ги използваш. Трябва да не си много открит, да си малко загадъчен, не като всички . Но това да става естествено, за да не реши, че се правиш на интересен - тогава ще те загърби. Мярка във всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 84b7eef53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   №19, изразът "много случай" е абсурден, защото "случай" е форма за единствено число, докато наречието "много" изисква мн. ч. Вземете се ограмотете малко, преди да давате житейски съвети. Нетърпими са такива грешки.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f81f9eaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Според мен нещо в начина на общуването с жените ти куца. Каквото и да можеш да предложиш, ако изглеждаш отчаян и готов на всичко, за да ти се обърне внимание, няма как да предизвикаш интерес у което и да е момиче. За да заинтригуваш една жена, не е толкова важно да си най-красивия, най-нахакания и т. н... Не, това, което ни кара да се увличаме толкова по ''лошите момчета'', е огромната увереност, която излъчват. Това тяхно качество привлича жените като магнит. Имам един познат, който на външен вид е най-обикновен мъж, симпатичен е, не е нито красив, нито мускулест, но има такова мъжкарско поведение, че ми омекват коленете от две негови приказки. Излъчвай увереност в собствените си качества, без да изглеждаш надут и води непринудени разговори. Просто бъди позитивен и готин в общуването и ще има положителни резултати.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a19037f6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Авторе, желанието на жените да имат партньор е равно, ако не и по-голямо от нашето, но поставят бариери, ограничения с които трябва да се съобразяваш. Изискванията, които имат са две: да пристигаш от сигурен източник и да произхождаш от контролирана среда. Тоест - всякакви интернет запознанства, висене по барове и т.н. са неправилен подход. Трябва да се появиш през "легитимен", поне в очите й канал. Общи приятели, компания, каквото се сетиш. Второто изискване "контролирана среда" е обяснението защо жените харесват всякакви униформени - военни, МВР, пилоти и т.н. Не знам какви са условията при теб, но се постарай да създадеш за себе си благоприятен вид в това отношение. Изпълниш ли тия две условия, бъди тъп, грозен и скучен колкото си искаш, с гаранция ще ти провърви и не само с една.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker