През цялото време е водил двоен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

През цялото време е водил двоен живот
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1809 пъти
Здравейте и благодаря предварително на всички, прочели тази история, за отделеното време и за подкрепата.

Накратко – след няколко години връзка научих, че от самото начало съм била "втората". Отношенията ми с този човек за мен бяха прекрасни, много емоционални, към това прибавям общите интереси, разговорите, споделения хумор, подкрепата във всякакъв аспект. И двамата имахме зад гърба си разочарования, но този път сякаш бяхме открили голямата, пълноценна любов... Връзката ни беше официална, роднини, колеги, приятели бяха наясно, че сме заедно и че гледаме към общо бъдеще. Той многократно изразяваше желание и за брак и дете. Казваше, че никога не е обичал така, че абсолютно нищо не му липсва във връзката ни, търсеше начини да прекарваме повече време заедно, да ме зарадва с малки жестове.

Всички, които ще ме обвинят в глупост тук, ще бъдат прави, разбира се. Ще ме попитате нямаше ли знаци, че нещо паралелно се случва. Отговарям ви честно – имаше. Тормозеха ме ежедневно, но при опитите да разпитам избухваха скандали, имаше яростно отричане. И в любовта си избирах да повярвам на това, вместо на интуицията си, която крещеше друго.

Болката, която не мога да преодолея, идва от липсата на обяснение за станалото. Защо ако си толкова емоционално свързан, отдаден, мечтаещ, споделящ с един човек, ще поддържаш години наред паралелен живот с друга жена? Ще имаш на всичкото отгоре и други флиртове? Болест ли е това? У кого е вината? Ние двамата сме имали много разговори на тази тема и и двамата сме си казвали, че държим много на честността и на верността.

За пръв път ми се налага да сложа край на сериозна връзка без никакво обяснение за станалото. Няма смисъл да питам него, защото си давам сметка, че ако години наред е лъгал системно за големи и за безброй малки неща, ежедневно, то той е патологичен лъжец и шансът да науча от такъв човек истината е нулев. От друга страна аз съм много емоционален, лоялен и честен човек и имам чувството, че тази неяснота ще ме докара до лудост. Ще мога ли да продължа с живота си и да се доверя някога отново? Ще мога ли да загърбя, да простя и да забравя, след като години наред съм давала толкова любов на един човек, който всъщност пред мен е бил просто фалшификат на себе си?

Случвало ли ви се е да преодолеете измама от човек, когото сте обичали?

Случвало ли ви се е да преживеете края на голяма любов, знаейки, че сте били измамени?

Ще бъда благодарна за всякакви съвети или просто за споделяне по темата, което би могло да донесе утеха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6dc68e8d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези, които така постъпват, са си направо болни. Поне аз друго обяснение не намирам, пък и съм чела по темата. Патология е. Страдат от емоционална празнота поради травма, много често още от детска възраст. Изоставени от единия си родител, властна майка, проблемна семейна среда... Израстват и са емоционални инвалиди. Не знаят какво искат и дори не знаят какво им е нужно. Не знаят какво е това е любов, защото такава малко са видели. Усещат удоволствие от адреналина на запознанствата, сексът... А защо мотаят гаджето и защо изобщо имат гадже, след като си лягат със всяка втора? Това вече наистина не гп разбирам. Могат да са си курвари без да лъжат и да се обвързват.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 63478f15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами и аз да разкажа една история.
Жеженен съм от 17 години за жената която обичам.
За тези години постигнахме доста от живота. В очите на хората сме най идеалното семейство.
Сигорно едно от най стабилните в държавата даже :)
Преди около пет години отивам на работа нощна смяна. Обаче се върнах след час забравих нещо важно в къщи. Когато се прибрах и познай женами е нямаше. Звъннах и да я питам какво прави а тя каза че ще си ляга. Класика в жанра. От начало естествено се стъписах. Ние сме много праволинейни хора. Казах и да се прибира че съм си в къщи. Дойде разревана. Не се разделихме. На скоро пак я хванах без да искам не я следя. Не че и аз съм от най верните за какво са проститутките ха ха. Такъв е живота. Но пред обществото ние сме най най.
Пак се чукаме и се обичаме. Но от време на време трябва и нещо различно.
Не знам с какво може да ти помогне може би с това че няма идеално семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c1f858297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Била съм измамена по много лош начин, но по-различен. Представи се с друга идентичност и аз като теб видях знаците, но тайно се надявах, но след някой месец просто реших да го разоблича и оставя. Така и направих и в момента съм щастлива с друг човек. Единствено и аз, като теб тази неяснота ме побъркваше и все се питах защо и защо, но с времето просто порастваш и си казваш, че не си струва да си губиш времето за такива неща, когато има мъже способни да те обичат и ценят!
Относно теб - мила, щом върти две едновременно значи не ви обича и двете, а храни собствените си нужди и его. Едната прави сексуалните неща, другата се грижи за него и т. н. По принцип в повечето изневери, човек търси това което му е липсвало във връзката, но има случаи в които не им липсва нищо във връзката, а нещо в тях самите и те са объркани и не знаят какво искат. Не си правят труда да разберат какво е или да потърсят помощ и правят глупости. По никакъв начин не го оправдавай! Заслужаваш повече! Заслужаваш човек, който ще се бори заедно с теб за общото ви бъдеще и всичко което искате да сбъднете в него. Зарежи го и не поглеждай назад, дай си време, лекувай се, развивай се, чети, учи, работи, грижи се за себе си, излизай с приятелки дай си малко почивка и се върни в любовното поле когато си готова. Поздравявам те, че не си от момичетата, които по желание стават "любовницата" или знаят, че има такава но въпреки това остават, защото това говори много за теб!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6fd8b780b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И мен ме предадоха на деветата година от брака, с две малки деца. Докато се усетя мина доста време - имах и пълно доверие, но случайна разбрах, че зачестилите излизания по женски, не са били по женски, а по... Оказа се неин колега. В последствие продължиха комуникацията, която пак видях. Изживях най-кошмарните си месеци в живота, като на няколко пъти не знам как не получих инфаркт. Накрая нещо в мен умря и си казах, че никога вече няма да дам безусловната си обич, на жена. От тогава минаха доста години, като все още сме заедно, но нищо вече не е същото - някой път си казваме, че се обичаме, правим много-добър секс, гледаме си децата, но вече и нямам доверие - просто винаги имам едно на ум.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f788ba5371
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не е болест. Кава се компартментализация. Всеки от паралелните ти животи се изолира в собствено пространство без да се пресичат един с друг. Ако поназнайваш ИТ е като виртуални машини с хипервайзор. Или като отделни роли в една пиеса.
Не знам защо някой би живял така, на мен лично ми се вижда много изтощително. Може би хора с голям социален капацитет биха го оценили.
Не бих казал, че не те обича, според мен частта от съзнанието си, която ти е отделил те обича много, но има и други части, които обичат други.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8dec6e4040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изпитах същото една от бившите ми, изкарахме 3 години уж любов уж семейство. Докато просто един ден не реших да й прегледем телефона. Е кво се оказа ляга си си шефа си. Поне да беше за пари. Е живота ми се срина, депресия нещо което никога не съм изпитвал. Лека по лека си стъпих на краката. Една любов се забравя с друга. Та заключението е че си си научила урока просто, имай едно на ум.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 39e260b20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, една рана не заздравява като непрекъснато я чоплиш, банално е сравнението, но е вярно. Не ми е ясно какви още обяснения се мъчиш да намериш на простия факт, че един ку-вар си правил кефа, чукайки две (или повече) жени паралелно. А те в глупостта си му вярвали на лъжите, с които ги омотавал и се радвали на "голямата" любов, тоест изключили са напълно разума за сметка на чувствата. Ако знаеш КАКВО точно го е накарало да прави това- болест ли, психическо отклонение ли, проблемно детство , дефицит на внимание, комплекс някакъв ли, ще ти мине ли болката? Плюй на този боклук и отмини. И да, преживяла съм изневяра с всички описани от теб "симптоми" и съм продължила. Не съм забравила, такова нещо не се забравят, но съм си направила съответните изводи, надявам се ,че се сещаш какви. Не съм простила и приключих с доверието и голямата любов, в случая - голямата лъжа. Не съм ровила в спомени и сантименти, черпила съм сила от болката и омразата.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cc958213b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отървала си се с малко. Приеми го, като обeца на ухото, че не всичко е такова, каквото изглежда.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: eee7422206
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Но. 7 , сложих ти единичка, защото не съм съгласен че ако чоплиш работа няма да заздравее. Напротив. След като една година следях бившото си гадже накрая я срещнах и ПРОУМЯХ в каква излюзия тя е живяла през цялото време. Тя е лъгала себе си. Аз също мене си. Сега съм си ок и тя е поредната след което съм станал по-силен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 39e260b20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   # 9 - Не ме вълнуват точките, не се състезавам, че да ми пука. Просто пиша, каквото мисля, дали харесва на някого или не, все тая. За мен миналото си е минало и трябва да си остане такова - хубаво, лошо, свършило е. Бившите нямат място в сегашния ми живот. Мисля, че така е по-добре и по-леко се изживяват разни фалшиви "големи" любови.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ac14977f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер - 9 и останалите - абе хора, "единичките" или всъщност звездичките се слагат като знак за одобрение! Брей, не го разбрахте.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3d5bfaf94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, попаднала си на много опасен човек. Дано да си го разкарала вече. Защото от такива като него реално не знаеш какво да очакваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker