Заглеждат ме повече жени отколкото мъже?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заглеждат ме повече жени отколкото мъже??
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1464 пъти
Здравейте читатели! Ще бъда кратка и точна. От известно време ми прави впечатление, че по мен се заглеждат по- често жени, отколкото мъже. Странно ми е и се питам какво пък не ми е наред? Не мисля, че съм някоя грозница или разпусната и неподдържана. Не мисля също така, че съм някоя красавица. Средна работа съм, живея в много голям град извън границите на България и навсякъде в метрото, в автобуса по улиците усещам женските погледи. Според вас дами кога една жена оглежда друга? По принцип аз нямам навика да зяпам хората и чак ми става неудобно. Вие заглеждате ли се по други жени и ако да поради какви причини?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: ff573692ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Жените те харесват. Важното е дали на теб ти харесват жените. Ако ти харесват жените можеш да пробваш да тръгнеш и с жена.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1733918ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако въпросните жени си падат по жени, а ти изглеждаш по начин, по който привличаш именно такива жени, е нормално - да. Може би има нещо във външния ти вид - по екстравагантна прическа, облекло, нещо леко мъжко в теб.
Друга причина би могла да бъде, че те заглеждат от чисто женско любопитство, завист и т.н. Ако си хубава, модерна и т.н. Гледат облеклото ти, но от интерес, без сексуален елемент.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 67d73ddcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Прочетох първите два коментара и съм в пълен потрес. Хора нормални ли сте? Жените така си се оглеждаме една друга. Примерно разминеш се с някоя хареса ти да кажем чантата й,на другата ти харесва цвета за коса позагледаш я в главата. Дето се вика оглеждаш конкуренцията. Какви глупости са ти написали просто нямам думи. Сигурно коментарите са от мъже, защото предполагам,че при тях оглеждането е само с такава цел.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7646337f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм жена и често се случва да оглеждам жените без никакъв сексуален интерес. И други приятелки са ми споделяли, че го правят. Просто човек иска да прецени "конкуренцията", да вземе идеи за облеко и аксесоари. Да си направи някаква статистика колко жени тренират и изглеждат добре и колко са се запуснали. Такива и още много други може да са причните. Не се стресирай толкова, нормално е.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0e2a635b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жена съм. Падам си само по мъже, но редовно се заглеждам, когато видя някое съчетание, тоалет, който ми харесва или прическа, грим, обувки. Такива неща. Или примерно си мисля "добре де това и това е изпипано перфектно, третото сега защо така е направено". Не бих го определила като поглед над конкуренцията, по-скоро любопитство. Оценявам, преценявам, набавям си идеи, които бих могла да приложа върху своята визия интерпретирани по някакъв начин.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5d6cc9fefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пък си оглеждам другите жени, защото ми харесват и се чувствам привлечено от тях, а не защото гледам "конкуренцията". И мъжете ги оглеждам по същия начин. Разбира се е хубаво, когато някой реши да го прави да не е твърде натрапливо, защото може да накара другия да се чувства неудобно.

Не те познавам и не мога да ти кажа дали наистина много жени те оглеждат или просто всичко е в главата ти, но е факт че хората наблюдават останалите постоянно. Понякога даже без да го осъзнават и има страшно много причини. Харесват дадения човек или нещо по него - дрехи, прическа, стил, грим, чанта, обувки. Може и просто да си гледат ей така. А и не разбирам защо смяташ, че щом жени те оглеждат има нещо сбъркано в теб. Смяташ, че изглеждаш като мъж или? По принцип тези, които биват най-оглеждани изпъкват с нещо, най-често е позитивно.

Надявам се да помогнах.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 16475fac39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Айде сега, хората усещат когато някой ги гледа за чантата или по "онзи начин". Хетеро хората почти не мислят в ежедневието, че има гейове и лесбийки и не свързват нещата с това, НО ти го свързващ. Мисля, че имаш интерес към еднополовата любов. Не го казвам с лошо, просто се запитай дали може да е така. 2рото - даваш това, което искаш да получиш и получаваш това, което даваш (случва се на подсъзнателно ниво без да се усещаш - вс сме атомно свързани). Идеята ми е, че щом те оглеждат ти им ги даваш тези сигнали. Позволявам си да го кажа това, заради това, че не говориш за единични случаи, , а казваш че е било постоянно явление. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker