Момичета, бихте ли били с момче, което е спало с десетки проститутки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета, бихте ли били с момче, което е спало с десетки проститутки?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 6110 пъти
Момче на 17г.
Понеже животът понякога си прави шеги с нас по отношение на любовния аспект и фактът, че дори и да си контактен, ти пак не можеш да намериш човек, с когото да си паснете, поради високите ти граници, адски обмислям много да ходя на проститутки.

Не ме разбирайте погрешно - адски съм обичлив, но никога не ми е било отвръщано със същото чувство. Бих искал истинска връзка, но лично аз не вярвам в любовта, а и не смятам, че дори и да съм човек, лично интересуващ се от другия, верен и винаги честен, бих могъл да съм добро гадже.
Просто цялото това нещо изисква време, а фактът, че такова време по една или друга причина НЕ ИСКАМ да дам, както и, че търся специфични неща в хората, които досега съм видял само в 1 момиче през целия си живот, ме спират от това да имам връзка.
Какво да кажа - никога не ми е било приоритет да съм с някоя и нямам нищо против да съм сам. Сам не означава нещастен. Не смятам да намаля критериите си само за да си намеря момиче, което да мисли, че ме интересува за нея, защото това е долно, подло, гнусно отвратително, жалко, лицемерно... Предпочитам някоя, с която наистина да се обичаме и ценим ;)
Все пак - чувствата са най-важни и това да си искрен :)

Докато "уж" намеря човек, с когото ще се ценим и обичаме (а това е много интересно да стане), искам да задоволявам нагона си по друг начин, освен със седене вкъщи, мастурбирайки пред поредното извратено порно... и мисля, че проститутките са най-удачният вариант. Плащаш едни пари и получаваш нищо повече, освен един чист секс и удоволствие, че сексуалните ти нужди са удовлетворени. Освен това спестяваш време от свалки, срещи, които не е сигурно, че ще доведат до това, което искаш. Също така пък и вътрешно си противоречиш и в крайна сметка стигаш до едно използване, което никога не бих направил.


Почти съм убеден за себе си, че в бъдеще доста такива момичета ще посетя. Ако обаче имам късмет да се влюбя в някое момиче и тя в мен, ще бъда напълно искрен за това, което съм правил. Няма да го чувствам правилно, ако не й го кажа.

Знаейки това, момичета, бихте ли били с такова момче в бъдеще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 4 години, 11 месеца
hash: ef3ae8ecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Категорично не! Никога!

ж22

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2743421943
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз бих ти дала шанс.
Ж19

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d205be5c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не. Аз също съм на 22. И не заради самите проститутки, а заради свинщината и простотията на мъжете да правят секс с тея проститутки без презерватив, да се целуват с тях и т.н. От една целувка ти е бедна фантазията колко болести и инфекции можеш да си докараш пък да не говорим за другото. Обикновено скъпите проститутки не позволят такива гнусотии, но пи-евтините, които всички ганьовчета предпочитат, правят всякакви гнусотии за жълтите стотинки. Та така общо взето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8c71da76d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Категорично недей да го правиш, първото което е 99 процента от жените ни е гнус от такива хора. Да, презерватив може да ползваш, но той също те пази 99 процента. Много наивно си мислиш, че щом го правиш с проститутка ще научиш нещо. На тях им се плаща да правят каквото им се каже, няма да те научи на нещо което самата тя обича или истинската жена би искала, тя ще гледа колкото се може по-бързо да те свърши. Другото, което е в този сайт съм виждала какви ли не теми. От "Влюбен в проститутката си" до "Не знам как да разговарям с истински жени, защото моя опит е само когато съм си платил" и няма да се учудя, ако след някоя година напишеш такава. Фактите са такива - ако станеш такъв човек, ще си останеш такъв човек. Ще се пристрастиш, а дори да не се случи това много малко жени биха те приели такъв. Ако започнеш да се виждаш с дадена жена и ти каже, че е проституирала с какви очи ще я гледаш? Ще го приемеш ли? Съмнявам се, така че не очаквай същото отношение обратно. Сега, разбирам един път окей. Ти си само на 17 години и според мен не мислиш в правилната посока. Моля те, сериозно помисли над думите ми, не искам да те обидя но това е самата истина.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d205be5c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Също и да не е бил с проститутки, дори и да е обиколил де що има момиче, първо изследвания, но при положение, че обича да обикаля пак бих го отрязала, дори с изследванията...

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9f323687e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е нужно да споделяш, че си ходил на проститутки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d205be5c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   И така като гледам по писанията ти... хич не си "златен мъж" какъвто сякаш се мъчиш да се изкараш. Не ти се хаби време, не ти се занимава да спечелиш момичето.. Изглеждаш точно от типа "клиенти" и типа "ганьовец". Арогантен, нагъл пък в същото време нищо свястно не предлагаш, а изискваш сякаш си светата вода ненапита. Искаш да ти лазят в краката и да имаш по много, а ти само да им изискваш и да ти поднасят на тепсия. Написал си го сякаш са ти длъжни. Естествено, че с ганьовския манталитет няма да ти се получи с никоя и ще опреш до проститутките.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 521707cf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ами виж сега, те женит са такива, че не искат, защото са завистливи ...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1c2fde4201
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Да разбира се,защото ще е опитен,а не като някой чикиджия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3585507780
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Опита е в количеството, не в бройката. Още по-малко пък в такава бройка. Това говори за сериозни емоционални и психични проблеми. Никой уважаващ себе си мъж няма обикаля години наред проститутки, нито ще минава половин град леки жени. Това е гнусно. Опит може да се натрупа и с 1-2-3 жени, стига да е бил достатъчно дълго с тях. Даже ще е натрупал не само сексуален, ами и емоционален опит, който е в пъти по-ценен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bb120097d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не. За какво ми е такъв, който не е можал да създаде нито една емоционална връзка, а само се е въргалял с проститутки? Ти ще знаеш само да е-еш, а не да правиш любов. Това е повече от едно просто движение навътре-навън. Пък и не е човешко да им "вземам хляба" на проститутките и да ги лишавам от редовен клиент. Да не казвам, че ще ме е гнус.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ebc88ee7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не, не бих. Първо защото намирам за гнусно и опасно преспиването с проститутки - да си го вреш там, където кой знае колко и какви са си го врели минути преди тебе. Второ защото такив вид практики изкривяват тотално представите за секса и жените. И трето защото човек, който по този начин си набавя секса вероятно има тежки проблеми. Сигурно мога да се сетя и за още причини, но всяка едно от тези, които изброих, е напълно достатъчна сама по себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 720d3b4600
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Опитвам се да съм реалист в живота и ще ти кажа точно това, което си мисля, че ще се случи. Ще говоря за себе си, защото ти задаваш въпрос и искаш индивидуални отговори. Коя от нас какво би помислила и решила. Статистика ли си правиш, не знам и не ме интересува.
Вероятно би успял да ме излъжеш. В началото няма да се познаваме, а ти няма да споменеш, че си спал с 10 проститутки на втората среща, така че...Да, ще ме излъжеш успешно. Ако ми го кажеш преди да е станало нещо между нас, ще ти бия шута. Защо? Защото не те познавам, ти си спал с 10-ки проститутки- то Монкщината ми ще се обади, ще почна да мисля за болести, за твоите възгледи и ще реша, че не ми се занимава. Дето се вика, моментално ще ми светне червената лампичка, удрям спирачки и не го мисля повече. В ранен етап е много лесно да се дистанцираш емоционално и да вземеш рационално решение. Ще мога да го правя поне 6 месеца, преди вече да стъпя в по-дълбокото. А каква е вероятността да ми го кажеш преди наистина да се е случило нещо между нас? Почти никаква. Сигурно ще го кажеш след известно време, когато сме си близки и счетеш, че ще проявя разбиране. Вече ще са се породили чувства, ще сме създали хубави моменти, сигурно и секс ще сме правили. Като типична глупава жена, ще си затворя очите. Защо? Защото вече ще ми пука за теб и ще искам да те виждам в най-добрата ти светлина, да те оправдавам. Ще спретнем едно скандалче, че си ме поставил пред свършен факт, защото, сещаш ли се, правили сме секс и сме се влюбили. Ще се ядосам, защото не си ми казал предварително. Ще се притесня и ще ти задам много въпроси, като това дали си ползвал презерватив през цялото време, защо си избрал платената любов, с колко си спал. Все такива очаквани въпроси. И ще ни мине и на двамата. И толкова, просто е, излъгал си ме успешно да съм с теб. Прави ли ти чест? Не. Връзката започва ли добре? Не. Аз тъпа патка ли съм? Почти на 100%, да. Защо? Защото аз съм жена и съм емоционално същество, често взимам емоционални решения. Ти пък си мъж и си по-логичен. По пътя на логиката ти ще знаеш, че е по-добре да ми го кажеш с течение на времето, за да не се прецакаш. По пътя на емоционалните възгледи е по-добре да ти простя, за да не те губя като човек в живота си и да си изживеем любовта. Така или иначе нещо се е случило между нас, вече съм в капана, къде да бягам и да се правя на сърдита... нали, това ще си кажа за да те оправдая пред себе си.
Голяма глупост е всичко това, ама е най-вероятния развой на събития.
И знаеш ли, не е грях да спиш с 10 проститутки. Имаш това право, признавам го. Просто самата аз съм била само с 1 мъж, не си падам по подобни изпълнения. Повече възприемам приятели с услуги, поне си свикваш с някого и си задоволявате нуждите като хората. За мен платената любов е плащане за долнопробен секс в лоши условия. Един път- добре, втори път- добре, ама десетки проститутки... хайде сега, чак пък толкова ли си на зор? Не съм гнуслива в секса, но ме е гнус от идеята човек да спи с някой много оборотен. Не искам да ме докосва мъж, който е докосвал без проблем, без чувство и притеснение 10 проститутки. Разбирам те, решението си е твое и не те съдя, но не бих те избрала за мъжа до себе си. А в случай, че ми кажеш със закъснение тази дребна подробност, аз вече ще съм те избрала и няма да съм знаела всичко, ще съм била леко излъгана. Ако не ми пукаше, нямаше да е проблем всичко това. Но аз не искам да съм с човек, който е спал с 10 проститутки, за мен е проблем и ако не ми го споменеш в началото, просто ще ме поставиш пред свършен факт. Оттам нататък и да те зарежда, все една и съща е.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 521707cf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм бил със около 40-50 момичета, но не казвам на сегашната си рпиятелка, зщаото е много еда такава... Но на проституки не съм бил.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 698b331d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Категорично не. Ще ти кажа защо. Ами гнусно е. Въпросът не е дали е било с презерватив или без, а защото си паднал толкова ниско да правиш секс с проститутка. Щях да се запитам какво не ти е в ред да посещаваш такива жени, вместо да си имаш приятелка, с която да се обичате и пак да спиш. Ако си по-голям на годинки щях да се запитам дали от теб ще стане подходящ човек за съпруг, щом си ходил при такива жени. На мен лично не ми харесва да знам ,че някой мъж е минал през много жени, и ги сменя често. От това сериозен човек трудно ще стане. Повече възприемам да е имал малко жени в живота си, но да ги е обичал , отколкото да ги сменя през месец и плаща за секс.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ef3ae8ecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До 14

И за к'во ти бяха толкова много? Адски се погнусих.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b60805034c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Към автора, недей, ще съжеляваш, не са решение на проблема ти. А той е според мен е, че не можеш да общуваш с момичетата. Няма жена, която да не дава, има мъж, който не може да си поиска.
Казва ти го човек с опит. Спал съм с доста проститутки и обикновени момичета/жени. Проститутката ще ти направи кефа за момента, но момента минава и пак си сам. Отново си в началана позиция.

Към пуританките тука:
Каква е разликата между проститутката и онази, която спи всяка седмица с различни? За една приятелка питам.
Уж обикновено момиче, има си приятел, ама спи всеки ден с различни. Питам я "мислиш ли, че е нормално това" а тя ми отговаря "много съм сексуална и моя приятел не ми стига".
Откога на боклука му се вика сексуална?
Не ги оправдавам проститутките. Просто ми е интересно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f4b5e9ad76
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Не ги слушай, почти всички мъже ходят по проститутки. Аз съм ходил едно 20 пъти, пък дори имах 10г. връзка и дете. Повечето ми приятели са ходили, говоря за хора с висше образование, повечето са лекари или се занимават с икономика. Ако съм жена и мен би ме било гнус. Но е много яко без усилия да правиш секс, когато ти си иска,
без мрънкане и разправии. Смешно е, че наистина платената любов излиза по евтино финансово и не губиш време. Мен ми харесва като отида някъде и имам право на избирам от няколко жени това много ме възбужда. Просто никога без презерватив секс или френска. Не е нужно да казваш на гаджето си, че си ходил, но 90 процента от мъжете сме ходили.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a6765d4058
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Това какво говорят жените, и какво всъщност искат са две отделни измерения. Тук една няма да ти каже че ще бъде с такъв човек, а повервай ми всеки втори е спал поне веднъж с проститутка. Една жена няма да одобри да си лягал с непозната за 1 вечер, но голяма част от неодобряващите са го правели. Една жена ще ти каже че иска сериозен и харизматичен мъж, с цел в живота който да я цени. А в действително гаджетата им нямат нищо общо с това. Нещото което още не знаеш е че ако си искрен на 100% ще си седиш сам, колкото и да не ми се иска. Всяка една жена търси някой мъж който да може да й дава емоция, било то лоша или добра. Най-добрата комбинация е и двете. Понеже ако им е добре и нямат проблеми във връзката и лоши емоции, пак им е скучно. Та заключението успееш ли да й дръпнеш конците, ако ще със спин болни да си лягал, пак ще е с теб. Гнусно и аморално било да си спал с проститутка, дрън дрън. Що за мъж би си легнал с проститутка? Този който си ляга всяка вечер до вас и ви казва че ви обича. Та пич изобщо не взимай присърце кой квото ти казва, живота си е твой по-голям съвет от да си гледаш кефа и да бъдеш щастлив няма. Пропускаш неща в живота за човек които може утре да стане и да си тръгне.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a155ace1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   #17, булшинството жени не спят всеки ден с различен. За конкретния пример, няма разлика от гледна точка на гнус и болести. Има разлика от гледна точка на възприятието на секса. Момичето, което ти описваш го прави за кеф и удоволствие. Проститутката го прави за пари, с мъже които не желае, удоволствието е симулирано, а психиката й безвъзвратно изкривена. Иначе и двете вероятно не биха били желани за съпруги, но както мъжете не казват за това с колко проститутки са били, така и такива жени не си споделят миналото/настоящето ;)

Иначе ясно, че мъжете ще намерите безброй оправдания, защото искате да си ходите по проститутки, дали за кефа, дали защото няма къде другаде да ви дадат. Но автора попита за мнението ни и ние го дадохме.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8c71da76d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Към номер 17 - Каква е разликата между проститутката и онази, която спи всяка седмица с различни? Проститутката спи ВСЕКИ ден с различни хора и то по няколко, а онази която спи "всяка" седмица с различни в повечето случаи се пази или по-скоро си има приятел с привилегии с който се вижда. За вас 15-16 бройки значат курва, но нека говорим малко за математика. Ако примерно си момиче и си на 16 години. И си хващаш приятел за 6 месеца - естествено че ще правиш секс с него, защото тия дни кой чака повече? Така. Решавате, че не сте един за друг и късате и така ПРИМЕРНО 2 гаджета по 6 месеца всяка година/ или с един си една година но след това имаш свалка за една вечер.. абе примерно по 2-ма на година. И докато си на 30 години ти си имала 28 различни партньора, тези бройки просто се качват толкова лесно. Но истината е че по това което съм видяла в приятелките си, 90 % от случаите те лягат с това момче защото са влюбени или искат да се харесат а той ги използва, т.е. те поне го правят с някакви чувства - емоционални, сексуални, любовни, квито и да е. Да, има такива които си лягат само с хора, които имат пари но говорим масово за жените които просто си живеят живота. Има ОГРОМНА разлика между платена любов и секс с човек, с който просто се отдавате един на друг защото това ви свързва, дори да не сте годни за връзка един с друг. Правите се на много важни, ама няма да вземете за гадже проститутка пък иначе вие можете да ходите. Ебаси сексисткото!
Към номер 18- Разбирам, че всички мъже са ходили на проститутка, но ще е по-приемливо ако е било 1-2 пъти. А това, че си имал връзка и дете изобщо не ти прави чест - показва колко те мързи да си оправиш отношенията в семейството и просто се забиваш в някоя непозната и дори да е по-добре да се разделите да го направиш, като голям човек и да си намериш нов партньор! Приятелите ти може да са много големи бизнесмени, но любовта в живота им липсва и си мислят, че могат да я заменят с една проститутка, защото най-вероятно от толкова работа са забравили как да се държат с истинските жени.
Към номер 19 - Моя приятел за твое сведение си е лягал с жени за по една вечер, но факта че са се познавали и пазили ще ми дава по-голямо успокоение от това да е бил с проститутка, нито му напомням по време на скандали и да си кривя душата че се е случвало - в крайна сметка е било преди мен. За тези жени, които говориш че говорят едно а имат друг мъж най-вероятно са жени, които са отблъснали теб защото си смятал, че имаш нужните качества, но те сигурно са видели че дори не искат да те пробват. Да буташ едно 17 годишно момче към проститутките изобщо не ви прави чест, като големи (предполагам големи) мъже. Откъде си мислете, че произлизат всички джендъри? Ако дори не можеш да си позволиш хубава проститутка най-вероятно ще е*еш травеститите по улиците. Съжалявам, ако съм обидила някого МОЛЯ редакторите да пуснат коментара ми, аз съм Н4 - момиче на 21 години, която е била само с един мъж. Ако някой от четящите се е почувствал обиден, то значи аз говоря истината.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ef3ae8ecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   18, при проститутки ходят най-закъсалите, грозни, прости, примитивни, безморални и неуважаващи себе си индивиди, за да получат най-малкото, което може да им даде една жена - секс. И то пък един секс... Как ви е хубаво без целувки, докосвания, чувства? Как въобще получавате ерекция? Как не ви е гнус? Как не ви е страх от болести? Това мъжката простотия и липсата на ценности е страшно нещо. По-добре да умра от самота и в буквален, и в преносен смисъл. Тука мъжете в този сайт ме направихте мъжемразка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7351cd0e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   21, не съм 17, но по повод на това, че бройките лесно се качвали до 30. Ами ако една жена 16 до 30 годишна възраст не се е задържаала с някого повече от 6 месеца, бройките са и по-малкия проблем. Ако е пък толкова готина, надали за цели 30 бройки да не намери някой, който да я оцени истински и да я адържи до себе си дългосрочно. Че и по някоя забивка за една вечер да имала. Ами точно пък тия жени, които се срещат с някой в дискотека и същата вечер се изчукват в тоалетната, са най-долните курви за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 99976213ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Към 22:
Не сайта те е направила мъжемразка, а искреността на мъжете тук, просто в реалния свят няма мъже да ти признаят такова нещо. Да, няма целувки и чувства, но на нас мъжете ни харесва да бъдем с различни типажи жени, някой път младичка на 18г., друг път Милф на 40г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5d85c83e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Изобщо не би ми попречило - да не ти се е изтъркал? Ако си ходил при нормални проститутки при тях хигиената е в пъти по-висока от обикновенно момиче, защото на тях това им е работата. Не съм чувала за проститутка, която прави секс без презерватив (естествено, не говоря за ония западналите по магистралите).

Повечето жени няма да го приемат и ще ти кажа защо - страх ги е, че ще ги сравняваш и се чувстват некомфортно, защото една проститутка е в пъти по-напреднала в секса.

Да не ти пука - откъде-накъде ще споменаваш на бъдещите си приятелки с колко жени си спал? Това е глупаво.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bb120097d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Не ми стана ясно защо като ви е толкова добре и по-евтино да се занимавате с проститутки не си останете с тях, ами имате гаджета, че и съпруги? За има кой да ви готви, да ви пере и да ви слугува? И то безплатно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 99976213ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Към №21 от № 18:
Правиш заключения без да провериш фактите.
Защо си сигурна, че съм ходил по проститутки, докато съм имал сериозна връзка?
Моите приятели не са се преработили, нито не знаят как да се държат с жените. Просто понякога са искали разнообразие, понякога са нямали гадже или са преценили, че ще им бъде в пъти по-евтино да платят за един час, отколкото да минат дни в кафета, ресторанти, почивки, подаръци, което не е ли вид спонсорство от страна на мъжа?
Не ме е мързяло да си оправя връзката, за съжаление проблемът беше в бившата ми, а детето си го гледам като майка.
Преценил съм, че сега сам ми е по-добре, да не се съобразявам с жена до себе си, но ако ми се доправи секс, ще си платя!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8c71da76d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 21 - аз съм 17, исках само да поясня колко бързо могат да се качат бройките, нито и аз самата подкрепям това колко лесно се качват и начините, но исках да му обясня и да сравня с проститутката, която само за два дни може да има 30 бройки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 521707cf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 22

Има проститутки и проститукти, сещаш се, нали ?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ef3ae8ecac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Проститутки, или проститутки са си все проститутки, сещаш ли се? А за милфовете няма да коментирам. Те са още по-гнусни и долни и от по-горе споменатите. Дърти курви се казват, нека бъдем по-директни.

А тия смешни оправдания, че такава ви е природата, (да ебете всичко) просто не важат. Защо не си признаете, че ви се курвее? Нали сте много искрени тука, а никой не се смее да си го каже? Защо?

Цял живот се мъкнете с миндилите, оправдавайки се с "природата", после ревете, че нямало свестни жени. Вие ги "убивате" по 2 начина.

1. Правите ги на курви в леглото. Някоя, ако не иска свирки или анален, я обявявате за смотана или я заплашвате с раздяла. Тя се насилва заради вас и завършва или като истинска курва, или като асексуална и намразва мъжете.

2. Погнусявате ги с тези проститутки, милфки, бабички, оргии и т. н. Аз с инвидид, минал през такива, дори не бих разговаряла, като знам, че е толкова примитивен и безмозъчен, за да е бил с платените и миризливите, сбръчкани, разхлопани, дърти мърши. И, моля, без тъпи оправдания, че били поддържани. Колкото и да са поддържани, миризмата на дърто, бръчките и широката яма отдолу, не могат да заместят младото. За опит също не ми говорете. Такъв курвенски опит... не, мерси. Млади също има с опит и не събран от много мъже, а събран с времето от 2-3, примерно. А дори и да липсва опит, какво от това? Смисълът на живота не е в секса, господа. Колко живота са ви необходими, че да го научите?

От курвалъка нищо няма да спечелите, само ще загубите. И тук-там де що е останала някоя свястна, ще я отвратите. Това е. После, обаче, като пишете теми тук "защо съм сам", напишете и за миналото си и това, което сте направили с нормалните жени, как сте ги накарали да ви мразят, как сте ги погнусили, обидили и пренебрегнали заради онзи дърт парцал с опита, или оная с по-големите цици, дето дава във всички дупки.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 99976213ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Към №26 от №18
Хваща ме си гаджета и съпруги, защото се влюбваме, искаме деца и секс на разположение.
Не мисли, че във всички семейства жената е слугиня. Аз имах връзка 10 години със съжителство. Бившата готвеше веднъж на 4 дена, което за трима човека е малко, постоянно купувах храна от ресторанти и от стола в работата, често помагах в готвенето, един път не ми е изгладила ризите, гладех си ги аз, чистенето си деляхме, както и гледането на детето. Но както казва един мъж от коментарите, една жена ако всичко и е в ред и става скучно. Реши, че иска нови мъже, не сме излиза ли достатъчно, все повече се убеждавам, че повечето жени подсъзнателно искате да бъдете мачкани и да ви създаваме емоции, дори отрицателни. Тъпотия общо взето...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 044868ed91
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Момчета, каквото и хигиена да спазват, колкото и да са елитни и т.н., сексът с проститутки си е гнусна работа. Лягате си с едни момичета, които не ви желаят, които са превърнали най-личните неща - тялото и сексуалността си, в предмет за правене на пари, психиката им е повредена до крайна степен, и с тях не можете да усетите истинска интимност и да правите едни от най-сладките неща в секса. А и като се замислиш колко и какви ги клатят по цял ден... Разбирам защо искате да правите секс с тези момичета - лесно е, купува се, имате голям избор, не трябва да се потрудите, а някои от вас нямат и избор. Но просто такива мъже... И тях виждам като гнусни и повредени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bb120097d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   #31 Ако съпругата ти беше перфектна домакиня, щеше да ти е скучно и да поемеш пак към проститутките, най-вероятно. Сигурно и ти си бил скучен за нея, затова е тръгнала с други, пък и няма само ти да се разнообразяваш , тя не е ли човек, не може ли и нея да я възбужда лесният секс и изборът от няколко надарени пича?
Не знам сред какви жени се движиш сигурно някакви мазохистки, щом искат да ги мачкат и унижават , че им да създават отрицателни емоции. Не прави обобщения на базата на жените, които познаваш, те са съвсем малка част от цялото.
И можеш да мачкаш само тези , които ти позволяват това, независимо дали са жени или мъже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fa6050b113
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Внимавай, имай уважение към тялото си и психиката си, имай в предвид, че върлува сифилис, въпреки, че не се коментира.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9e7649c947
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Изчетох всички коментари. Оформиха се 2 лагера на мъжете и жените.
Ходил съм при проститутки няколко пъти по различни причини. Най-честата причина беше, че ме използваха само за компания и да плащам вечерите а после извинения от сорта: "Ние сме само приятели" или пък "Ох, не съм готова" и т. н. и т. н.
А като яде нямаше извинения нали?
Вярно аз съм си виновен, винаги съм гледал да се отнасям към жените с уважение и т. н. Но в днешно време не се цени. Тряя си батка и да мачкаш яко. В дискотеката да си най-дивия селянин и да хвърляш салфетки, щото ако не си скъсал поне 2 пакета със салфетки си задръстен. Може да имащ 2лв в джоба на по 50ст. ама с претенциите като за милионер. Какво ми се правите на големите светици? Вие комплексирахте мъжете. Мъжете станаха като путки. Такова ни е обществото, комплексарско и консуматорксо.
Всичко се изврати няма ценности. Я кажете вие с по 2000 последователи в социалните мрежи, как обикновено момче ще ви заговори? За какво са ви тези последователи да си чешете егото. Нали? Откъде тоя стандарт за яхти, почивчици и т. н. Недай си боже някой клъвне по вас и почвате да го използвате, пък ако го покаже веднага го отсвирвате. Не става щот има чувства. Какво е това чувства? Забелязвам тенденцията все повече мъжете да говорят за техните чувства. Но накрая сметка идва за всеки един. Като станете на 30 се почват едни теми за размисъл. Къде е идеалния? Сама ли ще си остана?

До автора:
Не се занимавай с курви няма ти решат проблема. Млад си, инвестирай парите някъде другаде, защото може би за момента да се почувстваш по-добре, но после пак си сам. Ако ходиш не казвай на никой, защото после жените ще те намразят. Но наистина не си заслужава. Много от момичетата гледат да оберат оборота само. ТИ си само оборот за тях, няма чувства, няма нищо.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5e737029e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   "26. Не ми стана ясно защо като ви е толкова добре и по-евтино да се занимавате с проститутки не си останете с тях, ами имате гаджета, че и съпруги? За има кой да ви готви, да ви пере и да ви слугува? И то безплатно."

Сметни, ако мъжът вкарва в семейството 1000 или 2000 лв месечно и получава 5 пъти секс, на колко му идва? Преебала си се, ако наистина си безплатна, по-скоро цената която ти връзва за секс ти се струва малка. Напълно съм съгласен с номер 31, че търсите емоции независимо какви. И често жената е с плащач и ебач. Сметни в този случай на плащача колко му идва един секс, може и над хиляда да му се върже. А пък емоционално и вълнуващо ще е много повече с коя да е проститутка отколкото с жена си която само отбива номера. И това е така в голяма част от "семействата".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6adfd1f620
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Женките ги заболя, че жриците ще ги засенчат. Нищо гнусно не виждам, ако има хигиена и взаимно желание. Вие като ядете в ресторант е много по-гнусно. Кой ли сервитьор не ви се е изплюл в яденето и коя хлебарка не се е разходила по чинията ви.
Аз и от Макдоналдс не усещам такава интимност, както от сармите на майка ми, но си хапвам мазните бургери с голямо удоволствие.
И да, не съм се потрудил да ви свалям звезди от небето, за да ми се качвате после на главата и да ми смучете парите, но защо ли след сеанса се чувствам толкова добре? Но прави сте - това е грешно, грешно, грешно...
Къде по-правилно е да се оженя за някоя от вас, да ви глезя, да ви купувам подаръци за Св. Валентин, да правя секс веднъж годишно на коледа в мисионерската поза и да си извеждам децата, докато вие пиете кафе с приятелки и ми харчите парите в мола. Е - това вече е честно. Долу злите проститутки, да живеят честните консуматорки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 274c2c2886
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Номер 37, нямах желание да пиша, но ти изби рибата. Първо - жената не е бургер, а човешките взаимоотношения не са посещение в заведение за бързо хранене. Второ - "женките" не ги е страх, че ще бъдат засенчени, а че ще бъдат слепи някога и може да попаднат на такъв индивид сравняващ жената с бургер. Прави са да критикуват, аз като млад мъж ги подкрепям. Този който каже, че това е нормално... не е съвсем нормален.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d6525724cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   №19, прав си, поддържам те. Жените, поне в огромното си мнозинство, са изключително лицемерни. Никога не бива да приемаме думите им за чиста монета, защото в 99% са манипулации. Много велики мъже са похождали по проститутки. Мопасан, Чехов... И двамата са били красавци и не са им липсвали жени. Първата работа на Чехов в Сахалин е била да опита как са в леглото японските гейши. Другото, заради което жените мразят това е, че проститутките им правят дъмпинг. Един мъж, като отиде и се реализира при платена хетера, после няма да им се извива в краката и да се унижава, да плаща на някоя кифла всичките сметки в заведенията, защото има нужда да я изчука. А те държат точно на това - да чувстват унижението на мъжа пред себе си, властта си над него. Макар че в 100% от случаите изобщо си нямат понятие, как да използват такава власт и винаги злоупотребяват с нея. Така че, в известен смисъл, проститутките служат за освобождаването на мъжа от оковите. Че едно такова "минало" на мъжа ще ги отблъсне, също е лицемерие. Напротив, повече ги отблъсква, ако мъжът е девствен или загорял за ласки онанист. Защото проститутките умеят в занаята едно-друго и споделят уменията си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bb120097d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   36 - срещу срещу тези 1000/ 2000 само секс ли се получава? В семействата, които аз познавам (не обичам да правя обобщения) жените работят, някои получават повече от мъжете си и вършат повечето от ежедневната работа в къщи и покрай децата. Този труд не виждам да си го остойностил? За теб май само секса има стойност. А дали ще има в къщи 5 или 35 пъти секс в месеца не зависи ли и от теб? Колкото повече секс правиш, по-евтино ще ти излиза 1 сеанс, поне така е според аритметиката. :))) Но всеки си живее живота така както го разбира, а споровете във форумите са излишно чесане на клавиатурата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 260050e23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Приятелят ми е бил с проститутки, момчетата от компанията му също. В началото знаех за една, постепенно ми каза и за други. Правил е френска любов на проститутка - било му е интересно дали наистина проститутките не усещат нищо. Малко е страшно с тези болести, а здравеопазване в България реално няма. Все пак ми хареса, че е доста откровен и доста мил в същото време, т. е. човек, с когото бих имала сериозна връзка. В началото ме беше страх да му правя свирки, но то и с другите си е страшно - дето са правили кой знае какви гнусотии, но си траят. Изследвахме се и двамата за СПИН, не знам за какво друго, болести колкото искаш, а изследванията не са без пари. След изследването си обещахме да сме си верни. За твоя случай - проститутката не е като момиче, с което сте влюбени, но чекията на извратено порно също не е като любовта, а ти казваш, че не вярваш в любовта. Сигурно добре си решил, не знам.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 260050e23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Направо не завиждам на мъжете. Да ходиш по проститутки - лошо, да си порноманиак - лошо, да си асексуален - лошо, да си бил влюбен във всички предишни и аз да съм ти поредната любов - това ми звучи най-зле от всички, за вас не знам. Чувала съм, че някои се самобичуват - звучи ми като нещо като порното. Остава това, което авторът иска да избегне - да лъже момичетата, които го харесват. И горният коментар е мой. Стана ми съвестно, че развращавам момчето, но не се сещам за по-удачен вариант от проститутките.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d6525724cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Съчувствам ти, приятелю, но бих ти обяснил механизма на женската привързаност. Бившата жена именно ти си я подтикнал към други, с това, че си я разтоварил максимално от съпружески и семейни задължения. Превърнал си се едва ли не в жената в семейството. Сам си готвиш, сам се гладиш. Ако една жена иска единствено мъжът й да я води по разни места, по курорти и заведения, без тя да влага от себе си във връзката, значи тя няма да се привърже истински към този мъж. Ако жената не вложи себе си и времето си и не жертва нещо макар и малко от себе си за мъжа, семейството и децата-ако не готви на мъжа най-вкусни и ЗДРАВОСЛОВНИ манджи, ако не му глади ризите и не му пере чорапите, в пералня то не е трудно дори, ако не поддържа самочувствието му, ако не преживява с него служебните му проблеми... тя не е привързана към този мъж и при най-лекия полъх на вятъра ще хване към дивото. За да е стабилна една връзка, трябва и двамата да влагат в нея всеки ден душа и старания.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d6525724cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Съчувствам ти, приятелю... - горният пост е адресиран към №31.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a155ace1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   №36 е перфектен пример за това как спането с проситутки изкривява психиката. За него жените се свеждат до пропорцията изхарчени пари - получен секс. Съответно сметките му са неверни, защото не смята, че жената също изкарва пари, не смята това, което прави за да поддържа чистота и уют в дома, не смята че освен секс получава грижа, внимание, интимност, любов, компания. Не смята дори, че повечето двойки правят секс доста повече от 5 пъти в месеца, за мен това число по-скоро се вмества в седмицата. За него жената не е личност, а сексът е лишен от страст и емоция отвъд физическата. Което е логично, защото това са отношенията с проститутките, пари срещу дупка. Как да знае такъв човек какво е да се прибереш вкъщи, жената да те прегърне и нацелува още на вратата, да седнеш на масата я тя да ти е сготвила, после да легнете да гледате филм, я тя да почне да те докосва и да се търка в тебе... за това на проститутка не можеш да си платиш, а дори да можеш, няма да е истинско, няма да идва от нейната любов към теб, а ще е работа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0432def66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Я да видим сега феновете на проститутките колко деца ще направят и отгледат? :)

И къде се намират те спрямо еволюцията и естествения подбор? :)

Според мен - наравно с чикиджиите и загубеняците...

Хубаво е, че Природата е намерила начин да се отървава от бъгавите гени, като при това се гаври с тях да им даде един живот, за да осъзнаят (ако имат с какво) колко са зле.

"Аз съм много вървежен! Много умен! Много богат! Независим от жените и техните лицемерия! НО... не съумях да се възпроизведа..."

А иначе да - човек, който изкарва заплата 2000 лв. и си живее сам, изглежда много по-"богат" от този, който на същите пари гледа семейство и деца. Да, и ще има пари и за проститутки даже... Само че какво ще остави единият и другият след себе си - помислете сами...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7351cd0e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   45, браво за коментара, много точно. Жалко е да свеждаш връзките до секса, който получаваш и това, което плащаш срещу него. Има и много други неща освен секс и готвене, които никоя проститутка или прислужница не може да ти ги продаде. Неща като доверие, подкрепа, споделяне, взаимопомощ. Дори оставете и тривиалната любов. Разбира се, всичко това, ако намериш правилния човек.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8c71da76d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Една позната от квартала работеше като проститутка, честно казано живота и беше доста гаден така че се очакваше от нея. Та, имала някакъв заможен редовен клиент и не знам как го е направила, но забременяла от него. Съдила го за издръжка с тест за бащинство, в същото време му е празнила и портфейла докато не гледа, така че мъже презервативите се пукат или дупчат. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8c71da76d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Този номер 37 или никога не е бил покрай истински жени, или е бил с ужасни, но което и да е разбирам защо. Една стойностна жена, няма да се навърти около него.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5d85c83e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   46 - тя и котката ми е отгледала 12 котенца поколение, това за голямо постижение ли го смяташ?

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker