Готов съм за дълга връзка, но нямам успех с младите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Готов съм за дълга връзка, но нямам успех с младите жени
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1703 пъти
Мъж на 26, от голям град. Имам нормална работа, прилични доходи за града. Имал съм сериозни връзки преди. Имал съм и само сексуални партньорки. Не мога да се оплача от миналото ми с жените.

От доста време се замислям за сериозна връзка и в последствие за женене и деца. Жененето не ми е задължително, но жена до себе си вече искам да имам. Не ми се сменят различни, не ми трябват много бройки.

Дечица задължително - поне едно. А защо не и две.

Но... Тук идва проблема... Колкото и да опитвам да завързвам контакти с млади жени около моята възраст не ми се получава. Имам нормален външен вид. Ако си пиша с някоя гледам да засягам по-интересни и интелигентни теми.

Скоро бях на голямо събитие в центъра на града ни. Засякох се с един познат и той ме покани в компанията им. Момичетата бяха повече от нас и нито една дори не ме погледна, а аз се опитах да завържа контакт. Заговаряха други момчета, но не и мен.

Обаче... Постоянно ми пишат във Фейсбук по-големи жени... На около 29-30-33... Което е окей. От време на време правя и секс, защото имам нужда от това и виждам, че те искат вече семейство с деца, но аз не искам. Почти всичките имат лош опит с мъжете и се оплакват как са имали само проблеми - караници, изневери, непукизъм... Не ги питах, но според мен са се занимавали с алфа мъжкари, които са си правили кефа с тях и не са били сериозни..

Вече не знам дали няма сам да си остана..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 44bae7e362
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Има и свестни млади жени, уверявам те. Просто не си срещнал такава или пък сте се разминали. Ще прозвучи много нескромно, но аз съм една от тях. Поддържам се, чета, имам морал, не курвея, не съм го правила и никога не бих. За мен любовта и верността са над абсолютно всичко, но си седя и аз като теб все самичка. Искам сериозен човек до себе си, верен, честен, но как, по дяволите, да се доверя на някого? Повечето мъже се интересуват само от секса, в коя да си го сложат и т. н. Морал, любов и верност са непознати неща за тях. Все се оправдават, че такава им е природата. Е, как да не съм сама? ! По-добре да умра в самота, отколкото да съм с подобен повърхностен индивид. Разбира се, не казвам, че всички са такива, не желая да засегна никого, просто споделям мнение.


Ако трябва да бъда и още по-откровена, вече нямам и желание да излизам, да се запознавам. Не мога да се доверя. Тук някакъв наскоро беше писал, че изневерява, защото има к***и... Кажи, как да не се отчаям и отвратя от мъжете? ! Та така. Темата ти ме засегна дълбоко и затова изписах всичко това. Извинявай, за което! Не са съвсем изчезнали свестните, но шансът да се намерите с някоя е доста малък, уви. :(

Съветвам те да не се занимаваш с по-възрастни от теб. Тези само плетат интриги и се чудят на кое младо момче да "изпият" най-хубавите години, в опит да се почувстват и
те отново млади. Много се пази от такива и стой далече от тях, няма да сбъркаш.

Въпреки отчайващата реалност, дано скоро намериш своята млада дама, която да те направи много щастлив! От сърце ти го пожелавам! Успех!

Ж/22

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 035175e541
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да чакаш точно определен човек да сепояви в живота ти и затова да не ти се получават. При мен около 6 години не можех да сътворя нищо стабилно, не че мъжете с които се запознава и излизах бяха лоши просто все се случваше нещо. Сега си давам сматка, че просто е трябвало да мине всичкото това време, за да срещна сегашния ми партньор. Има си съдба, бъди позитивен и опитвай. Може да се регистрараш и в сайт запзапознанства.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8d08268550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Предполагам, че под "млади жени" имаш предвид по-млади от теб? Това е в диапазона 18-26 г. Тази рамка трябва да се стесни дори още повече, защото няма как да се ожениш за момиче, което току що е завършило гимназия, а и повечето харесват момчета с поне 2-3 години по-възрастни. Тогава реално гледаме момичета между 20-24 г. В тази възраст са още много млади като житейски опит и искат да си живеят, особено ако са от по-голям град.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 83f62a67de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не че се заяждам, ама мисленето ти е като на 15 годишен. Чул недочул ползваш някакви фрази. Ти да си чул някой да казва нещо хубаво за бивш партьор? Ти на приятелката ти ще кажеш ли твоята вина за последната ти провалена връзка? Не естествено защото ще изглеждаш зле в нейните очи. Всеки който е сам, без значение пола си е виновен само и единствено той. Не защото няма стойности жени или мъже. Алфа мъжкарите (тая проста фраза) Не се правят на божи кравички, колко са добри и верни, пък да точат лиги и да са готови да скочат на първата която им се предложи. За това получават внимание, и тъй като те като всички нам мъже ни гони нагона, не го крият а се възползват. Ако всичкото което казваш е вярно и получаваш внимание, не виждам как не ти се получава.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6be93dd117
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сега ще те светна за някои крайно отблъскващи неща, които се виждат още в първия момент. Как си с хигиената, това е всъщност отблъскващото? Един много твърдеше за хигиената, но зъбите му не бяха виждали четка от поне седмица, после на масата беше омазан със сос около устните, без грам да му прави впечатление и не мога да ти опиша колко ми се гадеше, спрях да се храня и да го гледам. До колко е нормален външния ти вид, огледай се по-добре и си помисли? Какви са тея "интелегентни" теми, защото ако се опитваш да развиваш теорията за големия взрив, то сигурно ги боли глава от теб. Връзките и свалките са, за да се отпуска човек, а не да се натоварва. Както и други са казвали тук- в любовта и привличането няма логика и разсъждения. Случайно да си забелязал как хората около половинката или "свалката" са лигави, разсеяни, ухилени и говорещи тъпотии без смисъл? Най-характерно е именно за тези, които се "свалят". и скорошните двойки. И алфа мъжкарите не са лошия тип мъже, а скритите лимонки като теб и жените много добре го знаят, това че повтаряте колко ужасни са уж лошите момчета, няма да промени фактите и мнението им, всяка си е имала работа с уж "добро момче". ;) Ако си свит и треперещ, също е нормално да си им натоварващ и отблъскващ. Всеки иска около себе си свеж, готин човек, а не досадно и натоварващо мрънкало.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 187c0cfd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми като не става с тези от твоята възраст, пробвай с други... С квото става. А откъде знаеш, че искат деца, разговарял ли си с тях. Може да не им се получава с тяхната възрастова категория

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ad7fb622b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно. Не знам какъв е проблема. Пожелавам ти успех просто!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2046adc509
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сам си написал, е те искат семейство и деца, а пък ти не искаш.

Пиши на по-малки жени.
Мъжете и жените обичат да се оплакват, че срещуположния пол нестава и говорят всякакви клишета.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a54422fbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Това, че ти пишат по-големи всъщност не е ок, както казваш.
Такива жени в миналото си са правили секс с всеки втори дето се вика, за да си начешат нагона. Сега обаче виждайки, че изпускат влака се опитват да хванат някой млад баламурник, на който да му родят дете или той да гледа техните. Никога не започвай връзка със самотна майка, освен ако не искаш да гледаш чужди деца и да си вгорчиш живота допълнително.
Пика на жените е от 16 до 30 след това, ако нямат деца почват да изперкват, защото биологичния часовник си тиктака и това много им влияе. Не само мъжете са си правили кефа, но и жените, докато са млади гледат да правят секс възожно с най-много мъже. Откъде според теб идва и лафа, че бройката на жените се умножава по 2.
Не ги слушай какво ти обясняват, жените обичат драмите около тях. Не обичат скучния и еднообразен живот, колкото и да ти се оплакват, че са имали лоши връзки. А ти какво толкова си се притеснил и си се втурнал да създаваш семейство на 26? На 36 вече да имаш дете, а жена ти да ти изневерява зад гърба ти, защото ти правиш всичко за семейството, секса с теб и е омръзнал и иска нещо ново. Не бързай толкова брат и аз съм на 26, не бързай, всичко с времето му. Ще станаме, като всички останали мъже на 35-40 години със семейства и жените ги използват за работни животни и провайдъри, за да ги издържат, а те по цял ден седят и гледат сериали и цъкат във фб и после охх колко много се уморих, цял ден чистя и гледам детето.
Избий си идеята за страхотната и щастлива връзка от филмите, където всичко е цветя и рози. На 26 реално жената вече не е и толкова млада, колкото си мислиш. Търси си жена за детето ти между 20 и 25.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 21ef2b8320
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами може би точно, защото самият ти имаш прекалено богато минало те търсят съответно и жени с такова минало - с връзки зад гърба си и. т. н.
Защо не си останал във връзка с някоя от момичетата от миналото ти? Защото ти е било да ги сменяш толкова много?
Сърбай си попарата сега...

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 66d9de6397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не казваш как изглеждаш външно/в твойте очи може да си си най-красивия/ ама да си зъбат, с корем и щръкнали уши?-и тогава ще бягат от теб.В сайтовете приятел си намери за бройка една/ бисексуални утрепки колкото щеш там, и с бръмки и синекоси, и червенокоси и проститутки/ и ако си такъв ще си намериш от раз. Пиши какъв си, за да ти кажем къде да търсиш ?Колко ти е била най-дългата връзка? Като са били бившите ти сериозни защо са те зарязали или ти тях-нещо не ти се получава и нещо премълчаваш за пред публика? Сексът с по-големи жени си е чук-чао, не си мисли че си им запотрябвал за нещо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 563c5129f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Много глупости писани както винаги. Пич, просто учи икономика, и ще си отговориш на много неща. Жените между 18 - 28 са в пика на икономическото си търсене, и ако изглеждат прилично, могат да се хванат (поне за една нощ) с почти всеки. Ти ако можеше само да щракнеш с пръсти и да се появи някоя която да се върти около теб, да ти предлага секс, пари, внимание, щеше ли да търсиш брак? За какво ти е? Когато спрат да се котират и вземат да застаряват, около и след 30-те, вече започват да се озръщат за нещо по-сериозно да "хванат", докато все още мязат на нещо. Обикновено това са мъже които не ги привличат особено, и не могат да се сравняват с преживяванията им еднодневки на младини. Така че след 5-6 години брак, и тези мъже им омръзват. Така че тия идеи за брак и деца са много 19-ти век. Ще те разочаровам, но не работят вече така нещата между двата пола. Модерните връзки няма как да са дълги, тъй като не се базират на необходимост, а кеф, прищявка, моментни интереси.

Проблемът да си на 26 според мен е, че хем не си супер млад, и жените на тая възраст - наивни да не си търсят цената, с годините стават по-избирателни, а от друга страна - не си достатъчно улегнал да предлагаш стабилност, пари, възможности. Моето впечатление е, че това е икономически най-лошата възраст за един мъж, поне говоря за средно статистически. Това е период в който се очаква да бачкаш, да се развиваш професионално и към 35-40 да покажеш резултати. Тогава една жена на 35 очаква да те хване и да я уредиш финансово. Ако офертата не те кефи, не си единственият, но днешните жени на това разчитат, и са готови да си умрат сами ако не намерят лумпена... Да, на всичкото отгоре наистина имат лош опит с мъжете, и от там лошо отношение към всеки на който ще попаднат, но това е защото самите те така са си го избрали. Както сам виждаш, те самите не избират мъже като теб, които търсят нещо сериозно, нали...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1c7b29a885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На 21 дъм и имам приятел от 6 години. Може би съм малка и не знам си какво, само че и аз искам с него да си създадем семейство и да бъдем винаги рамо до рамо. Само че това явно не е в съзнанието на млад човек на тези години. Винаги съм била обградена от внимание, имала съм възможности, но не и не!!! Аз си държа на това, което имам и за това си чакам на човека да му дойде акъла.
Така че даже и да не намериш някой с такива намерения може с времето да се превърнат в такива. Евала, че човек на твоите години иска нещо сериозно. Желая ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker