Защо хората, когато сключват брак нямат смелостта да си признаят, че не могат с един сексуален партньор в живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо хората, когато сключват брак нямат смелостта да си признаят, че не могат с един сексуален партньор в живота?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2444 пъти
Здравейте,
Поставям тази тема не случайно преди месец почина от масиран инфаркт най - добрият ми приятел. Мъж на 45 г. в разцвета на силите си. Оставя две деца сираци на 15 и 12 г. - момичета. Причината е проста не можа да преживее втората поред изневяра на жена си.
Преди пет години я хваща в изневяра за първи път и и прощава. Тя също много се е разкайвала. Преди седем месеца я хваща съвсем случайно с друг мъж. Искал да я води на обяд в обедната и почивка, искал да я изненада, имало повод. Тогава я видял да се качва в чужда кола. Проследил я и хоп отивали в хотел. Последва дело за развод. Много ми плака и не можеше да си обясни как е възможно да обичаш и да даваш всичко за един човек и да получаваш такъв удар. Вика ми нито съм импотентен, нито дебел и грозен. Почина преди да е приключило бракоразводното дело. Живееше при майка си. Последният месец много пиеше.
Какво спечели жена му? Нищо. Сега реве и ходи на гробищата всеки ден.
Убеден съм, че предварително хората познават сексуалността си и всеки знае себе си и може да прецени може ли да живее с един сексуален партньор или не. Като не може да не сключва брак и да наранява другия. Ами суингарите и двойките живеещи в отворена връзка заслужават сто пъти по - голямо уважение от изневеряващите шушумиги, обхванати от собственото си лицемерие и егоизъм. Къде и е сега любовникът на жената на моя приятел? Ами, при жена си. Нея я хвърли на произвола.
С жена ми още преди много години сме се разбрали. Изневери ли единия събира си багажа и най - цивилизовано напуска другия. Без скандали, без разправии и с минимали сътресения за децата.
Пиша защото ми е тъжно. Не може по този начин да си отиват хората от този свят. В брака трябва честност и диалог.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: bc9709fa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В интерес на истината, когато сключват брак, повечето истински вярват, че никога няма да пискат друг партньор. За съжаление, хората се променят.
А особено ако е брак туп "Бяхме на 2 срещи, на третата правихме секс, на 12тата се преместихме в нов апартамент и след 3 месеца се оженихме" ,,,

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 639dd34f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък не те разбирам, как ще захвърлиш 10-15-20г брак за едно 15мин чукане? Дай да подчиним целия живот на сексуалността си ли?
Според мен случайните изневери са кръпки за брака и така го запазват - алтернативата "харесах комшията, искам развод" е комична. Докато остава дискретна отминава и готово. Просто един епизод от 1000-та епизода в сапунката на брака.
"Защо да се дебнем, като може да се хванем" не е просто шега, да изненадваш партньора си има рискове.
Съжалявам за приятеля ти, но мисля, че е имал съществуващо предразположение, казваш и че пиел.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bd0b5947f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   И кой ти е казвал, че сключването на брак означава клетва за вярност, а ако живеете "на семейни начала" значи може да се шибате без проблем на воля - даже и пред погледа на партньора? Едното няма нищо общо с другото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2d218ef474
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Инфаркт не се получава заради изневяра. ;) Инсулт е възможен при голям стрес. И изобщо мъжете ама грам не сте толкова чувствителни. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 248bb805fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Никой не получава инфаркт заради изневяра. Пиел е, и заради това е умрял.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 44c57d61d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз съм на 26 и ще ти кажа, че пък не вярвам изобщо в брака. Изобщо има ли още хора, които си мислят, че бракът води до нещо добро?
Жените човек никога не са били моногамни. В природата им е. Децата вече се раждат като средство, с което да се запази мъжа, който да поддържа така нареченето семейство и жената да се чувства сигурна, защото иначе остава сама и трябва да е във вечно търсене на някой.
След като се установи, след като роди деца, вече спокойно може да се поогледа за нещо чуждо.
Това е целта на жените. Жените честно казано дълбоко в себе си не искат да се обвързват с бракове и деца, а искат да си се шибат на воля, само че това ще им коства спокойствието, което иначе могат да намерят, ако се омъжат. Жената много рядко се омъжва за мъжа, който наистина желае истински, той е просто провайдър. А любовникът, който след това ще я оправя е този, който наистина желае, докато тати е на работа и изкарва парички за децата.
Поуката каква е... че мъжете трябва да се научат каква е истинската същност на жените и че приказки за красивия и щастлив брак не съществуват. Сложиш ли пръстен на ръката на една жена, считай, че животът ти вече е тръгнал надолу.
Децата, любовта, гушкането, вечерите това искат мъжете, искат отношение, като се приберат. Жената иска секс, всичко останало е декор зад който се крие, защото не може просто да ти каже издържай ме, докато аз се шибам, с който си искам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9be2ccf81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много просто. Защото, ако преди да се бракуват единият каже, че ще изневерява, брак няма да има. Никой не обича да го лъжат и да го правят на глупак. А който е бил шушумига и страхлив плъх и е кръшкал преди брака, ще го прави и след. Хората не се променят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9dbe064b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Или си мислят, че няма да изнеряват, или се надяавт да могат да го правят тайно и така и вълка да е сит, и агнето цяло.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9cfcd4735e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отговор на заглавието: защото това се разбира след 10-15 години... Иначе първоначално си мислят, че могат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9be2ccf81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   №6 - бракът (връзката) е такъв, каквито са хората в него. Ако са боклуци и не стават за нищо, такъв ще е и бракът. Не визирам само жените, а и двата пола. Явно е, че много си набрал на жените, сигурно си бил зарязан или са ти изневерили, но не слагай всички под един знаменател. Пък като са ти толкова нетърпими жените, преориентирай се към мъжете! :)))

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c6ee62c224
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Работил съм в цех с много жени. Няма такова нещо омъжена разведена. Всичко което ставаше се шибаше. Дори и в тоалетната. Имаше една красавица дето изобщо не по даваше грам. Беше влюбена в мъжа си. Обаче той замина в чужбина да изкара пари. След два месеца заедно с колегата у тях е скъсахме. Има само хванати и не хванати запомнете го.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7af7b43098
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   6, по- скоро е обратното. Някои жени искат любов и нормална връзка, докато вие мъжете тичате по к**ви и искате да оправяте колкото се може повече жени. Нали ви било в природата да си леете семето, а колко такива оправдания съм чела тук в Сподели.нет от мъже как било нормално мъж да изневерява, как било в природата му, имал нужда от разнообразие и не знам си какво. Или обичаш мъжете, или разбираш тяхната крива природа, жадуваща само за секс и нищо друго (пак мнение на мъже тук). Вероятно има и изключения, но те само подчертават правилото.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5f319af32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   А! Дойдохме до същия извод: че суингърите и хората, договорили отворена връзка, май не са съвсем загуберни, нали? Моят съпруг е хиперсексуален, той има нужда от секс постоянно, аз не мога да наложа вето на природата. Затова сме се разбрали така: сексът не е повод за запознанство; той може да има колкото си пожелае партньорки, без това да руши хармонията в семейството; аз от своя страна имам право на същото. Този уикенд , например, посрещнахме 4 двойки на суинг-парти, прекарахме страхотно, просто - великолепна вечер, с шегите, с разговорите, с емоциите.... Е, кой, кого, как и кога да ревнува, като всичко е пред очите ни? Никого не агитирам, зная, че обществото ни е консервативно, но за по-смелите - това е вариант на пълно доверие между двамата. Между нас няма ревност, всеки споделя откровено желания си, социалните и интимните ни отношения са пълноценни, какво повече?! Да получи някой инфаркт, защото партньорът му получава удоволствие от контакт с друг, това е вече в сферата на научната фантастика... Не си усложнявайте живота излишно!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e41cf8dc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   M45. Моята история е почти същата. Само дето още не съм умрял от пиенето. И това ще стане. После ще ревът, ама ще е късно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 677aacc7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Black Sabbath, аз съм мъж ,никога не съм си помислял за изневяра . Нито никой от приятелите ми. Дори напротив на мен са ми изневрявали 6 различни , с които съм бил. Някои от тях даже ме вземаха за мезе по няколко пъти. На всичките ми приятели също.
И все пак съм не съм предубеден ,като теб и знам че има жени които също никога не биха изневерили.
Имай малко повече вяра в мъжете , моля те.
По -скоро се опитвай да разпознаваш мъжете,да не се хвърляш на първия срещнат и да намираш по нормалните , вместо да ни обвиняваш целия пол.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cd0ed85712
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Защото, вероятно си омръзват и много рядко се срещат нормални семейства за съжаление. Обикновенно след седмата година несходството в характерите е осезаемо понякога. Аз пък съм разведена от 5 години и още ми е трудно да допусна мъж до себе си, защото ме е сстрах да не би да съм поредната бройка. Не знам дали аз не съм сбъркана или морала вече е много нисък. Определено не бих търпяла изневяра.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 94e18c3c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16, не се нахвърлям върху никого така лекомислено, даже е обратното, просто редовно чета как от жените нищо не става и не че няма някаква истина в това, просто има и нормални жени, но се намират по- трудно.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dba7eacda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако приемаш партньора си за дар, вместо задължение и отдаваш повече значение на любовта ви, отколкото на секса, просто няма да имаш нужда от друг партньор. Ще оценяваш това, което имаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7df486ee98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Просто разни нещастници дето имат кофти късмет правят такива коментари. Има доста щастливи хора, които си гледат кефа, обаче това не е ваша работа.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c022723180
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Брат ми хваща жена си в изневяра, в едно бунгало. Бунгалото е собственост на любовника и в горски курорт. Той не можа да проумее как е възможно интелигентна жена да ходи са се чука в непроветрено, задушно и нехигиенично бункало и то като животно. Хваща ги удря един юмрук на любовника и им изхвърля дрехите. Как са се прибрали не знам? Брат ми се разведе и всичко тръгна надолу. Започна много да пие. Една година след развода загина на междуселски път блъскайки се с мотора в едно дърво. Имал е алкохол в кръвта. Двете му дъщери като навършиха пълнолетие веднага заминаха да работят в чужбина. Не пожелаха да учат. Жена му остана сама и с болката от преживяното.
Разбити животи за нищо. А брата беше душа човек, поне за мене и не заслужаваше такава съдба.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8f01d1056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ето защо с мъжа ми практикуваме суинг. Още в началото усетих, че е почти невъзможно този хиперсексуален мъж да ми бъде верен до края на живота. Аз предложих суинга, за да не се лъжем и да не се крием, защото това е обидно за другия. Лично аз нямам абсолютно никакво желание да му изневерявам, но се включвам в тези оргии заради него. След като си начеше крастата, мъжът ми с месеци е образцов съпруг. Но просто има нужда от това разнообразие. Защо да ограничавам нагона му? Кой какво печели от това, че ще седи до мен на дивана пред телевизора и ще си мечтае за друга жена? По-добре да я изчука, да види, че не е кой знае какво и да оцени това, което има. Ставаме все по-близки. А с времето ентусиазма му към суинга започна да спада прогресивно. Все повече сме си достатъчни само двамата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2395344432
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 22. Значи ти направи компромис със себе си ставайки сиунгър в името на любовта към съпруга си? Значи без да имаш потребност ти участваш в такива оргии, лижеш на други мъжете пенисите, дупиш се да ти го мушкат между краката всичко това в името на любовта си към другия.
Моля те жено, само не ми казвай, че си нормална.
Ж36

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 76f94466e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Точно така, 23. Направих го от любов към съпруга си. На мен той ми е напълно достатъчен, аз нямам желание към никой друг. Но той явно има нужда от разнообразие. Значи, вариантите са два - или участвам и го правим заедно, или той пак го прави, но зад гърба ми. Реших, че първият вариант ме устройва повече, защото вторият би ме побъркал.
Между другото, странно нещо е човешкият мозък. След всяко едно суинг парти на следващия ден аз не помня абсолютно нищо. Съзнанието ми просто като с гума изтрива спомена. Помня отделни фрагменти, но не мога да сглобя цялата картина, въпреки че не пия алкохол. Мъжът ми казва, че това се получава защото дълбко в себе си не приемам случващото се. Виждам, че и на него леко взе да му омръзва. Надявам се да миряса най-накрая и да си гледаме спокойно живота.
Номер 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker