Как да постъпя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя??
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1568 пъти
Здравейте! Момиче съм на 16 години от малък град. Ще се опитам да бъда бъда максимално кратка. В моя клас има едно момиче, което ми се пишеше приятелка, като излизахме доста често и т. н. Но преди няколко седмици разбрах, че ми се е подигравала, тъй като аз съм по-чувствителна в определени моменти и се бях разревала. След тази случка разбрах, че ми е говорила зад гърба и се е опитала да настрои една моя приятелка срещу мен, като ѝ е говорила някакви глупости, които изобщо не са верни. По принцип тя е от хората, които се подиграват на по-слабите и лицемерието и интригантството са ѝ присъщи. Днес, обаче, аз и момичето, което е било настройвано срещу мен, си поговорихме за нея и една приятелка на въпросната интригантка ни чу и следователно ѝ изпя всичко. Почувствах се тъпо, тъй като знаех че не трябва да се стига до това, но просто се чувствах много обидена от действията и думите на въпросното момиче. В момента не си говорим и аз вместо да се чувствам добре, че съм се отървала от неистински приятел, на мен ми е тъпо и се чувствам виновна, тъй като не съм такъв човек и се опитвам да запазя добрите отношения с всички. Та, въпросът ми е какво да направя, за да не приемам всичко това толкова навътре и мисля да не се извинявам, защото тя е тази, която направи да се стигне до това. Как мислите? Малко стана като сапунен сериал, но ще се радвам ако някой ми даде съвет и ме окуражи с нещо. Ще се радвам, ако историята ми бъде публикувана! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53e98ed5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен колко пъти ми се е случвало това... и на мен ми беше тъпо, мислих го супер много време докато не осъзнах, че няма смисъл да се товаря с негативни чувства заради хора, които не си заслужават и да извинявала съм се, но след това нищо вече не е същото... и да се извиниш каква е гаранцията, че вече това приятелство ще е истинско и няма да има пак говорене зад гърба? ! ... подбирай и преценяй хората около теб по-добре и си намери хобита, повече неща, с които да се занимаваш, за да не го мислиш;

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 766ea64bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е нормално. Почти винаги момичетата от един клас се оплюват една друга. В един клас сте, така или иначе с времето ще започнете пак да имате някакъв контакт. Сама казваш, че не мислиш да се извиняваш. Просто не го мисли толкова, не си заслужава да влагаш такова внимание в нещо което само те тормози. Те първа ще разбираш кой ти е приятел и кой не, ще се запознаеш и с нови хора. Повярвай ми, това в момента може би ще е едно от малките неща които ще видиш за в бъдеще. А колкото това, че си чувствителна, понякога е хубаво да владееш емоциите си. Не всеки вижда нещата като теб. Няма лошо в това, че си така. Но има хора които като видят, че се впрягаш за нещо малко и така нататък, ставаш мишена за избиване на комплекси. Извода е, че трябва да си имаш едно на ум за напред и да не обвиняваш себе си за чужди грешки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 060f12dc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тегли ѝ една майна и толкоз.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9de8a4278f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички! - от авторката
:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker