Приятелката ми е нечистоплътна, как да променя това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е нечистоплътна, как да променя това?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3365 пъти
Здравейте, мъж на 35г съм, приятелката ми е на 30. Живеем заедно от година и половина. Няма да се обяснявам излишно - директно към проблема. Нечистоплътна е. Това не ми харесва изобщо и ме тормози. Откъм всичко друго нямам забележки, страхотни характер и външност. Но смята за нормално да се къпе през 3-4 дни и когато не излиза никъде да не си измие зъбите. За мен това е недопустимо. Опитвал съм се да и намекна, например като и напомням да си измие зъбите, сърди се. Реакцията е “ти така се държиш с мен, все едно никога не си ги мия”. Не искам да я изоставям заради това, обичам я и е прекрасен човек. Но това наистина ме измъчва и постоянно го мисля. Какво мога да предприема според вас? Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6629ac2b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговари и "не никога, а достатъчно". Сподели и че много я обичаш, но представите ти за чистоплътност са различни и това те измъчва, нищо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f0bb2f931d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ще ти кажа как бих постъпила в подобна ситуации - директно. Подхождам естествено с мили думи - мило, ако не те затруднявам измий си зъбите, предпочитам така да те целувам... мило, изкъпи се, обожавам ароматът на душ гела ти и т. н... Честно казано не съм попадала на такъв партньор, който е нечистоплътен, но не съм и човек, който ще наказва себе си и обонянието си. А и за в бъдеще, ако имате дете, то приятелката ти, след като няма тези нормални навици, как мислиш ще се грижи за него? Какви навици ще изгради в малкото? По-добре от сега се опитай по мил начин да й помогнеш малко да промени себе си. Но винаги бъди мил, защото ако не си, тя може да започне да се "отбранява", а ако нежно я подтикваш към определени действия и тя ти се сопне, може да й кажеш - мила, аз просто искам да целувам устните ти с дъх на мента или кожата ти с аромат на лавандула (или какъвто сапун или душ гел използва).... Успех
С31

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 05dc54d5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Чак пък нечистоплътна не е. През три да се къпеш е нормално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5acce9c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз се боря със същия проблем. Колко скандали е имало да ходи в банята. Обаче свикна. Пропуска много рядко. Колкото до зъбите сега я пращам като ми замирише. Страшно е.
Постоянно ходи не боядисана. Да кажеш че нямаме пари ама не.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 93f0974ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1. Говори с нея директно за проблема или...
2. Къпете се заедно, всеки път като ти влизаш да се къпеш извикай и нея. Така, така може и да свикне да се къпе всеки ден или поне през ден.
Мъчно ми стана за теб човече, особено през лятото.... :(

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6fe3dd3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   толкова глупава история надали е имало в историята на сайта...
отстрани действиетелно не звучи добре, но замисли, че просто се чувства комфортно с теб. ако не нея не й пречи, на теб какво ти пречи? Когато обичаш някой не те отблъскват неща като сутрешен дъх, спите заедно, когато сте възбудени, не когато сте къпани... По-скоро приятелката ти е мързелива, отколкото нечистоплътна, ти сам казваш, че прави така като не излиза. Приеми го за нещо мило и свидно, че е открита с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c5717a36fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас, какво ли е отдолу след третия ден
Просто и постави условие, защото е нетърпимо и така ще продължава
Поне подмива ли се?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4cc3906f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се мие, защото не се цапа- шегувам се! Първите 7 години, примера на мама и баба, срам ако не живеете само двамата, хигиенни навици и представи. Може да иска да си пахне на вкиснало или рибарница или чрез разни аромати на Нина Ричи с кисело зеле.
Ако ти се сърди при бележка от твоя страна- каузата е загубена. Идея- къпете се заедно с повод например- да ти изтърка гърба, а ти неволно я намокри както е с дрехите, ако се е направила на хитра.
А за зъбите съм без идея, може би някой познат стоматолог да я стресне с възможни проблеми поради нейната небрежност.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 764e8db598
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе к'ви мърли търпите направо не е истина... "Всичко останало е прекрасно"... ми мойка... не е.
Аз ако съм с някоя, без значение колко време ако не се изкъпе и днес, и утре... айдееее, чао мърло. Как ще го барам това смърдящото?
Ужас...



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ed32f8172
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо не можеш да промениш, хигиенните навици се възпитават много по-рано от възрастта на твоята приятелка. 30 годишната жена е вече оформен характер. Достатъчно голяма е за да се усети от намеците, които и подхвърляш. И ли се примиряваш, или я оставяш-средно положение няма.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08ee120595
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е как търпиш това година и половина? ! Как правиш секс с някой, който и лятото не се къпе 4 дни? Защо си с тая клошарка? Тя няма да се промени, това не са навици, това просто втора природа. От мърла не става чистница, това е истината.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 25091edf71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Бъди директен, ако трябва и леко груб. Жена съм и знам, че понякога с нас така трябва, особено когато не разбираме от намеци като в случая. Казваш й, че хигиената й е под всякаква критика и ти е неприятно да си във физически контакт с толкова нечистоплътен човек. Ако и това не я освести, оправия няма да има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3ea7747b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Е хайде зимно време на 3/4 дена не е фатално да се изкъпе, но лятото определено е проблем ако поне не се подмива в тези жеги. Другото което искам да кажа, е че все пак тя ако не излиза на вън няма защо, да се къпе постоянно в къщи от какво се мърси толкова, а ако излиза това в друг въпрос потта мирише и трябва сама, да не понася това.
Колкото до зъбите каква е причината? Ако има кървящи венци нека ползва вода за уста поне, кърпички или да ги мие дори с ръка, кофти е да и кажеш измий ги, но пък е и много кофти да са жълти или да и мирише устата :)
Намери подходящ начин да и обясниш, че трябва да ги мие по често.
Примерно и кажи, че вчера някаква клиентка в работата ти или колежка е говорила с теб или вас в работата, но не си е поизмила зъбите, може би е забравила, но после всички са я коментирали как може млад човек, или че си забелязал и е било неприятно и в тази връзка и напомняш да ги мие по често, не защото не го прави, а за да не изпада в подобни ситуации, защото е много кофти така и просто я подсещаш, за да не забрави защото хората говорят много и прекалено дори, за дребни неща. Мисълта ми е, че хем деликатно ще го кажеш хем дори да се засегне малко вярвам, че ще го вземе в предвид и ще се съобразява, да са по чисти особенно ако и ти забелязваш нещата :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f29dac90b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Зъбите не се мият само за добър дъх и вид. Предимно се мият за добро здраве. И се ходи един или два пъти годишно на профилактичен прегред при зъболекар. Ако отиде на зъболекар, там ще й обясвят защо трябва да ги мие. Не само това, но и конец да ползва. Общо взето зъбите са едно от нещата което само може да става ппо-зле. Не се лекуват, само се закърпват и докъдето издържат. А като ги нямаш, почваш да ги цениш. Но е късно. Просто трябва да я стреснеш. Ако сама не се уплаши за здравето си, няма да си промени навиците. Вероятно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 57a0b9da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ебаси аз мислех, че не поддържам добра хигиена, а се къпя всеки ден, няма ден, в който да не се къпя и да не си мия зъбите. Мъж съм на 26.
Обаче за жена, красива жена, както казваш е мноого странно. Да кажеш, че при мъжете е по често срещано я от мързел, я от наивици от малък, ама жените винаги са били суетни.
Според мен има нещо в цялата история. Не ми изглежда нормално.
То и твойто не е приятно, някой да те следи постоянно къпеш ли се или си миеш зъбите, ама щом ти прави впечатлние явно.. Пък и все пак някаква интинмна хигиена не е лошо да се поддържа при една жена.
Аз доста сериозно бих поставил въпроса ребром.
То точно в това е чара на жените, да излъчват чистота да мирише на хубаво, на техните си козметики, когато излизат от банята, а не на манджа и прах.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0c11fefbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това е навик, който много трудно ще се промени. И все пак трябва да си доста деликатен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4017d9f875
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Щом не я притеснява да мирише лошо и да има лош дъх, това няма да се промени. Нечистоплътните хора рядко са нечистоплътни само с тялото си. Опитай да и даваш добър пример и да и изградиш принципи за лична хигиена. Ако не се получи, проблемите от тук нататък ще стават още по-драстични.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e88713499
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Егати майтапа... Пълно с теми за смърдящи мъже и жени, които се опитват да си ги задържат... Как и защо изобщо се започва връзка със гнусен мърляч?! Още на първата среща го режа най-брутално. Как така стоите месеци и години наред и имате някаква близост с такава гнус... И какви мили думички и намеци.. Директно заливам мърляча с цялата гнусна истина. Не е нормално в 21ви век някой да не се справя с най-елементарното и най-важното нещо. А случайно да се досещате с колко инфекции и болести може да са бъкани такива смръдльовци?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e0a65598f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Да се къпеш на 3, 4 дни не е толкова нечистоплътно, не е задължително да е всеки ден. Зъбите трябва поне веднъж на ден. Може да и кажеш, че така се развалят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 70b96a7f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Тя може да се промени. Опитай се да разбереш от къде идва проблема. Примерно аз като бях дете все имаше някакви проблеми с водата и майка ми ни къпеше веднъж на 8-10 дни в нещо като корито с вода стоплена с бързовар. А след къпането нямаше плакнене с чиста вода. Зъбите се сети, че трябва да си ги миеме, когато ни заведе на зъболекар и моите същински и на сестра ми млечните бяха много развалени. Сестра ми имаше късмет и в мометка още няма пломба
в устата, за разлика от мен. Реално когато попораснах започнах да си изграждам сама някакви навици. Просто има хора, които не могат да научат децата си на елементарна хигиена, защото те я нямат. Приятелката ти ще се научи от теб, но ще отнеме време и трябва да си доста търпелив.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 85f8337cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Абе хора, как 3-4 дни, вие сериозни ли сте? Трябва къпане всеки. Ден. Не мога и да си представя какво ще ви е в гащите на третия ден, сирене ли ще отглеждате там, какво? Какъв секс, каква орална с такъв човек? А дрехите и тях ли не сменяте толкова дни? Нямам думи. А зъбите два пъти на ден задължително, сутрин заради дъха, вечер за да не гният през нощта остатъците от храна. Това вече ви е и заради здравето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a85b1af2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Намери й стимул да се промени. Когато за първи път легнах с бъдещия ми съпруг, си казах: "Опа... Хюстън, имаме проблем! " Миришеше на пот. Нищо, казах си, сигурно от притеснение се е изпотил. Вторият път - пак така. Трети нямаше. Кротко му обясних, че човек обикновено не усеща собствената си телесна миризма, но другите я усещат, така че банята и дезодорантът трябва да са ежедневие. В момента е маниак на тема чистота. Къпе се и сутрин, и вечер и една риза два пъти не я облича, да не говорим за бельо, чорапи и прочее; всичко трябва да му мирише на изпрано и ароматизирано. Но той просто започна да се харесва така - разбираш ли, авторе, къде е ключът. Започна да му е приятно колежките сутрин да му правят комплимент за свежия аромат. Взе да се възмущава от мъжете, кито лъхат на пот, т. е. да се чувства над тях... и т. н. Така че накарай приятелката ти да се харесва чиста. Мисля, че и по-горе ти бяха дали такъв съвет.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f0ca36ad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Малко нелепо звучи - тя била прекрасен човек, затова не искаш да я изоставяш... Първо, като е нечистоплътна, как така ще е прекрасен човек? Явно нещо бъркаш. За да е прекрасен един човек, той трябва да е чистоплътен и да има изградени едни хигиенни навици. Иначе е запуснат, но не и прекрасен. И второ, не ти се иска да я напускаш, защо? Вероятно, защото те мързи да си потърсиш нова връзка, страх те е от неизвестността. И, очевидно, такава мърла те устройва, точно ти е по мярката. Еми, тогава ще си я търпиш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a3912f7959
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23, ами то има и такива, дето се мият по 50 пъти на ден. И това ли го смяташ за нормално?
Я виж в природата животните колко често се къпят?
Знаеш ли защо зъбите на повечето хора са развалени, въпреки наличието на толкова много пасти и четки, ултразвукови, вибриращи и всякакви? Позна! Точно заради тях! Човекът с най-здрави зъби, когото познавам, си ги мие 2 пъти седмично.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4e3f415196
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Това да ти е проблем. Аз пък нямам никаква приятелка и ходя по компаньонки всеки месец. Сред тях има такива дето не се къпят, въпреки това не съм вдигнал ръце. Доволен съм от тях като няма жена до мен. Може да е срещу пари, но ме карат да се чувствам все едно имам приятелка и съм обичан, въпреки че го правят без желание и чувства.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f3ad544924
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Благодаря на всички за коментарите. Днес отново забелязах, че цял ден не си изми зъбите и и казах: “Любов, струва ми се, че днес не си изми зъбите”. При което тя се изнерви много и ми каза: “Глупости, не е вярно, измих ги сутринта, ти само седиш и ми търсиш косури, само забележки ми правиш” и стана скандала. Факт е, че беше лъжа, защото сутринта когато аз отидох да си ти мия, четката и беше суха, следователно не ги е мила. Знам че и моето е прекалено, че не е нормално да я следя постоянно, но просто съм такъв, че тези неща ми правят впечатление. Не знам вече какво да правя и как да подхождам, наистина. Не искам заради такава глупост да си развалям връзката. Въпреки че от друга страна, това не е нещо маловажно. Не знам, наистина...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a596fce0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Жена/момиче на 23г. съм. Къпя се всеки ден без изключение сутрин, а вечер се подмивам също без изключение. Сега лятото влизам за душ на момента, в който усетя леко изпотяване, просто сама себе си не понасям, ако не го направя. И пак не се чувствам чиста на 100%. Не знам как изобщо е възможно това....да не се къпеш. Но честно казано познавам и много чистоплътни хора, които се подмиват вечер единствено, а се къпят веднъж на няколко дни. Баба ми е от тях, самата и кожа излъчва чистота. Дори и потта и мирише добре. Та, всичко е до ген. Лошото е, когато не си наследил по-добрият такъв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 85f8337cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   #26 не знам защо някои хора си мислят, че това да дадат пример с друга крайност по някакъв начин подкрепя тяхната. Някои хора имат хубави гени и заради това нямат проблеми, но както и да го погледнеш, остатъците от храна оставени да се разлагат в устата няма как да допринесат с нещо хубаво. А относно къпането, ти усещал/а ли си как миришат животните? Би ли вкарал/а някое улично животно вкъщи и да го държиш некъпано? С твоите разбирания, може би да. Но тези животни миришат и са мръсни. Хората се потят, отделят секрети, вмирисват се от мръсния въздух, готвенето, допира с мръсни повърхности. Така че, къпи си се колкото решиш, но не се учудвай, ако хората избягват да те доближават.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 536cd9125c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Чувал ли си, че хората се събират заради миризмата си. Навремето даже крал Луи незнам си кой номер не е давал на жените си да се къпят ИЗОБЩО, защото така го възбуждали повече. Ми щом не те възбужда миризмата й, се разделяйте.

Ей така един път се извиних на приятелката си, че съм потен след работа и искам да си взема душ преди секс, че аз не мога да се понасям, а тя ме дърпа и ми вика " потта ти ме възбужда супер много, идвай тука! " И верно беше влажна, та течеше...

Приятелю, не е до нея, а до теб самия. Имаш очаквания към момичето... а нормалната връзка е когато никой няма очаквания към никой. Защото друг би могъл да я търпи, гарантирам ти, дори и да се възбужда от миризмата й.
Темата ти трябва да се казва " не мога да търпя приятелката си" и после да се оплачеш от себе си тук, а не обратното.
Престанете да променяте хората и света около вас. Аман от егоцентризъм, все едно света се върти около вашите желания естетически вярвания.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1544aaf0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   За съжаление е пълно с двете крайности. Свидетел съм на това в автобуса. Има някои момиченца, като пипнат някоя дръжка и веднага вадят мокрите кърпи, гелове и пр. А около тях трябва да си с противогаз заради парфюма, който в жегата се понася по-трудно и от миризмата на пот.
От друга страна, 90% от пенсионерите ухаят на комбинация от цигари, алкохол, чесън, пот, непрано, насрано и напикано. Представете си един пълен автобус, над 30 градуса и по един от двата посочени индивида в непосредствена близост до вас...

Иначе не виждам какво е толкова трудното - лек душ сутрин и вечер, дори не трябват душ-гелове всеки път. Става за 5 минути. Всеки ден чисто бельо и чиста риза, чисти чорапи. Подходящ дезодорант без натрапчив аромат. След тоалетна измиване с вода. Зъбите сутрин и вечер. Нешо да изпуснах? Това са елементарни навици, които всеки трябва да е създал от дете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a7ff4938e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Моят е същия, само устната му хигиена е на ниво, останалото не е за коментиране.
Вече и не го желая, гледам да си измислям оправдания, кофти е да попаднеш на мърлячи. :(

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ed32f8172
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Е,авторе,с последния си коментар под№29 направо го прекали.Да и проверяваш четката за зъби?Ако съм на нея директно ти бия шута.Хигиената е хубаво нещо,но не ставай педант,маниак и дребнав.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 03bb25d04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Стига бе, хора! Това не е сериозно. Що за човек ще целува и докосва друг, който няма хигиена. Жена съм на 30. Къпя се всеки ден без никакво изключение. Сутрин задължително се подмивам. След работа също. Вечерта душ. Ако съм в нас и е жега и през деня душ. Зъбите нямам ден в живота да не съм ги измила. С повръщане и температура съм била под душа. Кой казва, че 3-4 дни е нормално.... Думи нямам. Ден не мога мръсна, а не съм миризлива. Потта ми не мирише. Мърлячи гнусни. Никога не бих започнала връзка дори с такъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dd7e40660b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Наполеон Бонапарт беше, а не крал Луи еди кой си номер, но иначе съм съгласна с №32.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 619e1d1def
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ужас. Не знам ама това 3-4 дена са адски много. Била съм в болница слеф операция и просто не можех да стана и да се изкъпя и го карах с мокри кърпи и пак се чувствах ужасно и нямах търпение да се прибера в къщи и дори с болки от седене права не ме спря да се изкъпя! И ДА така правят нормалните хора. Не ти ли мирише? Тя не се ли усеща самата особено зъбите, че и ако пуши уууууу още по-зле. То не е и до обич и свикване и комфорт както някой беше писал по-горе. Колкото и да обичаш едич човек то просто самия факт, че има неприятна миризма и дъх отблъсква. Не знам въобще как правите секс и дори след полов акт да не влезе в банята. Каква жена е това? Как ще гледа и възпита деца един ден? Ми тя като роди от грижи за бебето ще влиза по 2 пъти в месеца в банята. Айде стига душ може да си взема за 5 мин косата да си измие за 10 и зъбите за 2-3 внесто да седи и да мирише особено сега лятото! Не знам, човече..
Имах едно гадже, което пушеше и не си миеше зъбите вечер целувах го с 300 зора, защото просто беше ужас.. понамирисваше си на пот и това супер много ме отблъсна като човек, който държи на личната си хигиена. И просто му казах какъв ми е проблема и чао.

Ж25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker