Къде са сериозните връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са сериозните връзки
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1275 пъти
Здравейте, необвързана съм на 21 години. Това е проблема. Никой не иска да има сериозна връзка с мен, а аз толкова искам. Трудно се влюбвам и досега съм била само с едно момче - не съм ковра и не се държа като такава. Получавам внимание, но винаги греда. Както казах трудно се влюбвам и като не ми се получават разговорите с някой просто не си насилвам късмета. Получавала съм предложения за отворена връзка, но не и за истинска. И тук са моите въпроси:
Защо не срещам човек, който ще иска да бъде до мен? Всички малко или много срещат някой, а аз си стоя сама.
Как успявате да задържите някой до себе си? Защо не мога да запазя никого? Искам да разбера къде греша. Дали трябва по смело да пиша първа или нз. Как при всички нещата стават толкова лесно, а аз отблъсквам хората.
Какво да направя, за да излизам повече и да се запознавам с нови хора, като хората покрай мен са се затворили в домовете си. Как да го срещна?
Моля ви дайте ми някакви съвети без подигравки и обиди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26a9e6a7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И от мъжката страна има много с твоите проблеми. Явно насилваш ситуациите. Не е нужно още от самото начало да предпоставяш целите си. Ако им е хубаво с теб, няма да те избягват. Някои хора не са готови за това, което ти търсиш. Значи, може би първото, към което трябва да се стремиш, е да потърсиш поведение, при което ще почувстваш взаимен комфорт и лекота в общуването. А не още на първата минута да казваш - искам стабилна връзка. Да се разберем - това НЕ означава да се съгласяваш на отворена връзка. Защото отворена връзка, преведено на прост език, значи че просто искат да те чукат, без да се обвързват. Може би попадаш на неподходящи, или те не виждат у теб жената, с която искат да са завинаги.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eceeb13bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, очевидно внимание има към теб, макар и не това което искаш, но това елиминира факта, да си грозна. Мисля, че става въпрос за характера ти, груба ли си с хората, не си ли, натоварваш ли ги? Имам приятелка, която също като теб е така, но нейния характер е отвратителен и за това никой не може да я търпи. Според мен трябва да бъдеш смела, сама пиши или заговори някого. Любовта не се търси, човекът ще дойде точно когато си се отказала, така че споко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26a9e6a7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Малко ми приличаш на темерутка, извинявай, ако бъркам. За да се получават разговорите, трябва и двамата да се постараят. Ако всичко очакваш от кавалера, явно няма да се получават и занапред. Очевидно трябва да си по-любезна, по-заинтересувана, по-деликатна, дори и с хора, които първоначално ти се струват чужди. Да демонстрираш откритост и добронамереност. Трябва да работиш върху себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 89683cb59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предполагам под "трудно се влюбвам", имаш предвид рядко ти се подвиват краката като при вида на някой, и нагонът е толкова силен, че правиш нещо по въпроса...

"Защо не срещам човек, който ще иска да бъде до мен? "
Прочети какво самата ти пишеш. Не че не го срещаш, не се "влюбваш" в такива, и няма как да разбереш, че са такива, защото трябва общуване, трябва ти да вложиш внимание (обратно на това само да го чакаш внимание), за да ги опознаеш. Не става с "влюбване", а после да си насилваш късмета, дали си пасвате или не. Любовта не е влюбване, и това е нещо което дори жени след 40 не схващат. Любов е да познаваш човека, да ги цениш, да ти пука за него, да се грижите един за друг, да си помагате и уважавате. Това иска време, иска общуване, иска да вложиш нещо. не става "от пръв поглед". Жените превърнахте любовта и семейството в първичен нагон, и се чудите що само за секс ви търсят. Ми при мъжете, съвсем същият този нагон, е чист сексуален инстинкт. Само при вас ги има фантазиите, филмите, че това е нещо повече. Малко си научете биологията...

" Как при всички нещата стават толкова лесно"
Кои са те "нещата"? Секс? Да, секса става. Сериозни връзки, които навремето им викаха брак, не мисля че се получават на кой знае колко...

Иначе конкретно на въпросът ти. Къде са сериозните връзки - в миналото, когато мъжете водеха, и жените ценяха, че определен мъж има сериозно отношение към тях, дори и да не са "влюбени" от пръв поглед в него...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c507563f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами помисли сама - за да стигне човек до сериозна връзка, трябва да мине поне през 3-4 пробни, а някои и през доста повече.
Та чисто статистически съотношението на сериозни към несериозни връзки трябва да е доста наклонено в полза на последните.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1aa969ce43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато срещнеш правилния човек (правилен за момента), нещата се случват естествено. Тогава нямаш излишни въпроси в ума. Не плануваш колко често да го търсиш, за какво да си говорите и други подобни неща, които са типични във всяка друга ситуация с друг човек. То ти идва отвътре, така да го обясним. Намираш някого, пасвате си като характери и всичко е лесно. Имате общи теми, общи интереси, сходни хобита или занимания. През цялото време те гони онова усещане, че с него говорите на един и същ език и чувствата ви са еднакви. Може и единият да положи повече усилия или да е по-общителен, но това са нормални неща. Мисълта ми е, че никой не се притеснява повече от нормалното и му личи.
Как го намираш и как го задържаш този човек? Нали това ни питаш? Срещаш го и може да не усетиш привличането веднага или в самото начало да ти се стори леко странен, не съвсем приятен. Тези неща са нормални. Ние не можем да усетим достатъчно правилно човек преди да сме опитали да поговорим с него. Затова го срещаш и задължително му даваш шанс. Изслушваш го, задаваш му въпроси, разказваш му истории. Даваш му шанс да ти покаже какъв е и какво го интересува. Наблюдаваш тихо. Ако ти хареса, чудесно. Ако не, здраве да е. Ти ми се струваш малко критична. Не в смисъл, че имаш много капризи, а че не даваш шанс на хората. Не ви се получи разговора- стига толкова. Нещо не усетиш в първата секунда или имате разногласие- край. Не се прави така. Даваш шансове на всеки. Това не означава, че с всичките ще излизате на срещи, ще се закачате и ще правите секс. Означава, че с всеки нов човек ще поговориш, ще се опиташ да го разбереш и ще прецениш дали го искаш в живота си (като приятел, познат или повече). Или не си срещнала близък до теб човек, или си срещнала много подходящи, но не си им дала шанс. Някои хора ще те харесват, но ще са притеснителни и ще е нужно ти да побутваш нещата. С други ще е достатъчно да стоиш на едно място и те самички ще те водят напред. Всеки е различен, ама тия разлики си струват опознаването и разбирането. Не бъди обсебена от идеята да си с някого в сериозна връзка. Бъди обсебена от идеята да опознаваш хората, да правиш опити да ги разбереш и приемеш с всичките им кусури. Може да намериш човека навсякъде. Можеш да го задържиш с търпение, добрина и любов, стига той да те иска. Ако някой не те иска, забрави, ти и звезда да му свалиш, той пак ще си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ab0b695a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Използвай интернет, запиши се на някакъв курс напр.танци, някакво хоби. Не се отчайвай, твоите връстници на тази възраст не мислят за сериозни неща, това е. Не насилвай нещата, не пристъпвай към нова връзка с условие да е сериозна...Ако си допаднете и се получат нещата, тя ще си стане сериозна от само себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 56a938637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами ти го каза вече. " Не си насилвам късмета". Е как искаш да стане постоянна и истинска връзка?! Давам ти пример:
Запознаваме се. Излизаме. Аз се захласвам от теб като жена и много ми харесва характер и т.н. Втора, трета среща, показвам, че намеренията ми са сериозни и искам да съм с теб. А ти да ми се държиш вяло, едно отнесено от типа "Айде бе тоя няма ли да ме остави на мира"? Да правя комплименти , саможертви и да не получавам същото? На това бих му сложил грозно определение , но ще се въздържа понеже помоли да не сме груби. Друг фактор е, че голям пеоцент от жените около твоите години се държат по един просташки начин. Търсейки облага. Било финансова или материална. Научиха се на къде по-грандиозни чалъми. 30-40 процента от мъжете се отдръпнахме от тези жени. Как да се подложим на мазохизъм да създаваме нещо истинско?
Дядо Тошо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker