Той ме френдзоуна без да го заслужавам. Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме френдзоуна без да го заслужавам. Как да постъпя?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1396 пъти
Здравейте, пише ви едно разочаровано 22-годишно момиче, което би било благодарно да получи съвет от неутрална страна. От няколко години живея и уча в университет в северна Ирландия и докато бях там се случи да се запозная с момче на 24 години от родния ми град по интернет. Писахме си и се чувахме често преди да се прибера в България, беше ни много приятно и на двамата, оставахме до късно, говорихме на всякакви теми и останах с впечатлението, че и двамата нямахме търпение да се видим. Когато се прибрах обаче, той изведнъж се покри. Видяхме се все пак, той дори ме целуна, но мисля, че беше преувеличил за доста неща и затова не се чувстваше удобно на живо. Аз знам, че съм точно негов тип визуално, имам спортно стегнато тяло, уча, работя, интересувам се от много различни неща, амбициозна съм и от хубаво семейство. Когато сме заедно от начина, по който ме гледа и се държи, имам чувството, че много ме харесва и му е забавно с мен, а същевременно се дърпа и не е много инициативен. След като бяхме излизали няколко седмици, си легнахме, а той се дърпаше доста да правим секс и чак аз започнах да се притеснявам. Както и предположих не беше много надарен и опитът беше пълен провал, защото вероятно от притеснение не можа да се възбуди. Говорих с него и уж се разбрахме, че се е случило от преумора и следващият път ще е по-успешен, но вече мина месец и той се дистанцира. Предпочита да излизаме навън, у тях не ме кани и си намира всякакви оправдания да не ми дойде нагости у нас или ако все пак дойде е неохотно. Пише ми често, почти всеки ден, понякога през няколко дни, но рядко поема инициативата да правим нещо и ако все пак я поеме, е на неутрална територия и за малко. Аз започнах да се изморявам и директно му казах, че не мога да продължавам така, при което той ми предложи да си останем приятели и че в момента не можел да задоволи моите нужди. Аз нямам някакви супер високи критерии и очаквания, не съм задушаваща, просто нормалното, да е по-инициативен, да правим повече неща заедно и да имаме нормални сексуални взаимоотношения. Призна си, че се страхувал да не би пак нещо да се прецака и затова се дърпал да си легнем втори път. Аз наистина го харесвах и щях да го преживея и за мен това е по-добрият вариант, отколкото да е толкова дистанциран. Исках да го опозная и смятам, че мога да го приема какъвто си е в действителност. Иначе не спира да ме целува, не може да ми се насити. След като ми каза, че предпочита да си останем приятели, започна да ми разказва колко мокри сънища и сексуални фантазии имал с мен, което беше в противоречие с желанието му. Сега продължи да ми пише, но аз не съм му отговорила, игнорирам го и не съм сигурна как да постъпя. Чувствам се тъжна и разочарована след цялата тази инвестиция на време и емоции.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 55c43526bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не оставяй някой мъж да ти каже повече от веднъж,че не те иска. Знам,че боли, но няма да се промени. Харесва му да има твоето обожание, да си му фенка, но само дотам. Няма реално желание да е с теб, харесва му да ходиш подире му и да се задоволяваш с огризки от вниманието му. Просто си събери достойнството и си тръгни. Лиши го от фенката му, лиши го от вниманието си, нека поне да се научи да уважава хорските чувства. И никога не оставяй мъж да ти каже повече от веднъж, че не те иска. След първият път просто си замини, никакви приятелства и контакти. Иначе и други като тоя ще ти се качват на главата и ще те използват емоционално.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 79aca6babe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке,
бил съм на 24, такова нещо "преумора" не помня.

Младежът най-вероятно е бил девствен. Отделно вече е комплексиран от порното (и опитът с теб) че не е достатъчно надарен. Дистанцира го страха от (нов) провал. Определено не иска да сте само приятели, просто опитва да запази връзката ви по някакъв начин. Мисли, че си разочарована от него. Предполагам секс-фантазиите му включват всичко друго, но не и коитус?

Ако много-много го искаш можеш да го "отгледаш" до търпимо ниво на самочувствие. Включи се в споделянето на секс фантазии и в началото обяснявай как предпочиташ 69 и подобни избягвайки да фокусираш особено над члена му. Включвай го постепенно в играта хвалейки формата и размера. При пенетрация малко засили саунда - ох-ах - и включи коментари как те изпълва предостатъчно.

Чак за хвалене пред приятелки няма да стане никога, но ще върши работа. Плюса е, че ще е завинаги твой, минуса е, че можеш още от утре да изпитваш множествени оргазми с друг.
М43

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 79aca6babe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А, и забравих още един плюс на ненадарените - анален секс. Ако имаш опита да го заведеш там може да си паснете. Ако нямаш по-добре да не опиташ с него неща, на които не знаеш резултата предварително, да не се комплексира още повече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 269db5330f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако за теб любовта е инвестиция, по добре го зарязвай тоя "смотаняк". Разликата между връзка през Интернет с реална такава е толкова огромна, че не си давате сметка защо се получават усложнения. Както ти, таса и той. Дай му време да се съвземе или приключвай с инвестицията.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5e59b7b6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би си прекалено активна и с това го плашиш. Бои се от обвързване. Аз съм много добре в леглото, но имаше една, която въобще не ме възбуди, защото беше прекалено страстна и се гърчеше като бясна. Та чак смешно ставаше, но не и съблазнително. Един мъж, а пък ако е младо момче още повече, трябва първо да се разкрепости и да свикне с теб, за да се отпусне и да покаже всичко, което може. То не е като да навиеш пружинката на играчка и да я пуснеш да подскача около тебе и да бие с чинели. Трябва да се опознаете физически първо, от дистанция не става. За всяко нещо си трябва време. Нещата трябва да стават постепенно, неусетно и естествено, от само себе си. Ако си такава, както се описваш, като узреят нещата, той сам ще си поиска,

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e5bd3f5e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не те е "фредзоунал", а е импотентен. Въпросът е само спрямо теб или като цяло. На психическа основа ли е... Вероятно му трябва консултация с психолог и да постигне по-голяма увереност. Факт е, че с днешните си изисквания към мъжете - като над 1.80, 18 см, 5 бона заплата, жените комплексират много мъже и щем или не щем да си го признаем, повечето от нас е добре да поработят с психолог и оправят самочувствието си... За съжаление трябва да живеем с това което природата ни е дала, и от комплексиране полза няма.

Няма просто как иначе, защото мъже, виждате ги какви са жените, поне днешните - ВСИЧКО накрая опира до тях. Момчето явно има проблеми, но не - ТЯ била фредзоуната... Темата не случайно е зададена по тоя егоцентричен начин. Щото жена да разбере мъж, да му влезе в положението и проблемите... е все едно да изкачи Еверест...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 664c624985
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И защо реши, че не заслужаваш да си във френд-зоната? Само защото мислиш, че визуано си негов тип ли? Не виждам нещо общо между вас и в очакванията ви. Опитваш се да го набуташ в някакъв калъп, както според теб би изглеждала една нормална връзка, но на него не му е по мярка. Пък и си далече.
Просто това не е твоят човек. И си разочарована от себе си повече май, точно защото си инвестирала в неподходящ. Нищо. Това ти е за урок, за следващия път, така, че има нещо добро все пак. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3e7ea67f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сигурна ли си че не си мъж? Ако не си, тогава си имала редкия късмет да надникнеш в света на мъжете. Това общо взето е ежедневие за нас...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3e7ea67f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Един вариант е, въпреки че се възприемаш като доста привлекателна, все пак да имаш нещо отблъскващо в себе си. Примерно брадавица на носа, или криви зъби. Или пък нещо в характера ти да не му пасва. Той обаче никога няма да ти го признае, за да не те нарани. Което си е параграф 22, щото и така те наранява.
Друг вариант е да има комплекси и да те чувства все едно го превъзхождаш. Има и такива хора. С други думи - твърде си готина за него.
Така или иначе, големи хора сте, намерете начин да се разберете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4d39ff69b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно човекът си има сериозно комплекси и му е трудно да ги преодолее. Ако наистина го харесваш, може да инвестираш малко време и грижа и да се опиташ да го отпуснеш. Възможно е да има резултат. Такава промяна много зависи и от него обаче, ако не се стегне и не почне да търси сериозна промяна, с такъв човек проблемите тепърва ще предстоят. Помисли си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2da380431a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само не разбрах с какво "заслужаваш" да си в определени отношения с него, сякаш хората са ти длъжни? И аз навремето мислех, че трябва да ми се отговаря с реципрочно поведение (за приятелстов ставаше дума), но животът е пълен с неприятни изненади. Като не става, не става.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 31e0d03b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 и 10 имат право! Звучиш като момиче, което не се плаши да инвестира време, ако вижда, че ще има резултат. А такъв със сигурност може да постигнеш. Прави са 2 и 10, че момчето се притеснява и даже тайничко се надява да покажеш, че не ти пука и да му помогнеш да си преодолее комплексите със търпение и упоритост и като му създадеш среда, в която е ок дори и да не стане веднага. Ще ти бъде безкрайно признателен и ще си неговия най-добър приятел и истински партньор!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8ebf00d594
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Със сигурност е девствен, и образа, който си е сътворил в главата на голям ебач сега се пропуква щом се стигне до самото действие. А предложението му "само приятели" е просто удобен изход, за да избяга от евентуален следващ провал, за което вероятно много ще съжалява след време.

Варианта е да поемеш инициативата и ти да водиш в предиграта, и вероятно ще стане. Пък по-натам момчето ще натрупа малко опит и ще започне да се раздава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker