Просто не разбирам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто не разбирам...
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1244 пъти
Искам да изкажа мнението си в този сайт, слушайки истории, четейки темите тук, колко много не разбирам.. Всеки ден хората страдат заради такива глупави причини... Къде е останал малко морал, малко уважение? Гледам хората се влюбват и събират, после разделят за някакви простотии като това кой къде отишъл и кой не сложил правилно капака в банята, или ква мацка писала. Гледам навсякъде мъже, които мислят само за секс, една жена не стига, жени, които се обличат като проститутки, използват емоционалните си дарби, за да нараняват други жени, развалят връзки и семейства... Няма по- хубаво за повечето момичета на моята възраст от това да наранят друго момиче и да излязат по- красиви... Мъжете пък са изгубили всякакво уважение към нас като цяло и често са само използвачи за някакви безсмислени плътски изстъпления...Няма прошка, няма разбиране... Какво по- ужасно от това умишлено да причиниш болка на двама души или да използваш някого като секс играчка? Какво по- хубаво от това да бъдеш верен и да можеш да прощаваш с любов? Да сееш любов, вместо страдание? Мъжът и жената ТОТАЛНО са се разяденили и са изгубили истинската любов, а тя никога не изчезва... Ако с времето някакви чувства са изчезнали, то е заради ЕГОИСТИЧНИТЕ взаимоотношения и борба кой е прав и кой е крив. Порното и музикалната индустрия са направили хората капризни и да не се задоволяват и с малкото.. Все още и още..Ако имаше рекорди по смяна на партньори щеше да има милиони участници. Съжалявам, ако звуча малко грубо, ама айде стига вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: ec52602041
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувствам не на място сред множеството подобни хора.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9311a34420
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Интернетът еба мамата на света. Това, че всички "гледат" животите на другите все повече и повече. Природата на човек ако щеш, постоянно да иска още и още. Жените получават по 8274178421 съобщения в социалните мрежи от всякакви хора. Мъжете не могат да издържат жена с едната работа. Просто светът се преустрои и това е положението.
Няма място за духовност в толкова материалистичен и капиталистически свят.





Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0dfcadb644
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Истинската любов" никога не е съществувала. Мен лично феминизма, и днешното масово курвенско поведение на жените ми показаха истинската женска природа, и че между мъжът и жената никога не е имало, и не може да съществува нищо освен сексуално привличане, или взаимен живот по задължение. Не търся жени за нито едно от двете, т.е. изобщо не търся жени.

Загубата на уважение не е функция на мъжете, а на жените които го предизвикват. Честно казано повече разбирам мъжете, които все още търсят жени за секс. Ако жените не търсеха и те подобни забежки, просто нямаше на мъжете да им се получи. Така както не ми се получи и на мен, когато търсех сериозна връзка. Как жените ме отрязаха като видяха, че съм сериозен, надежден, искрен и търся същото у тях? Но не отрязват мухльовците, които от километри си личи, че търсят забежки?

Ей затова разбирам мъжете, които за разлика от мен, си казват - хубаво, кат не щеш да се държа с теб като с човек, ще се държа с теб като с курва. Естествено, съгласен съм, че много от днешните мъже, са си курвари и бройкаджии, защото като вас жени, не се научиха на морал и сериозно отношение. Това реално не са мъже, говоря психологически, а женчовци, момченца. Но иронията е, че точно такива си ги харесвате, щото са по-близо до вашата собствена психика. Затова истинските мъже, всъщност ви отблъскват. Защото те притежават друг тип, зряла психика, сериозност, а вие търсите обратното - забавления, приятни емоции. Сещате се за такива мъже след 35, като търсите някой да се грижи за вас, но дори тогава си оставате дечковци, и мечтаете за някой мъж от миналото, който сте имали за няколко нощи. Няма що да се лъжем, навремето двата пола са били заедно ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ. Такова нещо като "истинска любов" е лична вътрешна илюзия, която и за двата пола се разбива веднага щом се сблъска с реалността. Жените не са това което мъжете искат и очакват, нито пък обратното... Поради това огромно разминаване, половете се надлъгват взаимно, без реално да отговарят на образът който проектират, и това е всъщност естественото положение на неща. Затова навремето е имало такъв силен натиск за брак и семейство, това не е "отживелица", а противовес на естественото ни биологично поведение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9abad551c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом си прочела доста такива теми си наясно и е безмислено да се оплакваш. Когато бъдеш излъган и наранен от човек който ти се кълне в любов,и не веднъж, как трябва да се отнасяш пред цялото двуличие и позьорство?
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a296bb394a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с теб, авторке. Умно момиче си! Браво. Аз стоя настрана от такива неща. Гледам си семейството, детето и мъжа, щастливи сме и ако влизаме тук е когато ни е забавно и с пуканки, четем истории и се смеем на тъпотиите на хора. Влизай за забава, не си го слагай.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2b4e86b983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ганьо си умира да си вре грамадния нос в чуждите работи и да дава наклон на другите как да живеят.Ти ли ще кажеш кога ще стига? Кой/ коя си ти?! ХахахаХа Нищо и никой. Не можеш да нареждаш на хората. Май ти е много скучен и жалък живота. Като на повечето грозновати и асоциални комплексари.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 72ed9ccebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, феминизма унищожава женската природа, не е нейн представител. Истинската жена е др. нещо, както и истинския мъж, и едното и другото са на изчезване.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 86f0050e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нарича се демокрация, с нея дойде и еманципацията, и много жени се превърнаха във феминистки.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 570dfc91ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   жените са виновни, днешния им начин на живот е просмукан от непоносим, краен егоизъм

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cdc60b2d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 9, под "стига" авторката май е имала предвид, че спира да пише, за да не разтегне писанието си. Хубаво е, че се смееш, не се заяждам, но писането на 'хахахаХахХ' често може да е симптом на психичен проблем. Относно мнението ти, че някой човек е 'нищо и никой', тук съмнение за пси отклонение няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker