Наблюдения върху женското поведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наблюдения върху женското поведение?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2064 пъти
Имам усещането и наблюденията, че жените в сериозни отношения са доста склонни към изневери, докато ако не са в такива се правят на ощипани девойки и горко плачат как им предлагали само "несериозни" отношения. На какво се дължи този двоен стандарт и лицемерно отношение? Първо искат да се уредят с някой плащач а после да си правят каквото искат и да изневеряват? Освен това оставам с впечатлението, че в сериозната си връзка са доста консервативни в сексуално отношение, сигурно за "да ги уважават", докато навън се "раздават". Друго впечатление - жените като цяло се слагат на женени мъже, вместо на свободни такива. Сериозен въпрос - ако се преструвам на женен и нося халка ще привличам ли повече внимание? Някой мъж, който е бил свободен а после женен усещал ли е промяна в отношението на жените около него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53c270b270
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ами пробвай с халка и после ни сподели резултатите. Има всякакви жени, а явно около теб има предимно боклуци. Сериозните жени са верни във връзка, което не им пречи да се раздават в леглото само за един мъж. Аз съм се уредила с "плащач", но не изневерявам и нямам такива намерения в бъдеще. Проблемът е в теб, че не виждаш по-далеч от носа си и се занимаваш само с пропаднали кифли. А и не познаваш всички жени в света или дори в България, че да правиш такива генерални заключения.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 279d7a6082
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си върху наблюденията си, но това си е женската природа - диссимулация, интриги, лъжи. Така сме еволюирали. Докато мъжете развиват директни качества за превъзходство - по-силно тяло, по-рационални, по-голямо трудолюбие, възможност за работа в екип и т. н., жените са тъмната страна, те са Луната както се вика - хитрост, задкулисие, тънка (а понякога и очевидна) манипулация.

Женените мъже, жената ги приема като "доказани". Принципно жените са по-стадни животни от мъжете. Те се влияят много повече от социалната си среда, не толкова личен избор. Когато една жена получи даден мъж, другите жени го виждат като ценен, желан, и да - опитват се да и го вземат. Идеята за прелюбодеянието, т. е. да пожелаеш жената на ближният си е мъжка. За жените няма такъв морален аналог, и те всъщност предпочитат нечий друг мъж, защото това им показва по-висок статус. Напротив - мъж без никаква жена, им показва възможно най-нисък статус, и те още повече странят от него. И всъщност това им поведение води днес до толкова самотни представителя и на двата пола, и до това постоянно оплакване, че ги търсели просто за секс. Всеки човек с малко акъл се сеща, че един мъж може да има една сериозна приятелка, и тези желани мъже от много жени, си търсят просто моментна забежка. Те не могат да предоставят сериозна връзка, но биологията на жената е такава, че тя търси вече "взети", "желани" мъже, в стремежът си да попадне мъж с по-висок статус. Това се нарича хипергамия. Пак тази хипергамия, дори и с добър мъж, я кара постоянно да търси мъже които се котират повече, и като цяло - никога да не се задоволява с мъжа който има. Ако си забелязал, особено в дългогодишни бракове, жената ВИНАГИ подценява мъжът до себе си и постоянно му изтъква недостатъците. А обратното поведение е, че прехвърля мераците си на друг мъж - или в обкръжението си, или някой известен

Та тези анти-социални поведения на жената бяха потискани навремето, за благото на цивилизацията. Но в днешно време нарекоха това "патриархат", и освободиха естественото женско промискуитетно поведение чрез феминизма... Което забележи, не е само идеологическо движение, но и политическо, защото този промискуитет прави деца, разваля бракове, т. е. има икономическо изражение, за което някой трябва да плати.

Защо жените дори не си признават поведението? Според мен самите те толкова се оплитат в интригите които създават, че дори не искат да си дават сметка за лъжите. Представи си един добър актьор който до толкова влиза в роля, че отрича истинският си характер, доколкото той изобщо има такъв... Пак казвам, това е просто метод за оцеляване, и така просто сме еволюирали. Като паднат социалните норми (а това е целта на модерният либерализъм), остава първичната ни, животинска психика. Аз не съветвам никой мъж в днешно време да търси сериозни връзки. Просто няма как да стане, защото жената не е еволюирала за това. Това - докато смъртта ни раздели е плод на мъжката психика. За жената е - докато ми омръзнеш, докато правиш добри пари, докато ме третираш като принцеса. Тази асиметрия в отношенията между двата пола, просто няма бъдеще...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 640e3137ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Няма такова нещо. Моментът в който "се показах" с жена под ръка, още повече се отдръпнаха от мен. Последва дете от въпросната, и дори спряха да се усмихват. Едвам се правят на любезни ако ги заговоря и то по работа. От 5 години съм на сухо, и дори нямам халка на пръста. Опитай да се мотаеш един месец уж , че си женен/с халка/, и като я махнеш още по лошо ще стане. Всички жени гледат сапунки и плетат интриги по между си. Може да ти пуснат слух, че си несериозен и за това си се развел. Или някоя срамна болест да ти припишат. Те за това пикаят клекнали. Не им стига мозъка на къде да насочат струята .
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fbdf2b9695
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За всичко си има обеснение. Това че са склонни да изневеряват докато са във връзка е защото им е писнало от клона на който висят и искат да се хванат за друг. През останалото време не е така. Привлечени са към зрели мъже, не е задължително да си женен. Просто обикновенно мъжете между 35-40 са по интересни на по-младите, първо заради поведение, второ в леглото. Не всички са меркантилни, общо взето както я научиш, ако в началото се представиш на плащач, ще си плащаш до края. На мен винаги ми се е получавало с флирта докато съм във връзка, просто защото знам че дори и да ме отхвърят, знам че има кой да ме чака в нас и не ми пука особено.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f855f90c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Смени следата! Това, което описваш не е характерно поведение за жените, а за кифлите. Едно сериозно момиче ако е във връзка и през ум няма да и мине да изневерява, особено пък за спорта, нито пък масово жените, които си търсят връзка си подбират мъжете заради размера на портфейла. Ама явно твоите наблюдения са предимно върху поведението на кифли и златотърсачки.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b2b8be1ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените се слагат и за да получат:

1. Ново работно място (обикновено нечия секретарка)
2. Повишение (обикновено само те получават, ако се постараят :))

Много съм патил от жени - интересно е, че с колеги мъже нямам такъв проблем...
Поне ние не сме толкова подмолни и злобни и на цената на всичко да се продадем на ничий "чичко-паричко" или "женен шеф под чехъл"!

Мъж 30 г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f77af5c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Наблюденията ти от този сайт ли са? Защото бас давам, че половината неща са писани от мъже, които мразят жените. Аз не съм заобиколена от такива жени, може да съм чувала някой "слух", но до там не знам със сигурност.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b02cb6a10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Защо слагаш жените в сериозни отношения под общ знаменател? Дали тези отношения са въобще такива, каквито ги наричаш - сериозни? Едва ли. Аз съм жена в сериозни отношения, дотолкова че сме заедно вече 10 години и имаме детенце. Ами при нас няма такова нещо. Имаме си доверие, не се налага дори да си говорим, само с поглед ще се разберем и умираме един за друг. Най - щастливи сме, когато сме тримата заедно, пуснем си ТВ вечер и си приготвим вкусотия. Забавляваме се и никой не ни е нужен. Но знам и осъзнавам, че такива семейства като нас са малко. Дай Боже всеки!
Тези жени, за които говориш не са сериозни, те искат връзка, но не знаят как да я постигнат или просто не са случили. Те искат нещо ново, но имат и страх да оставят сигурното. Не мисля, че харесват мъж защото е женен. Вероятно е заради някаква увереност, която лъха от него, някакво положение в обществото или друго. Мисля, че и ти, авторе си имаш проблеми в намирането на половинка и си се вторачил в жените твърде много, слагайки ги под лупа, анализирайки ги. Не търси само лошото в тях. Просто не си срещнал твоето момиче. Трябва да си паснете и тогава ще отпадне нуждата от други хора и изневери.
Ж. 30г.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: df9ac666b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бацинка първо си погледни собствения пол и какви сте, след това расъждавай за срещопуложния
Още по-добре се погледни ти какъв си, после расъждавай за другите

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cc4e478f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Добре си ги усетил нещата, на колко години си? :)
Когато бях на 26 една 43 годишна ме зашемети от страст 2 месеца и изведнъж - аут. При мъжа й, защото той главно носеше кинтите в семейството, имат син. Ако се раздели с него - лошо.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2ad4e7beae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 6 и 9 са дали единствените смислени коментари. Вярно е, че свестни хора ( без значение мъже или жени ) не се намират толкова лесно, но пък и не са чак толкова малко. Аз също преди време бях заобиколен основно от кифли и използвачки. Тогава и аз си мислех, че свестни жени не са останали или ако са останали, са много далеч от мен. Господ обаче ме спаси от тази среда. Просто използвачите сами се отдръпнаха и полека-лека започнах да срещам съвсем нормални хора. Даже в началото бях много учуден, че това изобщо е възможно и всички са били толкова близо до мен. Сега, ако по някаква случайност попадна на кифла или подобна, директно изчезвам с 200.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 82f6f6be66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   1 - Не говоря за кифлите а като цяло. Не е и до намеренията по мои наблюдения, до ситуацията е.
2 - Интересни съждения и да забелязал съм, че жените говорят пренебрежително и леко подигравателно за дългогодишните си "приятели" и им изтъкват недостатъците.
3 - Интересно, значи при теб се получило обратното.
4 - Чудесно, как завърташ флиртовете в твоя случай, казваш ли си че си женен или премълчаваш и не те ли е страх, че ще те хванат?
5 - Коментара е изтрит, вероятно съдържа нецензурни думи. Вбесена кифла? Май така и няма да разберем.
6 - Ми моите наблюдения са, че когато една жена види нещо, което и харесва и иска да го има изобщо не мисли и не отдава внимание на други съображения.
7 - Как ви са твоите Топ 3 най-неприятни изживявания с представителки на нежния пол?
8 - Наблюденията ми са малко от тук, но повечето от реални контакти.
9 - Радвам се за теб щом удържаш фронта. Обичам да анализирам.
10 - F. U.
11 - Между 35-40. Да, моите наблюдения са подобни. Каква ти беше историята с каката?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2351d14923
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Била съм в две сериозни връзки, в които не съм изневерявала и мъжете нямаха големи финансови възможности. Стараех се за връзката и от моя страна съм ги обичала, връзките ми са били приоритет. Резултат:и двамата заминаха в чужбина. Не ме оцениха, че съм свястна и супер много време ревах докато се съвзема...
Престанете да слагате всички жени под общ знаменател. Когато мъжа ме заговори, първото нещо, което ми казва е какво работи и каква кола кара, без да съм го питала, което е меко казано досадно. Не мисля, че това трябва да е първата тема на разговор, когато заговориш някого. Той говори главно за себе си и за парите си. Как се очаква да го опозная като човек, като той само се хвали. И после ами всички жени били меркантилни, ем не е така просто се представяте по друг начин или като ви отрежат заради нещо и се чудите за какво да ги натропате. Иначе търсите свестни-мда виждам и колко оценявате тези които не изневеряват. Не ми харесва да ме третират като несвястна само защото се старая да се поддържам. В каквато и кола да се возя, където и да ходя ако не съм с човека, с когото ще ми е приятно каква радост ще ми носи това. Даже се е стигало дотам да ми показват цената на покупките си. Мъжете сами си го правят, но не ми стават по-привлекателни а даже обратното.
Иначе вече си правили тестчета като ме опознават да им отговарям на критериите-външен вид, хубаво тяло, интелект, характер, работа, да чистя, готвя и не знам си още какво само защото имат пари и голямо самочувствие. И когато човекът реши, че не отговарям напълно на някой критерий се почва губенето на време. Мотае ме супер много време с цел само секс и даже единия ми го каза, че е искал само да спи с мен и настояваше поне да станем приятели с привилегии. Извода, който си направих е, че ако нещо не ти харесат на характер(но външният вид е добре), не ти го казват, а продължават да ти губят времето докато не получат, това което искат и после предполагам изчезват, за мое щастие ги режа навреме и не разбирам какво би станало после.
Автора ако иска и на челна стойка да застане, да му налитат повече. Предполагам, че поддържане на външния вид и правилен подход ще помогнат много повече от една халка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5f8832d33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съгласна съм с номер 2. Хипергамията е съвсем реално явление. Но не всяка жена изневерява - умните жени знаят мястото си на сексуалния пазар и могат да преценят, че по-добър мъж от сегашния няма да успеят да задържат. Затова и не опитват.
Колкото до женените мъже... Привлекателни са, защото са избрани вече, да, но и нещо друго - не се опитват да те свалят, не излъчват отчаянието на мъж, който не е бил с жена от 3 години.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e8c4cc5f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Както сте се събрали женомразците , липсва само чичака със злите феминистки.
Така ще си останете с усещанията и наблюденията , споделени по сайтовете със себеподобни, неправили секс от години, 30 годишни девственици , редовни клиенти на проститутките, зарязани и писачи от сайтовете за запознанства. Добре, че има порно. Плюйте колкото искате жените, но това няма да ви направи по-мъжествени, интересни, желани и стойностни. Жалки сте и ви личи от километри, затова никоя качествена жена не ви връзва.
Имате шансове обаче, както е тръгнало и у нас ще разрешат еднополовите бракове и тогава ще се съберете с някой развил качества за превъзходство, както пише № 2, а не с някакви си жени. Дерзайте!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 684b593071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Автора е, не ми публикуваха коментара, ще опитам пак. Темата е насочена по-скоро към мъже, които да споделят опита си, защото те ще бъдат по-обективни. Не виждам полза от мнения изказани от жени, защото има конфликт на интереси, те ще защитават реномето и интересите си а не истината. Запознат съм с аргумента N. A. W. A. L. T (Not All Women Are Like That/Не Всички Жени Са Такива), който типично се използва за аргументация когато се каже някаква неудобна истина. Тук говоря за тенденции, наблюдения и опит. Няма да отговарям на всички коментари, че ако отговарям така както ми се иска сигурно пак няма да ми публикуват коментара.

2 - Да идеята с халката и правенето на женен е, че жените хитруват и са под влияние на социалните внушения и възприемат женения като "одобрен" от друга жена, която го е "проверила" и тя само ще и го "открадне" наготово, така че в случая ние използваме тази психологическа тенденция да подведем дадената жена, че ние сме вече одобрени и тя само трябва да се постарае да ни съблазни и "отмъкне", тоест сама да свърши работата.

3 - Нямат полза от теб вече и маските са паднали.

4 - Как флиртуваш? Казваш ли им, че си женен и не се ли страхуваш, че възлюбената ще те хване? Нали знаеш - те обичат да ровят в чужди телефони а слагането на парола е твърде подозрително и ги довежда до параноя при която им се струва, че полудяват от подозрения, които не могат да докажат и ще те притиска постоянно да си признаеш, ще има рев, плач, сълзи и сополи.

6 - Моите наблюдения са върху типичната жена.

7 - Какви са твоите Топ 3 неприятни изживявания? :-)

8 - Наблюденията ми са лично общуване главно.

9 - Аргумента е "Не Всички Жени Са Такива", виж по-горе в увода на коментара.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2ad4e7beae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Еми, авторе, абсолютно вярно си е, че не всички жени са такива. Кои са повече и кои по-малко, не се наемам да твърдя. Наистина обаче, навън има много свестни и жени, и мъже. Аз също преди време след няколко несполуки бях започнал да мисля, че всички жени са к***и, че не стават за нищо и т. н. А проблемът си беше в средата ми. Просто тогава такова ми беше обкръжението и аз си бях направил генерален извод на базата на десетина жени, примерно. Бях удобно забравил обаче, как в университета в моята група имаше едно много симпатично, скромно и хубаво момиче, на което никой не обръщаше внимание, понеже беше свитичка, не затваряше дискотеките и не беше отворена. Всъщност не бях забравил, изобщо не се интересувах от нея тогава, защото си бях загубил ума по момиче, за което животът беше само кръчми и дискотеки. Сетих се за нея години по-късно, когато започнах да се питам "къде и как сбърках". Благодаря на Господ, че ме срещна и продължава да ме среща с много свестни хора и че ми отвори очите, за да мога да ги виждам! Ако някой иска да изневерява, да използва, да лъже и т. н., това си е негов проблем. Старая се да подобни хора да не ми влияят. Човек не бива да вижда само черно и сиво около себе си, защото започва постепенно да се срива в една бездна, в която дори не осъзнава, че е попаднал, но за сметка на това му прави живота ужасен. Казвам го от опит, защото по времето, когато се бях настроил така негативно срещу жените, много малко неща около мен можеха да ме зарадват, а всичко ми вървеше повече от идеално. Просто не осъзнавах какво имам.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c2afc5e41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе - не можеш да пръскаш обвинения срещу цял пол (около 3. 7 милиарда жени) и да не им даваш възможност да се защитят. Ако искаш просто да си чешеш езика с приятелчета можеш да го направиш в личен контакт.
Ти, както и всички коментиращи тук мъже, надали познавате задълбочено повече от стотина жени, в повечето случаи интимно не повече от двайсетина и то всичките предимно от нашия регион. Така че наблюденията ви са ограничени до жени с определена култура и манталитет. Само заради това теми, обсъждащи "жените" като цяяло са изключително смешни.
В половината теми жените са описани като златотърсачки, които само смучат енергията на горките мъже и при развод ги карат да плащат издръжка. Другата половина засяга лощите феминистки, на които не им трябват парите на мъжа, но пък имат нахалството да имат добре платена работа, собствено жилище и способността да се издържат сами. Такива жени също са трън в очите на коментиращите от мъжки пол, което показва, че вие сами не знаете какво искате.
Що се отнася до изневерите, вие мъжете със сигурност сте първенци в тази област. Вярно е - има много жени, които изневеряват, най-вече под влиянието на някаква емоция, докато вие го правите за спорта.

На последно място ще ти кажа, че типажите, които плюеш са такива, каквато е средата ти. Ако имаш интелигентна среда използвачки надали ще срещнеш. Но ако търсиш кифли кифли ще намериш. Ако просто искаш да се оплакваш, кусури ще намериш във всяка. Няма идеални хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker