Страхотно е да бъдеш ерген в 21 век - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (91567)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21381)
 Секс и интимност (10698)
 Тинейджърски (19637)
 Семейство (4493)
 Здраве (7438)
 Спорт и красота (3886)
 На работното място (1950)
 Образование (5424)
 В чужбина (1202)
 Наркотици и алкохол (889)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1443)
 Други (12241)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхотно е да бъдеш ерген в 21 век
преди: 6 месеца, 1 ден, прочетена 2521 пъти
Обещавам ви, че ще бъда напълно искрен. Аз съм мъж на 58 г. Винаги съм бил ерген. Така ми харесва и такъв ще си остана до края на живота си. Някои от вас може да ме запита какво толкова ти харесва. Ами всичко, без да навлизам точно сега в подробности. Живях в България преди промените през 1989 г. Живота ми беше прекрасен, много забавления с момичета, с проятели, по екскурзии и т. н. Малко след промените напуснах България и се установих в западна държава. Бързо се установих и живота потръгна нормално. И тук в чужбина след няколко месеца започнах да се срещам с момичета, да имам приятелки, но никога не съм се замислял за женитба. Просто такава цел съм нямал. Ако някое момиче ме е питала дали планувам женитба за в бъдеще винаги съм отговарял, че аз такива планове нямам. Ако тя не е виждала перспектива с мен за в бъдеще оставял съм на нея да реши за развоя на нашите отношения. Не съм задържал никоя с лъжи или с големи обещания.
Сега ще ви дам малко подробности защо в България и най-вече в чужбина мнението ми да не се оженя се затвърди напълно. Имал съм приятелство със свободни момичета, с разведени жени, някои в процес на развод и с малки деца, абе най-различни случаи. Познавах български семейства живеещи в чужбина с деца, други вече се развели поради най-различни причини и всички тези случаи са ми служили за пример. Имах една приятелка с две малки деца. По Коледа и Нова година тя ме водеше по нейните близки роднини. Имаше по-малка сестра, която беше Медицинска сестра. Тя беше омъжена за 20 г. по-голям мъж от нея, който беше самолетен механик на едно летище. Те също вече имаха две деца и своя къща. Моята приятелка ми казваше, че те понякога не си говорят по 2, 3 месеца. Питам я защо не си говорят. Казва ми, че той искал секс, а тя вече не му давала. И щом не му харесва така ами да се разведели. Този мъж е имал семейство и къща с две деца. Съпругата му се развежда с него, взема му къщата и той да плаща детска издръжка на двете деца. Ако сега се разведе със сегашната си съпруга Тя също ще му вземе къщата и той също ще плаща детска издръжка да двете деца. И какво остава за него, ами една голяма мизерия. Той беше само на 56 години.
Познавам българско семейство, мъжът по-млад от жена си, автомеханик на мерцедеси. Построиха 6 /шест/ апартамента и преди да бъдат завършени съпругата "Т" пред мен и още двама българи каза, че преди да ги завършат тя ще се разведе с него. Имаха две деца. Ето още един окаян съпруг. Познавам още едно бълг. семейство и за моя радост съпругата "Д" ми казва: "М" ти не знаеш колко си щастлив, че не си женен. Казах й, че много добре осъзнавам колко разумно съм постъпил да си остана ЕРГЕН.
Някои от вас може да ме помислят за голям егоист, но това не е вярно. Помагал съм на някои хора финансово, дори някои от тях не са ми ги връщали. А колко подаръци съм правил на приятелките си дори няма да споменавам, но това е било, когато те не са ми искали нищо.
Една от причините да напиша тази история е последната истрория "Кой плаща сметките" в "Любов и изневяра". Вие не виждате ли авторката какъв паразит, проститутка и куртизанка е. Такава до сега не се е намерила да ме манипулира ако ще и мис свят да е. Повечето млади жени днес са като авторката, някакви нищожества, които си мислят, че са нещо. Много погрешна преценка имат жените днес за себе си, но те от собствения си акъл ще страдат. Аз съм си много добре и ще си изживея живота необезпокояван от паразити като авторката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 5434a075ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Даде примери на лоши семейства за да обосновеш решението си. То си е твое, но никой от нас нищо не може да ти каже, но тези познаващи прекрасни семейства лесно могат да оборят "защитата" ти.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 0b4a0f204b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Здравейте, отглеждането на деца е една твърде трудна задача за самотен родител, от тази гледна точка жената има нужда от мъж до себе си, най-вече ако иска да има деца. Някои хора считат това за егоизъм, а това е просто инстинкт да се съхрани човешкия род. Този стремеж към сигурност е може би по-силен у жената, но е необходим за осигуряване на здравословна среда за децата. При създаването на семейство има риск - някой ден да се разпадне, както Вие посочвате има многобройни примери. И все пак има и здрави, сплотени, успешни семейства, в които любовта между мъжа и жената успява да се съхрани и дори да се усили с времето. Има и такива примери. Рискът си струва, в името на продължаването на човечество, грижещо се за своите деца с максимална любов и внимание. Разбира се, мъж ерген също може да стане родител, а всъщност и изобщо не е необходимо на човечеството всеки, абсолютно всеки един човек в него да е родител - и все пак една преобладаваща част от хората е добре да станат родители в даден етап от живота си. А най-добрият начин да отгледаш деца е в рамките на сплотено, спокойно и подкрепящо семейство, в което родителите дават пример за това що е то добър мъж и що е то добра жена - на идното поколение, на което тепърва му предстои да израства. Най-хубаво е децата да се отгледат в семейство, а ако всички мъже решат да са ергени това няма как да се случи. Просто предлагам една друга гледна точка. (Аз съм жена все още без семейство и не смятам, че това да искам да формирам семейство със стабилен мъж, ме прави паразит. Мъжете са малко по-силни от жените, аз самата се чувствам сравнително слаба като ниво енергия и ако не намеря достатъчно силен мъж навярно няма да формирам семейство и тогава няма да имам деца - сама не бих могла да ги отгледам толкова щастливи и доволни, колкото ми се иска. ) Надявам се някой ден да се замислите дали все пак няма да е хубаво да си имате семейство - когато вече сте постигнали финансова стабилност, например, и не се притеснявате толкова от това жената по-малко ли ще печели от вас, много ли пари ще иска да харчи и т. н. Обществото също така е склонно да дава по-малки финансови възнаграждения на жените, те не могат да работят тежък физически труд, преминават през бременност, майчинство - имало е времена, в които жените изобщо не са работели и всичко това е просто съобразяване с елементарни биологически нужди. Жените могат да работят, разбира се, и все пак е хубаво да дават максимума за поколението - а и за мъжете до себе си. Понякога всичко опира до желанието на мъжа да има семейство. Когато мъжът е силен и уверен няма причина да се притеснява от идеята да дари света със свои наследници и би било хубаво да се замисли да го направи, с подходящата жена разбира се. При всички случаи, желая ви щастлив живот и занапред. Поздрави.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 1446b15e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами, ако това ти е единствения проблем, той се решава с предбрачен договор.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 23 часа
hash: 0fbf70b2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Е, хубаво, не си се минал. Оцелял си финансово. Сега си лягай с парите, защото няма коя да ти върже. Самолета е в хангара. Остави секса, няма кой да ти подаде една чаша вода. Просто ти нямяш нито един пример за хубаво семейство, а такива е имало, има и ще има. Може би ти нарочно си търсил само отрицателни примери. И всъщност когато човек особено се хвали с нещо, там има проблем.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 часа
hash: 027786ad3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   В психологията на жената е един да я ебе, а друг да плаща сметките и да гледа децата. Поради това аз предпочитам да съм от първата категория. До момента съм имал връзка с над 40 омъжени жени, но непретенциозни, щедри и дашни български любовници. Не бих ги сменил за тищо на света.
Заклет ерген

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 19 часа
hash: 60ac57c5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А след теб какво ще остане? Ако целта на животът ти е да си живееш възможно по-добре, окей, значи си го изпълняваш. Никой няма да страда след като те няма, няма и да те помни. Щом това те устройва, окей. За другото, като примерите, които си дал, така е, прав си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 часа
hash: 714afecdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз съм щастливо омъжена и имаме детенце. Не виждам света като теб. Нито съм като жените, които си срещал. Тъпо е да решваш за себе си по другите. Не ци трябвало другите да те вълнуват.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 часа
hash: dcb2dec50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   А деца как ще имаш?
М34

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 714afecdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Също така смятам, че тази тема е поредната на тема "да имам ли семейство или не" и е нещо като провокация. Тук постоянно се публикуват теми на двата полщюса и в коментарите направо се избиват кой прав, кой крив... Нека всеки да живее както му е добре. И авторе, не е нужно да даваш обяснения защо си стар ерген. Това е твой избор. Но вероятно искаш да постигнеш нещо с това.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 9967f8dc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Ако махнеш от уравнението децата, тогава няма да имаш проблем с връзките. Никой съд няма да ти присъжда издръжка и можеш да се разведеш с жена си, когато пожелаеш. Което означава, че ако си с нея причината е, че ти харесва, а не си принуден заради деца.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 часа
hash: 69f6af11d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Напълно те разбирам приятелю! Същия като теб съм, макар и малко по-млад-на 38 ако има значение. Сменям си жени и момичета, ходя си където поискам, правя каквото поискам. Имам наследствена къща с двор, приятно ми е да се занимавам с любимите ми неща. Гледам сеира на ВЕЛИКИТЕ И СТОЙНОСТНИ СЕМЕЙНИ и се превивам от смях. Не само тук в този сайт, но и на живо. Ревове, страдания, крясъци, недоимък, мизерия, с пет лева в джоба тръгнали семейства да създават. Къде отиваш бе холам... И то всичко само защото трябва да подражаваме на околните, да не се различаваме от тях, че видиш ли ще станемнеудобните, да се блее в овчето стадо е много по-лесно и по-безопасно. Но така се получава, когато човек слугува на задника си, а не на главата си. Втори живот да имах пак така щях да го изживея. Хубаво е да има повече хора като нас, така страданията и безсмислиците и постове като този ще бъдат много по-малко, а щастливите хора-доста повече.
Радвам се, че все още има хора, които разсъждават, а не се интерполират като мангустите и въшките. То нали знаеш, колкото е по-безсмислена една твар в еволюционно отношение, толкова повече се размножава. Затова аз съм го казал-по степента на размножение ще ги познаете. Много още може да с едискутира по темата, сега ще бъдем заляти с тонова помия, което само показва колко сме прави.
Хайде, семейни люде, мятайте легените със сапунишка, а ние ще продължаваме да се смеем и живеем живота както на на с ни харесва.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 часа
hash: a3f34e44c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Някак жалко ще е да си сам на 70/80 години, да нямаш ни жена, ни деца, ако паднеш да те вдигнат. Според мен е тежък самотният живот. С другар в живота и най-трагичните събития минават по-леко.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 часа
hash: 6f8c7ddaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Един въпрос - майка ти взе ли апартамента на баща ти или не го познаваш поначало? Винаги е имало нормални жени и долни кранти. Ти гледаш крантите и се плашиш. Какво ти пречи да си заделиш пари скрити някъде в брой - като се разведете няма как да ти ги вземе. После си купуваш апартамент, а издръжката на децата не е голяма драма, ако работиш нормална работа.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 79089f7b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От Автора. В темата си не дадох много примери за да не стане много дълга, но сега мога да добавя още за да ви стане по-ясно. Лично примери с мен в чужбина. Имах една приятелка, която много настояваше да се оженим, но не искаше да изплащаме къщата заедно, искаше тя да си харчи нейните пари, а аз да изплащам заема от банката. Освен това беше 5, 000 долара в борчове към кредит картите си. Това беше малко след първата ми година в чужбина. Тогава тя работеше в една телефонна компания и печелеше повече от мен. Казах й ако аз мога да спестя 5, 000 долара за една година защо ти не изплатиш твоите борчове за една година. Каза ми, че не може въпреки, че печелеше повече от мен. След 6 месеца се разделихме.
След това имах една друга приятелка, която наистина харесвах и тя също настояваше да се женим. Казах й ако се разбираме ще живеем в нова къща или апартамент, ще караме нова кола, ще пътуваме и ще се храним хубава храна, това мога да обещая. Но тя каза, че иска половината къща или апартамент преди да се оженим да бъде на нейно име. Попитах я как може да има такива изисквания ако тя не може нищо да допринесе. Тя се ядоса и си отиде. Благодарих й от сърце. Други две нашенки се опитаха да ме "вържат" като ми казаха, че са бременни от мен. Едната ми каза, че направила аборт. Казах й покажи ми документ, че си абортирала и ще ти дам 1, 000 долара. Отговори ми: "Защо ще ти показвам бе". От другата повече не чух нищо. Абе шантави жени, гледат ако могат да те обработят и да те яздят после с кеф.
Също видях с очите си как една нашенка пред мен удари мъжа си с юмрук в лицето и му заповяда да отива на горния етаж и той се подчини. Такива неща с мен са невъзможни. Мога да ви дам още примери, но има ли смисъл. Искам да ви попитам какъв е процента на разводите и в България и на запад. Когато виждаш, че половината ако не и много повече от браковете се разстройват защо човек трябва да се жени. Особено с този феминизъм и претенциите на жените за равни права във всичко мисля, че един мъж със здрав разум доста ще умува дали трябва да се ожени. Прочетете пак историята на авторката паразит "Кой плаща сметките". Не всички, но повечето жени са като НЕЯ.
Н. 4 казваш, че няма коя да ми върже. Бих ти пожелал колкото на мен са връзвали и на теб толкова да ти вържат, но едва ли такъв късмет ще те споходи някога. Не бери грижа за моя самолет дали е в хангара или често лети когато аз поискам. А за чаша вода бъди спокоен, че винаги ще се намери кой да ми подаде.
Н. 7 като гледаш накъде отива света как няма да се замислиш, че това може и теб да сполети, най вече с този болен феминизъм.
Н. 8 на мен деца не ми трябват, който иска деца той да му мисли. Ти били искал деца и да се окаже после, че са гей и да ги гледаш на гей парадите. Ти гледа ли гей парада в София? Аз не съм очаквал, че толкова много млади хора са гей и лесбийки.
Н. 11 благодаря ти, че ме разбираш.
Н. 12 не се тревожи, че на 70/80 г. ако падна няма кой да ме вдигне. Това няма как да се случи на посочената от теб възраст, виж като стана на 100 г. може да се случи, но аз съм помислил и за това. Знаеш ли колко млади жени срещу заплащане ще стоят цял ден около теб, ще чистят, ще ти готвят даже и ще те къпят.
Сега искам да ви посоча колко велики хора не са се женили. Дано някои от вас знаят кои са тези хора.
1. Еманюел Кант, 2. Фридрих Ницше, 3. Готфрид Лейбниц, 4. Барух Спиноза, 5. Жан Пол Сартр, 6. Артур Шопенхауер, 7. Плато, 8. Исак Нютон, 9. Никола Тесла, 10. МикелАнжело, 11. Леонардо ДаВинчи,! 2. Хайде и един ваш любимец Леонардо ДиКаприо.
Как мислите дали тези хора са били глупави за да не искат да се женят. Те не са мислили като вас, че трябва да създадат деца, че трябва да има кой да им даде вода или да ги дигне като паднат. Вие мислете за себе си дали трябва да се жените. Аз нямам проблем да съм стар ерген, напротив много съм доволен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 211f75c45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Ужас, и аз не искам жена и най-вече деца, защото жената поне ще работи, чисти и готви, докато децата ще паразитират най-малко до 18 год, а пък ако жената се разведе с мен, в Бг ще трябва да плащам на малките гниди по 50-100 кинта на месец. Много по-добре ми е да си п*рдя сам в личния въздух, а не и друг да полюира пространството ми. За какво ми е да задълбочавам дадени отношения, като после може да се разведе с мен и да ме ограби, толкова... мисля, че със сигурност ще се натреса на най-голямата лейка, която ще ме зароби до гроб да я издържам с детски осигуровки. И за какво? Толкова по-лесно се живее с многобройни партньори - от връзка във връзка, нищо не задълбочаваш, никого не опознаваш, лесно си плаваш по повърхостта като обрулена вейка. Няма да имам проблемите на дедо Тошо, да взема и аз да се натреса на най-голямото куко, да се психяса детето, да викна и истеричната тъща, въобще да направя възможно най-тъпите избори по всички параграфи и вместо да слушам жалбите на други истерясали жени, радостен, че не са ми в леглото за постоянно, да идвам да ръся мъдрости и съвети в сайта. Не е за мен това със семейството, та тя може утре даже да реши да ме трови, за да ми отнеме къщата!!! А децата са неблагодарни по презумпция. Ето -тази система ги учи още от бебета да получават издръжка, после защо отивал на м***та си този свят. Много добре ми е така - бързи изживявания, бърза консумация, бързи емоции, бърз е светът, като в холивуд. Толкова различни истории научавам - директно от извора. А едно време са се мъчели книги да четат. Не разбирам аз тези излишни напъни да се създава нещо стойностно. Стойностно, но според кого? Да не би животните да осъзнават света в дълбочина, е, вярно е, че кучетата се привързват, но да погледнем микробите, примерно, кой микроб се обвързва по начин, че да стане уязвим? А те са най-много, именно защото се възпроизвеждат. Тук малко обърках логиката, защо ми идва в повече - мисълта, но общо взето е ясно. Имам си достатъчно принципи, че да ми е под нивото да се сравнявам с животните. Освен това съм Алфа! Купувам им подаръци, разбира се, да не са съвсем капо, че то тези жени, казвам ви, напаст са станали. Все гледат нещо да докопат, някакви облаги, кяр да има, дебнат те и в портмонето гледат, ята грабливи птици са това, казвам ви, съвсем честно и откровено... е.. не тези, дето се развеждат и спя с тях, но всички останали. Тези, които се развеждат при мен идват да плачат, и ако нищо не искат им правя подаръци. Избирам хубави неща, защото имам вкус... към опаковките. И на хора съм помагал - с пари, това е нещо като да имаш приятели, поне така си го представям, но може би приятелите по-често няма да си връщат борчовете, под флага на "приятелството".
Връзки, връзки, всички се юрнали връзки да градят. Забележете - да градят!!! Самата етимология на думата връзвам, означава подтискам, а не извисявам, градейки. Чиста заблуда, за да има повече роби по земите! Е, и аз бях в чужбина и на няколко пъти се опитаха да ме контрират относно значението на латинския корен relatio, но те мен ли ще ме учат, аз съм си българин с характер и където и да ида, все най-доброто успявам да взема.
Любов... какви само романи са изписвали по темата, свят да ти се завие, пък са си и вярвали, до гроб са се лъгали някои, живеещи в пълна заблуда. Аз отказвам да живея в заблуди, в страх от предателства, без динамиката на американския екшън. Днес всички знаем, че чиста химия е любовта и отминава за 3 години. Пък и съм станал толкова циничен, че вече не мога да се влюбя. А то и в какво да се влюбя? Всички имат два пръста месо долу, аз други разлики не намирам. Ако имах и аз къща с градинка, щях да им се смея на глас и на припек на тези, създаващите семейства. И в крайна сметка, ако човек може да има всички коли на света, защо му е да кара само една? Разбира се аз не съм като масата, тъп, напротив - толкова съм интелигентен и толкова разнообразно ежедневие притежавам, че тук в сайта идвам само да си поотдъхна от емоции, разнообразие и страсти, пък и да покажа на всички заблудени правия път. А и... телевизия не гледам, не съм толкова повърхостен, чел съм една книга на Хенри Милър и мога да говоря за това, то ако съм с една жена, бързо няма да има какво да си кажем (освен, че ще ме ограби), а при мен е винаги интересно. Скоро смятам, обаче, да спра и с препрочитането на книгата му, защото съм достигнал пика на еволюцията.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 85e9f19baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Всичките тези проблеми, които си описал и нежеланието за създаване на семейство и деца от мъжете идва от изопачаването на жените в Европа и Щатите. За да иска един мъж да създава семейство той трябва да е главата на семейството, той трябва да има права над жената, както има и задължения. Това означава, че жената трябва да го слуша и да прави каквото и каже. Така е в Библията, където дори е казано, че жената трябва да е покорна и да изпълнява волята на мъжа си все едно думите му са на самия Господ. В ислямския свят това е така, затова има много семейства и много деца, в малцинствените групи това също е така, затова и там има много семейства и много деца. В Европа и Щатите, това не е така, защото заради либералните идеологии и феминизма жената е "освободена от патриархалните ценности". В следствие мъжете нямат желание да създават семейства в които от тях се очаква да имат задължения, но не и права, съответно семействата са малко, децата са малко и местното население се стопява, става т. н. "демографска криза". Жените в тези общества са деформирани като характер и са далече от оригиналната женственост, която е привлекателна за мъжете. Те все повече заприличват на проститутки, които искат да привлекат богати клиенти с външния си вид, които да им дават пари. Те нямат качествата и възпитанието да бъдат истински съпруги и майки и тези фигури, които да държат семейството сплотено и щастливо. Не, подобно на проститутките всичко опира до тях, те са егоистични, пресметливи и самовглъбени, не уважават мъжете и гледат да ги използват. Проблема идва, когато физиологията и вътрешната им същност започне да им дава знаци, че е време да имат дете. Тогава те се оглеждат за мъж, който да им свърши работа, той не е важен, важно е да изпълни предназначението си, да дава продоволствие на новото "семейство" и да бъде експлоатиран безмилостно, докато повече не е нужен. За тяхно съжаление, много мъже не искат да влизат в тази роля и да бъдат жертвени телци за чужди интереси. Тук либералните ценности и феминизма дават накъсо и те сами си го признават. Те са разрушили един добър и функциониращ модел и сега уродливия модел, който са създали на негово място не работи. Съвременния либерален модел на "семейство" създава предимно дисфункционални семейства с много проблеми, драми, раздели, които не са щастливи. Това не са класическите семейства, които са базирани на християнската вяра и които са устойчиви. Не, това са едни договорки за взаимна изгода, породени от нужда и алчност, които не са особено трайни, защото нямат нещо което да ги държи сплотени, те са базирани на егоизъм. Без християнска вяра, която се прилага на практика във всекидневния живот, без нравствени ценности има едно подобие на живот, една пародия, едно недостойно и повърхностно съществуване движено единствено от изгода и егоизъм.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 5434a075ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Относно коментара ти под номер 14 авторе. Да, знам кои са и меко казано уважавам трудовете им, които трудове обаче не отхвърлят семейството. Един от споменатите е убеден християнин, но когато си на толкова високо интелектуално ниво и го използваш в името на това да пишеш и пишеш по най-важните въпроси, някак е трудно да се концентрираш в създаването на семейство, което изисква страшна много време. Когато имаш цел не да бъдеш напълно обективен, а да намериш доказателства само потвърждаващи вече взетото решение за определен начин на живот, то ти ще намериш нужното. Но същото може да се каже и за хората с друго възприемане. Описа ми доста неприятни жени, но ако си бил с това разбиране което представяш в темата, не се и учудвам... ако ли не, не си случил изобщо на жени, но това със сигурност не значи, че няма подходящи. Разбирам гледната ти точка, въпреки различията ни, разбери ме и ти.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: becb52af0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   н. 15, ти паразит ли беше, гнида ли беше както само се изразяваш, когато твоите родители те изгледаха като дете?
Авторе, след 10-тина години ела пак да разправяш колко е страхотно. Виждал съм как завършват такива като тебе и гледката не е никак приятна. Страшното (за теб) настъпва когато осъзнаеш, че животът ти е минал абсолютно безсмислено, а материалното на което толкова държиш, ще го ползват съвсем чужди хора или далечни роднини, на които никога не им е пукало за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 2351ce7c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторе, ти си завършен егоист. Все сметките гледаш... живееш с калкулатор в ръка. Жалко. Ами не си ли чувал, че за да получиш, трябва да дадеш - във всеки един смисъл? ! Ако продължаваш така, ще свършиш със сто котки и класическа социопатия. Не всички хора/жени са лоши, не всички ти кроят шапката и искат да те измамят. Просто ти си ужасно, болезнено предпазлив. Бас ловя, че си зодия Козирог.
Една жена

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 9967f8dc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   18 - никой не ни е питал дали искаме да се раждаме, родителите са ни дали живот по техни си, егоистични причини. Когато остарееш и си неспособен да се грижиш за себе си имаш обикновено 3 опции - живееш сам и свършваш сам; живееш като паразит при децата си, вгорчаваш младините им и свършваш сам; осигурил си си старините - плащаш на други хора да се грижат за теб и свършваш сам. Аз, за разлика от теб, няма да причиня същата болка на едно невинно създание, което съм довел на този свят против волята му. За мен материалното е само средство да не увисна на ръцете на някой роднина, когато остарея. И изобщо не ме интересува какво ще стане с парите ми, когато пукна. Ще съм щастлив, че съм надвил инстинктите и егоизма си и не съм оставил на тази земя бъдещи роби.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 7ebf9f68ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Сега си все още млад и здрав и ти е много лесно, харчиш си парите, обикаляш наоколо, сменят приятелките, ама като станеш на 75 ще те питам колко е прекрасно да нямаш с кого 2 думи да си кажеш. Обаче ти си си го избрал, така че...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 86b3330a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   16 Горкия женомразко... Никога няма да имаш повече права от жените и никога няма да е възможно да си повече от тях. ;) Природата си казва думата и срещу нея не можеш да вървиш. За това комплексарите като теб, си висят в сайта сам сами години наред.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 9e1aa66d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   18, явно и родителите на 15 са гледали на него като на паразит и гнида и са гледали да го изритат по най-бързия възможен начин. Затова и тези разсъждения за семейния модел, на който е бил свидетел. Нека си пресмята имането и да гледа да не се мине, в 1 момент ще види как животът му си е отишъл и няма да остави нищо

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: a3cd29a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ами, правилно си постъпил авторе - в крайна сметка, който го е страх от мечки, по-добре да не ходи в гората. Не всеки е годен за глава на семейство. Както е казал народа - от всяко дърво свирка не става. С твоето мислене не виждам, как би бил щастлив в един брак и на какви ценности би могъл да научиш деца - значи повече от разумно си постъпил, спасил си и себе си и си предпазил и някой друг от разочарование и нещастие като не си се оженил. Адмирации.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 714afecdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Темата ти малко звучи като: "Леля Пенка има много пари. Цялата и къща се пука от пари под дюшеците, обаче аз се радвам, че не съм като нея, защото иначе как щях да смогна да ги подреждам в това забързано ежедневие в 21 век".
Разбираш ли колко си нелеп. Ти не си ерген. Ти си СТАР ерген. Озлобен, егоистичен, странен.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: a5bf13a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Feed me bitch! Усещам омразата ти, взимам енергията ти и я трансформирам и се захранвам от нея и ставам по-силен! Мрази ме кучко, давай още повече! Ти никога няма да можеш да си на нивото на един мъж, каквито и конвенцийки да се приемат :-)

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 211f75c45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   15 съм, нямам семейство и честно казано, не ми пука дали ще имам нито семейство, нито деца. Оставила съм съдбата да решава, напълно съзнателно, а не като бягство от отговорност. Тук ще отговоря на няколкото, последвали моя, коментари.
Не смятам, че всички сме длъжни да имаме семейства и деца, но никога не бих си позволила да агитирам хората да не създават трайни, задълбочени, ценностни неща. Още по-малко да даряват живот. Много лесно би било да кажа, че не искам да създавам роби, но ми е пределно ясно, че зад подобно твърдение стои някой и друг неосъзнат страх. Роб на какво и кой не е роб на нещо? Хората имат избор да се чувстват роби, както и да не се чувстват роби. Някой може да се чувства роб на природните закони и да реши, че няма да се храни, за да е по-свободен, друг би бил горд да е иконом за знатна фамилия, трети да има талант и в това да се концентрира, четвърти да чувства децата като робовладетели, пети - да ги приема за роби. За мен животът е дар и съм благодарна, че сред милиарди сперматозоиди, съм била най-устремения 'микроб', колкото и понякога да е тежко. Познавам семейства с деца инвалиди - ментални и физически, ако знам, че нося дете и ще бъде с подобни проблеми, бих го премахнала - макар да считам, че съдбата ни носи уроци, не бих (съзнателно) причинила това, за да се уча на нови уроци. Не бих искала деца поради страх да не си гукам сама на 75 години (кой от нас ще ги доживее???, а и имам приятели за тези неща), нито пък, за да не иде имАнето ми в 'чужди' ръце, нито, за да съм примерна пред обществото, нито от нужда да оползотворявам живота си, камо ли пък да давам, за да взема - библейска мъдрост... която винаги ме е отвращавала.
Сега по-конкретно - към номер 20 - мен би ме било грижа на кого ще оставя наследство, погрижила съм се/или поне съм размишлявала и предприела действия/ донякъде за това. Първо имам племенник, то не е моя заслуга, но си е факт, той ще получи някаква част. Не цялата, защото няма да има нужда, сестра ми вече е уредила детето да има повече от добър старт. Кръстница съм, не познавам моята кръстница и винаги ми е липсвала подобна връзка. Кума съм, при евентуална нужда на моята приятелка, бих оставила част за децата й. Не бих дарила на органиции, първо - защото нямам достатъчно финансови ресурси, за да се почувства от някого, второ - не ми харесва идеята да храня и паразитираща администрация, трето - много по-властни хора от мен управляват съдбите на бедните хора, четвърто - смятам, че е извратено да се помага САМО чрез финанси, а не чрез даване на знания как хората да се справят сами.
Оставям си свободата да не кажа нищо повече от това изречение за коментар 18 и преди време, когато четях (като автора) Ницше, бих изроптала и изразила мнение, че не е на хубаво да се плодят майките ви, щом не успявате да прозрете елементарно чувство за хумор, а и за още повече убедителност, относно менталната ви несъстоятелност, да го гарнирате по пикантен начин с ползването на пунтуацията на езика, с който майка ви е дарила, по безумен начин.
Е, Ницше доста се е старал да му е зле, пример ли е? Сартр (не СартЪр, ало, Ница!) сам си противорчи по най-основните теми, премер ли е? Микеланджело и Леонардо най-вероятно (така казват английските учени) са били гейове, пример за семейство ли са? Платон..?
Преди ме дразнеше, но вече ми е смешен, тийнът под номер 16 с неговите паралели между българия и щатите.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 2e783490f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 15/27

Ти, жена или мъж си, че нещо не ми е ясно. Под номер 15 си мъж, а 27 си жена. Последно?

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 5434a075ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 27, сериозно ли написа:"роб на природните закони". Ние хората имаме определена природа, не си свободен когато избягаш от нея, това е като да твърдиш, че когато пандата избяга от естествения си хабитат, то тя става свободна. От поста ти блика обърканост. И не се казва тийн, а младеж. Използвай този наш прекрасен език и не го мърси.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: e48d47c010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Колко да е СТРАХотно? ! Дали всъщност не е страшно? !
Човек не е създаден да живее сам. Прескачането от момиче на момиче, като от клон на клон не показва ли именно необходимостта от връзка? ! Това, че има СТРАХ от обвързване, това, че не е срещната подходящата жена не прави нещата страхотни...
Но всеки със съдбата си или по-скоро, всеки с изборите си и с последижите си от тях.

Ме

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 2b9727e2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Авторе,заинтригува ме темата ти,прочетох и част от коментарите и хем ми се иска да ви опровергая вас,мъжете,които не искате семейства,хем разбирам,че част от казаното от вас е истина.Действително голяма част от сегашните жени търсят единствено изгода в брака,което е много тъжно.Но и никой не ви е крив,че се захващате точно с такива жени.Какво можеш да очакваш от омъжена жена,която изневерява?Ами това е боклук,предава най-близкия си човек.Защото ако някой си търси оправдание за да изневери-винаги ще намери.И това не са нито гръмки фрази,нито четене на морал-това е горчивата истина.Жена съм със 38 годишен брак.Със съпруга ми сме започнали от нищото-нито той имаше нещо,нито аз.Работехме упорито и се борехме със живота.Минахме през какво ли не-гледане и загуба на родители,немотия,но оцеляхме.Той беше дълги години шофьор на ТИР,много трудно време беше.Бях сама,с децата,но никога,ама никога и през ум не ми е минавало да изневерявам-сърце не ми даваше,та нали той се бъхти за семейството си.А бях млада и хубава и мераклии колкото искаш.Сега имаме абсолютно всичко-чак богаташи не сме,но сме си устроили децата,живеем в хубава къща,продължаваме да работим и хем им помагаме,но и ние не се лишаваме от нищо.Така че,когато се жениш най-важното е да попаднеш на правилния човек за теб,да сте честни и коректни един към друг и и да държите един на друг.Има много такива и жени,и мъже.Само че вие се занимавате с най-лесните и после правите генерални обобщения.А не е хубаво да си сам-особено на възрастта в която навлизаш.А и едва ли ще става по-добре.Имаш още време да помислиш по въпроса.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 56f6275da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   А на кого мислиш да оставиш парите и имотите? Не питам, за да се заяждам, а защото и аз съм в подобна ситуация, макар и с 20ина години по-млад. Някак си не ми се иска всичко постигнато да отиде при чужди хора (макар и на оня свят едва ли има значение вече). Някак си искам някой да продължи делото ми, а не разли далечни братовчеди и роднини да се изтрепват като хищни хиени за наследството ми и да пропилеят всичко за нула време.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 9967f8dc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   32 - това се нарича "суета" и е един от смъртните грехове.
Явно не разбираш, че в днешно време парите са просто хартийки без стойност.
Що се отнася до това да оставим нещо след себе си също не го разбирам. С нищо не си по-специален от милиардите организми на тази планета и дори и 2 поколения роднини да те помнят, после съществуването ти ще бъде забравено. Ти си по-малко от прашинка в кръговрата на живота, така че не се хаби да мислиш излишно за неща, които никога няма да проумееш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 79089f7b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   От Автора. Искам да кажа още нещо във връзка с историята ми. Преди 2 години /бях на 56г. / посетих България. Аз съм роден в село, но прекарах доста години във Варна преди да напусна България. Имам брат, който живее в Пловдив, а също и на село. На мен ми беше приятно да прекарам повече време на село. Та на село имаше една вдовица на 48 години, която живееше сама защото двете й дъщери са женени с деца и живеят със семействата си в други населени места. Брат ми от "много загриженост" за мен ме попита искам ли да ме запознае с нея и ако нещата се развият добре да се оженя за нея. Съгласих се да ни срещне в неговата къща с много добре подреден двор даже с басейн пред къщата. Много хубава обстановка за приятни разговори под сянката. Дойде жената и колективно със семейството на брат ми прекарахме 2, 3 часа много добре. След тази среща се разбрахме с жената да си поговорим пак. На другия ден и се обадих и тя ме покани да отида в тях, но без брат ми да знае. Съгласих се и отидох. Тя беше приготвила нещо за ядене с една хубава селска салата и селска ракия. Пийнахме, нахранихме се и започнахме сериозния разговор. Няма да навлизам в големи подробности, но ще ви кажа най-важното от нашия разговор. Попитах я какво иска от живота от сега нататък, как иска да й премине живота до старини. Казах й, че аз мога да се грижа за нея, тя няма нужда да работи въобще. Тя ми отговаряше само с: "ох не знам, не знам". Колкото и пъти да я питах какво иска от живота все ми отговаряше по същия начин: "ох не знам". Жена на 48 години и да не знае какво иска. Мен започна да ме дразни такъв отговор, но не се издавах. Само я попитах за последен път кога ще разбереш какво искаш от живота. Едва сега тя ми каза: "Ела си пак и ще отидем за един месец да живеем в някой хотел и тогава ще се разберем". Разбрах й мисълта. Тя искала да ме провери първо какъв любовник съм и тогава да ми отговори. Казах й, че засега нямам още никакви сексуални проблеми, но до кога ще ме бива сексуално на това не мога да отговоря. Тя е държала най-много на секса. Не й уважих желанието да прекараме един месец на хотел за да ме провери колко ме бива в леглото. Казах й, че с които жени съм бил досега никоя не се е оплаквала. Тя настоява на жива проверка. Такова нещо от жена не съм очаквал. Пожелах й приятно прекарване на лятото, а аз след няколко дена ще си заминавам на запад.
В последствие научих от брат ми, че тя си хванала някакъв любовник, който след по-малко от година той починал. Повече връзка с нея не съм имал.
Този е последния случай когато бях се замислил за женитба, но както при всички случаи преди този се уверих, че изключително много малко жени днес, може би 5%, 10% стават за съпруги. На всички вас, които желаете семейства ви пожелавам голям късмет.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: e33162cf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Но30, напротив. Човек е роден сам и умира сам. Следователно е роден да живее сам.
Всеки обаче си прави деца о жени заради страха от смърта. Всеки иска някой да ми държи ръката на смъртния му одър.

След 2-3 генерации никой няма да се сеща кой си бил така или иначе.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 963b134de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз се водя ерген от известно време, но мисля, че си е друго с жена, която споделя всичко с теб, както и ти с нея и да се обичате и подкрепяте. Липсва ми това чувство. Ергенството ми се струва мрачен и тежък живот.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 020a5a5304
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Автора аз съм ерген на 33, но не по желание.

Иска ми се да намеря половинка но всяка българка ми изглежда непоканваща.

В момента работя в София имам късмета да наследа добри гени от родителите и пра родителите ми - значейки че няма да оплешивя, не съм дебел - даже напротви спортувам, но не попадам в стереотипите на Балканския живот.

Дори интерес към БГ поп културата нямам. Не гледам телевизия, не слушам (мразя) чалга, обичам да ходя на фитнес и да тренирам клек за разлика от 90% от посетителите, но не понасям брадясалите гологлави батки и разните курвета, които се мандехерцат там.

Последно бях с момиче преди 12 години. Много я харесвах и бях влюбен до уши, но тя реши да ме зареже. Явно нейното "Обичам те" го е объркала с моментната страст. Аз също си мислех че не я обичам, но ми отне известно време (в години) да спра да мисля за нея и/или да копнея за нея. Бях готов да се преместя и да почнем да живеем заедно в столицата - или поне такива ни бяха плановете. Сега като се замисля и ми става смешно и жалко колко глупав и наивен съм бил да вярвам в разни такива простотии. И винаги се озлобявам когато чуя разни квачки, че нямало вече мъже дето да се посвещават и да имат намерението да те подкрепят и прочее...

Депресията ме докара до състояние на преяждане и леко понапълнях. Станах с пухесто лице и шансовете ми спандаха главолмно много. Вече ме режеха и на снимка.

Fast forward в днешни дни.

Вече не съм шишкав, вкарах с във форма, намерих си работата която искам да работя, изкарвам си достатъчно пари да си бръмча с Rav4 -ето където си искам.

Ала всеки път когато мисля да заговоря момиче да рече в сутрешното метро с което ходя на работа се отказвам, тъй като те изглеждат надути и неприветливи - на запад имат много добър термин: unapproachable.
Мои приятели ме насърчават да си сваля Tinder, но там мисля че само си гъделичкат егото и ще бъде поредното място на което ще съм игнориран.

Понякога се събуждам озлобен към жените без причина и деня ми минава с лошо настроение което мутира в депресия до края на деня. След ден - два, нищо ми няма и пак зареден с оптимизъм които е със здравината на стъклена пръчка.

Завиждам ти на смелостта, аз едва ли ще мога да преглътна факта че ще съм сам. Все още имам надежда че нещо ще се случи и ще срещна моя човек, но с всеки изминал ден мисля, че това е все по малко и по малко вероятно. Единственото нещо, което ще остане с мене са епизодите ми на депресия, което повече ме кара да "тегля майната" на всичко.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 7e1899b412
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Виж братле, ще ти отговоря. Аз съм мъж на 33 г. и съм напълно съгласен с тебе. Тези игри на жените да им осигуряваш живота и да те ограбват ми станаха ясни още като бях на 20. Никога не съм мислел да се женя и няма да се женя ако ще в главата ми да опрат пистолет. Никога, ама абсолютно никога няма да позволя труда на живота ми да бъде ограбван от някаква мързелана с тривиалните - не си същият мъж, загубихме връзка помежду си, чувствата ми не са същите и бла бла, а някакъв измислен съд да реши, че всичките ми имоти и пари отиват при нея, като майка на децата. Аз работя за много пари, наистина много пари (10 000 евро на месец) и то от 4, 5 години на такава заплата, имоти си купих и т. н. От друга страна исках деца. Сборувайки тези всички факти и желания аз измислих друг начин да получа всичко това. През интернет още преди 3 години си намерих една тайландка, млада, красива. Имаме връзка от разстояние, роди ми дъщеря. Баламосвам я, че работата ми не позволява женитба и семейство и трябва да пътувам и т. н., което си е вярно донякъде. На месец сме се разбрали, че ще й давам 2000 евро. Купих си и хубава къщичка там до морето. С тези пари тя живее като царица там, както и дъщеря ми. Има пари да помага и на семейството си. Това е перфектния сценарий. Няма съд, нито съдия който да ми вземе каквото и да е под предтекст ами брак, дете. Да, детето е признато за мое, но аз не съм гражданин на Тайланд, нито детето е гражданин на България все още. Ще стане след години ако самата тя пожелае това. Няма друг начин. Знам, че има мъже, които искат хем деца, хем да не могат алчните жени да ги ограбят и ви казвам - това е начина. Чужбина, най-вече Азия. Тотално извън ЕС трябва да сте, за да не ви хваща юристдикцията на ЕС и всичко е точно. Всичко е на честна дума, както и трябва да бъде. Една българка каза, че каквото съм направил било чудовищно. Умрях от смях! Защо? Нима не се грижа за детето си и майката на детето си? Нима не съм с тях, когато мога и то в страна с чудесен за детенце климат, далече от откачената Европа? Нима детенцето не е заобиколено от семейство? Всъщност единственото, което не може да се случи е тази жена да каже изведнъж дотук, не си същия човек, имам други чувства, чао, но всичко вече е мое. Е, да, това няма как да се случи. То може, но тя остава с абсолютно празни ръце и с дете. Съветвам ви - не се женете! Не и в България, не и в ЕС, САЩ и т. н. където има юристдикции направени да мачкат нас, мъжете. Направете като мен и няма да съжалявате. Тук даже и да не се ожените пак ще използват детето ви срещу вас. За съжаление такъв е живота.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 36e820a0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Дядка,
Хубаво е да си ерген в 21 век, но да си на... 21 години... :)
Съжалявам те. Наистина.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: ff1434326a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Какво му е страхотното? Нямаш деца, нямаш радости. Нямаш нищо зад себе си. Не си държал детето си в ръце, не си го гушкал, не си бил на първият му учебен ден, нито на бала му. Живял си безсмислено. Превърнал си се в поредният самотен дядо,който гледа отстрани и коментира нещо,което никога не му се е случвало. Ергени са до 33-38, след това са вече злобни чичовци,на който целият свят им е крив,че няма жени. Жени има, просто няма да ви чакат до 60 години да се налудувате и да пораснете на акъл.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 3773b8dd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Познавам няколко такива, като автора. Вмирисани стари ергени, които освен да занимават околните със себе си, друго не могат. Това са родени егоисти, които мислят само за собствения си задник. Повече не могат и не искат. Приказките и разсъжденията им са едни и същи. Много са досадни, като почнат да ти обясняват, колко са прави и как само и единствено те, разбирали правилно живота. Всички останали били глупаци, защото имали жени и/или деца. Такива живеят най-често в жилища, останали от родителите им и крият някакви смешни пари по дюшеците. Вътре смрад и мизерия. Имат самочувствие на милиардери, защото нямало кой да им яде парите. Имат по някоя стара кола, която не смеят да карат, за да не се минат с пари за бензин. Ядат пържени яйца в мазни чинии, защото ги мързи да си ги измият. Ходят с евтини дрехи и обувки. Абе, такива си личат от километър...!
Не си дават сметка, че като ритнат камбаната, багажа им по гардероби и ракли директно отива в кофата, а ако имат някакъв имот наследниците, дето и на снимка може да не са го виждали ще го продадат и ще похарчат парите за екскурзии и банкети.
Жалки и смешни хора...!

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 9de77ca6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Аз съм мъж на 37. Не че споделям максимата на автора, но до сега с такива жени съм се занимавал, че косата ми побеля. Дали проблема е в мен, или такъв ми бил късмета, е друга тема. Реалността обаче е такава - най добре съм се чувствал, в периодите когато съм бил сам. За жалост човек не е устроен да седи сам и в един момент се подхлъзваш към поредната грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker