За отношението към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За отношението към жените
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1685 пъти
Здравейте пиши ви момче на 20 повечето момичета или жени който с който контактувам винаги ме изкарват лош защото не съм се държал мило с тях или като се държа с някоя жена мило някак си те не го забелязват. Защо жените хем искат да си мил хем груб. Това звучи ми като (Ти ли ме бутна или аз паднах). Наблюденията който имам върху жените са че една част от тях искат мъж до тях заради по добрите финансови възможности а другата част жени искат само любов, цветя, романтика, и др неща. Също така да добавя дали една жена или мъж трябва да предприема първа стъпка в една връзка мога да кажа че трябва и жена и мъжа да предприемат първите стъпки в една връзка не само мъжа трябва и жената колкото това да звучи нелепо. Не искам това да звуча като човек който мрази жените също така не искам да слагам всички жени под общ знаменател. Сигурен че тука има хубави и умни дами който знаят какво искат от живота

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7f71b13453
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, мъж съм, но първото, което ще ти напиша е, че щом на 20 години пишеш толкова неграмотно, недей да имаш високи критерии и претенции! Мисля, че с твоя правопис, трябва да търсиш някоя с интелект на циганка метачка на улиците. Сред чалга кифлите също има от твоя калибър, но там ще трябва да имаш доста дебел портфейл, защото грижата за визията (дрешки, козметики, фризури, маникюри) и т.н. си струват скъпо!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6e1d739661
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото жените трябва да сме мили, а мъжете трябва да сте твърди. Няма лошо да проявяваш нежност и внимание, но трябва да е умерено и на място, а не като някои мъже дето те давят. И да, мъжът трябва да прави първата крачка. Защо? Защото мъжът е стълбът на отношенията, силата, водачът. Когато ние жените поемем тези функции, ние ви скопяваме. И ние го усещаме и вие го усещате. Когато един мъж се държи като жена, това кара нас да се чувстваме като лесбийки, ако тръгнем с него.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e6f555e11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   1 Кифлите обаче са си грамотни за разлика от повечето "свестни" и "добри" момчета /пък и момичета/, така като гледаме сайта. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e13e4f90c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " Когато един мъж се държи като жена, това кара нас да се чувстваме като лесбийки, ако тръгнем с него."

Сериозно .,.. Искма да разбера целия процес от мисли, довел до това невероятно умозаключение!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 68f06daed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4. Аз ще ти отговоря на твоя коментар-въпрос към номер 2. Н. 2 много добре го е казала, но ти май не можеш да го проумееш. Тя казва: "Когато един мъж се държи като жена (като путка), това кара нас да се чувстваме като лесбийки". Хайде сега прочети темата "Мъже путки" ама и всички коментари в нея и го удари малко на размисъл и дано разбереш "невероятното умозаключение " на коментар Н. 2. Аз съм срещал женени "мъже путки" и ти казвам, че от това по-низко падение за човек не зная.
Не го приемай БУКВАЛНО: "Това кара нас да се чувстваме като ЛЕСБИЙКИ", а вникни в началото на поста на Н. 2. Разсъждавай.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4713ad8db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   #4, Много е просто. Хомосексуалистите са хора, които си падат по техния пол, нали така? Когато се събереш с някой, който проявява повече черти и поведение на собствения ти пол, как да се почувстваш? Представи си, че се събереш с жена, в която няма нищо женствено - държи се като мъж, говори като мъж, иззема ти функциите? Как ще се почувстваш, ще бъдеш ли привлечен като нея?

Аз съм жена и искам да мога да се чувствам нежна и женствена във връзките си. Нито желая аз да трябва да съм мъжа в отношенията, нито искам да се събирам с други жени. Това търсят и повечето хора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dadf6adbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N1 Може и да имам висок критерий за жените но една истинска жена, която живее самостоятелно и си изкарва парите сама никога няма да вземе мъж който е под нивото им. Защото има жени която се мислят за много за умни, обаче накрая така излиза че тези жени където се мислят за много умни излизат най-големите овце. Така че N1 имам си причина да имам високи критерий

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dadf6adbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   N4 В днешно време има мъже който правят женски номера и са по битер от жените. А целия процес на това така наречено умозаключение е че жените както винаги не може да ги разбереш. Защото никога не може да ги разбереш тези жени защото са си такива по природа.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dadf6adbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   N3 Не съм съгласен с теб че кифлите са по умни от обикновенните момичета. Кифлата е меркантилно същество което гледа да се изпъкне че е нещо повече от другите а е един обикновен парцал, който гледа не как да си изкарва хляба сама а как да намери чичко паричко или някой наострен урунгел с Ферари само и само да се покаже че живее добре. Обаче тази кифла след 10 години ще изглежда все едно че някоя влак е блъснал ако има все още кой да им задоволи капризите и външния вид също така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bf3c431093
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче, недей да редиш коментар, след коментар, а се ограмоти малко от малко поне - излагаш се.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b650f23e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм жена. Ето и моето мнение.
Според мен трябва да има уважение на първо място.
Второ : всеки има различни предпочитания. Но, ако един човек е наистина сериозен и знае какво иска, естествено, че ще има и високи критерии. Не знам защо грубостта се бърка за мъжкарско поведение. Има разлика да си груб и да си стабилен и мъж на място.
Един истински мъж знае какво иска, показва го , той е категоричен в думите си, но естествено един мъж също може и да е романтичен, това е като плюс. Да си джентълмен със сигурност печели повече женското внимание.
Една самоуважаваща се жена никога няма да иска да е с мъж, който я нагрубява и и посяга физически или и вреди психически.
Както обичам да казвам : един истински мъж знае как да се държи с една истинска жена!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker