Тя е момичето мечта, но се установява в чужбина. Да предприема ли нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е момичето мечта, но се установява в чужбина. Да предприема ли нещо?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1081 пъти
Познаваме се от няколко години, съвсем като познати, излизали сме няколко пъти. Още тогава тя учеше в чужбина. Идва си за малко от време на време и тогава по случайност се срещнахме. Още на второто изречение разбрах че това е изключително момиче. Ако сте си представяли перфектното, идеално момиче, с всички добри качества и излъчване, което сте търсели, това е тя. Не ми трябваха много срещи за да разбера, че с подобно момиче бих прекарал живота си. Но, както обикновено се случва, животът не поднася щастието напълно както ни се иска. Тогава не предприех нищо, защото знаех че не трябва и си останахме познати, които са се срещали. В близкото бъдеще е възможно отново да се срещна с нея и въпроса ми е дали би трябвало да и покажа какви са усещанията и мислите ми за нея, или най- добре да продължа да си трая и да си останем приятели. Ако мисля с мозъка си, това е най- доброто решение на сто процента, защото знам как завършват връзките от разстояние, още повече двамата се ориентираме да се установим в две различни държави. Но от друга страна какво лошо има да покажеш на някого, че той е перфектен и уникален в нечии други очи? Да му покажеш че би било възможно при други обстоятелства да се случи нещо наистина специално и много красиво? Дори и да не може да сте заедно поради очевидни причини. Понякога неизживяната любов не е ли също толкова красива колкото и изживяната, с всички болки, които произтичат от нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: d2afd10334
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя ще си намери чужденец и мисля че няма смисъл да се занимаваш с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e3891e8793
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, това не е любов, когато нищо не сте изживяли заедно. Това е страст и увлечение само. Щом държавите ви ще бъдат различни, за каква любов може да става дума?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b97584c822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам една такава история зад гърба си. С едно момче много се харесахме, но имаше обстоятелства, които не ни позволяваха да сме заедно. Пак за разстояние говоря. И двамата бяхме съгласни, че не искаме да се измъчваме с такава връзка. Много пъти сме си признавали чувствата, говорили сме все откровено. Хубаво е да чуеш от някого, че си прекрасен. Хубаво е да кажеш на някого, че има страшен потенциал и е много готин човек. Стъпвахме по тънък лед, не си позволихме да изживеем чувствата си, но много си помагахме и си бяхме упора. Пасвахме си като хора, харесвахме се като хора, общуването ни беше повече от лесно и приятно. Не беше нужно да сме заедно, ние пак имахме топли чувства един към друг. Остана ми прекрасен спомен за един прекрасен човек, който ме накара да се видя от друг ъгъл и ми вдъхна увереност и смелост. Не съжалявам, че не бяхме заедно и не се случи нищо интимно между нас. Радвам се даже. Кой знае как щяха да се развият нещата, сигурно изобщо нямаше да ни се получи и щяхме да се изпокараме. Сега ми е топло и хубаво като се сещам. Никой от нас не искаше да рискува. Може би не е било достатъчно голяма любов, вече е без значение, важното е, че беше искрено и чисто. Кажи и какво мислиш за нея, лошо няма. Ще я зарадваш, ще я накараш да се усмихне и толкова. Не е нужно да сте заедно, ако не подкрепяте връзките от разстояние, но няма лошо да си вдъхнете малко кураж с думи и да изразите впечатленията си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d2ce3093c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момче, кажи й както изпитваш към нея, толкова си искрен и романтничен. Това, че учи в чужбина и за теб любовта е възможна, означава, че наистина я цениш и си влюбен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 12b8f86769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен трябва да и’ кажеш какво чувстваш, не заради нея и за да стане нещо, а за да ти олекне на теб и да продължиш напред. :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0198a646bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бъди открит с нея и виж какво мисли тя за тези отношения от разстояние. Няма какво да губиш. Недей да таиш в теб чувствата си. Може само да спечелиш.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d8aafa37de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не вярвам, че като й признаеш чувствата си, нещо ще се промени. Всъщност, може би ще се промени, но към по-лошо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: dcaede9287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се самонавивай, нищо не става, когато сте разделени на хиляди километри, не си причинявай болка сам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker