Връзката ми има ли бъдеще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзката ми има ли бъдеще?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1715 пъти
Здравейте хора, момиче на 18 години съм. Имам приятел със който близо 1 година сме заедно.... Та искам да ви разкажа и споделя моята история, а тези, който са по - опитни от вас и който са им се случвали подобни неща, моля нека ме посъветват като пишат долу в коментарите... ☺️❤️ Та моята история започва, че отначалото на връзката със моя приятел беше всичко във цветя и рози и всичко беше прекрасно. После обаче нещата се промениха и то много.... Отначалото излизахме насам - натам, купуваше ми подаръци и излизахме и въобще не се прибирахме... Със времето, когато дойде момента да преспя със него той много се промени.... Седяхме постоянно във тях, не излизахме почти никъде, не ми купува вече нищо... Също и докато правим секс, стана доста егоистичен и иска да го правим във ползи на който на него му харесват... А мен още ме боли и не ме разбира.... Обичам го много... И не знам какво да правя, прекалено объркана съм.... Родителите ми много го харесваха, докато не дойде един момент на което важно за мен събитие не ми подари нищо и оттогава падна много във очите на родителите ми... Доста е ревнив и не ми дава много да се гримирам, също и да се обличам късо... Ако нещо не му се угоди, започва да става гневен.... Всичко е различно нищо не е както преди... Един път се случи така, че да ми посегне, защото съм се гримирала по - бавно а той бързаше да излезем... Вече никъде не излизаме... Аз искам да видя живот - дискотеки, ресторанти, барове, заведения и други... Обичам го, но не знам какво ще стане за напред.... Родителите ми мислят, че ако тръгнем да се женим, изобщо няма да видя дискотеки и др., а то сега ни е времето и съм съгласна с тях, но във същото време го обичам адски много и не знам какво да правя... Като ми обещава неща изобщо не ги изпълнява, защото ми обещава, че ще ходим на море, никъде не ме е завел, обеща на тате да му оправи лаптопа и това не го направи, изкарва 2000 лв. заплата, а никъде не ме води и не знам какво да правя дали има бъдеще връзката ни за напред? Инече по характер е мил, добър, грижовен, но е тези неща ме дразнят в него, както и родителите ми ги дразнят... Моля ви кажете ми какво да правя долу във коментарите.... Благодаря Ви Предварително! ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 29059b20be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никой не ти е длъжен да ти купува разни подаръци, да хубав жест е, но ти какво си направила и купила за него? Сега, виждам че пишеш че ти е посегнал и че не ти позволява някои неща, които само ти можеш да се ограничиш от тях. Щом родителите ти не го правят, какво право има той да го прави? Винаги се започва само с един шамар, после втори, после по-силно, докато накрая не те пребие до смърт. Според мен е комплексар, който има проблем с гнева и си го изкарва на теб. Отначало при всяка връзка е рози и дъги, нормално искал е да те впечатли затова не е показал тази негова страна и ти е купувал разни неща, но сега показва истинската си същност и защото знае, че го обичаш си мисли че няма да го оставиш. Прекалено си малка, за да се занимаваш с такъв човек. Даже, като се замисля никоя жена не трябва да има работа с такива като него. Няма как да е мил и грижовен, но в същото време да е агресивен. Като се е държал прилично с теб в началото ти си създала този образ в главата си и този образ обичаш, но както казах в началото никой не си показва рогата, това е само образ а сега виждаш неговата същност! Остави го, преди да е станало по-зле, не чакай да се стигне до нещо страшно!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 50f4768ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти изобщо прочете ли написаното? Писа, писа и накрая каза, че приятелят ти е мил, добър и грижовен. През цялото време даваше едно описание, което не отговаря на мил, добър и грижовен приятел.
Не се захласвай, момчето не е длъжно да те води по дискотеки, барове и ресторанти, нито пък да ти купува подаръци постоянно или вечно да е съгласен с теб за всичко. Такъв мъж, който все отстъпва и ежедневно прави огромни компромиси със себе си без да си търси правата не е мъж под чехъл, а мъж под ботуш. Ако искаш това, вземи си куче. Ама чак да ти посяга, да те обижда, да ти дава разрешение за това какво ще обличаш и как ще се гримираш... то тогава ти ставаш жена под ботуш, само дето ти е скочил направо на врата. Никой не може и не трябва да ти посяга. На тия години родителите ти не ти казват как да се обличаш, а твоя приятел е хукнал да те инспектира. Хайде, да си имаме уважението.
Навремето майка ми ми каза нещо много смислено. "Какво е това вашето поколение, че все търпите нетърпимото? Знаете ли колко струвате и какво трябва да се случи, че да си тръгнете? "

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ca23a0e039
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много сте се съсредоточили над материалната част с родителите ти. Разбира се не е добър знак момчето да ти посяга. Поговори с него честно за нуждата ти от барове, дискотеки и подаръци. Изчакай да видиш дали нещо ще се промени. Ако не - не е твоят човек, не е мъжът покриващ твоите очаквания. Аз ако трябва да съм честна - моят печели 1500, но когато ходим на почивка - хотел, път си го плащам аз. Подарявл ми е разни неща, не са много. Разбирам нуждата ти от подаръци и аз имам такава, нищо, че ни делят 10 години. Но ти го казвам това за да видиш как в една връзка не винаги мъжът води, съответно плаща почивка и прочие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e760be10cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За какво бъдеще питаш, миличка? Настоящето те разочарова и ти разбираш, че това не е твоят човек. Не смятам, че си наясно какво значи да обичаш, така, че споко. Махай го този и много внимавай следващия път. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1eaab6971b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За подаръците няма да коментирам, защото това е доста относително. Но след като от сега те ревнува, като се гримираш и обичаш с къси дрехи, за напред ще е същото и дори по-зле. Според мен отношението му не е нормално и приемливо, няма право да ти посяга в никакъв случай. А до теб, моя съвет е да го оставиш, защото щом ти е посегнал сега, пак ще го направи. Младо момиче си и ще намериш момчето за теб. :))

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 336de790a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разделете се. За твое добро.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6e921d6de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж да се избавиш от този човек, колко то по бързо, толкова по добре ще е за теб. Щом то е ревнив, щом си е позволил да ти посегни, щом не се интерисува ти какво харесваш в секса, а иска да си задоволи само неговият животински инстинк. Бягай от такъв. Вярно ще ти е мъчно отначало много, Но ще ти премине, Ще дойде денят и на твоята улица да изгрее слънце, ще си намериш по свястно момче, което да те обича, да те цени, да уважава и да помага на родителите ти. Но от този боклук бягай, най вероятно той взема заплата 2 000лв, както казваш, а ти вземаш много по малко, и затова така се държи. Негледай парите колко взема, Намери си някой, и дори с минимална заплата да е, Но да има разбиране, да има взаимна любов, ит. н. Желая ви успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc65b24973
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, няма. Този човек според мен е комплексар и насилник. Не, не е нормално от ревност да те крие вкъщи. Не, не е нормално да ти се заканва, само защото нещо не му изнася. Не е нормално поведението му! Бъдещето ти с него е сама вкъщи, той навън с приятелите му, най-вероятно само ще гледаш деца и ще му слугуваш и евентуално ще те бие. Такива като твоя приятел са ми ясни като бял ден. Искал е отначало да те върже по някакъв начин, клъвнала си и сега край. Послушай родителите си и се махни от този човек! Една моя приятелка имаше връзка с такъв човек, той от ревност започна да я пребива, роди му дете, той преди това и бременна я пребиваше, той изобщо не си гледаше детето, изневеряваше й, не й даваше да излиза, но го убиха накрая лихвари, защото се занимаваше с нечисти дела.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3c07380f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче.. първото което разбирам, че теб най-вече те боли от факта, че не ти подарява това и онова. В началото на всяка връзка има подаръци и всякаквк глезотии. Не ме разбирай погрешно, просто и аз си изпатих. Щом се държи грубо с теб и даже се е опитал да ти посегне, повярвай ми ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО НАПРАВИ! Прекалено млада си, радвай се на живота си, сама казваш, че искаш да си свободна да излизаш, да се обличаш и гримирвам. Просто да бъдеш себе си. Живей го тоя живот, сега е времето. Ще го преживееш мило момиче, не прави тази грешка!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f4d3a8d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изглеждаш наивна.. не може постоянно да излизате и да ти угажда с подаръци.. Но това, че ти посяга и те боли в секса а той не се съобразява също не е ок. Дайте си малко време или по-добре се разделете. Ревността може и да е сладка, но вашата е минала границата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cdc5162844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Голямо бъдеще има връзката ти с милия, добър и грижовен боклук. Събери се за него да видиш на кое му викат домашен насилник. като ти направи и едно бебе, за да върже в къщи, ще забравиш и дискотеки и грим и курорти и на 20 ще живееш като слугиня. Това те чака плюс секс, както и когато на него му се иска. Ако искаш такъв живот, остани с него, ако не - бий му шута. Възможно е да иска да продължите, да те лъже, че ще се поправи - не му вярвай, кажи, че окончателно си решила и си с друг, дори и за сега да нямаш такъв. Никакви чатове, разговори и т. н., изтрий го от всякъде. И със следващия внимавай повече.
Запомни за винаги- тялото си е твое и никой не може да те кара да правиш неща, които не искаш и не ти харесват. Не си платена проститутка, че да даваш всичко, което ти поискат. Научи се да казваш НЕ на такива като този. Правил е всичко само за да го харесаш и да те има, сега виждаш истинското му лице. Отърви се колкото можеш по-бързо, иначе не те чака нищо хубаво. Ревността не се лекува, послушай родителите си, те са единствените хора на този свят, на които истински им пука за теб. Ти сега си малка, не познаваш живота и мъжете, била си само с него и нямаш база да го сравниш с други мъже, затова се чувстваш влюбена, но знай- той не те обича. Влюбен мъж не се държи като него, не ти причинява болка и се съобразява с теб, създава ти радост, не те пренебрегва на празника ти. Отговори си на един прост въпрос- щастлива ли си? Ако отговорът е НЕ, прекрати връзката, колкото и да си мислиш, че го обичаш. Защото младостта ти е най-хубавото и неповторимо време в живота ти, изживей я, както искаш ТИ, а не я подарявай на някакъв ревнивец. Запомни още - в центъра на твоя живот стоиш ти, не някой мъж и за теб са важни само твоите решения. Не оставяй да те водят само чувствата, прояви и разум.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9aa567469d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ти в тази връзка ще страдаш ! Приятелят ти изобщо не е мил, добър и грижовен, а манипулативен гадняр ! Когато му изнася на него тогава е добър, когато си реши става груб ! Това не е доброта! Той ще ти направи живота много лошо място за живеене, а теб самата една смачкана жена ! Ти така ли си представяш бъдещето ти по принцип ?! Много неща, които си написала, говорят, че този човек не те обича, дори да твърди обратното ! Вярвай ми, има момчета и мъже, които могат и знаят как се обича една жена и я обичат, такава каквато е ! Събери сили и си тръгни от този, защото продължиш ли, само ще страдаш !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 86454dd623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Той те е УДАРИЛ!

Какво повече мислиш?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9b164141b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Това да не си налетяла на някакъв арабин, турчин или мюсли? Те постъпват така...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e09bdd6576
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ти май не си в час. Само като прочетеш написаното и ти става ясно- посегнал ти е защото си се шматкала с гримлвете Жена съм за протокола. Но според мен е по добре и за двама ви да се разделите ти си търсиш портфейл- само за това дрънкаш как нищо не ти купувал, но пъ да те пребива и тормози не ти е проблем странни хора. Не всичко се върти около подаръци и пачки пари. Ако ти купува парцалки на Зара и прада ама всяка вечер те пуква Пт бои и не ти дава да застанеш на прозореца щото някой да не те открадне за теб това е окей? На теб ти трябва портфейл на него ми трябва секс играчка.
Ти говориш за някви женения, ти си на 18 за къде бързаш. За да се ожениш за някой трянва да си сигурен в него, вашето е далеч от това

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 330b544da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Предната ми приятелка беше като тебе. Пълен буклук. Никога не съм я удрял, докато тя мен какво ли не ме правеше в гнева си. Но пред другите и това би казала, че съм я удрял. Накрая почна да ми играе игрички, после да ме изнудва емоционално като най демонстративно си режеше вените в кухнята, само и само да й обърна малко внимание. Имаше Обсесивно Компулсивно разстройство. Затова не я оставих и се борих за нея цели 2. 5 години, а трябваше още на първата седмица. Накрая ми изневери. Имах една торба с хапчета на нощното ми шкафче. Не се шегувам. Тя физически ме убиваше и косата ми почна да побелява. След като си тръгна имунната ми система драстично се покачи.

Такива като теб един ден влизат в режим отмъщение и тормоз над съпруга си. По нищо не сте по различни от томозещите в училище.

В момента събираш подкрепата на коментиращите и им хвърляш пясък в очите точно както след 10на години, като задобрееш ще се обясняваш на полицията за фалшиви обвинения в изнасилване.

Лошото е, че такива като тебе станаха много. Разглезени от майките си, с бащи под чехъл, вечно изискващи внимание( и подаръци), емоционално нестабилни, задушаващи всичко по пътя си... деца.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 872aab2321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   "Don't marry rich, be rich", за невладеещите езика: "Не се жени (омъжвай) за богат, бъди богат. " Тогава въобще няма да те интересува, кой не иска да те води някъде и какво не ти бил купил. И защо трябва да те водят някъде, да не си кученце?

Иначе приятелят ти е мил, добър и грижовен докато не подсигури емоционалната ти обвързаност към него, по-късно и материалната зависимост. Ако искаш да живееш живота си в зависимост и страх от нчкого, иябрала си правилния път, ако не, напусни го и стани незазвисима млада жена.

Лола

P. S. Втората опция е всичко друго, но не и лесна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker