Дълга история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дълга история
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 940 пъти
Ще гледам много да сбия нещата, за да можете да прочетете и да ми дадете съвет.
Той е мечтата ми. Всичко, което търся в един мъж. Познавам го отдавна, обичам го.
Аз съм на 29 години, с образование, кариера, читав характер, домакински умения, с огромно желание за деца от поне 10 години. Ако имах правилния мъж до себе си, навярно нямаше да завърша висше и да се развивам професионално.

Нашата история започна на 14-15 години, когато влязох в гимназия. Той завършваше нея година. Започнахме се, влюбихме се, имахме връзка. Той завърши и ме напусна, за да ходи да учи в чужбина. До последно бяхме заедно, но не искахме да поддържаме дистанционна връзка или поне той не искаше - аз бях малка, така че бях склонна на всичко, за да сме заедно.

След гимназията и аз заминах да уча в чужбина. По стечение на обстоятелствата ме приеха в университета, в който той беше учил. Писах му тогава във фейсбук дали е още там, възобновихме контакт. Той щеше да записва магистратура. Заживяхме заедно, много ми помогна за адаптирането. В началото се чувствах като на екскурзия/почивка с него. Даже не сме коментирали дали пак ще бъдем гаджета, само се попитахме взаимно дали имаме такива. При взаимен отговор не, всичко беше ясно.
Само че той завърши и отново си би камшика, този път към друг континент. Умолявах го да помислим за ОБЩО бъдеще, да направим план как да съхраним отношенията си за година-две и след това да заживеем някъде заедно и да имаме семейство. Беше твърдо против идеята, не искаше и да чуе, този път се разделихме малко преди да замине, защото не виждах смисъл. Този път ме нарани повече.

След бакалавърската степен попътувах доста. Работих в пет страни, посетих много повече. В крайна сметка реших да живея в дадена държава, като критериите ми бяха стандартът на живот, който мога да си позволя и безопасността. Намерих си работа в среден по големина град, установих се.

Преди 4 месеца се срещнах с него по някаква чиста случайност при посещение на столицата. Оказа се, че той живее и работи там. Бяхме интимни, нощувах при него, почти не сме спали - всеки разказваше преживяванията си. Не коментирахме "връзката" ни, не говорихме за нас като нещо цяло.

От две седмици е започнал упорито да ми пише и да ме увещава да се преместя при него. Споделих му опасенията си относно лекотата с която ме изоставя. Твърди, че този път и той мисли за семейство и общото ни бъдеще; увещава ме, че вече и да заминава някъде, се надява да го придружа и т. н. Но въпреки че продължавам да съм влюбена в него и да го намирам за най-перфектния мъж, с който съм била, опасенията ми са твърде големи. Играла съм го този филм.
От друга страна - аз всеки партньор сравнявам с него. Като визия, като интелект, като характер. Никога не съм излизала с мъже с различно от неговото телосложение, височина, цветове на очите, кожата и косата. Просто не ми харесват. Срещите бързо прекъсват, ако човекът няма засилени познания в някоя област - ако ще и за автомобили или спорт да бъде, ако ще да е на база енциклопедии, за мен някакси е станало мега важно човекът да има засилено влечение към нещо, да го е разучил, да е любопитен. Също така има определени черти от характера му, които активно търся - джентълменството (да ти даде път, да ти подари цвете); чувство за хумор (знам че е банално, но има хора, които наистина нямат такова и е ужасно да бъдеш в тяхната компания, когато самия ти си свикнал много да се смееш); милосърдие (когато види бездомни животно да не го ритне, а да му помогне; когато види бездомен човек да не реши по инерция, че е поредния мързеливец и т. н. ). И в сексът търся подобен на него партньор. В общи линии искам да кажа, че от друга страна аз НЕ МОГА да намеря негово копие и след като той ми е на сърце, колкото и да ме е страх от поредно изоставяне, май е най-логично просто да се върна при него.

И най-важното за мен: както споменах, аз много искам деца. Той е ок с идеята да се оженим, да си направим деца, да си ги гледаме. Ако не съм с него, колко ли време ще мине преди да си намеря правилния за мен, с който да минем на това ниво? На 29 години съм в крайна сметка. Не искам да се чувствам притисната от времето, но не искам да пропусна удоволствието да имаш семейство.

Вие бихте ли се върнали при него? Два пъти ме е изоставял заради развитието си, никога няма да се чувствам сигурна, че няма да има трети. Това ме притеснява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5b23ed6d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И описваш този като.........перфектен?Нищо не ти е перфектно маце,имаш насреща си само голи приказки,но може би за теб това е перфектно?!?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: efe3b08a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е толкова уникален - дай му шанс за последно. С ясна договорка, че ако те изостави пак - повече връщане назад няма да има.

Човек в даден момент се наживява и иска да си седне на Д-то. Ако наистина смята да създава семейство - да ти предложи официално брак. Да ти купи годежен пръстен, поживейте малко като годеници и после подпишете. Сватбено тържество не е задължително.

И не, че сключването на брак е някаква гаранция за щастлив семеен живот. Но щом се е дънил на два пъти - това би бил начин да изрази сериозните си намерения към теб и да докаже, че наистина се е променил.

М35

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7db94360b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако е истина това, което пишеш - не знам дали той е перфектен за теб, но теб намирам за перфектна в много отношения.

Сега, ако кажеш, че и си миньонче ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b82b1b42a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започнеш ли отново отношения, бъди готова за последиците. А, именно страх. Страхът поражда безпокойство, безпокойствието поражда гняв, гневът се подтиска и избива под форми на самолинчуване- "защо не си достатъчно добра", "има ли нещо нередно в теб, че да заслужаваш изоставяне и/или с какво не си заслужила оставане". Също така несигурността може да бъде канализирана и към ревност, страх от изоставяне и тн и тн. Играла съм го тоя цирк, накрая теб ще те боли отново. Да не говорим инза травмите, които води след това.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 72fa98f289
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си претенциозна, искам това, искам онова, имам такива и такива очаквания. Докато си така ще си караш с познатото, тоест с познатия ти и ще се колебаеш между него и несигурността си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker