Това ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това ме убива
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1438 пъти
Здравейте! Имам семейство, мъж, дъщеря. От 10 години сме заедно и всичко беше като приказка. Всички завиждаха на любовта ни. Влюбих се в него, заради вниманието, заради жестовете, заради романтиката... Аз, съм човек, който много държи на тези неща. Но дали с годините, дали със възрастта, но всичко отшумя. Има моменти, в които се замислям, че ние сме почти като съквартиранти. Със седмици не се сеща да ме целуне, да ми каже или покаже, че ме обича, а за нещо друго да не говорим. Минавали са и месеци. Говори ли сме, но... нищо. Ако не спи, ще е на компютъра. Така си живеем.
До като дойде момент, в който мой колега взе, да ми обръща внимание. Да и той е женен. Излизали сме колеги, той е бил някой път с жена си. Познавах я визуално и никога не съм имала добри впечатления от нея. Самочувствие и власт, може би това е най-точното, което съм си мислила, че лъха от нея. Не бях си и помисляла за него. Не казвам, че не е хубав, дори напротив... Но не беше ми и минавало през главата.
Всичко започна толкова хубаво. Срещите, целувките, любовта... За толкова години едва сега разбрах какво е любов, какво е страст. Чела, съм само по книгите за жени, които изпитват такива емоции и усещания в сексуалните си моменти. Макар да не мога да нарека това секс, а по скоро любов... За първи път виждах толкова любов в мъжки очи, за първи път виждах сълзи на мъж заради мен. С него изпитах чувства и познах неща, които не съм и помисляла че бих могла. С него мога да говоря, да се, смея, да се чувствам жива. С него се зарежда с енергия, със сила.... За първи път в живота си изпитвам такава любов, такова страст, такова желание.
Всичко беше добре, до като неговата жена не взе да го подозира и да го дебне. Следи всяка негова крачка, телефон, всяка негова минута е разчетена. Ако преди успявахме да се видим един-два пъти седмично, това вече е мираж. Щастлива, съм, ако успеем и веднъж на два месеца, за час.
Мъчих се, не мога да го изхвърля от мислите си. Загнездил се е толкова дълбоко в тях. Нищо не ми се прави, не спя, не ям. Това просто бавно ме довършва. Да, говори ли сме за бъдещето, но и двама имаме деца и то малки. Може би, някой ден... Но до тогава? Само да видя тяхна снимка или просто да разбера, че са някъде двамата и това ми изсмуква съвсем силите. Много сме говорили с него. При него е същото, но явно аз съм по-чувствителна и всичко това ме измъчва толкова много. Не мога да го забравя. А и ако трябва да бъда честна, не искам. Но аз го виждам всеки ден, работим заедно, пишем си, когато можем. Заспивам и се събуждам с мисълта за него. Искам поне да успея да го изтикам по назад в мислите си. Когато можем да се видим, успеем и толкова, но...
Има ли и някой друг в това положение? Някой, който да ми даде поне съвет, какво да правя. Мъча се да се занимавам с други неща, да не мисля, но неуспявам. Трудно ми е, боли ме...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1763b55e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо са тези мъки госпожо? Просто се разведете и се съберете с любимия човек! Не ми обяснявайте колко е сложно, как децата, роднините и т.н. Явно и той, и вие не сте щастливи с половинките си в брака. Разводът е единствения възможен вариант. Другото е мъка и нерви. Ще се разделите след време то е ясно. После ще дойде друг и така до кога? Сега на този жената ви подозира, утре съпругът ви ще започне да ви подозира и после ще ви хванат. Хайде ходете след това да обяснявайте на обществото и роднините ви, че сте имали нужда от секс, любов и т.н., никой няма да ви разбере. Виновна пак ще сте вие.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7e488cf25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още един боклук, който рискува семейството и здравото развитие на детето си за да си начеше нагона... жалка история.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa4fcb93cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма какво да направиш, освен някой от вас да напусне работата си! Едно знам, няма да спрете да се обичате, даже любовта ви ще се засилва! Трудностите и болката я правят по - силна!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa4fcb93cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да убиваш такава любов ! Ще свикнеш с болката, трудно е, но такъв е живота !

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 055bfdb019
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   След толкова истории, които всичките са абсолютно еднакви имам чувството, че всичките ги пише от един човек. Или авторката/авторът не се е разровил да види, че има още 15 такива теми само тази година? Поредната загоряла, която няма куража да живее живота си както иска и затова стои с мъжа си и се крие като мишка. Затова жени учете и работете, за да можете да си тръгнете когато не сте щастливи, а не да стоите с човек защото ви е удобен(или вместо да се опитате да оправите отношенията по всячески начин)! Не казвам, че мъжете винаги са невинни, той дори може да е същия като нея в случая, но това са двама нещастници които един ден като станат на 80 няма да се радват, като погледнат назад във времето да видят как са си живели живота. Моля публикувайте този коментар!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 645c73f099
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Нека минат 10 г чадо и тогава пак пиши тук
Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e30cc88576
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поредната служебна велика романтична любов. Виновен, естествено е съпругът, че не се сещал да носи принцесата на ръце, да ѝ прави романтични вечери, изненади и да превръща всеки неин ден в празник. Какви жестове му прави самата тя, как разнообразява скуката на съквартирантското им битие, авторката мълчи. Най-вероятно смята, че присъствието ѝ в живота му е достатъчно, защо ѝ е да се хАби за друго, освен да иска? ". Със седмици не се сеща да ме целуне, да ми каже или покаже, че ме обича, а за нещо друго да не говорим. Минавали са и месеци. Говори ли сме, но... нищо. Ако не спи, ще е на компютъра. Така си живеем. “ А ти, авторке, сети ли се ти да го целунеш, да му покажеш, че го обичаш, че и нещо друго? С какво ти събуди повече интерес в мъжа си от компютъра? Ако любовникът ти поживее десетина годинки с тебе, дали и той няма да предпочете компа?
Питаш какво да правиш? Ами страдай, лъжи, крий се като плъх, живей в стрес и безпокойство, измъчвай се нощем, докато онзи се ч-ка с жена си. Защото, каквото и да ти казва, го прави, да не мислиш, че стои два месеца на сухо? Това е цената на едночасовия ти кеф. За всичко в живота се плаща, както знаеш. Твой е изборът да водиш двойнствен живот. Като се обичате толкова с този, защо не се разведете и не се съберете? Защо не постъпите като достойни хора, да се изправите пред партньорите си и да им кажете "Не искам повече да живея с теб, обичам друг/а"? Той не иска да остави семейството си заради теб, познах ли? Ако те обичаше и се измъчваше нетърпимо без теб, досега да го е направил. А кога ще дойде вашия "някой ден"? Когато изпожените децата си и се пенсионирате ли?
Страданието ти е напълно заслужено, даже си само в началото. Ще се измъчваш повече когато разбере мъжът ти и започне да ти го връща или направо те натири и от два стола се намериш на земята. Не се заблуждавай, че ще намериш разбиране от страна на дъщеря си.
Не ти съчувствам, отвращавам се от изневярата и предателството.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0d1cc33214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 5 - и аз си помислих същото :):) Всички жени искат едно и също - да се почувстват уникално-безсмъртно -специални, когато прозаичната истина е, че в голямата си част са аналогови същества с двойни стандарти и липса на оригиналност. Обичат да искат, но даването е табу. Или дават работи, дето не струват пари, но когато е за получаване, мисленето е силно монетаризирано. Не познавам мъж, който да е обяснявам колко специален и неповторим е, даже и онези, които са такива, не го изказват на глас. Инфантилна работа.... Ако мъжа и беше литнал по някоя, тук или в бгмама щеше да има вой до небесата... Постоянно вървят приказки, как мъжът не можел да контролира нагона си и това го правело едва ли не по-ниско от жените, но когато Нейно величество иска някой да я гледа с влажен поглед, е готова да си продаде и душата на дявола за това. Естествено, веднага се пуска балалайката за любовта, но при жените има една бележка под линия - ту не е безусловна, когато се отнася да мъжа, което автоматично спира да я праве любови става проста сметка...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 46b7885d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Госпожо - няма значение какъв е мъжът ви, направила сте грешка. Правилното решение в този случай е развод и чак тогава да започнете друга връзка. Всичко останало е изключително непочтено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a1982ed92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Големи съдници го играете моралистите... Никой няма власт над чувствата си. Появяват се, отиват си и в много случай причиняват катаклизми. Да, носим отговорност за постъпките си, но не и за начина, по който се чувстваме. Няма как да разберете нещо, докато не ви се случи. И не, не ми излизайте с думите, че няма как да попаднете в така ситуация. На човек му се случва точно това, което му е изглеждало не възможно. Тогава да ви видим...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3718cf7f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Влюбих се в него, заради вниманието, заради жестовете, заради романтиката.. "

Отговорила си си още в началото. Не - не си се влюбила в него, а в жестовете, в "любовната игра", свалката. И когато тези неща изчезнат (а това става във всяка връзка която премине на следващ етап), изчезва и "любовта". И това е типично за 99. 99% от хората... Интелигентните хора са наясно с човешката природа, и изобщо не тръгват да се женят в днешно време, а и да правят деца, защото накрая точно децата са потърпевши. За тия дето много философстват и оправдават изневярата, аз съм дете на разведени родители, и НАИСТИНА знам за какво говоря. Другото което не осъзнават е, че проблемът не е другия - проблемът са те. Така че ще превърнат новият човек в стария, и резултатът ще е същия...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3e964858fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Успех в справянето!
Ааааааа - и не забравяй една дребна подробност: в момента имаш най-важното на света - семейството си. Внимавай да не разбереш окончателно това едва след като си потрошила нещата докрай, май нещата вървят към
това , тогава ще видиш голямата си любов.
Ти само ще страдаш и ще се мъчиш, това заслужаваш, сама си избрала този път.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker