Объркан съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1146 пъти
Мъж на 22 . Срещнах я когато бях на 16 , тя е с година по-малка , беше типичната тийнейджърска любов , излизахме ,стояхме до късно, лъжех родителите си къде и с кого се виждам. Винаги съм бил изключително потаен относно моят любовен живот . Всичко беше прекрасно в момента в който дойдоха матурите и кандидат-студентските изпити . Обещахме си че независимо какво ще стане , двамата ще живеем и учим заедно в един град. Приеха ме в Софийския университет, всичко беше наред , пребирах се в родния ни град , виждахме се колкото се може по често, въпреки разстоянието, отношенията ни останаха непроменени. Дойде време и тя да кандидатства и малко след резултатите от изпитите тя изчезна , първоначално каза че е болна , после че била при роднини в провинцията, усетих че нещо не е наред . В последствие разбрах защо ме отбягва, били са я приели да учи във Варна . От начало останах доста изненадан, дори незнам какво записа , не разбрах защо и как , след като се бяхме разбрали. И изведнъж всичко свърши. Тя ми написа че повече не може да се виждаме . Без обяснения, без довод, без причина ,е явно е имала причина която в последствие разбрах . Просто си тръгна , затвори три години от живота ни просто така . Бях съкрушен, в същата година ми се случиха и няколко семейни трагедии, изгубих роднина, катастрофирах , нашите се разведоха. Всичко ме удари толкова бързо , чак не разбрах . Почнах да не се храня , недоспивах се , бях в депресия , имах толкова неотговорени въпроси . Малко след развода на нашите , баща ми спечели зелена карта, по това време аз бях под 21 годишна възраст , което означава че законно мога да отида и да живея заедно с него. Така и стана. Просто тръгнах , хвърлих всичко което съм градил, университет, приятелства , семейство. Имах нуждата да избягам. Вече съм в Сащ от три години , Имам добре заплатена работа, уча в колеж , Имам нова компания, обикалям страната когато мога , срещал съм се и с други жени след нея , но не е същото , не мога да се обвържа , страх ме се , подсъзнателно си мисля че всичко това ще ми се случи отново , кошмара който преживях. Имам чувството че никога повече няма да се влюбя така както се влюбих в нея . След 3 години , още си задавам въпросите, Защо? Как ? Това истина ли е ? Къде сгреших ? Ето ме три години по късно, сам , мислейки само за нея , сънувам я от време на време , слушам само тъжна музика , нямам настроение, ако съм навън или на работа просто се преструвам че съм Добре. Истината е че като се върна , легна и се опитам да заспя , кошмара почва от начало . Все едно съм в един лабиринт и не виждам начин как да избягам . Имам почти всичко за което съм мечтал, от страна на материални облаги, но грам не ме влече. Не съм щастлив. Не очаквам помощ или подкрепа. Даже и не очаквам да четеш до тук, объркан съм . Боря се със себе си непрестанно , опитах всичко, срещи , безмислен секс , алкохол, но нищо не помага . Факта е че не мога да избягам от самия себе си . Опитах да започна от начало , но ето че буксувам пак на едно място .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5dc4f75870
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боли приятлю знам...но дай просто време на времето и ще отмине всичко !
Успех !

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dded322f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Клин - клин избива, приятелю.
Стягаш се и приемаш, че ако искаш люобв - слагаш главата под гилотината и се молиш да не ѝ е тежка ръката.
Това и е хубавото на любовта, че те прави чуплив.
Няма как да избиеш мисълта за едно с друго.

Колкото по-рано го приемеш - толкова по-добре.
Не придавай излишна важност на това. Радвай се на живота и на доларите

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cef687ca93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Брат, просто я пусни да си отиде. Ти си се вкопчил в нея и не я пускаш.

Преди доста години и мен ме заряза една 18 годишна. По същият начин. Без никакво обяснение, или поне да каже причина. Просто прекъсна всякаква комуникация с мен. Наистина е отвратително. Но минава, когато ти я оставиш да напусне мислите ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 218a046958
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замести я, намери си друга, нямаш нужда от нея. Вероятно е била първата ти любов, едва ли ти липсва конкретно тя, а по-скоро чувството, което ти е донесла като си бил по-малък. Липсва ти онова време, а ти си се вкопчил в него. Така само губиш. Сигурно те е зарязала заради някой, подреди си живота, както тя си е подредила своя. Живота обаче постоянно тече и се променя, остави онова време зад гърба си като хубав спомен и продължавай напред. Ще има и други момичета, а в САЩ има големи възможности, хубави, поддържани момичета.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f2b3bf49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятел и аз имам подобна история с малки разлики... Няма да разказвам а направо ще ти дам съвет.. Просто трябва да го приемеш.. И аз сънувам и аз я мисля.. Но някак си просто приех че това е положението и сега ми е по добре..
Просто си кажи : да тя е моята любов, да обичам я, да няма да спра да я обичам но вече не сме заедно и точка... Трудно е тежко е и все пак това е положението.. Желая ти успех

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1dcfcc6856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз вече 5 години се надявам на чудо, моята несподелена любов да стне споделена. Честно не вярвам, че мога да заместя някого, който обичам повече от всичко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker