Дразня си се.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дразня си се..
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2436 пъти
Дразня си се, защото рядко си харесвам някой много, но като го харесам - няма отърване. Не ме разбирайте погрешно, не им правя серенади и не им пиша по 24 смс-а, но просто се ангажирам изцяло с дадената личност и ставам кон с капаци.

Даже като се замисля - не е имало мъж, който да съм искала и не съм имала, дори и да е било след много време..

Млада съм, доста симпатична, готина и много мъже ме ухажват, но аз харесам ли си някой - КРАЙ..
И така се получи, че сега си харесах някой и за да е по-интересна историята - харесах си човек, който познавам от няколко години. Той имаше връзка с една моя приятелка, която тогава ми беше най-добра, но се оказа боклук и отдавна не поддържам връзка с нея. Таа, ходеха половин година. Аз тогава си имах приятел - 2 години и семейно така си излизахме.. Още тогава много ми допадна, но никога не съм си помисляла нещо, все пак тя ми беше приятелка, а и имах чувства към тогавашния си приятел. Излизахме, смях, купони.. и така.. Те се разделиха, той също разбра, че е боклук - само че преди мен хаха :)

Иии мина доста време - засичали сме се тук-там - здравей-здрасти и това е, но си останахме някакси близки и винаги ми е бил много приятен. :D

Иии наскоро приключих отново 2годишна връзка ( всъщност не знам дали съм я приключила ) иии така се получи, че започнахме да си пишем ии не знам какво ми стана, но много си го ХАРЕСАХ. И той дава някакви сигнали, но не такива, каквито аз искам.. Първият проблем е, че с бившият ми приятел се имат доста ( макар, че доколкото го познавам за него това не е пречка и не му пука особено - говоря за този, когото сега си харесвам). И не искам да се разбира все още ( не ми се обясняват причините )..

И така, пишем си доста често, той ми говори много мило, само ми праща целувки, комплименти и т. н. Но все така се получава, че не може да се видим. Не знам съдба ли е какво е, но все се разминаваме.. Въпреки, че аз си мисля, че когато човек иска нещо - няма пречки за него..

Той е много зает в работата и все фърчи напред-назад.. и все се уговаряме да се видим, все не става, а постояно ми повтаря колко иска да ме види.. Определено не ме възприема само като приятелка, но не е и някакъв много надъхан май като мен, а проблема ми е че аз много се закачих. Вярвайте ми, дори не ми се излиза с приятели, стоя в нас и чакам да ми пише в скайп като някоя депресирана тинейджърка хаха :))

Тъпото е, че съм свикнала да имам мъж до себе си и сега като съм сама ми е малко дискомфорт.. хаха.. Има 2 симпатични момчета, които много ме ухажват, но аз пак се забих, където не трябва ии чесно ви казвам чувствам се самотна, искам да съм с него, да ме гушка, да си говорим, да ме докосва.. :D

И сега се чудя дали следващия път като си пишем да му направя намек, че си го харесвам сериозно или да изчакам да си излезем и да видя как ще се развият нещата? И като цяло тъй като нямам много сериозен проблем бих се радвала да прочета, ако на някого му се е случвало да ходи или да харесва бивш на свой приятел/приятелка и как са се развили нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 54798a675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Съвсем не е лошо, че ангажираш вниманието си само с един единствен човек-шансът да си намериш сериозна връзка е доста по-голям:). Според мен изчакай, докато се видите. За да не станеш съвсем като "някоя депресирана тинейджърка" както сама се изрази:). Ако наистина има нещо между вас, нека не започва по този интернет начин:). А този твоят човек стига се е измъквал с тази работа, ами да действа! :)
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: adf4069fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много голямо самочувствие и освен това си доста непостоянна, да не кажа вятърничава. Живей си живота, но внимавай, защото от много столове накрая да не седнеш на земята.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 81456a982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! :) Аз в момента съм в някаква подобна ситуация. Само дето при мен нещата опират само до секс (поне от негова страна), а аз, завалийката, все влагам чувства. Та въпросният младеж е гадже на една позната. Те ходеха преди време година и нещо, после се разделиха. Няколко месеца (може би 7-8) не го бях виждала. От тази пролет ги видях отново заедно и се оказа, че са се събрали. Аз си падам по него откакто го видях, но се въздържах, защото беше с нея, пък и тя ми е позната ( в смисъл излизали сме няколко пъти с нея на кафе, разходка, но не я чувствам приятелка). От няколко седмици с него имаме сексуална връзка. Знам, че в случая не държи нито на нея, нито на мен, но от скука ли, от какво ли - виждам се с него. Дори не е добър любовник. Но има известно привързване от моя страна (просто съм си такава) и напоследък се улавям, че не ме удовлетворява само да правим секс - искам да се разхождаме, да си говорим и т. н. Абе жени, незнаем какво искаме от живота... Поне аз де :) Та така. При теб може и да се получат нещата, защото не е обвързан към момента. Вижте се, излезте на кафе, поговорете си - ей така, неглиже и ако не друго, поне от поведението му ще разбереш накъде вървят нещата и как да действаш. Успех! А аз - аз съм изглупяла. Факт!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3e61074080
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви много :)) Наистина ще изчакам нещата да се развият от само себе си, за къде да бързам..

Номер 2 повярвай ми, наистина нямам голямо самочувствие, просто казвам нещата - такива каквито са. Да те излъжа, че не съм ухажвана постояно и съм грозна ли? Иначе, че съм непостояна - да, в много неща, но ми се получават до сега нещата, защото зад гърба си имам няколко сериозни връзки, нямам някакви ей така само забивки..

Номер 3 при теб е още по-сложно хаха :) Миличката, а то парадокса е, че дори не е добър любовник, много странно. По-добре е май да се отдръпнеш, а? Че да не се закачиш още повече и тогава става сложно. Пък може и да започне да държи на теб и да те иска - като не може да те има, знам ли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker