Изневяра или удобна "истина". - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или удобна "истина".
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1794 пъти
Здравейте на всички.
Запознах се с един мъж покрай работата. Той и аз често работим заедно, макар че работата ни е от различно естество.
Да кажем, че в очите ми той беше супер нема, който спасява деня. И така, започна да идва всеки път когсъм на смяна, да пием кафе и да си приказваме. Тъкмо бях приключила дълга и трудна връзка и не търсех обвързване. Въпреки това след известно време се влюбих много силно в него и започнахме да се виждаме през работно време, след работа, в почивните дни.
Иначе той някак беше... Отдръпват, сякаш имаше стена между нас и аз усещах, че нещо не е наред.
Една вечер докато правехме секс, аз докато съм свършвала той твърди, аз не помня, че съм му казала, че го обичам. Може и да е така, защото много силни чувства изпитва. Казвам ви тази подробност, защото е важно да се знае, че аз бях открита и почетена с него от самото начало.
Той е студент и работи, често пишех за него реферати, за да му помогна да не затъва. Въпреки всичко той беше странен както казах, въздържан, сякаш не ме допускаше напълно до себе си. Питала съм го имаш ли друга, винаги обръщаш нещата на майтап и ужкем нямаше.. Един ден получих съобщение в месинджър от жена, която ми каза, че той има приятелка от 1 година, че съм го откраднала, че съм използвана за секса и т. Н
Аз не повярвах, дойде ми като гръм от ясно небе. Веднага се свързах с него, той не вдигаше. Вероятно е бил разстроен от т, че другата му приятелка го е спипала и ближеше рани.
Все пак когато се свързах той обясни, че тя била просто секс другарче, даже била омъжена и той изпълнявал ролята на любовник, че нямали уговорка да са си верни, че не я обича.
Ани аз, попитах? И с мен ли нямаше уговорка? При условие, че знаеше, че съм дълбоко влюбена в него, че му помагах с доста неща. Само за секс ли съм била... Той отговори, че не е така, просто не бил сигурен аз дали съм човек за него, не знаел как да ми каже. С онази рядко се виждал, нямали общи преживявания освен секс. Не искал да нарани никого, било грешка.
Аз много плаках, много го обичам... Той помоли за време да обмисли нещата, каза че с другата било край. Искал да ме задържи, но няма да ме обвинява ако си тръгна.
Цялата ситуация много ме нарани, плаках, страда, но реших да му простя. Дадох му шанс, но все още не му вярвам. Не знам дали ще мога да му вярвам отново. Често коментираме нещата и той не го смята за изневяра, докато за мен е предателство и изневяра в пълния смисъл на думата.
Вашето мнение какво е?
Трябва да кажа, че отношението му се промени след това, стана по отворен, добър, отвърна на думите ми - обичал ме. Сексът е прекрасен, обичам го и щастието е пълно в кревата.
Това недоразумение помрачава всичко... Да не говорим, че бившата му се оказа колежка, тя редовно ме дебне след работа, нейни приятелки ми пишат във фейса обиди.
За сега държа, но кажете ми вие как бихте постъпили? Изневяра ли е това? Или удобна теория? Заслужава ли прошка?
Мъже, вие постъпвали ли сте така нечестно?
Дами, вие бихте ли простили?
Благодаря на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5aaac0c0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Kaква прошка, той дори не те моли за прошка. Използвал те е. Не ставай жертва на някакви психопати и неговите други жертви. Имай по-високо мнение за себе си. Никога не започвай каквато и да е връзка с колега от работа, освен ако някой от вас не е вече с предизвестие за напускане. Ако се държи сякаш не му пука и ти се чувстваш сякаш не му пука, ами остава да не му пука...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 94eccbd8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Приказки от 1001 нощ. Ако беше толкова влюбен, щеше да прекрати секса с оная.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5da830ff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За креватните ви изпълнения е напълно ясно, напълнихте сайта със сълзи и сополи все от „велики любови". Не знам вече коя си по ред, сякаш един човек ги пише. Ако има такъв, готов е за сценарист на индийски сериали.
Само не ми е ясно какви реферати си му писала на този, като пишеш като някой от маалата с незавършено основно? И какъв студент е пък той, щом се е докарал до твоята помощ? Да не затъвал...голям смях! Той е затънал, ама не го усеща. Казала му, че го обича, ама не помнела...Толкова ли беше пияна? Или по начало толкова си паметлива?
Съветът ми е - живейте си, онождайте се, само ползвайте презерватив!
Другата колежка извадила късмет, че се отървала от един боклук. Ти чакай следващото съобщение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7e9fa7e1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До колкото става ясно, вие също нямате уговорка, използва те за секс, както и другата/те. Да не мислиш, че като си влюбена си едва ли не сгодена?! Че и изневяра го наричаш и прошка искаш! На какво основание?
Щом ти харесва, живей в заблуда и се надявай на нещо, но ти не постъпваш честно спрямо себе си и ще го научиш по трудния начин.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 853a5bb165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каква любов е, щом спи с още една освен и с теб?

И един мъж, ако те обича, той ще ти помага, не ти на него, и той ще иска да бъде навсякъде с теб.

Просто ти си новата му приятелка в кавички с привилегии. Приеми го или го разкарай. Той не те е излъгал в нищо, защото по никакъв начин поведението му не показва, че те обича.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1cd2ab6e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моето мнение е, че не бива да се занимаваш с него в никакъв случай!
Ж31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c9c5a8bcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не ти трябва този боклук.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 45c31a11ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4. Без последните три (3) реда с всичко което си казал в този коментар съм съгласен. "Не знам вече коя си по ред, сякаш един човек ги пише". Да, точно така е, че една и съща жена ги пише. Ти си разбрал вече, но за в бъдеще опивай се да вникваш повече в стила й и ще се увериш, че авторката е една и съща. Не я критикувай за правописа й, тя го прави нарочно с грешки за да не я разпознаваме, но поне от моите очи тя не може да се скрие. Не забравяй, че тя е завършила българска филология и тя може да пише много грамотно когато поиска. Тук в този сайт тя има публикувани стотици истории и почти всичките й истории завършват с обвинения към мъжете. И никога не си пише истинската възраст. Ако ти кажа какви обидни истории към мъжете е писала ще ти настръхне косата. Продължавай да четеш историите й и се опитай да я разпознаваш.Теб ти се отдава това.
Модератори, моля да публикувате коментара ми. Без цензура.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: aaa1e2c47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че и еблива е добре, но съчетано с глупава е направо прекрасно. После, ние жените се чудим- защо мъжете ни мислят за лесни?!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker