Афера превърнала се в нещо повече, или ме манипулира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Афера превърнала се в нещо повече, или ме манипулира
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте на всички. От доста време ме мъчи нещо, няма на кой да споделя, за да ми олекне. В работата се запознах се с един мъж. Висок, добре сложен, синеок, абе перфектен. В началото всичко беше нормално, разговори, бъзици, нищо неестествено. Държах страна не само, заради работата, но и защото знаех, че човекът е женен, разведен, с дете, но и с нова приятелка от около 4 години. Това всъщност говори много!
Та, държах страна, но започна лек флирт, който впоследствие се превърна в афера. Никога не съм одобрявала изневяра, трудно се доверявам, ето защо нямам и сериозна връзка, не съм и имала. Девствена на 19години, млада, добре изглеждаща, явно съм му се сторила добра идея. Та и аз стигнах до извода, че принцът на бял кон не съществува, а времето лети. И да, може би вече стана ясно, че с този мъж ми беше първия път, стори ми се удобно, защото той нямаше да каже на никой, нищо нямаше да се разбере. Разбрахме се само секс, нищо повече. Аз още в началото си поставих граници, да не си въобразявам нищо, да не се влюбвам, за да не страдам накрая. Знам, че няма да я остави нея, за да бъде с мен. Смешно е, че го знам и продължавам да бъда втора цигулка. Да обаче, той ми казва, че съм му влязла под кожата. Всеки ден ми пише, звъни, дори ме ревнува от други мъже, което е недопустимо. Опитва се да ми държи сметка, иска да знае всичко за мен, дори ми е казвал, че се е опитал да се държи на страна, но не може, имал чувства към мен и ме обичал. Показва, че го е грижа за мен, че държи на мен, прави всичко за мен, но аз продължавам да не вярвам. Има ли как това да в манипулация? Да се държи по този начин с мен само, за да ме задържи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 50c355efaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наивна си, макар и привидно да не е точно така. Оправдавам те с липсата на опит. Въпреки това, не те оправдавам, че си станала нечия любовница.
Мъжете, които изневеряват системно често са тип "ловци". Падат си по играта с преследването. Любовницата винаги е по-интересна, защото е забранен плод и се опитва да бяга. Тя не, че бяга наистина, но се дистанцира максимално, от страх да не се влюби. Да, но мъжът ловец има неистово желание да спечели жертвата си. Не просто да я вкара в леглото, а да я получи на 100% с всичко в нея от сърцето, през ума и до тялото.
Някои хора си изневеряват без причина, заради секса. Те не са много опасни. Пак са долни, ама при тях няма скрити мотиви. Други изневеряващи са тихи води, те имат скрит мотив- да спечелят напълно любовника/любовницата, да се чувстват желани с всяка клетка от тялото си. В този случай, той ще те спечели, на теб ще ти проличи и той ще избяга при следващата. В момента ти му даваш тялото си, той не иска душата ти наистина, но иска ти да искаш да му я дадеш. Това е същото като желанието на жена да получи цветя, аз също съм жена, затова знам, че ще разбереш аналогията. Искам приятелят ми да ми подари цветя, но не искам да му кажа и да ми подари, искам той сам да пожелае да ме изненада с цветя без да бъде подсещан (примерно казвам, цветя имам и не искам). Ти знаеш, че той няма да остави приятелката си, за да бъде с теб. Не те манипулира, просто си му малко недостъпна и иска да свали бариерите, за да се чувства по-спокоен и... победител(? ). Не го прави съзнателно, ти в момента наистина си му интересна, защото си една привидно удобна мишена, която се оказва не напълно лесна плячка.
Съветвам те да не се занимаваш с глупости и да си намериш един приятен младеж, който има потенциал да ти подарява цветя насред центъра и на същото място да те хваща за ръка. Иначе рано или късно ще се хлъзнеш, ще се влюбиш до уши и няма да имаш спирачки. Млада си и ще загубиш години с този господин в една тайна връзка без бъдеще. Не се връзвай. Сега може да е много мил и гальовен, но ти не го обичаш, не си влюбена и не показваш привързаност. Ако го направиш или ще му писне веднага, или ще му писне щом създадете истинска връзка. И в двете алтернативни развития на историята, накрая той ще си намери следваща мишена и ще стреля към нея с пищова (ако ме разбираш). Извини ме за цинизма, сигурно не ти се нрави, но аз съм си такава, а ти имаш нужда да получиш една доза удар с мокър парцал, за да се измъкнеш преди да си счупиш сърцето.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ad1c0ba3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това за манипулацията можеш сама да го прецениш... да го видя как ти говори и как те гледа - ще ти кажа на секундата... ама така не става.
Пробвай го: задай въпрос "А ако поискам да сме заедно, как виждаш нещата? "
Отговорът и действията му ще попълнят много от въпросите ти, но се подготви и за лошото.... в повечето триъгълници потърпевшите са "вторите цигулки".
Не се отчахвай, проведи диалога, слушай и мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1416d0a99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И каква е логиката да те ревнува от други мъже и да ти държи сметка при положение, че той живее с друга жена, а и на всичкото отгоре изглежда, че има навика бързо да му омръзва и да кръшка щом веднъж вече е разведен, а в момента отново изневерява на новата си приятелка? Едва ли не той е всемогъщ и може да прави каквото си иска, а ти нямаш право на същото. Поредният ненормалник, който е напипал едно младо и наивно момиче, което му е удобно, и си мисли, че всичко на този свят му е позволено. Според мен е най-добре да прекратиш тези отношения, защото ако ги задълбаеш може да стане по-зле. Само се замисли - този човек е разведен с дете и с нова жена, на която изневерява и най-лошо е, че вместо да се грижи за детето си той инвестира времето си в това да ти пише и звъни нон стоп и да ти държи сметка. Ами ако ти един ден заживееш с този човек и имаш дете от него сериозно ли си мислиш, че тази история няма да се повтори с поредната 19-годишна, която е омаял със сладки приказки и със сините си очи?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f74cf7c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 е тънък познавач на мъжката душа. Като мъж потвърждавам, че си му засегнала егото като си доволна от чисто сексуална връзка без лиготии. Така той не получава каквото иска - уверение, че "още става", че поне една жена (освен неговата) би се влюбила в него. Държи се така, както иска ти да се държиш с него.
Авторке, инстинктът ти е прав, не му вярвай. Както го описваш си поредната, не последната.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1546e97480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Принцът на бял кон съществува. Обаче повечето жени са с акъп на амеби.
Всичко, в което вярваме, съществува.
Следователно и може да се намери някой, който да е този принц.
Но рядко е висок, синеок, абе перфектен. Тея типажи са други.
Имат жени, защото им е лесно, а това е удобно. Имат любовници, защото им е лесно и прекрасно за егото. Реално, в повечето случаи, имат всичко на хартия и са "принцът" за някоя. За малко поне... ;)

Отговор на въпроса ти - да. Манипулира те. Защото му е лесно... ;)



Братан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker