Предателка ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предателка ли съм?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2152 пъти
Ще бъда кратка. имам най-добра приятелка от детската градина и сега вече сме в гимназия. С нея споделях ВСИЧКО както и тя с мен. Казвам споделях, защото от декември миналата година просто нищо не и споделям и все и казвам, че животът ми е скучен, а доста гадни неща ми се случиха. Просто вече дори хубаво и лошо не мога да и споделя и аз не знам защо. Ние попринцип през час си пишем, ама вече през дни си пишем и то вече няма за какво да си пишем. Все едно и също пишем и аз все я лъжа. Винаги се чувствам тъпа пред нея и заради това, че е отличничка и все има 5 и 6, а аз 3, 4, 5 и тя все като ми казва колко учи аз узнавам, че уча повече от нея, защото ми е трудно да запомня нещо от което не се интересувам. Приятелството ми към краят ли си е? Ако изгубя нея няма да си имам приятели, защото имам социална фобия от 5ти клас и си нямам никого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1874618fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би просто приятелството ви е в застой, но това не означава, че е приключило и аз съм имала такива периоди с най-добрата ми приятелка, в които не сме били толкова близки.
Може би ти просто сама я отблъскваш от себе си, като отказваш да и споделяш. Тя най-вероятно усеща това. Но тя не може да чете мисли, няма как да знае какво се случва с теб, ако ти не и кажеш.
Моят съвет е да се опиташ да поговориш с нея, да и обясниш как се чувстваш, какво те притеснява и т. н., смятам, че това ще заздрави отношенията ви. Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4c4a7b82fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако продължаваш да се съревноваваш и лъжеш определено ще си останеш сама. Бъди себе си всички хора сме различни и няма причина да е лъжеш

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 41f270a042
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти май и с нея си нямала приятели.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 183c677e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И защо си писала в Любов и изневяра?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5810f789c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В живата има мешавица, едни хора отпадат от живота ти и идват нови. Няма как да си пишеш с някой нов стоп през час. Изчерпваш се. Оценките и съревнованието не е най-важното. Животът го е доказал, това че някой е отличник не значи, че утре ще е добре в живота. Успяват тези, които са добри ученици. Отличниците често се занимават с преподаване, наем на работа и не са никак добре платени. Търси си това среда, общува с приятелката ти, не я лъжи и не споделя ВСИЧКО. Сложи граница, има неща които е добре да са само за теб. Имаш 2 уши и 1 уста. Да слушаш повече и да говориш по-малко.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ad3e47537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Почнала си да се съревноваваш с нея и ще я изгубиш, ако е така си намери нови хора. Ако ли пък не можеш, то спри да се конкурираш с нея. Приеми, че е възможно тя да се интересува от някои предмети повече от теб, затова има добри оценки. И ти ще намериш някоя сфера, която ще ти е интересна. Оценките не са толкова важни. Хората са различни. Споделяй й, ако и тя споделя. Намери общи хобита с нея, нещо извън училище.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2403e6497a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Принципно няма нужда да се помнят неща, които не те интересуват. Спомням си, че ни учеха едно време колко тона леблебия се произвеждали в някакви села в българия, а ние даже не знаехме какво е леблебия, защото го знаехме като нахут. И все пак, ще те посъветвам да пробваш да се интересуваш от повече неща, за да ти станат интересни. Мозъкът се тренира и като нещо ти е интересно и четеш за него, гледаш филмчета за него в ютюб (на английски още по-добре, за да го научиш без да се напрягаш), започваш да запаметяваш по-лесно нещата. Не се сравнявай с приятелката ти, всъщност аз предполагам, че за да се чувстваш така, то тя по някакъв начин се изтъква за твоя сметка, има хора, примерно ще те излъжат колко време учат, за да си придават важност. Ако такъв е случаят, то тя не ти трябва за приятел, поне докато не осъзнае грешката си. Рано ти е да имаш социална фобия, прочела си нещо и си му повярвала, не може в 5ти клас някой да е толкова узрял в акъла, че да не се подведе по тези диагнози, които днес се приписват на всеки. Не чети за фобии и не си втълпявай глупости. Тези писания за фобии, биполярни състояния и какво ли не идват от Америка, където даже" талант над средния"... се смята за психично заболяване! Бъди такава каквато си си и ще намериш с кои хора ти е приятно да комуникираш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f070a63e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, предателка си и то голяма. Защо постоянно я лъжеш. Ти можеш ли въобще да говориш истината. Такива като теб за приятелство не стават. Стой си сама лъжкиньо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ad11394951
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте хора. Аз съм авторката. Сега видях, че съм се объркала и съм забравила да сложа историята в "Тийнейджърски". Може ли модераторите да поправите това? Колкото до историята. Сега почнах да не я лъжа. Казвам и някои неща и всъщност осъзнавам, че ми е удобно да си говоря с нея за тези неща. Не знам какво съм се филмирала преди. За едно нещо обаче винаги ще я лъжа и то е много лично. Ако разбере ще отиде и ще каже на мама или ще ми каже пред нея да спра това за да не казва пък аз не искам да спирам това(не е секс). Грешно е и като се замисля от това тръгнаха всички лъжи. Вече само за това ще я лъжа. Колкото за оценките аз уча в училище в което лесно се минава и учителите лесно пишат 5 и 6. За жалост явно класът ми и аз самата сме тъпи. Просто тя вика "Ти учиш в такова забутано училище, а виж какви оценки имаш. Аз като учих там имах само 5 и 6." и не ме лъже, защото съм и гледала бележника. Сега в края на годината пак ще каже същото, защото тя сега е в по-хубава гимназия от моята. В моята гимназия всеки лесно може да влезе, а аз влязох там, защото матурите ми бяха ужасни. И номер 8 е прав. Аз съм лош човек и не заслужавам никого.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker